2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
erkekler ne kadar süslü olur bilmem ama bende alıcam cibinlik, ondan bahsediyorsunuz değil mi ?

oley sende mi aldn süper
hayatımm tam aklımdaki gibi bi model bulamadım size göstermek için ama benzeri şöyleee:

https://www.ermoda.net/70x130-Lux-Gumus-Gupurlu-Uyku-Seti,PR-1131.html

kızımın uyku setini sanki gelin seti gibi diktircez...yan koruması, baş ucu koruması cibinliği falan hep güpürlü, tüllü tüllü olacak teyzesi...

gadalarını alırımm seni unutmak ne mümkün..duymamışşş olayımmmm

aminnn sedefim amin..insan istiyorr yaaa şu dünyada ev bark sahibi olmayı...
bizdede gelen giden çok olurr...bendeee süslü püslü şeylerr yaptırcammm kızçeme inşallahh:)) zaten yapılıp gelincee hemen paylaşcam sizinle...sizsizz içimee sinmiyorr teyzoşlarrr

yihuuuuuuuuuuuuuuuuu süperrrrrrrrrrr....... bol bol dinlenicezzzzzz, sabah erkenden kalkıp bugün ne giycem telaşına düşmicezzzzzz, yaşasınnnnn

evet evettt oleyy oleyyy süperr oldu bu 1 günlük izin bile...

hiç kalmammm eşim diyo birde kız olsaydıı neler yapardın bilmem süslü diyor bana
abooooooooooooooo bi süslüdee burdaaaa...yap pipiloşaaa annesiii en güzellerinden...
bende aldımm bende çociime mobilya bakıcamm
çociiniii yerim senin...
yaaa evet kalmasınn anneannesinin içindee uhtee kuzumm yaaa...sizdeee en güzelinden mevlüt yaaprsınız...şöylee bi mevlütt takımı giyidirirsinnn kızçene..oyyy yerim ben

hoşgeldin nilimmm kuzumm bizim yarın tatil...cumayada izin aldık..4 gün yan gel yat osman modundaaa takılcazzzzzzzzzzzzzzzz

annesininbirtanesi hediyeni almışsın resim bekliyoruz senden
hayatbanagüzell seninhediyenin resim nerde kaldı canım benim

sahinuscum bir güzellik yapayım sana 2 vakte kadar hediyen gelebilir sana ama büyük ihtimal sende pazartesi kavusursun hediyene

beysalcım ipucundan bişey anlamama çok sevindim

geçmiş olsun, senin benden biraz daha ileri durumda sanırım. okudum canım yazıyı. çoğu belirti var bende (( egzersizleri bende yaparım, sağol canım. işyerinde ayaklarımı ne kadar uzatsamda dinlenemiyorum sanki (( daha 1 ay çalışmayı planlıyorum, hayallerde mi yaşıyorum acaba ?

selam canım, ohhh sizde de güzel bir plan var. iple çekiyoruz valla tatilleri, iş çok zaman yok ((

okullar öyle canım, hatta okula yaptırılacak şeylerde öğrencilerden çıkıyor. ((

Selam niloşumm..
ne güzel yaa özendim şimcikkk.. benim dedemler izmitte o yüzden cok sık toplanamayız..
avuç içi kadar ailemizi toplamak zor oluo nedense :/
eşimin ailesindeyse aynı dedigin gibi sık sık toplanırız baya da kalabalık oluruz
ben cok severim geniş aileleri .. huzurunuz daim olsun canımcım..

devlet okulu bile öyleyse özeller uçmuştur..
milletini sömürmeye bu kadar meraklı bi ülke daha yoktur herhalde
nefes almak bile para olucak yakında.. hayat şartları gün geçtikçe zorlaşıo..

sen varya sennnnnnnn çok fenasınnnnnnnnnnn

Kızlar hediyem şimdi ulaştı elimeee.. nasıl mutlu oldummmm
ilk hediyelerden bahsederken "sana ben çıkıyım" dedigim kişiye cıkmışım
Allahım ne temiz kalpliyim ben böylee herşeyi kalbime göre veriosun
hediyeyi açınca duygulandım biraz , iyi ki tanımışım sizi
fotoları eve geçince çekicem

bulemsuuuuuuuuu

fena yakaladım seniiii!!!!!

