2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

salı günü bende nst ye bağlandım aynı senin anlattığın gibi kalp atıışını abartmıyorum 10ya yakın zaman aldı bulması kıpırdamasa o an endişelenicem ama hemşire bile görüyor dışarıdan göbeğim hopur hopur o tutturamıyor sonra rica etti aleti ben tuttum ses gittiğinde biraz oynatıp bulduk hareket hissettikçe bas dedikleri cihaza basa basa yoruldum nasıl şaştılar bu nasıl bir bebiş diye maşallah kuzuma şuan bile tekmeler sıralanıyor bazen nasıl yer değiştiriyorsa içim allak bullak oluyor sanki aman iyi olsunlar da yerim ben onları

aynisi basima geldi ilk ti benim normal saniyordum...
Simdiki okadar degil uyuyor uslu biraz bana tuhaf geliyor suan...
Desene sanada yaramaz bir bebis geliyor..
Aman ben yaramaz bebis kontenjanými doldurdum mümkünse buseferki uslu olsun...
Ilk oglumdan sonra anca cesaret ettim bebis yapmaya... 2 yasina gelene kadar uyku nedir bilmedim zombi gibi gezdim hep...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bızde bugun doktora gıttık bebısı gorduk 1.300 gr olmus:nazar. Cok mutlu oldum 23 haftada renklıde 510 grdı.bende bu zamana kadar toplam 5 kılo almısım.. Dogum ıcın 14 11 2012 olur buyuK ıhtımal dedı tabI ılkı sezaryan oldugundan bu da sezaryan olur.ıste bızden haberler boyle..

aa ccnm neden bebiş kg alsın ıstemıyorsun bılemedım şimdi

aa cnm benım neden bebiş kg alsın ıstemıyosun analamadım şimdi:26::26:
ben gecen ay 26 sında gıtmıştım 800 gr dı 1100 gr almış ben mutlu oldum tabı
senınde kontrole az kaldı 2000 gr mı gecer bence senın cnm ınşalla sende guzel sağlık haberlerıyle gelırsın
bana 3 tane kan tahlılı verdı bı dahakı ay 8 aylık olucak o zaman yaptırır getırırrsın dedı
cn bebışın buyuyo ya ondan aclık hıssı oluyodur ıhtıyac artıyo sen kg almasanda o senın depolardan alıyo cnm

cnm benım valla bende anlamadım ben kızımı hareketlı sanardım fakat kızım gun ıcınde uyurdu hareketsız oldugu zmanlar olurdu ama kucuk arasımız öyle degıl ben uyumadan asla uyumuyo gun boyu aktıf merak edıyorum doğdugunda nasıl olucak dıye

ay canım ne biliyim 2 kilonun üstündeyse daha şimdiden diye telaş yaptım biraz ... çok kilo iyi değil olmasın o kadar..
yedi bitirdi beni canım bebiş 2 ayda 2 kilo vermiş görünüyorum sanırım o alıyo bana bişey bırakmıyor :))
inşallah az kilo almıştır öyle 2 kiloların üstünde rakam görürsem sevinememki kaç kilo doğcak bu çocuk ozaman ..

iyiyim canlarım çok saolun:) dinleniyorum sürekli.... :)

canım aman bizi habersiz bırakmada dinlen uzan bebişine ve kendine iyi bak

günaydın tatilciler harici topikte kalan güzeller güzeli anneler bugün bakalım nasıl olacak topikimiz sessiz kalmasın ama ben çok üzülürüüüm
dün bütün gece terörist baskınları ile uyuyamadım rüyamda sürekli bir çatışma vardı ne oluyor bana bilmiyorum önceki gün oğluşumu gördüm aynı bana benziyordu çok sevimliydi
yarenim kuzucum maşallah aras beye çok sevindim aradın haber verdin ya bu kadar olmuş die bayıldım ısırcam o tombiği ben haberin olsun bu arada senin doktorun yine 1 ay sonramı çağırdı artık başlamıcaklarmı 15 günde bir çağırmaya ???
kızlar ya çalışabilir raporu için illa 32. haftamı doldurmam gerekiyormu sadece girmem yetmezmi ??
ooy böyle kızlar işte bugün enerjik başladım umarım böyle devam ederde rahat rahat gireriz hafta sonuna açtım metro fm i dans ediyorum

günaydın canlar...

canım nerde oturuyıorsun ki sen...baskınlar felan...allah yardımcın olsun...

günaydın anne adaylarııı

size bişi sormak istiyorum

benim bi kaç gündür sütyenimde sarı lekelr oluyor

sizde de oluyormu:26::26::26::26:

günaydın anne adaylarııı

size bişi sormak istiyorum

benim bi kaç gündür sütyenimde sarı lekelr oluyor

sizde de oluyormu:26::26::26::26:

süt geliyordur güzelim bende daha olmadı ama olan arkadaşlar var diye biliyorum

süt geliyordur güzelim bende daha olmadı ama olan arkadaşlar var diye biliyorum

ayyy doğumdan önce geldiğini bilmiyordum

ay bide bişi dicem karnımın içinde kasılmalar oluyor

çok fazla akıntım var korkmaya başladım bilginiz varmı yaa:18:

Günaydın canım,

bende sürekli gördüğün rüyalara benzer rüyalar görüyorum :S
32.haftaya girince veriliyor diye biliyorum ama
maşallah enerjine

sakaryadayım canım rüyamda gördüm şu sıra hep rüya görüyorum saçma saçma

tv haberler izleme o zamn canım....

senin psikolojin daha önemli....

2 ay kendını karantuna ya al..

ben tv izlemiyom vurdulu kırdılı film izlemiyom...

rüyanızda doğum yaptığınızı görüyomusunuz

ben başladım görmeye

haklısın canım sanırım sürekli gördüğümden aynı şeyleri rüyamda da yaşıyorum az kaldı dediğin gibi yapıcam sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…