2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın herkese... Bulantı işine gelirse tam geçti diyorum, bitti herhalde derken yeni güne o müthiş! bulantıyla başlıyorum. Ama geçecek hepsi biliyorum. Arkadaşlar siz bir sorum var, hani hormonların etkisiyle pozitif olmamız gerekiyo ya güya. Ben çok pozitif değilim bebeğimi çok istiyorum buna ilişkin bir şey değilde ne bileyim gerginim ve genel anlamda duygularım belirsiz. Sizin psikolojiniz nasıl?

günaydın kızlar,

çok uyudum ama uykum var, bide bulantı ile karışık bir ağrı, kalkmak çok zor oldu. bu hafta böyle geçmez umarım.

cnm bende çok uyuyorum.dün eşim diyorki;uyanık kaldığın saatleri hesapla bakalım bu başlıktamıydı bilme biri yazmış çok uyuyanın kızı olur diye.bende deli gibi uyuyorum.bakalım kısım olurmu

oh nihayet yalnız değilim bu konuda.aynı senin gibiyim.bi türlü pozitif olamıyorum.hep bi neşesizlik.gören bebeği istemiyomusun diyo.aslında istemeden oldu ama yinede anne olucam.niye böyleyim anlamıyorum.sinirim hat safhada

herkese günaydın.iyi haftalar...

CVR ben evişlerini hiç aksatmadan düzenli yapıyorum., mesela cumartesi evde yerleri süpürdüm , sildim, kaç kez çamaşır astım. hiç öyle evham yapmıyorum.zaten eğer düşük tehlikeniz yoksada sizde bu kadar düşünmeyin. ilk kızımda düşük tehlikem vardı, uzun yola gidememdim, çamaşır asmadım.ama bu seferkinde düşük tehlikem yok, ama ev süpürmek o kadar da riskli değil. hani halı silkeleyin demiyorum , ama eğer bi sorun yoksa , elektrik süpürgesinin hiç bi zararı olmaz bence.

ER-CA yazını okuyunca aklıma bişey takıldı, bu hamilelikte biliyorsun ki hijyen çok onemli, köpeklerle sanırım aynı evde yaşıyorsunuz.bende hayvanları çok severim.benimde yazlıkta bir köpeğim var. ama dışarda.bahçemde.evin içine almak hamileyken ne kadar doğru bilmiyorum.eminimki çok temiz bakıyorsun, çokta temiz olabilirsin. ama sonuçta bizlerin bile saçları halılara gün boyu dökülüyor, bunu engelleyemezken, köpeklerin ister istemez tüyleri dökülüyordur. ilerde bebeğin yerlerde yuvarlanacak. karışmak bana düşmez ama şu anda bile bağışıklık sistemimizde bi düşme sözkonusuyken evde köpek beslemek gerçekten cesaret ister. ben ne kadar temiz olursam olayım hamileyken özellikle , evin içinde kedi köpek besleyemem , bahçemde var.ama evde yapamam. çünkü ben saçımı yerde görünce bile sinir oluyorum.kaldı ki kedi köpek kılı daha çok yayılan, hatta zaman zaman havada durabilen bişey. kis te yapabliormuş.bu döneminizde birde köpeklerinize bakmak hakikaten zor. kutlarım.ben yapamazdım.

kızlar bende çok gerginim nerdeyse patlıycam önüme gelen herkese ,2. ayda çok normalmiş,gerginlik

Benim bebeğim isteyerek oldu, belki senin için süpriz olmasının yarattığı bir gerginlik olabilir. Ben kendi içime döndüğümde belirsizliğin beni gerdiğini düşünüyorum, her daim bişey olacak korkusu... Birde biz eşimle aynı mesleği yapıyoruz, oldukça yoğun hayatlarımız var,onun haftasonları bile eve zaman ayırması oldukça güç. Yanlız hissediyorum ben ve ilerde de bebğimle yanlız olmak ona yetememek korkutuyo olabilir. Tabi bunların hepsi benim fikrim, bide havalar bi türlü düzelmedi Ankara en uzun kışını yaşıyo sanki, baharı bekliyorum şimdi, belki düzeltir diye psikolojimi..

evet haklı olabilirsin aslında.yalnızlık bende de var.allahtan annemler çok yakın sıkıldıkça babamı arıyorum gelip alıyor.yoksa yalnızlık duygusu beni geriyor.Kardeşim Ankarada yaşıyor,geçen oda şikayetçiydi bi bahar gelmedi diye.oranın soğuğuda bi başka.inş yakın zamanda bahar gelirde seninde neşen gelir...

