2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yaa nispet yapmayın amaaa, sonra rapor kullanmadığıma pişman oluyorumm. Ayrıca yarın herzaman ki gibi bizim iş yerine tatil değil, sabah kös kös gidicem ve boş boş oturup gelicem Amaaan ne kaldı ki eylülün 8'ine şurda
Biz de iyiyiz teyzesii, kızçem fıkır fıkır içimde daha büyük bi mutluluk var mı ki

Bitanemm dikkat et nolur, bol bol dinlen, ayaklarını mümkün olduğunca uzat otururken benim de ağrı ve şişmeyle başlamıştı sonra işaret parmağımda uyuşma. Şu anda serçe parmağım hariç diğer parmak uçlarım nerdeyse hissiz, tuşlara basarken sanki keçe gibi uçları. Ama alıştım sanırım, çok dert etmiyorum ilk günkiler kadar. Bir de ben şu linkte en aşağıdaki egzersizleri yapıyordum çok ağrım olduğunda inan rahatlatıyordu beni;
KARPAL TNEL SENDROMU-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Kız torununun doğumunda yarim altın takarken:
"erkek olsaydi tam takardım,artık kısmetse ikincisine"diyen kayınpederine "ikincisinide kız yapıp soyunuzu kurutacağım"
diyen gelini ayakta alkışlıyoruz :)))

buyumus tabii gobusun ama en buyuk buyume bana kalirsa son 1 ayda oluyor gebelerde...

hm buarada demekki ic karnin geniski cok fazla cikinti yapmiyor...muhim olan bebislerin saglikli olmalari buyumeleri...nasilsa 2. cocuk istiyorsan onda daha cabuk buyuyecek gobusler

Vay anasını bir pipi yarım altın ediyor demek ki.... Böyle zihniyetin ben... Geline de helal olsun, inşallah ikincisi de kız olur hatta o adamın tüm torunları kız olur

tabi ya bizi bırakın gidin hava atın sessiz olacak falan :2:

napalım şekerim, görmemiş 1 gün izin almış hesabı işte

valla bizde şirketteyizzz izin mizin yok

biz yemeğe gidiyoruz kuzular

açlıktan içim kıyıldı yahu

ben yidim geldimmm.. size afiyet olsun kızçelerrr..

büyüdü ama öle 31 haftalık bi göbek yok sanki bende.. her görende dio nereye saklıon bebegini diye :)
tam kız karnı benimki galiba , yayvan bi şey :)
düşünüyorum tabi 2-3 bakalım ilerde :)

Vay anasını bir pipi yarım altın ediyor demek ki.... Böyle zihniyetin ben... Geline de helal olsun, inşallah ikincisi de kız olur hatta o adamın tüm torunları kız olur

yaa benim kız durmuo sabahtan beri kıpır kıpır..
ne zaman şirkete gelip masama otursam hep böyle, benle beraber o da çalışıo mübarek
bi hareket bi hengame :) orda neler oluyorrrrrrrrrr

Selam kızlaaarr,

Bakıyorum herkesi Zafer Bayramı tatili telaşı sarmış..Yarın bol bol dinlenin kızlar..

Bizde yarın Sarıyer'de toplanıyoruz dedemlerin balkon geniştir her gittiğimizde bişeyler yaparız.Annemler,ablamlar,biz,halamlar,amcamlar,kuzenlerim hep birlikte toplanıcaz inşallah piknikvari bişeyler yapıcaz her resmi tatilde toplanırız genelde..

İnşallah hava güzel olur da...

Bu arada yeğenim anaokuluna kayıt oluyor bugün,güya devlet okulu ama maaşallah sağolsunlar 180 tl kayıt ücreti her ay 80 tl aidat+bi sürü ıvır zıvır istekler koleje kayıt olsaydı daha karlı çıkardı herhalde..

