merhba canım hayırlı ,uğurlu olsun inşallah.yarın gittiğinde keseni veya kaç kese varsa onu görebilirsin bebeğin için 10 gün beklemen gerekiyor canım. bir arkadaşımda tüp bebek yaptırmıştı,kan tahliliden sonra. ilk gittiğinde keseyi gördü sonra kalp atışını.Allah kucağına almayı nasip etsin.
canım böyle özlemden sonra hamile kalıncainsan inanamıyor. benimde usg görüntüm başucumda :) eğer gelişmiş kapsamlı bir cihazla bakılırsa keseyi de minicik nokta halindeki bebişini de görürsün :)saol canım, moral verdin bana , Heyecanlandımda bak şimdi keseyi bile görsem yeticek bana hala inanamıyorum hamile olduğuma tam 3 kez kan tahlili 2 kezde evde israr tahlili yaptırdım hepsinde pozitif çıkıyo ama ben hala inanamıyorum, bir görsem rahatlıycam sanki . Allah bütün gebişlere hayırlısını nasip etsin.
nasılsınız kızlar,
bende baş dönmeleri başladı ,bel ağrım hala devam ediyor.
hep merak ediyorum bebeğim nasıl iyimi diye, ultrason resmine bakıp onu seviyorumm
birşey sorucam ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz,süpürge gibi mesela en çok insanı o yoruyor ben yaptığım zaman çok korkuyorum bir şey oldumu bebeğime diye ama yapmak ta zorundayım
birde bana doktorum çamaşır suyu gibi şeylerler kesinlikle uğraşma dedi.birazda titizimdir.çamaşır suyu en azından tuvaetlere sürekli kullanmak gerekiyor ,
çamaşır suyunu ağzıma bir şey tutup nefes almadan döküyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz bu rutin işleri?
nasılsınız kızlar,
bende baş dönmeleri başladı ,bel ağrım hala devam ediyor.
hep merak ediyorum bebeğim nasıl iyimi diye, ultrason resmine bakıp onu seviyorumm
birşey sorucam ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz,süpürge gibi mesela en çok insanı o yoruyor ben yaptığım zaman çok korkuyorum bir şey oldumu bebeğime diye ama yapmak ta zorundayım
birde bana doktorum çamaşır suyu gibi şeylerler kesinlikle uğraşma dedi.birazda titizimdir.çamaşır suyu en azından tuvaetlere sürekli kullanmak gerekiyor ,
çamaşır suyunu ağzıma bir şey tutup nefes almadan döküyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz bu rutin işleri?
canım böyle özlemden sonra hamile kalıncainsan inanamıyor. benimde usg görüntüm başucumda :) eğer gelişmiş kapsamlı bir cihazla bakılırsa keseyi de minicik nokta halindeki bebişini de görürsün :)
canım benim evimde köpeklerim var. sürekli çamaşır suyu kullanıyorum. ama kokusuz domestos kullanıyorum ve kendim temas etmiyorum. yerleri sildiğim suya döküyorum. bulaşıklarada bu akşam döktüm ama kokulu değil ya sanmıyorum birşey olacağını.
ben de büyük köpüşü gezdirrken çekerse diye tedirgin oluyorum. temkinli yürüyoruz. hatta bu akşam kuçu kızlarımın ikisini de yıkadım. arkasından bende yıkandım mis gibi olduk yatıyoz hepimiz :))
inşallah bende yarın bebişimin fotosuyla uyuycamgözükürse tabi
gözükür muhtemelen eğer vajinsl bakarsalar. bir sakıncası yoksa.
ben 5+5 de gittim. dr. kalp atışın bile oluştuğunu grafiğini gösterdi. hatta usgye göre 5+6ymış:) bende uzun bir bekleyişle hamile kaldım. aşılama yaptırdık. tutmadı. ertesi ay kendiliğinden kaldım. o yüzden daha bi şaşkın ve pimpirikliyizdir bizler :)
evet canım, hemde çok pimpirikliyim, ama vajinal usg dende korkuyorum açıkçası çünkü on gündür pembe akıntım var ve iki yada üç kezde çok az kan gördüm bu yüzden daha bi korkuyorum vajinal usg den. Ne güzel doğal yolla kalmışsın , Olmaz dediğimiz anda oldular işte benimde çok sorunluydu ve tüp bebekle bile zor diyorlardı, özel klinikler kabul etmediler hastanemizin başarı şansını düşüremeyiz diye cerrahpaşada yaptırdım ve ilk denemede tuttu bu yüzden mucize gibi geliyor şimdi bizede , doktorumuzada demekki allah nasip edicekmiş . Böyle oluncada daha bi kıymetli oluyorlar kendimden bile sakınıyorum şimdi
vajinal usg den korkmamalısın. eğer eşinle ilişki yaşayabiliyorsan usg cihazı daha daha az etkilidir bundan.
ben o kadar çok alıştım ki vajinal ultrasona anlatamam. ben sürekli yumurta takibine gittiğim için ayda 4 defa falan alttan bakıldı. sürekli böyle.. şimdiye kadar sayısı belki 30 olmuştur.
HERKESE GÜNAYDIN
CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri
Günaydın arkadaşlar,
Tam artık mide bulantım olmaz derken işe gelirken öldüm bulantıdannn
Servis dur kalk mahvetti bir de beni.
Ama kahvaltımı yaptım şimdi. Yapmasam daha çok bulanır biliyorum
Siz nasılsınız? var mı bulantınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?