bu arada cuma yazmıştım 7 haftam doldu . dr a gitsem görürmüyüm kalbini diye. ve gittim.
ay birde ne göreğim. keseciğin içinde minicik bi bebiş. eli ayağı hafifçıkıntılı şekilde, kalbi pıt pıt.
allahım isteyen herkese versin.7 haftalıkken gittim. tam 7 haftalıktı ultrasondada kızlar.yani geriden falanda gelmiyormuş benim fasulyem.allah kucağımızada almayı nasip eder inşş.

canım bende yapıyorum yavaş yavaş aralarda hep 5-10 dk. dinleniyorum başka çarem yok kimsem yok yardıma gelecek ailem çok uzakta.pislik içinde oturamam psikolojim bozulur vallahi.

canım bu kokusuz çamaşır suyunu ilk kez duyuyorum ben yok diye biliyorum domestos marka üstünde kokusuz mu yazıyor_ hemen markete gidip bakıcam öyleyse süper

canım ne yapyaım ya maxsimum bekleyeyim desen 2-3 günde bir süpürmen şart nasıl söyleyeyim arkadaşta yokki öyle yakınlarda samimi olduğum Rabbim sana emanet artık, millet düşürmek için hoplar zıplar bir şey olmaz yiyecek ekmeği varsa zaten gelecek dünyaya

kızlar bende çok gerginim nerdeyse patlıycam önüme gelen herkese ,2. ayda çok normalmiş,gerginlik

Benim ki sinirden daha çok, mutsuzluk gibi. İçimde kelebeklerin uçacağını zannederken, daha çok hiç bişey yapmak istemediğin, gülemediğin zamanlar olur ya öyle bir hal..Tek umudum havaların düzelmesi, güneş içimize de doğacak zannediyorum şimdilik..

amin aminnn...gözün aydın cnm

ya kızlar ben sizlere birşeyler sormak istiyorum..
1. ben 28 nisanda doktora gidecem ama ozamana kadar çok tedirgin oluyorum acaba kalbi atıyomu acaba yaşıyomu diye sizdede böyle oluyomu?
yada böyle oluyosa nasıl sakinleştiriyosunuz kendinizi..
of offf:

2.

lütfen kusura bakmayın bu yazacaklarım için ama ben
isal olacakmışım gibi karnım buruluyo ama aslında isalde olmuyorum ama tam bi isal burulması bu öyle çok şidetlide değil ama başlangıcı gibi yediklerimede dikkat ediyorum hatta buyüzden süt bile içmiyorum çünkü süt içince ağrım çok daha fazla şidetleniyo..
acaba benimle aynı şeyleri yaşayanınız varmı aranızda?

gunaydın kızlar benımde mıgdem acayıp bulanıyo dun geceden berı yataga çivilendim sanki kalkmak ıstemıyorum mısafırımde gelecek offff

hayırlı olsun cnm,inşallah kalp atışınıda duyarsında sevincini bizlerle paylaşırsın.bende çarşamba günü kalp atışı için gidicem.içimde bi korku var nedense:44::44:

amin canım
görürüz inşallah
içini ferah tut kalbini serin,
bebeğin orda büyüyor, canınyla kanıyla senin..

bu arada usg ye bakınca kese karsıdan bakıorum solda bebekte kesenın ıcınde sol duvarda..
o zaman ne oluyordu kızmı erkekmı?yanı ben bakıorum benım sol elım kısmında usg karnıma tutsam sagda oluo
ama bakıorum resımde solda..resmın solunda..ay anlatabıldımmııı kızmıyızerkekmı varmı tahmın?

cnm 1.durum bedede var senın bebış kac haftalık ben yarın oğlen gıdıcem 7+5 benımkı 6+4 de karından duyulmamıştı

canımm hiç sorma vallahi. sürekli doktora gidip bebişimin orda olduğundan emin olmak istiyorum ben. sonra diyorum ki "Esra bebeğin orda. Allaha emanet o" ... böyle sakinleşiyorum. ama doktor günümü sabırsızlıkla bekliyorum yinede

canım yediklerine dikkat et. kayısı ye bol bol. meyvene ve su işmene dikkat et. yoğurtta çok önemli. sindirimi kolaylaştırıyor.

benım ılk bebegım soldaydı kız oldu

cnm 1.durum bedede var senın bebış kac haftalık ben yarın oğlen gıdıcem 7+5 benımkı 6+4 de karından duyulmamıştı

canım ben gittiğimde 6+5 ti vajinalden duyduk kalp atışını şuandada 8+1deyiz..

ama nebileym içimde korkuvar bide yazılanları okuyunca korkuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…