2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nasılsınız kızlar,

bende baş dönmeleri başladı ,bel ağrım hala devam ediyor.
hep merak ediyorum bebeğim nasıl iyimi diye, ultrason resmine bakıp onu seviyorumm

birşey sorucam ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz,süpürge gibi mesela en çok insanı o yoruyor ben yaptığım zaman çok korkuyorum bir şey oldumu bebeğime diye ama yapmak ta zorundayım

birde bana doktorum çamaşır suyu gibi şeylerler kesinlikle uğraşma dedi.birazda titizimdir.çamaşır suyu en azından tuvaetlere sürekli kullanmak gerekiyor ,
çamaşır suyunu ağzıma bir şey tutup nefes almadan döküyorum.

sizler nasıl yapıyorsunuz bu rutin işleri?

saol canım, moral verdin bana , Heyecanlandımda bak şimdi keseyi bile görsem yeticek bana hala inanamıyorum hamile olduğuma tam 3 kez kan tahlili 2 kezde evde israr tahlili yaptırdım hepsinde pozitif çıkıyo ama ben hala inanamıyorum, bir görsem rahatlıycam sanki . Allah bütün gebişlere hayırlısını nasip etsin.

canım böyle özlemden sonra hamile kalıncainsan inanamıyor. benimde usg görüntüm başucumda :) eğer gelişmiş kapsamlı bir cihazla bakılırsa keseyi de minicik nokta halindeki bebişini de görürsün :)

canım benim evimde köpeklerim var. sürekli çamaşır suyu kullanıyorum. ama kokusuz domestos kullanıyorum ve kendim temas etmiyorum. yerleri sildiğim suya döküyorum. bulaşıklarada bu akşam döktüm ama kokulu değil ya sanmıyorum birşey olacağını.
ben de büyük köpüşü gezdirrken çekerse diye tedirgin oluyorum. temkinli yürüyoruz. hatta bu akşam kuçu kızlarımın ikisini de yıkadım. arkasından bende yıkandım mis gibi olduk yatıyoz hepimiz :))

aman canım , her işi yap ama süpürge yapmak çok tehlikeliymiş , bir yakının varsa yapabilicek bence bi süre ona yaptır.Benim ailemde eşimin aileside uzakta oldğundan arkadaşlarım yapıyor. Çamaşır suyunuda dök , kaç o biraz bekleyince kokusu çıkıyor ya daha sonra gidip ovmma işlemini yaparsın, ben ole yapıyorum hemde o şekilde beklerken daha bi hijyenik oluyor.

inşallah bende yarın bebişimin fotosuyla uyuycam gözükürse tabi

inşallah bende yarın bebişimin fotosuyla uyuycam gözükürse tabi

gözükür muhtemelen eğer vajinsl bakarsalar. bir sakıncası yoksa.

ben 5+5 de gittim. dr. kalp atışın bile oluştuğunu grafiğini gösterdi. hatta usgye göre 5+6ymış:) bende uzun bir bekleyişle hamile kaldım. aşılama yaptırdık. tutmadı. ertesi ay kendiliğinden kaldım. o yüzden daha bi şaşkın ve pimpirikliyizdir bizler :)

evet canım, hemde çok pimpirikliyim, ama vajinal usg dende korkuyorum açıkçası çünkü on gündür pembe akıntım var ve iki yada üç kezde çok az kan gördüm bu yüzden daha bi korkuyorum vajinal usg den. Ne güzel doğal yolla kalmışsın , Olmaz dediğimiz anda oldular işte benimde çok sorunluydu ve tüp bebekle bile zor diyorlardı, özel klinikler kabul etmediler hastanemizin başarı şansını düşüremeyiz diye cerrahpaşada yaptırdım ve ilk denemede tuttu bu yüzden mucize gibi geliyor şimdi bizede , doktorumuzada demekki allah nasip edicekmiş . Böyle oluncada daha bi kıymetli oluyorlar kendimden bile sakınıyorum şimdi

vajinal usg den korkmamalısın. eğer eşinle ilişki yaşayabiliyorsan usg cihazı daha daha az etkilidir bundan.

ben o kadar çok alıştım ki vajinal ultrasona anlatamam. ben sürekli yumurta takibine gittiğim için ayda 4 defa falan alttan bakıldı. sürekli böyle.. şimdiye kadar sayısı belki 30 olmuştur.

Hayatım , korktuğumdan değil , bebeğime kavuşana kadar dört kez sadece rahim filmi çektirdim, vajinal usgnin sayısını bile bilmem ama bebişime zararı olur diye korkuyorum, düşük riskim var o yüzden herşey yasak zaten, tek korkum ona bişiy olması

günaydın kızlar,

çok uyudum ama uykum var, bide bulantı ile karışık bir ağrı, kalkmak çok zor oldu. bu hafta böyle geçmez umarım.

Günaydın arkadaşlar,
Tam artık mide bulantım olmaz derken işe gelirken öldüm bulantıdannn
Servis dur kalk mahvetti bir de beni.
Ama kahvaltımı yaptım şimdi. Yapmasam daha çok bulanır biliyorum
Siz nasılsınız? var mı bulantınız?

HERKESE GÜNAYDIN

CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri

HERKESE GÜNAYDIN

CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri

hayırlı olsun cnm,inşallah kalp atışınıda duyarsında sevincini bizlerle paylaşırsın.bende çarşamba günü kalp atışı için gidicem.içimde bi korku var nedense:44::44:

esracım bende servis mağduruyum,bide ayakta geldim mahvoldu midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…