peki peki sanada iyi tatiller yoksa sende mi cuma izinlisin bakim
EVETTTTTTTTTTTTT BENDE :)
geçen haftada 4 gün tatil yaptım bu haftada 4 gün tatil yapıcam inşallahhhh
bana da iyi tatillerrrrrr
peki peki sanada iyi tatiller yoksa sende mi cuma izinlisin bakim
EVETTTTTTTTTTTTT BENDE :)
geçen haftada 4 gün tatil yaptım bu haftada 4 gün tatil yapıcam inşallahhhh
oh valla kıskandım yaniiiiiii
inanmıyorum sanaaa... doktorun bilgisayarını mı karıştırıyosun bakıyımmmm ne ayıpppp
Ben de tatilimama gelirim yanınıza ara ara :))
sene al kız :)
Ayy kuzumm bizle de paylaşsan,, benim de pek yemek bilgim yok. Oysa ki bol bol yemekler,börekler, hamur işleri, pastalar, salatalar yapmak yedirmek istiyorum kocacığıma. O benim yemeklerimi yedikçe mutlu oluyorum yaww
AdrenalinnnnAmman dikkat et yakalanma hi hi
Görüşürüz şekerrr
cok fenasın sennnnnnnnn seni seniii
sen asistansın galiba..
esram ayrıca da erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişşşşşşşşşşş
sen ondan araştırıp duruon börekleri, poçaları, pastaları di miiiiiiiiiiii
bende doğum sonrası için aldım zaten canım benimde giydiğim kıyafetler bellibenim kendime hiç bişi aldığım yok artıktoplam 5-6 kombinim var her hafta onları giyiyorum iş bitse de rahat rahat eşorfmanlarımla dolaşabilsem
lohusa geceliğin pijaman falan vardır senin
canım mesajını görmedim ben çıkmıştım hemen :26:kızlar beysalın yolladığı hediyenin pomponlu totosunu da çektim fatmaaa yüklememde bana yardım et
bir ara ekleyeyim ama sizler kadar cici değil bizim cicilerresimlerini beklioruz kuzuucum
teşekkür ederiz teyzesi evet kırdık babamızın inadını ama aldıklarımızı anneannemiz ödeyecekOooh güle güle giyinin cicilerinizi meleğinle annesiBabanızın inadı kırılmış herhalde, almam daha diyordu ya
ben yapayım kuzumm
teşekkür ederiz teyzesiiOooo maşallah annesi ne ciciler almışsın öyle..
kendini de unutmamışsın valla ben hamilelik boyunca kendime dogru düzgün bi şey aldıgım yok..
sıcaklardan bunaldık artık kış gelsin ya adana ya...
çoğu yer serinledi ama buralar yanıyor..
evde iş hiç bitmiyor..bugün kociş gelecek çok şükür ne yapsam ona acaba yemek
olarak...
bende doğum sonrası için aldım zaten canım benimde giydiğim kıyafetler belli
evet var efenim kırmızı kırmızı
canım mesajını görmedim ben çıkmıştım hemen :26:
bir ara ekleyeyim ama sizler kadar cici değil bizim ciciler
teşekkür ederiz teyzesi evet kırdık babamızın inadını ama aldıklarımızı anneannemiz ödeyecekbabamıza daha bişeyler aldırmadık daha aldıracağımız geride
hatta o yokken gittim aldım eve geldi ne aldın ne aldın diyor senin alacakların baska bunlar değil dedim
teşekkür ederiz teyzesiihamileyken giymek için değil canım doğumdan sonra giyerim diye aldım elbiseyi standart beden ve penye aldım her sekilde giyerim yani
ayy kayınvalideye bakkk :) sakla tabiiben kitapları sevemedim bi.. hiç tutturamam kitaplardan tarif.. illa denenmiş olucak. kitaplardakiler genelde pastacıların kullandıkları malzemelerle yapılıyo ya bi tutturamadım şimdiye kadar :)
canım aynı sorun bende de var bende de çok sık çarpıntı oluyor panik atakta var, bende normal doğuramam gibi geliyor :26: kesilmekten de korkuyorum bakalım hayırlısı hakkımızda
eneeeeem :)
Allah yardımcın olsun kuzum sakın yorma kendni
dikkat et
ayyy doğru diyon kuzum sizde baya değişiklik var ama güzel şeyler bunlar,
Allah bizi deprosyandan korusun çok var giren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?