Endiselenme hic yaramaz bir bebisin olacak...
Benim ilk oglumda oyleydi Simdiki bana tuhaf geliyor onun gibi degil o hic durnazdi...
Dopplere gittigimde Dr terlemisti ben boyle bisey gormedim yakalayamiyorum bebegi kalp atisini olcumlerini alamiyotum demisti...
Hele ilk nst ye girisimi hic unutmuyorum hemsire bagladi beni 20 dk yatcaksin dedi ..nedir nedegildir bilmem yattim 20 dk sonra hemsire bi geldiki makinadaki cikti bos basimda durdu birdaha bebek kaciyo o yakalamaya ugrasiyor sat zor nst almisti...
Dr Allah yardimcin olsun isin var senin bu oglanla demislerdi aynende oyle oldu bir bebek hicmi uyumaz hicmi durmaz hicmi yorulmaz Ben bittim o kipir kipirdi hala..
aynisi basima geldi ilk ti benim normal saniyordum...salý günü bende nst ye baðlandým ayný senin anlattýðýn gibi kalp atýýþýný abartmýyorum 10ya yakýn zaman aldý bulmasý kýpýrdamasa o an endiþelenicem ama hemþire bile görüyor dýþarýdan göbeðim hopur hopur o tutturamýyor sonra rica etti aleti ben tuttum ses gittiðinde biraz oynatýp bulduk hareket hissettikçe bas dedikleri cihaza basa basa yoruldum nasýl þaþtýlar bu nasýl bir bebiþ diye maþallah kuzuma þuan bile tekmeler sýralanýyor bazen nasýl yer deðiþtiriyorsa içim allak bullak oluyor sanki aman iyi olsunlar da yerim ben onlarý
lavinya senin durumun ne oldu merak ettım hersey yolunda dimi
sağol canım benim sen nasılsın yatman gerekiyormuş heralde dikkat et kendine yorma üzme kendini sakın tekrar geçmiş olsun
Guzel haberle donmussun sevindim canim...
Masallah oglusuna...
Bende biliyorsun 4 unde gidicem ayin acaba bendende istermi tahlil falan...
1 ay sonrayami verdi randevunu..
Masallah bebisinin kilosuna ayin 4 unde gitmistim en son bende ozaman 1.200 gramdi bu ayda tirsiyorum cok kilo almistir diye... Ben almamisim tartiliyorum ayniyim ama bi kac gundur doymuyorum ya hep bir aclik hissi var bende Ye ye doymuyorum anlamadim gitti...
Dua ediyorum Insallah bebisim cok kilo almamistir...
Guzel haberle donmussun sevindim canim...
Masallah oglusuna...
Bende biliyorsun 4 unde gidicem ayin acaba bendende istermi tahlil falan...
1 ay sonrayami verdi randevunu..
Masallah bebisinin kilosuna ayin 4 unde gitmistim en son bende ozaman 1.200 gramdi bu ayda tirsiyorum cok kilo almistir diye... Ben almamisim tartiliyorum ayniyim ama bi kac gundur doymuyorum ya hep bir aclik hissi var bende Ye ye doymuyorum anlamadim gitti...
Dua ediyorum Insallah bebisim cok kilo almamistir...
Sevgili annişler
anne karnında bebeğin aşırı hareketli olması konusunda bilgisi v e tecrübesi olan annişler söylesinler bakalım
çünkü ben sabah kalkıyorum gece yatana kadar bebişim hareket halinde tamam maşallah iyi bir şey de bu da bir tuhaf değil mi ?
hani bebiş dediğin azıcık uyur
valla endişelenmiyor değilim
iyiyim canlarım çok saolun:) dinleniyorum sürekli.... :)
ay canım ne biliyim 2 kilonun üstündeyse daha şimdiden diye telaş yaptım biraz ... çok kilo iyi değil olmasın o kadar..aa cnm benım neden bebiş kg alsın ıstemıyosun analamadım şimdi:26::26:
ben gecen ay 26 sında gıtmıştım 800 gr dı 1100 gr almış ben mutlu oldum tabı
senınde kontrole az kaldı 2000 gr mı gecer bence senın cnm ınşalla sende guzel sağlık haberlerıyle gelırsın
bana 3 tane kan tahlılı verdı bı dahakı ay 8 aylık olucak o zaman yaptırır getırırrsın dedı
cn bebışın buyuyo ya ondan aclık hıssı oluyodur ıhtıyac artıyo sen kg almasanda o senın depolardan alıyo cnm
iyiyim canlarım çok saolun:) dinleniyorum sürekli.... :)
canım aman bizi habersiz bırakmada dinlen uzan bebişine ve kendine iyi bak
günaydın tatilciler harici topikte kalan güzeller güzeli anneler bugün bakalım nasıl olacak topikimiz sessiz kalmasın ama ben çok üzülürüüüm
dün bütün gece terörist baskınları ile uyuyamadım rüyamda sürekli bir çatışma vardı ne oluyor bana bilmiyorum önceki gün oğluşumu gördüm aynı bana benziyordu çok sevimliydi
yarenim kuzucum maşallah aras beye çok sevindim aradın haber verdin ya bu kadar olmuş die bayıldım ısırcam o tombiği ben haberin olsunbu arada senin doktorun yine 1 ay sonramı çağırdı artık başlamıcaklarmı 15 günde bir çağırmaya ???
kızlar ya çalışabilir raporu için illa 32. haftamı doldurmam gerekiyormu sadece girmem yetmezmi ??
ooy böyle kızlar işte bugün enerjik başladım umarım böyle devam ederde rahat rahat gireriz hafta sonuna açtım metro fm i dans ediyorum
günaydın canlar...
canım nerde oturuyıorsun ki sen...baskınlar felan...allah yardımcın olsun...
günaydın anne adaylarııı
size bişi sormak istiyorum
benim bi kaç gündür sütyenimde sarı lekelr oluyor
sizde de oluyormu:26::26::26::26:
süt geliyordur güzelim bende daha olmadı ama olan arkadaşlar var diye biliyorum
canım aman bizi habersiz bırakmada dinlen uzan bebişine ve kendine iyi bak
günaydın tatilciler harici topikte kalan güzeller güzeli anneler bugün bakalım nasıl olacak topikimiz sessiz kalmasın ama ben çok üzülürüüüm
dün bütün gece terörist baskınları ile uyuyamadım rüyamda sürekli bir çatışma vardı ne oluyor bana bilmiyorum önceki gün oğluşumu gördüm aynı bana benziyordu çok sevimliydi
yarenim kuzucum maşallah aras beye çok sevindim aradın haber verdin ya bu kadar olmuş die bayıldım ısırcam o tombiği ben haberin olsunbu arada senin doktorun yine 1 ay sonramı çağırdı artık başlamıcaklarmı 15 günde bir çağırmaya ???
kızlar ya çalışabilir raporu için illa 32. haftamı doldurmam gerekiyormu sadece girmem yetmezmi ??
ooy böyle kızlar işte bugün enerjik başladım umarım böyle devam ederde rahat rahat gireriz hafta sonuna açtım metro fm i dans ediyorum
sakaryadayım canım rüyamda gördüm şu sıra hep rüya görüyorum saçma saçma
tv haberler izleme o zamn canım....
senin psikolojin daha önemli....
2 ay kendını karantuna ya al..
ben tv izlemiyom vurdulu kırdılı film izlemiyom...
tv haberler izleme o zamn canım....
senin psikolojin daha önemli....
2 ay kendını karantuna ya al..
ben tv izlemiyom vurdulu kırdılı film izlemiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?