2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben de günde bikaç taneden fazla yemiyordum canım zaten okadarcıktan bişey olmaz

bu arada ben de hediyemi cuma günü göndereceğim artık,bugün gönderecektim güya(eşim gönderecek)
unuttum hatta kapıya da asmıştım unutmayayım diye..
üf bende bugün gönderecektim eşim aradı elemanı dışarı göndermişler geç gelir dedi yarın gönderebilecekmiş bende çıkamıyorum bugün odada sadece ben varım demirbaşı oldum bugün buranın ama nasipse yarın ilk işim hediyeyi göndermek olacak

çok güzelmiş cnm güle güle sağlıklı günlerde kullan
cıxx uyuyamadım klimanın sesinden... zaman da bi türlü geçmek bilmedi bugün
bugün bende vakit geçiremedim bitürlü kuzum yaaaa üfffffffffff ara ara içime baygınlık geliyor

Pazartesi alıyorum raporumuuu !!!
Ama rapor kesermi bu yoğunlukta burayı bilmiyorum

ohhhhhh ne mutlu sana bolca dinlenirsin

cıxx uyuyamadım klimanın sesinden... zaman da bi türlü geçmek bilmedi bugün

esraa senin işyerin ne kadar rahatmış şaşırdım nasıl uyuyabiliyorsun

anladım canım.. o zaman ayrı tabi.. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

kız beysal dün sana ne dedim benim hediyem senden çıkacak öyle hissediyom demedim mi yazacağım ama şimdi toplantı için hazırlıktayım dönerim çok sağol canım

mrb kocaman göbüşlü güzel anneler:))) nasılsınız? uzuuun zamandır giremedim ve bi sürü şey konuşulmuş tabi,vee ne yazıkki kaçırmışım hediyeleşme olayını,neyse bi daha ki sefere beni de unutmayın diycem ama listeye bile eklenmedim malesef tabiki unutursunuz..keyifler nasıl?benim oğlum acayip hareketli,kızımda bu kadar zorlanmamıştım ama oğlum beni baya zorluyo,e tabi kızım da daha 18 aylık olduğu için bu halde onun peşinden koşmak da yoruyo,bu da oğluşa yansıyo tabi ama napalım sağsalim kucağımıza alalım da...pztsi kontrolüm var,okula da başlayacağım için 32.haftada almam gereken raporu alıcam,başka öğretmen arkadaşlar var mı burda?

ilk 3 aya döndük diymi yine uyku problemi.. Benim midem de ayakta 2 gündür... şimdi böyleyse son ay nasıl olacak bilemiyorum

HERALDE ÖYLE FISTIĞIM YAA... deliksiz uykuyu özledim...

bugün bende vakit geçiremedim bitürlü kuzum yaaaa üfffffffffff ara ara içime baygınlık geliyor

neyse.. 3 oldu saat... az kaldı çok az

esraa senin işyerin ne kadar rahatmış şaşırdım nasıl uyuyabiliyorsun

Allah bin şükürrr çok rahat bi yerde çalışıyorum... şöyle diyim... ben dairelerde çalışmıyorum, başkanlık birimindeyim mükellefle işimiz olmuyor... hep dosya üzerinden işlerim oluyor... o da çok sıkı değil zaten... yaz ayları olunca işler iyice rahatladı. çok acil bi işim pek olmuyor. işyerinde 20 kişiyiz toplam... odada ise 2 kişi... herkes kendi aleminde anlayacağın

Bir gün sormuşlar ermişlerden birine, "Sevginin sadece sözünü edenlerle, onu
yaşayanlar arasında ne fark vardır?". "Bakın göstereyim..." demiş ermiş.

Önce sevgiyi dilden gönüle indirememiş olanları çağırarak onlara bir sofra
hazırlamış. Hepsi oturmuşlar yerlerine derken, tabaklar içinde sıcak
çorbalar gelmiş. Arkasından da derviş kaşıkları denilen bir metre boyunda
kaşıklar. Ermiş: "Bu kaşıkların ucundan tutup öyle yiyeceksiniz." diye de
bir şart koşmuş. "Peki..." demişler ve içmeye teşebbüs etmişler. Fakat o da
ne? Kaşıklar uzun geldiğinden bir türlü döküp saçmadan götüremiyorlar
ağızlarına. En sonunda bakmışlar beceremiyorlar, öylece aç kalkmışlar
sofradan.

Bunun üzerine "Şimdi..." demiş ermiş. "Sevgiyi gerçekten bilenleri çağıralım
yemeğe." Yüzleri aydınlık, gözleri sevgi ile gülümseyen ışıklı insanlar
gelmiş oturmuş sofraya bu defa. "Buyrun" deyince, her biri uzun boylu
kaşığını çorbaya daldırıp, karşısındaki arkadaşına uzatarak içirmiş. Böylece
her biri diğerini doyurmuş ve şükrederek kalkmışlar sofradan.

