2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bana da iyi tatillerrrrrr

peki peki sanada iyi tatiller yoksa sende mi cuma izinlisin bakim

EVETTTTTTTTTTTTT BENDE :)

geçen haftada 4 gün tatil yaptım bu haftada 4 gün tatil yapıcam inşallahhhh

yaa şunlara bak hepsi tatil tatil nispet yapıolar tamda benim en yogun oldugum dönem
bizde bebegimizle yaparız tatilimizi görün sizzz
pis tatilciler siziiiiiiiiii

yakalanmadım size yazdım ve kaçtım

:)))) yok canım nerde bizde asistanlık anestezi teknikeriyiz

hepinizi öpüyoruz kızlar oğluşumla tatilde olmayanlarla cuma görüşürüz kendinize iyi bakın

Oooh tatilciler gitmiş çoktan, biz de yarın işe gidelim tostos
Ben de eve geldim, kayınpederim fatura getirmiş iş yerime apar topar çıktık onunla, anacım şu yaşında ne hızlı adam jet gibi yürüyor, tempolu tempolu geldik yorulmuşum,şimdi de ayaklarımı uzattım size bakıyım dedim hemen

sıcaklardan bunaldık artık kış gelsin ya adana ya...
çoğu yer serinledi ama buralar yanıyor..
evde iş hiç bitmiyor..bugün kociş gelecek çok şükür ne yapsam ona acaba yemek
olarak...

benim kendime hiç bişi aldığım yok artık toplam 5-6 kombinim var her hafta onları giyiyorum iş bitse de rahat rahat eşorfmanlarımla dolaşabilsem

lohusa geceliğin pijaman falan vardır senin
bende doğum sonrası için aldım zaten canım benimde giydiğim kıyafetler belli
evet var efenim kırmızı kırmızı

kızlar beysalın yolladığı hediyenin pomponlu totosunu da çektim fatmaaa yüklememde bana yardım et
canım mesajını görmedim ben çıkmıştım hemen :26:

resimlerini beklioruz kuzuucum
bir ara ekleyeyim ama sizler kadar cici değil bizim ciciler

Oooh güle güle giyinin cicilerinizi meleğinle annesi Babanızın inadı kırılmış herhalde, almam daha diyordu ya
teşekkür ederiz teyzesi evet kırdık babamızın inadını ama aldıklarımızı anneannemiz ödeyecek babamıza daha bişeyler aldırmadık daha aldıracağımız geride
hatta o yokken gittim aldım eve geldi ne aldın ne aldın diyor senin alacakların baska bunlar değil dedim

ben yapayım kuzumm

Oooo maşallah annesi ne ciciler almışsın öyle..
kendini de unutmamışsın valla ben hamilelik boyunca kendime dogru düzgün bi şey aldıgım yok..
teşekkür ederiz teyzesiihamileyken giymek için değil canım doğumdan sonra giyerim diye aldım elbiseyi standart beden ve penye aldım her sekilde giyerim yani

Son düzenleme:
sıcaklardan bunaldık artık kış gelsin ya adana ya...
çoğu yer serinledi ama buralar yanıyor..
evde iş hiç bitmiyor..bugün kociş gelecek çok şükür ne yapsam ona acaba yemek
olarak...

Canımm Allah kolaylık versin hem sıcak hem hamilelik zor oluyordur. Ben istanbuldayım geçen iki hafta sıcak oldu biraz ne yapacağımı şaşırdım, oysa ki adanadan her haliyle serindir bize sıcak gelen. Kocan uzaktaydı herhalde, güzel bişiler yaparsın artık, adananın acısı, kebabı meşhur değil mi?? Olsa da yesek

Tabiki,, kocişinin de alacakları farklı, daha bir sürü eksik var Canım ya, annelerimiz iyi ki varlar zaten. Benim de annecim aldı çoğu eksiğimi.Hem de daha ben bile bişi almamışken. Biraz önce web'de görüştük,, hani bebeklere divitin battaniyeler olur ya bebekli,hayvanlı filan onlardan alt açma bezi ile yastığını dikmiş,içini elyafla doldurup sırımış,yanlarına da fırfır yapmış. Çoook güzel olmuş, canım,bitanecik annem benim

milona evet canım oranın sıcağı buranın yanında ne ki kocişim sürekli dışarda değil ama arada böyle gitmeleri oluyor..gittimi de kalıyor 3 4 gün...adananın kebabı şalgamı bici bicisi meşhurdur..valla ancak 11 gibi burda olacakmış..artık hafif bişeylerle geciştirir..

Canim yanilmiyosam eger epiduralden once bi sakinlestirici yapiyolarmis cesaret ignesi gibi korku falan kalmiomus,o yuzden bende daha kolay olmasini umuyorum,

selam yoldaşlarım, nasılsınz , bu aralar işlerim çok yoğun çok yoruluyorum akşam eve gelincede külçe gibi olmuş vaziyette yatıyorum, benim oğluşum geceleri çok hareketleri oluyor uykumda bile hissediyorum ,

kızlar size bir şey sorucam ben hamilelik bunalımınamı girdim nedir? eşimi kıskanıyorum ,sanki bana karşı soğuk gibi hisseidyorum , cinsel ilişkimizde zaten mecburen eskisi gibi değil, acaba diyorum aramızda soğukluk olurmu ilk 3 ay zaten hiç ilişkiye girmedik, şimdide çok nadir oluyor ,sanki artık beni beğenmiyor gibi hissediyorum , çok sıkıldım artık , karnım çok büyüdü , saçlarımı boyatamıyorum, birde dön dolaş aynı şeyleri giy dur , bunaldım ,biran evvel doğurup eski halime dönmek isitiyorum

Son düzenleme:
kızlar bıkaç gundur yoğunluktan gıremıyorum dun kızımın arkadaşının doğumgunu bugun misafırım vardı ve yarınnnn buyuk gun cok heyecanlıyım oğlumu görucem bakalım sağlıklımı ne kadra buyumuş gecen aykı gıbı poz verıcekmı
tek merak etmedıgım kg durumum pekte ıcacıcı sayılmaz
ee sızlerde ne var ne yok kızlar özledım hepınızı yarın ablam gelıyo bı hafta bızde pek gırmem bıkaç gun ama beysalcım verır bana heberlerı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…