2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evet sabır.. Ama hesaplar birbirini tutmuyor sanki.. Evet geç döllenme tamam ama yinede hesaplar imkansızı gösteriyor..
Hayırlısı artık.. Ne desek boş.. Sabretmek lazım gerçekten..

kızlar göğüsleriniz acıyor mu ben hamile kaldığımdan beri çok muzdaribim bu konuda

benim geçen haftadan beri şişiyor balon misali. 85 beden göğüslerim kızımı emzirirken 105 110 olmuştu. sonra tekrar normale döndü ama açıkcası bu sefer öyle olsun istemiyorum. taşımakta zorluk çekiyorum

bende yarın gidiyorum muayeneye. 5+4 ken ilk kızım kesenin içinde gözükmüştü :)

bakalım içimdeki bebiş yarın gözükecekmi sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecan bastı

benimde 1 kızım var.. üzerinden zaman geçtiği için mi nedir öyle çok heyecanıyız ki ne kadar özlemişiz yeniden bu duyguları yaşamayı..

cnm sende durumlar nasıl bakım benim 5+4 te karından göruldu bi de nilin gec döllenme durumu var belki ondan dolayı görulememiş olabilir

Ayy yaren geç döllenme var ama zaten geç döllenmeye göre hesapladı doktorum haftasını.. Yani sata göre 6+4 oluyordum.. Ama 5+4 ten hesapladı.. Yinede görünen yok.. İşin ilginci, ben yumurtlama günlerimden sonra ilişkiye de girmedim eşimle.. Nasıl oldu ki bu bebek?

evet bi doluluk var ama en çokta acımasından dolayı canım yanıyor. yatarken filan ne şekil alacağımı şaşırıyorum . hele sabah ilk kalkarken ağlıcak gibi oluyorum tek benmi böyleyim acaba :44:

5. 6. haftada kesenin içindeki bebiş nadiren gözüküyor diye biliyorum. bu erken haftalarda sadece kese rahimin içinde elips şeklinde bir karartı olarak gözüküyor. sonra dr gün veriyor 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarını o zaman duyarız diye. sonra gidince minik kalbin atışları duyuluyor
bende yarın bebişi görmeyi çok istiyorum ama dr keseyi gördük diyip göndercekmiş gibime geliyor. ee hamileliğim çok yeni dr ne yapsın değil mi ama :)

çok derin düşünme canım.. Allah diledikten sonra şu an görünmese bile elbet meydana çıkacak yavrucuğun

Hay çok yaşa e mi? Ağzından bal damlıyor he..
İçimi rahatlattın, çok sağol ya..
Ama sen inşaAllah görürsün bebişini...

evet bi doluluk var ama en çokta acımasından dolayı canım yanıyor. yatarken filan ne şekil alacağımı şaşırıyorum . hele sabah ilk kalkarken ağlıcak gibi oluyorum tek benmi böyleyim acaba :44:

canım bu süreçte geçici en başarda hassaslaşıyor sonra büyüyor. sık dişini sırt üstü uzanarak acıyı önleyebilirsin. öyle zaman geliyorki insan resmen göğüslerini kollayarak koruyarak geziyor biri çarpacak diye korkudan. ama sonra geçiyor tabi.

Canım, şu an en çok canımı yakan şey göğüslerim.. Bu nasıl bir acıdır ya..
Yatarken sağa sola bile dönemiyorum acıdan.. Silikonlu gibi oldular..

evet aynen
hatta sıkı badyler giyiyorum yürürken filan hareketlerini kısıtlamak için

evet aynen
hatta sıkı badyler giyiyorum yürürken filan hareketlerini kısıtlamak için

Aklım gidiyor biri değecek diye.. Oğlum var benim, o yanlışlıkla dokunacak diye ellerim önümde geziyorum hep.. Valla benimki öyle böyle değil, felaket bir şekilde ağrıyor..

