2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evt cnm ya 2yıl süt vermek istyorum kızımA bide bakacak kimse yok iki cocuga kimse bakmaz bu bi 4 yasına gelsn bakarız senin ilk mi

yok tatlım benim 5 yaşında bş yarenim var bencede bekle ay o kadar bebek özlemişiz ki ay öle heyecanlıyızkı anlatamam kızımda cok ıstıyo 4 yaşından önce duşunmememn cok guzel biliyosun bide anne olrak bebiş buyutmek o kadar da kolay değil

walla topiğimizde bir 5 ay önce doğum yapmış ve adet olmadan yeniden adet olan biri ve hem kasım 2011 hem de kasım 2012 annesi olan biri daha var isimlerini şu an hatırlamıyorum

walla topiğimizde bir 5 ay önce doğum yapmış ve adet olmadan yeniden adet olan biri ve hem kasım 2011 hem de kasım 2012 annesi olan biri daha var isimlerini şu an hatırlamıyorum

evet tatlım bende okumuştum zor olucak ama birbirine arkadaş olucaklar ama başlarda sanıırım zor lanıcak

evet tatlım bende okumuştum zor olucak ama birbirine arkadaş olucaklar ama başlarda sanıırım zor lanıcak

Onlarda tek bir dönemde ikisini aynı anda çıkarıp rahatlayacaklar gerçi bir nevi ikiz gibi olacaklar ve çok iyi arkadaş benim kardeşimle de aramda 2 yaş var ve çok iyi anlaşıyoruz

Dr nane kaynat iç demişti kontrolde gaz ve şişkinliğe

maden suyu iç. ayağını sıcak tut.

birde karnına masaj yap. rahatlatıyor.

Teşekkürler kızlar evet maden suyu içtim,yanına da antep fıstığı yedim,sonradan aklıma geldi;
çünkü bağırsaklarımı en iyi o çalıştırıyor,işe yaradı çok şükür

Son düzenleme:

kızlar 2 gün girmeyince takip etmek ne kadar zor oluyor. hep güzel haberler almışsınız maşallah. hepinize güzel bri hafta diliyorum. bana şimdiden ağır bir pazartesi depresyonu girdi. bu arada ben 5 aylık hamile gibi oldum kızlar. 2 ayda 2 kilo almışım. bugün hamile pantalonu almaya gittik,kaç aylık diye soranlara 2 aylık demeye utandım inanır mısınız. yeşimden beli lastikli kot aldım şimdilik 2-3 ay götürür. işte ne giyeceğim bilmiyorum gerçi bakalım. herkes sormaya başladı zaten. sanırım tipim değişti iyice. yüzüm felan şişti. bol şeyler giyiyorum çakılmasın diye. çarşamba 2.kontrolümüze gideceğiz. 6+3dekalp atışımız 117 idi, herhalde artması gerekiyor ki 10 gün sonra yeniden çağırdı. heyecanla çarşambayı bekliyoruz biz de bakalım. bir de ben çok uyuyorum. kedigibi mayışıyorum sürekli. çok sinirliyim bir de. bir de evimin mutfağından tiksindim.

canım hamilelik sırasında emzirmenin doğru olmadığını duymuştum bu konuyu araştırdınmı

Canım benim oğlum emerek uyuyor.. doktor psikolojik rahatlaması için istedikçe emzirebileceğimi söyledi.. Ama ek gıdaya erkenden başladık tabi dört buçuk aylıkken.. Sadece anneyi yorarmış ve süt doyuruculuğunu kaybedermiş.. Sütümde iyi ama şükür ben yinede doyurcu değildir ndiye ek gıdalarını düzenli veriyıorum...
Düşük riski varsa kasılma oluşacağından emzirilmez çok şükür böyle bir durum yok..

Canım bendede 4+5 günlükken bir gün kanamam olmuştu ama pembeydi doktora gittim önemli değil dedi.. Şuana kadar da birşey yok şükür..

Benimde ikinci bebiş.. İstenmeyen demiyelimde kesinlikle beklenmeyen diyelim.Beş aylık oğlum var çünkü..
Senin ilk çocuğun ne kadar canım kaç yaşında ya da aylık :)) Canını sıkma artık tadını çıkarki bebişin sağlıklı ve mutlu olsun..
Sevgiler..

merhaba cnm aynen benimde plansız bi gebelik oldu..hayırlısı tabiki :) sen yine büyütmüşsün maşallah..benim kızlarımın arasında 2,5 yaş var..3. bebeğimlede inş. 1 ,5 yaş olucak..aralar az olunca nasıl üstesinden geliceğimi düşünemiyorum bile..aşılama sonrası normal yoldan hamile kalma artıyo galiba çevremde de çok örnek var..Rabbim sağlıklı etsin hepsini inş.:))

Canım Kasım 2011 annesini bilemem ama ben Aralık 2011 annesiyim.. bebeğim şuan beş aylık.. Beş aylık çünkü erken doğdu 34 haftalık 25 ekimde doğdu..

Ay kim kasım annesi onun bebişi daha küçük galiba merak ettim.. Dert ortağım

Yaren kim canım beş aylık bebeği olan... Biri benimde :)) yada o kişi sadece benmiyim yokmu burda kader ortağım :) Tam araları bir yaş olacak inşallah erken doğmazda... İlki erken doğdu çünkü en büyük kaygım bu.

Yaren kim canım beş aylık bebeği olan... Biri benimde :)) yada o kişi sadece benmiyim yokmu burda kader ortağım :) Tam araları bir yaş olacak inşallah erken doğmazda... İlki erken doğdu çünkü en büyük kaygım bu.

tatlım sanırım benim hatırladığım sensin

kızlar herkese iyi geceler! pazartesi sendromum başladı
haftasonu hiç bitmeseee ve ben sürekli uyusamm keşkee:)
yarın görüşürüz...kendinize ve bebişlerinizeee iyi bakınnn

daha çok erken hemen teleşlanma .. bende 7. 4 te gördüm bebeği ondan 1 hafta önce sadece kese vardı .. inşallah sende görürsün bebeğini ...

Ooo.. Senin bayağı geç görünmüş.. Sanırım ben senden daha şanslıyım.. Haftaya benimkide rahatça görünür inşaAllah..

kızlar göğüsleriniz acıyor mu ben hamile kaldığımdan beri çok muzdaribim bu konuda

Açıkçası benimde aynı şey aklıma geldi.. 2. bir doktoru denemeliyim..

Ooo.. Senin bayağı geç görünmüş.. Sanırım ben senden daha şanslıyım.. Haftaya benimkide rahatça görünür inşaAllah..

bende yarın gidiyorum muayeneye. 5+4 ken ilk kızım kesenin içinde gözükmüştü :)

bakalım içimdeki bebiş yarın gözükecekmi sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecan bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…