kilo topicinde ne 24üncü haftayı ne 28inci haftayı yazmışsın hiç yakışmadı sana bebişimmm kınıyorum seni !
:78::78:sey kem küm :78:
tartımın pili bitmiş canım benim değilse verirdim kilo bilgilerini sana eşime söylüyorum her çarsıya gittiğinde almadan geri geliyor pilini markette satılan bişey olsa hemen alacağım ama pil değişik pilmiş eşim öyle söyledi
ama su an için pek kilom yok galiba çevreden olumlu seyler duyuyorum

oh ne güzel, eğlenirsiniz inş.

sağol canım inşallah..

selam canım aa bu da bildiğimiz devlet okulu yaa bana da çok saçma geldi abartıyorlar iyice
bi söyleyeyim ablama da dediğini bi uygulasınlar bakalım..o da sabah 8 öğlen 12..öğleden sonradı daha pahalıymış

Son düzenleme:
bu çekilişte başka olan tesadüflerde var sekerim
hediyeni güzel günlerde kullan hediyeni inşş resim bekliyoruz en kısa zamnda
valla biraz stres olsamda ben hemen doğum öncesi bir çekiliş daha istiyorum kızlar ne güzel hem eğleniyoruz hem mutlu oluyoruz

merhaba kızlar nasılsınız...bugün benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım bugünde baş ağrısı ve uykulu bir gün geçiriyorum mesainin bitmesini bekliyorum dört gözle

ayyyy çok süslü olcakk bu annesiiiii, yok ben sadece cibinlik :) dantellii delikanlıyı bozar

yapayım demiiiii teyzesii pipiloşuma :)

asıl ben kızçeni yerimmm dayanamam süsüneeeee

anaaaaaaaam evet atacaktım dün kablom yanımda değildi bu gün getidim hemen atayım dur iyi hatırlattın

ne güzel hareketli olsun birazz yerimm senin kızçeniiiiiiiiiiiiii ısırırım totosunuuuuu

oh ne güzel, eğlenirsiniz inş.

bende söz veryorumm

bana hiç rahat vermiyor bizimkiiii
millet hareket etmio die yakınır bende tam tersi bazen hareketlerinden yoruluyorum bi dursa diorum
ben yengeç burcuyum, babamız başak, bu akrep ikimize de kök söktürücek anlaşıldı zaten

zaten bu süslü takımlardan bi tane almak ya da diktirmek şart.. gelen giden için..
ilk evledigim zamanlara dönüyorum sanki :)
benimde evimi görmeye geldiklerinde krem rengi süslü püslü fırfırlı yatak örtüm vardı onu sermiştik :)
resmen çeyiz düzüyoruz :)
annemin yaptırdıgı agız mendillerini görünce öyle oyalı oyalı bayıldım :)

gadasını aldıgım ne demek :)

benim hediyemde geldiiiiiiiiiiiiii

SABAH BİR GÖRÜNÜP GİTTİM ANCA GELDİM KIZLAR NASILSINIZ ?

HATİCE'DEN HABER VARMI HİÇ ??

bANA YİNE ŞANTİYE YOLU GÖRÜNDÜ.. ŞANTİYEDE DOĞUM YAPICAM BU GİDİŞLE..

Kizlar herkese merhaba,
Bebosleri buyuttuk walla.yalniz gecende bi alisveris merkezinde bi kadin sinirimi bozdu ay dedi baya karnin dusmus dogum yakinda herhalde,yok dedim daha var,kadinda dio yok sen ykinda dogurusun.benim oglan hic yukari cikmadi ki asagida tasimak erken dogum mu demek yani?bide benim sipa yan duruyo atagini legen kemigime dayiyo,ne zaman doncek bu velet

ne güzel yazmışsın, inşallah gerçekleşir hepsi.

:)))))))) haklısın canım, bizimde bitince çarşıya inmek zorunda kaldık. kayınpederim aldı sağolsun bulmak zor olunca 2 tane almış :)

merhaba kızlar nasılsınız...bugün benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım bugünde baş ağrısı ve uykulu bir gün geçiriyorum mesainin bitmesini bekliyorum dört gözle

geçmiş olsun canım.

ayyy bugün doğru dürüst çalışmadım. ben kendimi işlerime veriyorum. arada bir bakarım.

selam canımmm hoşgeldinnnn
resmi tatilller size yarıyor desene eminim denen çok mutlu oluyordur....

o nasıl okul yaaa yuhhhhhh yaniii... şikayet etseydiler keşke... kayıt ücreti diye bişey kalmadı artık

selam tatlımm.ya sorma dedem iple çekiyordur yarını şimdi torunları çocukları evinde toplanıyor çünkü..
ya evet söyledim ablama ama bi çok arkadaşı ödemiş yoksa kayıt yapmıyorlarmış öyle diyo..

