Ayy kuzumm bizle de paylaşsan,, benim de pek yemek bilgim yok. Oysa ki bol bol yemekler,börekler, hamur işleri, pastalar, salatalar yapmak yedirmek istiyorum kocacığıma. O benim yemeklerimi yedikçe mutlu oluyorum yaww
cok fenasın sennnnnnnnn seni seniii
sen asistansın galiba..
esram ayrıca da erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişşşşşşşşşşş
sen ondan araştırıp duruon börekleri, poçaları, pastaları di miiiiiiiiiiii
aldım canım ama renk konuusnda sıkıntı yaşadım doktorlar tam net bişey demeyince beyaz ve sarı vede kırmızı takımlar aldım tulumlar vardı çok güzeller ama alamadım malesef ..
büşrada hersey maviydi ve kızım mavi giymek zorunda kalmıştı bu yüzden ne alacağımı bilemedim
2 hastane çıkışı 2 pijama 2 çıtçıtlı badi aldım birde beyaz tulum aldım doğum çantasına koyacaklarım bunlar zaten acele etmiyorum diğer seyler için ağırdan ağırdan takılıyorum işte dünyaya gelecek olan küçük insanıma en lazım şeylerden aldım:)
10 lu hastane çıkışı takımını sipariş verdim birde battaniye siparişi verdim tanıdık yerden aldım yıka yıka giydir malı bozulmayacak ürünler aldım siparişlerimde öyle olacak
birde bir elbise gördüm kendim için çok hoşuma gitti ondan aldım
aldım canım ama renk konuusnda sıkıntı yaşadım doktorlar tam net bişey demeyince beyaz ve sarı vede kırmızı takımlar aldım tulumlar vardı çok güzeller ama alamadım malesef ..
Büşrada hersey maviydi ve kızım mavi giymek zorunda kalmıştı bu yüzden ne alacağımı bilemedim
2 hastane çıkışı 2 pijama 2 çıtçıtlı badi aldım birde beyaz tulum aldım doğum çantasına koyacaklarım bunlar zaten acele etmiyorum diğer seyler için ağırdan ağırdan takılıyorum işte dünyaya gelecek olan küçük insanıma en lazım şeylerden aldım:)
10 lu hastane çıkışı takımını sipariş verdim birde battaniye siparişi verdim tanıdık yerden aldım yıka yıka giydir malı bozulmayacak ürünler aldım siparişlerimde öyle olacak
Birde bir elbise gördüm kendim için çok hoşuma gitti ondan aldım
Ayy kuzumm bizle de paylaşsan,, benim de pek yemek bilgim yok. Oysa ki bol bol yemekler,börekler, hamur işleri, pastalar, salatalar yapmak yedirmek istiyorum kocacığıma. O benim yemeklerimi yedikçe mutlu oluyorum yaww
AdrenalinnnnAmman dikkat et yakalanma hi hi
Görüşürüz şekerrr
blogumda yazarım koyarım oraya artıkeski blogumda öyle yapıyodum :)
mutlu olur, kilo alır hihohohohoho
eee evi ne zaman toplamaya başlıyosun? gideceğin ev temiz mi? yardım edecek kişiler var değil mi sana??
Büşrada hersey maviydi ve kızım mavi giymek zorunda kalmıştı bu yüzden ne alacağımı bilemedim
Birde bir elbise gördüm kendim için çok hoşuma gitti ondan aldım
Ben bayılıyorum mutfakla uğraşmaya, yeni tarifler denemeye... bir sürü denenmiş tarif var bloglarda sitelerde... en güzelleri şuan aklıma gelen, portakal ağacı, bir tutam kekik, bir kase lezzet :) bence bak bunlara... kendine bir arşiv yap. çok faydasını görürsün canım benimm.
yok beeeyaaaaaaa... yapmasam daha iyi aslında
bi de benimki öyle bi alışmış ki güzel sofra görmeye, bazen peçete, örtü uyumsuz olsa ya da kahvaltıda sıcak bişey olmasa "hayırdır, ne iş?" der
büşrada hersey maviydi ve kızım mavi giymek zorunda kalmıştı bu yüzden ne alacağımı bilemedim
kızlar beysalın yolladığı hediyenin pomponlu totosunu da çektim fatmaaa yüklememde bana yardım et
kızlar beysalın yolladığı hediyenin pomponlu totosunu da çektim fatmaaa yüklememde bana yardım et ya da yardım sever bir anne merve esra yasmin ?
