2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Slm canim pek yogunmussun yormussun kendini baya...

Demek yarin buyuk gun Insallah guzel haberlerle donersin Dr dan...

Benimde ayin 4 unde randevum sabirsizlikla bekliyorum bende...

cnm benım genelde gebelıkte olabılıyo bu tarz seyler ben sanırım ılk hamıllegımde ucundan yaşamıştım
cnm ılışkı olayı normal duşunsene eşinin durumunu ıcınde bı canlı var ve en buyuk gösterge
ben şimdiki hamıllegımde öyle bıey hıssetmıyorum can taşıyorum sonunda koca göbegımle sevımlı oldugumu duşunuyorum hatta
ama cnm bende saclarımaa gıcık oluyorum bıde palatın sarı dıplerı cıktı gercı kapalıyım ama evde oturmalarda falan acıgım kendımı mutlu hhıssetmıyorum sacımla ee bıde eskı kıyafetlerımı cokkkk özledımmmmm

Slm canim pek yogunmussun yormussun kendini baya...

Demek yarin buyuk gun Insallah guzel haberlerle donersin Dr dan...

Benimde ayin 4 unde randevum sabirsizlikla bekliyorum bende...

ay cnm sorma ışte ablamda gelıyo bu hafta hepten yoğun olur
ay cnm buyuk gun yarınnn ay nasıl heycanlıyım bellı degıl senınde az kalmış
cnm senın oğlun kaç doğumlu hangı aydaydı okul olayınız ne oldu biz eşimle rapor almaya karar verdık daha doğrusu okul mudurumuz de bızımle aynı duşuncede oldgıundan rapora teşvık ettı bır yıl gecerlıymış onundekı okul hayatı etkılemıcegı ıcın almak ıstıyoruz bugun bı arkadaşım aldı kızızna

O heyecani bende yasiyorum hep gun sayiyotum valla.. Dr a gitmeme bukadar kaldi sukadar kaldi diye cikmis ozluyoruz bu sebekleri ne...

Biz okul sorununu cozduk aydan yirtiyoruz cok sukur canim...
Rapor olayini gecen arkadastan duydum bende olursa super olur... Seneye baslicaz 1. Sinifa biz dogru olanda o zaten ....

Desene yorgunluk bitmiyor yine valla ben totomu yerinden kaldiramiyorum fitik var bende 2 adet nur topu gibi hic bisey yapmama musade etmiyolar...

cok sevındım cnm okuldan yırttıgınıza ay darısı başımıza
ay ne guldum nurtopu gıb yazınca gebelıkte zaten bel ağrısı olabılıyo ee bıde nurtopu gıbı fıtıklarda gırınce ışın ıcıne duşunemıyorum cnm

Evet canim nur topu gibi bir oglum 2 tane fitigim oldu ilk gebeligimden ondan Ben fitikciklarima oyle hitap ediyorum...
Cok cekiyorum onlardan bezdirdiler beni valla...
Dr bana bidaha cocuk dusunursen 10 kilo ver once demisti yoksa bu fitiklardan cekecegin var demisti.. simdi agrim sizim olsada utandigima gitmiyorum dr uma... Cekiyorum sonucta bilmedigim bir durum degildi..

Insallah sizde atlatirsiniz su okul olayini....

ah cnm bebım zor olmalı emınımkı uzuldum sımdı bak
bende öyle durumlarda ckınıyorum dra demeye

ah cnm bebım zor olmalı emınımkı uzuldum sımdı bak
bende öyle durumlarda ckınıyorum dra demeye

Canim valla basa gelen oylebir cekiliyorki...
Ben alistim sanirim artik bu gebelikten sonra basima is acmasin kafi ... Cunku ameliyatlik boyutunda degildi Insallah bu dogumdan sonrada oyle olur...

Canim valla basa gelen oylebir cekiliyorki...
Ben alistim sanirim artik bu gebelikten sonra basima is acmasin kafi ... Cunku ameliyatlik boyutunda degildi Insallah bu dogumdan sonrada oyle olur...

inşalla cnm benım ya bebşte uslu olur ınşalla kucakta daha zorlayabılır dımı

inşalla cnm benım ya bebşte uslu olur ınşalla kucakta daha zorlayabılır dımı

Canim benim ogluma uzayan besik almistim tecrubesizlikten asansorsuz almisim inan kullanamadim alip koyamiyordum dr yasakladi o sekil egilmeleri... Sonra o besigi gicir gicir baskasina verdim icim acidi valla... Simdi yenisini aldim asansorlu busefer Insallah agiz tadiyla kullanmak nasip olur busefer..

cnm bende belıs ın uzayan yatagını almıştım ama benımkı asansörluydu cokk rahat ettık ama ınan verdıgımız paraya degmedı uzama zamnı gelunce yenı bı oda alınca yarene kaldı kenarıya o cok yer kaplıyo bebegede kullanamıyrum ondan verdım şımdı park yatak ıstıyorum cnm

Canim park yatagida inceledim once onu alicaktim sonra vaz gectim...
Oda iki kademeden olusuyor biraz hareketlenene kadar ustte yatiriyorsun hareketlenince asagiya aliyorsun yatagi ozaman yine sorun yasayacagim ben bebegi koymak icin baya egilmem gerekicek o bana uymadi yine uzayan besikte karar kildim...

Bunun besik kismi calisma masasi oluyormus bi tane komidin vs kendimi buyuyup istedigi odayi secene kadar bunda yatar sonra neyi begenirse onu aliriz....

aynen ttalım bızıkıde calışma masası oluyo du bıde komıdın ama ışte kullanamadı yer acısından
cnm park yatak ıcın doğru duşunmussun senınıcın en uygunu asansörlu olan grup park yatak cok daha derın pozısyona gelıyo bebek buyudukce

Canim aynen oyle o yuzden park yatagi eledim....

Benim yer sorunum yok canim benim oglanin odasi buyuk oda takimi icinde kayboluyor... Bir salon takimi sigar odaya yeri dert etmiyorum yeterki beni zorlamasin

Canim aynen oyle o yuzden park yatagi eledim....

Benim yer sorunum yok canim benim oglanin odasi buyuk oda takimi icinde kayboluyor... Bir salon takimi sigar odaya yeri dert etmiyorum yeterki beni zorlamasin

gule gule uyusun annesı o zman bebecıgın ınşallaa bende ılk dönem sepet kullanıcam sonrasında artık gecerım park yataga

Insallah canim... Benimde sepet var onu bir odaya besigi bir odaya koyucam buyuyene kadar...

oh hadı bakalım oğlumnun tepksı nasıl cnm benım kzım gelen tum mısafırlere kardesının cıcılerını gösterıyo bakalım doğunca nasıl olcak herkese kardesını ılan edıyo

oh hadı bakalım oğlumnun tepksı nasıl cnm benım kzım gelen tum mısafırlere kardesının cıcılerını gösterıyo bakalım doğunca nasıl olcak herkese kardesını ılan edıyo

Benimkide heyecanli geliyor yanima karnimi opuyor sonra diyoki hadi cok ordan artik sikilmiyormusun orda gel Ben senle oyunlar oynayacagim.. seni Ben koruyacagim diyor...
Sonra arkadaslarina benim annemin karninda kardesim var buyuyucek cikcak ordan diyo opecegim onu cok sevicem diyor ama dogunca isler cok degiscek bence bekleyip gorecegiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…