hoşgeldin nilimmm kuzumm bizim yarın tatil...cumayada izin aldık..4 gün yan gel yat osman modundaaa takılcazzzzzzzzzzzzzzzz

hoşbulduk canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

oh iyi yapmışsın hayatım yaa,dinlen tabi ki hakkındır ağırlaşıyoruz artık.sen bağ evine kaçarsın artık

selam canım, ohhh sizde de güzel bir plan var. iple çekiyoruz valla tatilleri, iş çok zaman yok ((

okullar öyle canım, hatta okula yaptırılacak şeylerde öğrencilerden çıkıyor. ((
aynen canım yaa taa 1 ay önceden ayarladık resmen.
sende bi izine çıksan da rahatlasan canım yaa bayağı yoruluyorsun..yoğunsun..

selam kuşuuuuuuuum

ya işte ayda yılda bir toplanınca güzel vakitler geçio bi de dedem ve babaannem çok mutlu oluyorlar,bizde seviniyoruz.
eşimin ailesiyle de toplanınca vakit güzel geçer,şimdi onlar da memleketteler bu hafta dönüyorlar haftaya da onlarla toplanırız büyük ihtimal..

hepimizin huzuru daim olsun hayatımmm.
bizler sömürülmeye alıştık zaten,allah sonumuzu hayır etsin bizim çocuklarımız neler yapacak okul zamanları çok merak ediyorum valla..

umarım beğenmişsindir biraz daha kalıcı bişi olsun istedimm, benimde kalbim temizmiş bir kızçe çıksın demiştim :) bizde iyi ki tanımışızzzzzz seniiiiii o büyüsün ben daha neler yollarım kuzucuğumaaaaaa

canım benim girdiğin zahmetler içinde çok teşkkür ederiz sana

Allahımmm ne kadaarr güzel bişiii, şimdi bizim meleklerimiz bunlardan mı giyecekk Zaman yaklaştıkça bi acayip oluyorum ben kuzum yaa, böyle kıyafetlerine filan baktıkça içini bebeğimin doldurduğunu düşündükçe.... :87: :97:

Kuzumm inşallah senin benimki kadar ilerlemez, hem merak etme Allahım dayanma gücünü veriyor.
Ben bir aydan fazladır çekiyorum bu uyuşmaları,sabahları yataktan kalktığımda ayaklarımın üstüne basamıyorum (tabanlarım şişmiş olduğundan), ellerim cız cız uyuşuk olduğu için sızlıyor, üstüne bel ve karın ağrım da var ama takmamaya,kendime yedirmeye çalışıyorum.
Sen de benim gibi canı içindesin, ağrıyı sızıyı takmıyorsun tatlım.
O yüzden bir ay daha bebeğin için sabredebilirsin bence.
Allahım daha kötülerinden korusun yeter ki, bu ödemler,uyuşmalar hepsi geçici nasılsa

Kim gönderdiiiii
Bu arada hayırlı olsun hediyen kuzumm, güle güle kullansın bebişinn

akşama ekliycemm şekerim...

sedefcim gadalarını alırım..kayserilice bi tabir..gada=günah-------- gadalarını alırım = günahların benim olsun, günahlarını alayım demek..çok sevdiğimiz kişileree, bebelerimizee söylerizz severken...yadaaa üzüldüğümüzz bişey oldugunda o kişiyee, gadalarını alırımı kıyamam sana anlamında kullanırızz..biz kayserililer tuhaff tiplerizzzz beee yaaaaaaaaaaaaaa

aboooooooooo hayatım güzelim pipiloşaa o kaaaa tül iyi değil zatennn erkek adam yelkenli uyku setlerinde falan yatar, aslanlı kaplanlı kedili köpekli bişeyler yaptır sen annesi...ama hadi cibinlikk olurrr

tesadüflere inanmam ben şekercim tevafuk diyelim biz buna..
benim genel olarak özellikle son zamanlarda
Allah cogu şeyi gönlüme göre veriyor bu da onlardan bi tanesi oldu :)
akşam eve geçince itinayla çekecegim fotolarııı

merhaba canım.. neden keyfin yok hayırdır ?
inan bende bazen öyle oluyorum, atlatıcaz inşallah bugünleri..

hoşgeldin tubiş canım sen cok yogunsun cok yoruluyorsun bu aralar
Allah yardımcın olsun..

ay böle insanlara da uyuz olurum takma sen herşeyi kafana boşver..
doktorun ne diyorsa onu dinle sen

Son düzenleme:

hoşgeldin canım haticeyle akşam konuştum daha iyiyim dedi evine gececekmiş bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…