2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

başka hangi eksiklerin kaldı baya bir tamamladın galiba...eksikler tamamlandıkça heyecen dahada artıyor bende çamasırlarıyla uğrastıkça içim gidiyor biran önce kucağıma almak istiyorum...

canımcım merhaba çok sevindimmm bitirmişsin kız alışverişiiii güle güle kullanın pipiloşunlaaa

bizde daha hiç bişi yokkkk bugün odamızı boşalttık cumartesi odaları değiştiricez inşAllah inegölde bayaa bebek mobilyası satan yerler varmışş cumartesi inegöl yolcusuyuz anlayacağın

daha önce yazdım ama cevabım yüklenmdi sanırım
merve eksiklerini baya bir tamamladın galiba...eksikleri tamamlayıp sona doğru yaklastıkça heyecan iyiice artıyor..bende çamaşırlarıyla uğrastıkca içim gitti bir an önce kucapıma almak istiyorum artık...

başka hangi eksiklerin kaldı baya bir tamamladın galiba...eksikler tamamlandıkça heyecen dahada artıyor bende çamasırlarıyla uğrastıkça içim gidiyor biran önce kucağıma almak istiyorum...

alt tarafı camasır dedımde yıkamaya hazırlık asamam 45 dk surdu tek tek tersını cevır etıketlerını kes v.s ama cok guzel heyecanlar bunlar.benım ılk etapta lazım olabılecek herseyı tamamlandı cok sukur nevresım yorgan bornoz v.s onları annem hallettı yollıcak eylulde.banyo esyalarınıda dayısına kaktırcaktımda kampanya cok uygun olunca aldım parasını tahsıl edıcem ıtınayla ondan:)) benım bıkac tane uzun kollu cıtcıtlı badı almam gerekıyor bıde sampuanları kaldı okadr ordan burdan gördukce ala ala bıttı öle toplu bı alısverıs yapmadık bende artık kucagıma almak ıstıyorum bıde kuzenım doğum yaptı bı görsen mınnacık bısıı al ye yanıı

ınegölde uygun fıyata da bulursun kuzum banyo malzemen yoksa bak sıparıs et bence fıyat yarı yarıya ındı hem kargoyla gelıyor

doğmasını istemeyen bi tek ben varım heralde :)) ya içimde kıpırdadıkça o kadar mutlu oluyorum ki doğunca bidaha böyle hissedemiycek olmak üzüyo resmen beni, manyakça bi düşüncemi acaba? böyle hisseden yokmu başka kimse yaa

ben tek yerde ve az hıssedıyodum hareketlerını sımdı bıraz daha kılo aldı sanırım her hareketını nerdeyse hısssedıyorum ıcerde donuyo dolanıyo sankı benı gıdıklıyo:) uykumdan uyandırıyo mesela sola yatıp uyuyorum ya gözumu actıgımda ordan bana vuruyo sankı kalk ustumden dıyoo ama ben hep ustune yatıp zarar verıyomusum gıbı dusunuyorum:))

gelsınn kızzz:)

Kızlar selam,

Karnınız bazen çok gergin oluyor mu? Özellikle yemeklerden sonra böyle patlayacakmış gibi:)) Napıyorsunuz o zaman?

Bir de karnınızda rahme doğru böyle gaz ağrısı gibi ağrınız oluyor mu? Bunlar normal herhalde değil mi?

