hayatımm tam aklımdaki gibi bi model bulamadım size göstermek için ama benzeri şöyleee:erkekler ne kadar süslü olur bilmem ama bende alıcam cibinlik, ondan bahsediyorsunuz değil mi ?
oley sende mi aldn süper
https://www.ermoda.net/70x130-Lux-Gumus-Gupurlu-Uyku-Seti,PR-1131.html
kızımın uyku setini sanki gelin seti gibi diktircez...yan koruması, baş ucu koruması cibinliği falan hep güpürlü, tüllü tüllü olacak teyzesi...
Canımm işlerdeki yoğunluk yüzünden hep
Tam oturuyorum pc başına bi iki sayfa okuyorum alıntı yapıp bişiler yazıyım diyorum, iş çıkıyor gitmek zorunda kalıyorum
Ama aklım burda kalıyor inan ki
Şimdi de geçmişe bakmadım hemen bi görüneyim,hallerini sorayım dedim. unutursunuz filan beni sonra mazallahh
gadalarını alırımm seni unutmak ne mümkün..duymamışşş olayımmmm
saol canım benim amin.. darısı seninde başına inşallah..
biz daha almadık işte o süslü olanını.. bende öle istiyorum :)
gelen giden cok olacak kayınvalidemlerin etrafı cok kalabalıktır..
bu haftasonu bakacagız inşallah bebek odalarına.. cok heyecanlıyız :)
hayatımızda yepyeni güzellikler oluyor Allahıma şükürler olsunnn
ohhh iznini de almışssıııınnnn :)
aminnn sedefim amin..insan istiyorr yaaa şu dünyada ev bark sahibi olmayı...
bizdede gelen giden çok olurr...bendeee süslü püslü şeylerr yaptırcammm kızçeme inşallahh:)) zaten yapılıp gelincee hemen paylaşcam sizinle...sizsizz içimee sinmiyorr teyzoşlarrr
yihuuuuuuuuuuuuuuuuu süperrrrrrrrrrr....... bol bol dinlenicezzzzzz, sabah erkenden kalkıp bugün ne giycem telaşına düşmicezzzzzz, yaşasınnnnn
evet evettt oleyy oleyyy süperr oldu bu 1 günlük izin bile...
abooooooooooooooo bi süslüdee burdaaaa...yap pipiloşaaa annesiii en güzellerinden...hiç kalmammmeşim diyo birde kız olsaydıı neler yapardın bilmem süslü diyor bana
çociiniii yerim senin...bende aldımm bendeçociime mobilya bakıcamm
yaaa evet kalmasınn anneannesinin içindee uhtee kuzumm yaaa...sizdeee en güzelinden mevlüt yaaprsınız...şöylee bi mevlütt takımı giyidirirsinnn kızçene..oyyy yerim benEnemmm hilalimm, süslü hemşom benimm bayıldım kızçenin beşiğine,içinde prensesler gibi olacak eminim. Bu beşik geleneğini annem de yapmayı çok istiyor ama uzakta olunca olmayacak sanırım. Konuşurken hep söylüyor anneciğim, torunuma beşik yapmayı çok isterdim diye. Bakalım artık mayıs,haziran gibi bi ankaraya gidersem bebiş büyümüş olsa da bi mevlit yaparız, bebişimi süsler püsleriz, anneciğimin de gönlü olur en azından
Bu arada iznin hayırlı olsun kuzumm, dinlenin bol bol, haftaya cumartesiden sonra ben de tamamen izinliyimmm
Canım maydanoz dereotu hiç mi yenmemeli? Ben çok sık ve fazla olmamak kaydıyla yiyorum çünkü yüksek oranda kalsiyum içeren bitkiler. Hurmayı da son iki hafta düşünüyorum doğumu kolaylaştırır diye.
Peki
Ama ama ben kaçabildiğimde hemmen geliyoorumm, çünkü sizleri çooookk seviyorumm
Biz de iyiyiz tatlımm, prensesim sağ kaburgama tekmeler atmasa daha iyi olcam ama inat anacım, annesi gibi aynıKocacığa diyorum zaten bi inat ben vardım, bir tane daha musallat olacak başına diye; kaderim böyleyse seve seve diyor
Selam kızlaaarr,
Bakıyorum herkesi Zafer Bayramı tatili telaşı sarmış..Yarın bol bol dinlenin kızlar..
Bizde yarın Sarıyer'de toplanıyoruz dedemlerin balkon geniştir her gittiğimizde bişeyler yaparız.Annemler,ablamlar,biz,halamlar,amcamlar,kuzenlerim hep birlikte toplanıcaz inşallah piknikvari bişeyler yapıcaz her resmi tatilde toplanırız genelde..
İnşallah hava güzel olur da...
Bu arada yeğenim anaokuluna kayıt oluyor bugün,güya devlet okulu ama maaşallah sağolsunlar 180 tl kayıt ücreti her ay 80 tl aidat+bi sürü ıvır zıvır istekler koleje kayıt olsaydı daha karlı çıkardı herhalde..
Çok saçma yaa...
hoşgeldin nilimmm kuzumm