Hay çok yaşa e mi? Ağzından bal damlıyor he..
İçimi rahatlattın, çok sağol ya..
Ama sen inşaAllah görürsün bebişini...

ayy canım rahatlamana çok sevindim. şuan ilk kızımın ilk usg fotosu elimde. 4+3 ken ölçüsü bile olmayan bir karartı noktacıkmış.
sonra ben 8 gün sonra gitmişim 5+4 ken kesenin içinde 7.1 mm yazıyor ama bu vajinal usg ile bakılmıştı. ancak benle yakın zamanlarda giden 2 arkadaşımında bebişi sonraki haftalarda gözükmüştü kesenin içinde. sen içini rahat tut. yani kişiden kişiye cihazdan cihaza yumurtlama ve döllenme tarihine göre değişiyor. o yüzden az daha sabret sende göreceksin inşallahh

Evet sabır.. Ama hesaplar birbirini tutmuyor sanki.. Evet geç döllenme tamam ama yinede hesaplar imkansızı gösteriyor..
Hayırlısı artık.. Ne desek boş.. Sabretmek lazım gerçekten..

nilcim neden ümitsiz konustun anlayamadım senın bebış ne durumda

yarın ilk dr randevum 14:30 da. vajinal usg den oldum olası tırstım aslında acımıyor etmiyor anlık birşey ama o çatal denen koltuğun hikmeti neyse her üstüne çıktığımda bacaklarım titremiştir. ve şimdi yarınki muayene aklıma geldikçe kasılıyorum. emin yarında titrer bacaklarım. inşallah herşey yolundadır kızlar. yol yürüdüm pembe akıntı geldi. kızımın döktüğü kırıntıları süpürdüm pembe akıntı geldi. hareket ettim pembe akıntı geldi. bakmayın neşeli olduğuma şuan sadece kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yoksa içime paniği bi düşürürsem eve sığamam. demiştim ya zaten eşim yurt dışında 20 aylık kızımla yalnınız. umarım herşey yolunda olur. yarın ister kese gözüksün ister bebiş gözüksün ekranda ne gözükürse fotoğrafını çekip eşime mms atmayı planlıyorum tabi o an korkudan titremekten unutmazsam planım böyle. madem ilk muayeneye yalnız gitmek zorundayım bari teknolojiden faydalanıyım. benden havadisler böyle. ben şimdi gidip bi duş alcam muayene öncesi kendimi bi kontrol ediyim temiz temiz gidelim doktora. bebişlerinize ve sizlere iyigeceler arkadaşlar.

slm kızlar, aranıza yeni katıldım . Benim ilk hamileliğim ve tüp bebek yöntemiyle ilk denemede tutundu bebişim . Yarın kontrolüm var ve ilk defa bebişimi yada bebişlerimi görücem inşallah. görebilirmiyim sizce yoksa sadece kese olarak mı gözükür . Sizde bu konudan bahsedince merak ettim bende

kızlar beta hcg oranı 1000ve2000 arasındayken ultrasonda kese ancak gorulur 5000 lere cıktı mı kalp atışı duyulur acele etmeyın gec dollenme varsa bı haftaya normal olanı anca gorursun sanırım benınkıde gec dollenme

eger 5+3 yada uzerıysen vajınadan kesecik gorunur cnm karından 6 hafta ustu anca gorunuyo

merhba canım hayırlı ,uğurlu olsun inşallah.yarın gittiğinde keseni veya kaç kese varsa onu görebilirsin bebeğin için 10 gün beklemen gerekiyor canım. bir arkadaşımda tüp bebek yaptırmıştı,kan tahliliden sonra. ilk gittiğinde keseyi gördü sonra kalp atışını.Allah kucağına almayı nasip etsin.

canım ya, kıyamam sana moralini bozma herşey moral zaten, neşeli ol hep bak ben 9 yıldır çocuk özlemi çekiyordum tüp bebek yaptırdım ve transferimin 12. gününde hamile olduğumu öğrendim. 10 gündürde sürekli sırt üstü yatıyorum ve düşmemesi için fitil kullanıyorum günde 3 kez ama pembe akıntım bir türlü kesilmiyor. keseye yerleşene kadar fazla kanları rahim dışarı atıyormuş doktorum bunu söyledi bana , sende panik falan yapma,stres yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…