2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ahh canım yaa kıyamam :)
bir ara bende öyle düşünür gibi oldum. ama bu bebekleri biz çok isteyerek çok uğraşarak bulduk,ve zor süreçlerden bugünlere geldik.
soğukluk falan asla aklına getirme öyle şeyleri..
ben eşime bin kere çirkinleştim ki,kötü mü görünüyorum,diye diyee adam hergün bana çok güzelsin,sana hamilelik çok yakıştı:) kilo sende çok güzel duruyor diyoo:)) çünkü ben üzülürsem bebek de üzülürr diyorum.
arada fön çektir , makyaj yap başka da bişiy yapamazsın zaten...sen moralini yüksek tut.
ilişki biz de ilk 3 ay olmadı. o 3 aydan sonrada 7-10 günde bir oluyordu.. artık 15 güne çıkar heralde...
bunlar olası şeyler baba oluyorlar var mı ötesi
sık sık bebekten bahsettikçe koca modundan baba moduna geçiyor zaten
önümüzde ki pazartesi dr.a gidicem kontrole. sonrada eğer izin verirse 8 saatlik bir yola çıkıcam:)

kızlar bir çoğunuz bebeklerin eşyalarını,bebek arabalarını hatta beşiklerini aldınız diğer iki topiktende takip ediyorum sizii ben hala başlamadım. çok mu geçe kalıcam önümüzdeki ay düşünüyorum almayı ...

bu arada 15 gün sonra camlarımız değişecek ardından da badana olucak... biraz da o yüzden bebek alışverişini sonraya bıraktım bakalım nasıl olucak:26:

ah cnm benım cok sevıyoşar şımdılık bakalım doğuncada böyle olur ınşalla
yarende sabırsızde ama dr teysezı ona cok guzel anlatıyo ondan sabırsızlanmıyo odaha cok kucuk dıyo şımdı doğarsa yaşayamaz o yuzden annenın karnında daha kalması gereklı dıyo bızım bılmışte herkese öle söyluyo
bı 10 dk zaten yarene zman bızı göruyomu duyuyomu falan
bakalım kucuk hanım yarın neler sorcak

tatlım benım merhaba artık 7 aylık olduk sen yola gıtmeen en azından bıkaç tane kıyafet al cantanı hazırla derım o cantayıda yannına al ne olur ne olmaz uzaklarda kalan alışveırışını nde dönunce yapsanda olur ben kzıımda 8 aylıken yapmıştım nasılk sabretmısım hıc bı bılgım yok tabı araba yatak gelınce keyıflı alırsın onlarsız olur dopum falan olsa ama kıyafetsız olmaz

Canim Insallah boyle devamederler Insallah kiskanclik olmaz fazla...
Ben cikiyorum canim yarin guzel haberlerinide bekliyorum oglusunun.. cok opuyorum seni iyi geceler...

dun dra gıttım arkadaslar kızım 1300 gr olmus 10 gun once 950ydı masallah deyınnnn dra sordum dogum seklımı kesın sezeryan dedı 36. haftada kanamalı sekılde normal dogum baslayabılırmıs olmadı 37. haftada sezeryana alcakmıs plesanta prevıadan dolayı yanı kasımın basında gelecek benım bebıs hayırlısıyla ınsallah normal olur herseyı erken kavusacagıma sevınıorum ama ıns gelısımını tamamlamıs olur yavrum kocam hala bıse aldırmıo ayol 32yı bekle dıe tutturdu adam:)

günaydın geldim kimse yok ben biraz belgesel izleyim. 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun Atamızı saygıyla bir kez daha anarken dinine millettine bayrağına bağlı hayırlı evlatlar yetiştirmemiz dileğiyle

günaydın herkese nasılsınız ben iyiyim bugün bizim evlilik yıldönümümüz kocişim kahvaltı hazırlamış şimdi kahvaltı yapıcaz sonrada bakalım bi planlar yaparız artık iyiki evlenmişim bu adamla :))))

arkadaşlar merhabalar...
ben acilen bi soru sormak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum..biraz önce bir ıslaklık hissedip lavaboya gittiğimde afedersiniz çamaşırımın yemyeşil olduğunu gördüm.fosforlu yeşil kalemler olurya sanki onunla boyanmış gibiydi.panik oldum internetten araştırdım.mantar yada enfeksiyon olabileceği yazıyordu.ama koku yanma yada ağrı yoksa bunun fizyolojik bir akıntı olabileceğini yazıyordu.yada amniyos sıvısının erken gelebileceğini söylüyordu.il kez böyle birşey yaşıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.doktorumdan randevu aldım ama saat3te okadar bekleyemiycem daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olan varmıdır aranızda

canım sen 3u bekleme hemen gıt doktoruna cunku yesıl akıntı tehlıkelı dıye bılıyorum allah korusun kötu seyler getırme aklına ama saat 3u beklemee

Ben de merveye katılıyorum sarı yeşil kahverengi akıntılarla kanama tehlikeli bildiğim kadarıyla umarım sadece bir enfeksiyondur haberdar et gelişmelerden

canım geçmiş olsun sende mi risklilerdensin kıyamam bebişin sağlık olur umarım bu herşeyden önemli...

amin canım inşallah Atatürkçü, vatan, millet sevgisi bilen evlatlarımız olsun. vatanını 1 çuval kömüre satanlardan olmasın...

afiyet olsun, evlilik yıldönümüz kutlu olsun....

hemen git doktora için rahat etsin canım....

sağol canım benim sen nasılsın yatman gerekiyormuş heralde dikkat et kendine yorma üzme kendini sakın tekrar geçmiş olsun

canım bencede heman git dr.a dikkat et kendine haberdar et gelincede

merhaba kızlar nasılsınız bugün tatil evdeyim sabahtan beri minik prensesimin kıyafetlerini yıkıyorum onları bir ütüleyim foruma resimlerimizi atacağım.
..MERVE dün gece rüyamda seni gördüm çarsıda seninle karsılasmısız seni görünce tanıyorum merve diye sesleniyorum sonra seninle sohbet ediyoruz ama çok sıcakkanlı ve güleryüzlüydün sanki seninle gerçekten seninle bir dostla sohbet etmiş gibi kendimi huzurlu hissettim

merhaba cnm bende yıkadım utuledım onları fotolar ıcın sabırsızlanıyorum:))

ya ne guzel olurdu gercekte de öle bı durum olsa burda okdr guzel herseyı paylasıyoruz kı gercekte de görussek 40 yıllık arkadas gıbı oluruz zaten.:))bende kuzuma banyo gereclerı aldımm

ya fotoları ekleyemedım suanda ama

sevi bebeden

mavı kuvet
mavı kova
mavı masrapa
kuvet fılesı

bebedordan

bakım setı ( tırnak makası burun aspırtoru banyo sungerı kulak cubugu)
banyo termometresı sarı ördeklı

hepsı 56 tl tuttu

daha önce cıvılden hesaplamıstım 93 tl tutmustu.

arkadasım sevı bebe ve bebedordan aynı urunlerı aldıgı ıcın bende gördugum ıcın gönul rahatlıgıyla aldım

başka hangi eksiklerin kaldı baya bir tamamladın galiba...eksikler tamamlandıkça heyecen dahada artıyor bende çamasırlarıyla uğrastıkça içim gidiyor biran önce kucağıma almak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…