cıxx uyuyamadım klimanın sesinden...zaman da bi türlü geçmek bilmedi bugün
ben de günde bikaç taneden fazla yemiyordum canım zaten okadarcıktan bişey olmazorasi dogru canim vitaminde var kanamayi azaltma/durdurma etkiside var...lakin dogumu kolaylastirdigi mantigini dusunursek acilma yapabiliyormus..oyle duydum bu yuzden Ramazanda bile yemedim ben. gerci 1 taneden birsey olmaz ama boyle cok yemek icin ben iste son 4 haftayi beklemeyi dusunuyorum kismet olursa.
mesela ayni sekilde maydonoz dereotu filanda hic yemedim gebeligim boyunca.
üf bende bugün gönderecektim eşim aradı elemanı dışarı göndermişler geç gelir dedi yarın gönderebilecekmişbu arada ben de hediyemi cuma günü göndereceğim artık,bugün gönderecektim güya(eşim gönderecek)
unuttum hatta kapıya da asmıştım unutmayayım diye..
çok güzelmiş cnm güle güle sağlıklı günlerde kullan
bugün bende vakit geçiremedim bitürlü kuzum yaaaa üfffffffffff ara ara içime baygınlık geliyorcıxx uyuyamadım klimanın sesinden...zaman da bi türlü geçmek bilmedi bugün
Pazartesi alıyorum raporumuuu !!!
Ama rapor kesermi bu yoğunlukta burayı bilmiyorum
cıxx uyuyamadım klimanın sesinden...zaman da bi türlü geçmek bilmedi bugün
Bende panik atak var canim,bide burnumdn nefes alamadigim icin normal dogumda ıkınma esnasinda nefes alamazsam panikten hem bebege hem kendime zarar verebilirim die doktor riske atmamami onerdi,eskiden bende cok istiyodum normal dogum ama artik cesaretim yok ne yazik ki:26:
ilk 3 aya döndük diymi yine uyku problemi.. Benim midem de ayakta 2 gündür... şimdi böyleyse son ay nasıl olacak bilemiyorum
bugün bende vakit geçiremedim bitürlü kuzum yaaaa üfffffffffff ara ara içime baygınlık geliyor
esraa senin işyerin ne kadar rahatmış şaşırdım nasıl uyuyabiliyorsun
HERALDE ÖYLE FISTIĞIM YAA... deliksiz uykuyu özledim...
neyse.. 3 oldu saat... az kaldı çok az
Allah bin şükürrr çok rahat bi yerde çalışıyorum... şöyle diyim... ben dairelerde çalışmıyorum, başkanlık birimindeyimmükellefle işimiz olmuyor... hep dosya üzerinden işlerim oluyor... o da çok sıkı değil zaten... yaz ayları olunca işler iyice rahatladı. çok acil bi işim pek olmuyor. işyerinde 20 kişiyiz toplam... odada ise 2 kişi... herkes kendi aleminde anlayacağın
memurlar yatıo derler ya hep o geldi aklıma
maşallah ne güzelmişş :)
Bir gün sormuşlar ermişlerden birine, "Sevginin sadece sözünü edenlerle, onu
yaşayanlar arasında ne fark vardır?". "Bakın göstereyim..." demiş ermiş.
Önce sevgiyi dilden gönüle indirememiş olanları çağırarak onlara bir sofra
hazırlamış. Hepsi oturmuşlar yerlerine derken, tabaklar içinde sıcak
çorbalar gelmiş. Arkasından da derviş kaşıkları denilen bir metre boyunda
kaşıklar. Ermiş: "Bu kaşıkların ucundan tutup öyle yiyeceksiniz." diye de
bir şart koşmuş. "Peki..." demişler ve içmeye teşebbüs etmişler. Fakat o da
ne? Kaşıklar uzun geldiğinden bir türlü döküp saçmadan götüremiyorlar
ağızlarına. En sonunda bakmışlar beceremiyorlar, öylece aç kalkmışlar
sofradan.
Bunun üzerine "Şimdi..." demiş ermiş. "Sevgiyi gerçekten bilenleri çağıralım
yemeğe." Yüzleri aydınlık, gözleri sevgi ile gülümseyen ışıklı insanlar
gelmiş oturmuş sofraya bu defa. "Buyrun" deyince, her biri uzun boylu
kaşığını çorbaya daldırıp, karşısındaki arkadaşına uzatarak içirmiş. Böylece
her biri diğerini doyurmuş ve şükrederek kalkmışlar sofradan.
"İşte..." demiş ermiş: "Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve
doymayı düşünürse, o aç kalacaktır. Ve kim arkadaşını düşünür de doyurursa,
o da arkadaşı tarafından doyurulacaktır...
Yatanı da var yatmayanı daama genel olarak en rahat meslek sanırım babam dalga geçer benle, "2 sene kendi kendini yedin bitirdin sınavı kazanıcam diye şimdi 20 yıl yatışa geçtin" diye
bi de haksızlık o kadar çok ki devlette... düşün, bana iş öğreten,mesleğe 32 yılını vermiş olan şefim benden tam 1.000 lira az maaş alıyor. neymiş, ben uzmanmışım, o memurmuş... halbuki işi bana öğreten o.
kızlar hani hem benim eşim geliyo ya, hem de uzun süreli işten ayrılıyorum... şuan bol bol tarif topluyorum bloglardanişten çıkış yapmadan yemek, pasta, poğaca klasörümü genişletmem lazım
Slm kızlar nasılsınız ben hastanedeyim dr.un bilgisayarından gizli gizli girdim
Naspıyosunuz biz aynı tempo çalışıyoz içerde ameliyatlar devam ediyor biri geliyor biri gidiyor hastaların akşama görüşürüz ben çıkıyım görüşürüz...
kızlar hani hem benim eşim geliyo ya, hem de uzun süreli işten ayrılıyorum... şuan bol bol tarif topluyorum bloglardanişten çıkış yapmadan yemek, pasta, poğaca klasörümü genişletmem lazım
Naspıyosunuz biz aynı tempo çalışıyoz içerde ameliyatlar devam ediyor biri geliyor biri gidiyor hastaların akşama görüşürüz ben çıkıyım görüşürüz...
inanmıyorum sanaaa... doktorun bilgisayarını mı karıştırıyosun bakıyımmmm ne ayıpppp
"Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve
doymayı düşünürse, o aç kalacaktır. Ve kim arkadaşını düşünür de doyurursa,
o da arkadaşı tarafından doyurulacaktır.. "
Şu 3 günlük dünyada sevgiden, dürüstlükten, ahlaktan daha değerli hazine yok..
memurluk rahat diye işte herkes memur olmak istio :) bi ton kişi sınava girio her sene :)
owwww ne kötüne büyük haksızlık ..
süper olur valla evde hergün miss kokular
eşinde nasıl mutlu olurrrr
yaptıkça bize de söylersin güzel tarifleri
aldım canım ama renk konuusnda sıkıntı yaşadım doktorlar tam net bişey demeyince beyaz ve sarı vede kırmızı takımlar aldım tulumlar vardı çok güzeller ama alamadım malesef ..Bulemsu aldınmı ciciler kızçene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?