benimde fazla bilgim yok yemek konusunda yaa..
bu arada canım kek istedi limonlu kek
annem-kayınvalidem toplayacak bu akşamdan başlıyorlar annem bende kalacak 1-2 gün..
bu akşam ev sahibimizle konuşacak eşim..
gidecegim eve önce güzel bi temizlik yapılacak , kayınvalideme temizliğe gelen kadında malesef köye gitmiş
bilmiyorum o birini ayarlayacak..
mutfagıma ankastre set alıyoruz, kombi alıyoruz..
iyi bir nakliyatçı firmayla anlaşıp eşyaları taşıtacagız, eşyalarım cok yeni cok üzülürüm bi şey olursa..
bunları halledip girip oturuyoruz hemen :)
bi de bebek odası var işte onu da bu hafta sonu bakalım dedik modokodan..
15-20 gün içinde taşınırız sanırım :)
hala inanamıyorum ben :)
ben yapayım kuzumm
Ben bayılıyorum mutfakla uğraşmaya, yeni tarifler denemeye... bir sürü denenmiş tarif var bloglarda sitelerde... en güzelleri şuan aklıma gelen, portakal ağacı, bir tutam kekik, bir kase lezzet :) bence bak bunlara... kendine bir arşiv yap. çok faydasını görürsün canım benimm.
yok beeeyaaaaaaa... yapmasam daha iyi aslında
bi de benimki öyle bi alışmış ki güzel sofra görmeye, bazen peçete, örtü uyumsuz olsa ya da kahvaltıda sıcak bişey olmasa "hayırdır, ne iş?" der
kızlar dün ben nst deyken biri doğum yapıyordu çığlıkları duydum hep ıyyyyyyyy napıcaz biz yaaaaaa sonra koridorda kocalarının kollarında adım atmakta zorlanan öksüremeyen oğum yapmış kızçeleri gördüm üffffffff aklımddan çıkmıyor:18::18::18:
Aaa öyle bloglardan ben de yararlanıyorum tatlım, ama arşiv yapmadım açıkçası. Anacım kendime güzel güzel yemek kitapları alıyorum, kayganam her geldiğinde aaa şu tarif güzelmiş, restoranda yaparım, ben alıyım bu kitabı getirirm diyor, gidiş o gidiş :95: Artık köşe bucak saklıyorum aldıklarımı
Ay Allah razı olsun kız o kadar aramış beğenmiş emek vermiş yüklenmezse üzülürdüm :))
Tatlımm bunları hiç düşünme sadece kollarına alacağın anı düşün. Tamam, biz de belki onlar gibi olacağız ama geçip gidecek. Şu hamileliğimizde bence daha zor şartları atlatıyoruz. Ama mükafatımız baldan tatlı olcak inşallahkızlar dün ben nst deyken biri doğum yapıyordu çığlıkları duydum hep ıyyyyyyyy napıcaz biz yaaaaaa sonra koridorda kocalarının kollarında adım atmakta zorlanan öksüremeyen oğum yapmış kızçeleri gördüm üffffffff aklımddan çıkmıyor:18::18::18:
Ay Allah razı olsun kız o kadar aramış beğenmiş emek vermiş yüklenmezse üzülürdüm :))
BİRLİKTE AÇ de
picture managerı seç
resmi düzenle de, yeniden boyutlandırı seç
ordan web küçük olanı seç kaydet :)
buraya yüklerken de inset image yi seç
ordan bilgisayarımdanı seç, resmin bulunduğu dosyadan resmi seçip yükle de.
ev sahibiniz iyi biri mi? normalde 2 ay önceden haber verilmesi lazım. depositenizi geri vermeyebilir bu nedenle...
benim eşyalar kenyadan buraya geldi, bir bardak bile kırılmamış, herşey sapasağlam geldi. bişi olmaz, öyle bi sarıp sarmalıyolar ki dert etme bile...
e şaka gibi :) dün evden bahsediyoduk, kayınvalideme yakın olurum inşallah diyodun, dua kapın açıkmış o an demek :)
ev sahibimiz yaşlı hacı bir çift.. cokta zenginler anadolu yakası, avrupa yakası bi ton evleri, kiracıları var ama cokta ac gözlüler :)
bakalım görecegiz :)
hayatımda bi sürü degişim oluyor.. ev, bebek derken yepyeni düzen geliyor nasıl alışacagım bilmem :)
böyle şeyler aniden oluyor zaten bizde hep :) kısmet işte ..
kısmetten öteye gidilmezmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?