"İşte..." demiş ermiş: "Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve
doymayı düşünürse, o aç kalacaktır. Ve kim arkadaşını düşünür de doyurursa,
o da arkadaşı tarafından doyurulacaktır...

memurlar yatıo derler ya hep o geldi aklıma
maşallah ne güzelmişş :)

memurlar yatıo derler ya hep o geldi aklıma
maşallah ne güzelmişş :)

Yatanı da var yatmayanı da ama genel olarak en rahat meslek sanırım babam dalga geçer benle, "2 sene kendi kendini yedin bitirdin sınavı kazanıcam diye şimdi 20 yıl yatışa geçtin" diye

bi de haksızlık o kadar çok ki devlette... düşün, bana iş öğreten,mesleğe 32 yılını vermiş olan şefim benden tam 1.000 lira az maaş alıyor. neymiş, ben uzmanmışım, o memurmuş... halbuki işi bana öğreten o.

kızlar hani hem benim eşim geliyo ya, hem de uzun süreli işten ayrılıyorum... şuan bol bol tarif topluyorum bloglardan işten çıkış yapmadan yemek, pasta, poğaca klasörümü genişletmem lazım

Slm kızlar nasılsınız ben hastanedeyim dr.un bilgisayarından gizli gizli girdim
Naspıyosunuz biz aynı tempo çalışıyoz içerde ameliyatlar devam ediyor biri geliyor biri gidiyor hastaların akşama görüşürüz ben çıkıyım görüşürüz...

"Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve
doymayı düşünürse, o aç kalacaktır. Ve kim arkadaşını düşünür de doyurursa,
o da arkadaşı tarafından doyurulacaktır.. "

Şu 3 günlük dünyada sevgiden, dürüstlükten, ahlaktan daha değerli hazine yok..

memurluk rahat diye işte herkes memur olmak istio :) bi ton kişi sınava girio her sene :)

owwww ne kötü ne büyük haksızlık ..

kızlar hani hem benim eşim geliyo ya, hem de uzun süreli işten ayrılıyorum... şuan bol bol tarif topluyorum bloglardan işten çıkış yapmadan yemek, pasta, poğaca klasörümü genişletmem lazım

süper olur valla evde hergün miss kokular
eşinde nasıl mutlu olurrrr
yaptıkça bize de söylersin güzel tarifleri

inanmıyorum sanaaa... doktorun bilgisayarını mı karıştırıyosun bakıyımmmm ne ayıpppp

Ayy kuzumm bizle de paylaşsan,, benim de pek yemek bilgim yok. Oysa ki bol bol yemekler,börekler, hamur işleri, pastalar, salatalar yapmak yedirmek istiyorum kocacığıma. O benim yemeklerimi yedikçe mutlu oluyorum yaww

Adrenalinnnn Amman dikkat et yakalanma hi hi
Görüşürüz şekerrr

inanmıyorum sanaaa... doktorun bilgisayarını mı karıştırıyosun bakıyımmmm ne ayıpppp

cok fenasın sennnnnnnnn seni seniii
sen asistansın galiba..

esram ayrıca da erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişşşşşşşşşşş
sen ondan araştırıp duruon börekleri, poçaları, pastaları di miiiiiiiiiiii

blogumda yazarım koyarım oraya artık eski blogumda öyle yapıyodum :)
mutlu olur, kilo alır hihohohohoho

eee evi ne zaman toplamaya başlıyosun? gideceğin ev temiz mi? yardım edecek kişiler var değil mi sana??

Bulemsu aldınmı ciciler kızçene
aldım canım ama renk konuusnda sıkıntı yaşadım doktorlar tam net bişey demeyince beyaz ve sarı vede kırmızı takımlar aldım tulumlar vardı çok güzeller ama alamadım malesef ..
büşrada hersey maviydi ve kızım mavi giymek zorunda kalmıştı bu yüzden ne alacağımı bilemedim
2 hastane çıkışı 2 pijama 2 çıtçıtlı badi aldım birde beyaz tulum aldım doğum çantasına koyacaklarım bunlar zaten acele etmiyorum diğer seyler için ağırdan ağırdan takılıyorum işte dünyaya gelecek olan küçük insanıma en lazım şeylerden aldım:)
10 lu hastane çıkışı takımını sipariş verdim birde battaniye siparişi verdim tanıdık yerden aldım yıka yıka giydir malı bozulmayacak ürünler aldım siparişlerimde öyle olacak
birde bir elbise gördüm kendim için çok hoşuma gitti ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…