Çok saçma yaa...

evet rahat rahat ederim

evet ya oda daha melekk kuzum burcu teyzesi prensss yataklarıda böyle cibinliklii :) yok abartmamm kuzum hehe

inatçı mı olcakkk kız babası yandı :)

pazartesiye kadar buralar yine sessiz kalıcak

yasemin, haticeyle görüştün mü? son durum ne acaba...

evet yaa sessiz kalacakk

görüşmedim canım arıyayım ben onu bir ara merak ettim bende

Kız torununun doğumunda yarim altın takarken:
"erkek olsaydi tam takardım,artık kısmetse ikincisine"diyen kayınpederine "ikincisinide kız yapıp soyunuzu kurutacağım"
diyen gelini ayakta alkışlıyoruz :)))

MİNİCİK MELEĞİME!
Bu yüce varlığa kavuşmama izin veren yaradan’a hep şükredeceğime; seni bildiğim ve elde edebildiğim en iyi olanaklarla yetiştireceğime, ruhunu güzelliklerle süslemesine, bedeninin kıymetini bilmesine yardımcı olacağıma; sevmeyi, ve sevgiyi öğreteceğime, seni sayacağıma ve sana saygıyı anlatacağıma mutlu anında da kederli anında da daima senin yanında olacağıma, ancak emek Verdim diyerek haksız beklentiler içine girmeyeceğime,gözümün nuru, evimin neşesi, hayatımın anlamı olan Bebeğimi kendi arzularını gerçekleştirmesi yönünde destekleyeceğime, ama kendi arzularımı sende yaşatmaya çalışmayacağıma, kendi çıkarlarından önce toplumsal değerleri ön planda tutmasını sana öğreteceğime, anneliğin içimde yeşerttiği, zenginlikleri, isteyen herkesle mutluluk duyarak paylaşacağıma, ve seni yazıyla, kışıyla, gündüzüyle, gecesiyle, bütün varlılığımla daima sevip koruyacağımıza söz veriyorum

selam canım kız bu ne okulu böyle bende esrayı okula yazdırdım ama 5 kurus para vermedim valla
bugunde aynı okula eltimin kızını anasınıfına yazdırdık oda aylık 25 tl den baska para vermiyecek
25 tl yi anasınıfı annesi için alıyorlar değilse oda kayıt parası vermedi
şikayet ederiz diye göz dağı verseydiniz keşke o zamn geri basıyor ve istedikleri paradan vazgeçiyorlar

ne güzel hareketli olsun birazz yerimm senin kızçeniiiiiiiiiiiiii ısırırım totosunuuuuu

oh ne güzel, eğlenirsiniz inş.

bende söz veryorumm

Tatlımm aynı valla,,bebişler oturmamızı istemiyorlar, sıkışıyorlar daralıyorlar herhalde ondan öyle kıpır kıpırlar. Ben de ayaklarımı bilgisayar kasasına uzatıyorum hafif de popomu kaydırıyorum karnımda rahat rahat yüzüyor balığım
Bakma senn, çok fena olur akrep bebişleri sıkıntıya gelemezler hiç, şimdiden başlıyorlar işte (kendim de akrep olduğum için iyi bilirim )

bişi kalmamış canım.. sen ayrıldıktan ben 1 hafta sonra izne ayrılıcam ayın 14ü oluyor sanırım.

selam canımmm hoşgeldinnnn
resmi tatilller size yarıyor desene eminim denen çok mutlu oluyordur....

o nasıl okul yaaa yuhhhhhh yaniii... şikayet etseydiler keşke... kayıt ücreti diye bişey kalmadı artık

görüşmedim canım arıyayım ben onu bir ara merak ettim bende

iyi haberler versin inşallahh...

bulemsuuuuuuuuu

fena yakaladım seniiii!!!!!

kilo topicinde ne 24üncü haftayı ne 28inci haftayı yazmışsın hiç yakışmadı sana bebişimmm kınıyorum seni !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…