evt cnm ya 2yıl süt vermek istyorum kızımA bide bakacak kimse yok iki cocuga kimse bakmaz bu bi 4 yasına gelsn bakarız senin ilk mi
evt cnm ya 2yıl süt vermek istyorum kızımA bide bakacak kimse yok iki cocuga kimse bakmaz bu bi 4 yasına gelsn bakarız senin ilk mi
az önce 30 kilo aldım 6 ayda verdim yazmıştı arkadaş kaçıncı bilmiyorum ama ilk olmadığı kesin
walla topiğimizde bir 5 ay önce doğum yapmış ve adet olmadan yeniden adet olan biri ve hem kasım 2011 hem de kasım 2012 annesi olan biri daha var isimlerini şu an hatırlamıyorum
evet tatlım bende okumuştum zor olucak ama birbirine arkadaş olucaklar ama başlarda sanıırım zor lanıcak
Dr nane kaynat iç demişti kontrolde gaz ve şişkinliğe
maden suyu iç. ayağını sıcak tut.
birde karnına masaj yap. rahatlatıyor.
Bende cuma günü gittim doktora.. karından baktı, keseyi zar zor gördü... Vajinal baktı yine sadece kese göründü
5+4 dedi banada.. Ama 5+4 te kese karından rahatlıkla görünmezmi ya? Kafam karıştı benimde..
USG de kesenin boyutuna 7.2 mm yazıyor.. Canım, senin usg de kaç mm olduğu yazıyor mu?
Merak ediyorum, benimki gerçekten çok mu küçük?:44:
cnm herkesin bünyesi değişiklik gösterebilir, geç döllenme de olabilir ya da bebek haftasının gerisinde de gidiyor olabilir.
ben riskli bi takım şeyler olmadığı sürece vajinal baktırmayı düşünmüyorum. 5+5 te karından baktırdım sadece keseyi görebildik, bu sebeple elimde bebeğe dair ölçü yok. 7+0 da tekrar çağırdı doktor kalp atışı için, Allah kerim..
canım hamilelik sırasında emzirmenin doğru olmadığını duymuştum bu konuyu araştırdınmı
merhaba arkadaşlar bende test yaptım pozitif çıktı aralık annesi olurum sanıyordum ama sanırım kasım annesi olcam. sata göre 5+1 im. bugun bende önce kahverengi sonra pembe akıntı olmuş leke şeklinde. henüz dr a gitmedim. 6. haftada giderim belki gitmişken kalp atışlarını duyarım demiştim ama sanırım pazartesi ilk iş doktora gidicem. çok korktum eşimde yurt dışında eğer kötü bir durum varsa tek başıma ne yaparım diye endişelenmeye başladım. 5+1 ken başına aynısı gelen oldumu?
tünaydın kızlarrr.hamilelik çok güzel bir dönem hepiniz tadını çıkarın..benimki ikinci ve istenmeyen gebelik olunca tadını çıkaramıyorum..kafamda onlarca soru işareti var çünkü..2.bebişe hamile olan varmı aranızda..
merhaba zektbom benimde 2 kızım var ve 3. bebek istemiyordum ama nasip kısmetmiş hamile kaldım bu duyguya yeni yeni alışmaya çalışıyorum bu bebek tamamen süpriz oldu benim için çünkü ben hamile kalamıyordum 2.kızıma aşılama yöntemiyle hamile kalmıştım büyük kızımla küçüğümün arasında 12 yaş var bunla 16 olacak allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah senin planlı bi hamilelik mi canım
bence doğruluk oranı yok çünkü 2.kızımda tansiyonum yüksek olduğu için devamlı kontrol altındaydım ve normal doğum istememe rağmen izin vermedikleri için sezaryanla oldu
walla topiğimizde bir 5 ay önce doğum yapmış ve adet olmadan yeniden adet olan biri ve hem kasım 2011 hem de kasım 2012 annesi olan biri daha var isimlerini şu an hatırlamıyorum
evet tatlım bende okumuştum zor olucak ama birbirine arkadaş olucaklar ama başlarda sanıırım zor lanıcak
Yaren kim canım beş aylık bebeği olan... Biri benimde :)) yada o kişi sadece benmiyim yokmu burda kader ortağım :) Tam araları bir yaş olacak inşallah erken doğmazda... İlki erken doğdu çünkü en büyük kaygım bu.
daha çok erken hemen teleşlanma .. bende 7. 4 te gördüm bebeği ondan 1 hafta önce sadece kese vardı .. inşallah sende görürsün bebeğini ...
5+4 sen bunu görebilmiş demektir. yalnız benim kan tahlillerim adet günümde gittim test yapmıştım. çift çizgi çıktı dedim. tüm tahlilerimi yaptılar. yani bebeğe bakılmadan 12 gün önce yapıldı testlerim. sonra kontrole gittim. karından bakması hata zaten çok fazla görünmezki. direk vajinal bakıcaktı. bir de aleti çok iyi model değilse o yüzdendir. sen içini ferah tut. istersen daha kapsamlı bir hastane git. ama sakın strese girme.
Ooo.. Senin bayağı geç görünmüş.. Sanırım ben senden daha şanslıyım.. Haftaya benimkide rahatça görünür inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?