merhaba cnm bende yıkadım utuledım onları fotolar ıcın sabırsızlanıyorum:))
ya ne guzel olurdu gercekte de öle bı durum olsa burda okdr guzel herseyı paylasıyoruz kı gercekte de görussek 40 yıllık arkadas gıbı oluruz zaten.:))bende kuzuma banyo gereclerı aldımm
ya fotoları ekleyemedım suanda ama
sevi bebeden
mavı kuvet
mavı kova
mavı masrapa
kuvet fılesı
bebedordan
bakım setı ( tırnak makası burun aspırtoru banyo sungerı kulak cubugu)
banyo termometresı sarı ördeklı
hepsı 56 tl tuttu
daha önce cıvılden hesaplamıstım 93 tl tutmustu.
arkadasım sevı bebe ve bebedordan aynı urunlerı aldıgı ıcın bende gördugum ıcın gönul rahatlıgıyla aldım
ya ne guzel olurdu gercekte de öle bı durum olsa burda okdr guzel herseyı paylasıyoruz kı gercekte de görussek 40 yıllık arkadas gıbı oluruz zaten.:))bende kuzuma banyo gereclerı aldımm
sevi bebeden
mavı kuvet
mavı kova
mavı masrapa
kuvet fılesı
bebedordan
hepsı 56 tl tuttu
arkadasım sevı bebe ve bebedordan aynı urunlerı aldıgı ıcın bende gördugum ıcın gönul rahatlıgıyla aldım
başka hangi eksiklerin kaldı baya bir tamamladın galiba...eksikler tamamlandıkça heyecen dahada artıyor bende çamasırlarıyla uğrastıkça içim gidiyor biran önce kucağıma almak istiyorum...
canımcım merhaba çok sevindimmm bitirmişsin kız alışverişiiii güle güle kullanın pipiloşunlaaa
bizde daha hiç bişi yokkkkbugün odamızı boşalttık cumartesi odaları değiştiricez inşAllah inegölde bayaa bebek mobilyası satan yerler varmışş cumartesi inegöl yolcusuyuz anlayacağın
doğmasını istemeyen bi tek ben varım heralde :)) ya içimde kıpırdadıkça o kadar mutlu oluyorum ki doğunca bidaha böyle hissedemiycek olmak üzüyo resmen beni, manyakça bi düşüncemi acaba? böyle hisseden yokmu başka kimse yaa
sevi bebeden
mavı kuvet
mavı kova
mavı masrapa
kuvet fılesı
bebedordan
hepsı 56 tl tuttu
kızlarrrrr dr dan geldım bebişimi gördummmmmm
yavrucugum 1900 gr olmuş bu ay 10 gun de ılerıye gıtmış
40 cmmış her ay yer degıştırıyo yıne başustu moduna gecmış bende 4 kg almışımmm50:
haberlerımız böyle yanı 8.ayda yaptırmak uzere 3 tane kan testı verdı bı dahakı aya onu yaptırıp öyle gıdıcemmm
waauw kilosu sper maşallahh mallahhh
senin kiloda iyi yaa boşverr 7.ve8. ayda öyle oluyor. darısı bizlerin başına
doğru dıyosun tatlım aslında aras gecen ay 800 gr dı 1100 gr aldıgını duşunursek annesıne de 2900 gr kalmış dımı ama
internetten mi aldın bunları eger internetten aldıysan adres verir misin güle gle kullan bu arada
kızlarrrrr dr dan geldım bebişimi gördummmmmm
yavrucugum 1900 gr olmuş bu ay 10 gun de ılerıye gıtmış
40 cmmış her ay yer degıştırıyo yıne başustu moduna gecmış bende 4 kg almışımmm50:
haberlerımız böyle yanı 8.ayda yaptırmak uzere 3 tane kan testı verdı bı dahakı aya onu yaptırıp öyle gıdıcemmm
Sevgili annişler
anne karnında bebeğin aşırı hareketli olması konusunda bilgisi v e tecrübesi olan annişler söylesinler bakalım
çünkü ben sabah kalkıyorum gece yatana kadar bebişim hareket halinde tamam maşallah iyi bir şey de bu da bir tuhaf değil mi ?
hani bebiş dediğin azıcık uyur
valla endişelenmiyor değilim
Sevgili annişler
anne karnında bebeğin aşırı hareketli olması konusunda bilgisi v e tecrübesi olan annişler söylesinler bakalım
çünkü ben sabah kalkıyorum gece yatana kadar bebişim hareket halinde tamam maşallah iyi bir şey de bu da bir tuhaf değil mi ?
hani bebiş dediğin azıcık uyur
valla endişelenmiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?