Teyzoşlar biz doktor teyzeye pipiloşu gösterdik şükürler olsun herşey çok iyi oğluşum dönmüş kafasıda aşagıda artık :)) ama değişebilir o hala dedi...Kilomuzda çok iyi haftamızla uyumluyuz şükürler olsun gayet iyiyiz :))

internetten mi aldın bunları eger internetten aldıysan adres verir misin güle gle kullan bu arada

kızlarrrrr dr dan geldım bebişimi gördummmmmm
yavrucugum 1900 gr olmuş bu ay 10 gun de ılerıye gıtmış
40 cmmış her ay yer degıştırıyo yıne başustu moduna gecmış bende 4 kg almışımmm50:
haberlerımız böyle yanı 8.ayda yaptırmak uzere 3 tane kan testı verdı bı dahakı aya onu yaptırıp öyle gıdıcemmm

slm guze annelr nasılsınız bakalım ohhh neguzel herkes yavas yavas alısverısını tamamlamaya basamıs bızde kıyafetler harıcınde bsy yok daha bugun badana ıcın fıyat aldık 1 mılyarcık verıcez duvar kagıdı harıc onu yapmıyrlarmıs ayrıca yaptrıcaz bakalım bır kısıden daha fıyat alabılırız hem duvar kagıdınıda yapıyrmus 3gunde bıter dedı baslanmıs ıs bıtmıstr bı baslasak ıyı olucak artık kızlar bu arada akıntım arttı sankı benım ya cumartesı kontrolum var dktra sorucam sızlerdede varmı bu sorun bıde bızım velet hareket edınce sol kasıgımda batma agrı oluyr normalmıs ebeye sordum ama

waauw kilosu sper maşallahh mallahhh

senin kiloda iyi yaa boşverr 7.ve8. ayda öyle oluyor. darısı bizlerin başına

selam kızlar,

bugün bebişimizin dolabı şifonyeri geldi. çok beğendik. sildim temizledim ama içini yerleştiremedim. çünkü ani bir şekilde sol dizimde ağrı başladı. kıvıramıyorum yada açamıyorum. kremle masaj yaptım bandaj sardım. eşim doktora gidelim dedi ama ben bekliyorum belki geçer.

o şimdi yemek yapıyor, biz bekliyoruz acıktık

Guzel haberle donmussun sevindim canim...
Masallah oglusuna...
Bende biliyorsun 4 unde gidicem ayin acaba bendende istermi tahlil falan...
1 ay sonrayami verdi randevunu..
Masallah bebisinin kilosuna ayin 4 unde gitmistim en son bende ozaman 1.200 gramdi bu ayda tirsiyorum cok kilo almistir diye... Ben almamisim tartiliyorum ayniyim ama bi kac gundur doymuyorum ya hep bir aclik hissi var bende Ye ye doymuyorum anlamadim gitti...
Dua ediyorum Insallah bebisim cok kilo almamistir...

Sevgili annişler
anne karnında bebeğin aşırı hareketli olması konusunda bilgisi v e tecrübesi olan annişler söylesinler bakalım
çünkü ben sabah kalkıyorum gece yatana kadar bebişim hareket halinde tamam maşallah iyi bir şey de bu da bir tuhaf değil mi ?
hani bebiş dediğin azıcık uyur

valla endişelenmiyor değilim

cnm aslında bebısler hep okadar hareketlıler ama sımdı 1 kıloyu gectıler artık bız anca hıssedıyoruz butun hareketlerını benımde 1 haftadır öyle kıpır kıpır bı muddet oynamazsa noluyo dıyorum sureklı onu dınlıyorum normal bence

Endiselenme hic yaramaz bir bebisin olacak...
Benim ilk oglumda oyleydi Simdiki bana tuhaf geliyor onun gibi degil o hic durnazdi...
Dopplere gittigimde Dr terlemisti ben boyle bisey gormedim yakalayamiyorum bebegi kalp atisini olcumlerini alamiyotum demisti...
Hele ilk nst ye girisimi hic unutmuyorum hemsire bagladi beni 20 dk yatcaksin dedi ..nedir nedegildir bilmem yattim 20 dk sonra hemsire bi geldiki makinadaki cikti bos basimda durdu birdaha bebek kaciyo o yakalamaya ugrasiyor sat zor nst almisti...
Dr Allah yardimcin olsun isin var senin bu oglanla demislerdi aynende oyle oldu bir bebek hicmi uyumaz hicmi durmaz hicmi yorulmaz Ben bittim o kipir kipirdi hala..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…