2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
beysalım verdiğim tarfi tuttu mu?
söylemesi ayıp ben yıne pişridim ondna şimdi ısınıyo...yiycem birazdan..

yok tatlım daha yapmaya imkanım olmadı akşamları biraz kötüyüm bu sıralar yemek yapamıyorum ama denicem ilk fırsatta

sedefim yemek linkinde konuşmuştuk tatlım

AHH KUZUM ne zaman bitecek senin bu yogunlugunn...aktarma raporunu ne zaman verecek doktorun sana? geçmiş olsun...

sağol teyzesi..odamız buu..15020 eylül gibi gelecek allahın izniylee...yaa evet siz öylee deyincee benimde kafama yattı..tüylü olunca nasıl temizliycemm..hemde bebeğimin odası oluncaa dahadaa önemlii...halı konusunda kararsız kaldım..iç mimar bi arkadaşım var ona danıştım...oda şöyle dedi:

duvarlar pembe
perde pembeli beyazlı
avize beyaz
mobilya beyaaz
halı geneli beyaz ama içinde minik pembeler olsun dedi...:))) bakalımm nasıl bişey bulcamm halıyı..avizedee tüylü almamaya ve beyaz almaya karar verdimm..

oyy oyy hadi bakalımmm güzel haberlerini getir pipiloşunun kuzumm

yaaa demek öyle bizimkide buuuuuuuu pişti oldukkkk

Eki Görüntüle 504659

haaaaaaaaaaa süperr olmuşş...belis markaaa demi kuzum:)))
ne kadar aldınızz kız;? istanbull kayseri karşılaştırması yapayım bakalımmm sizin orası daha ucuzdurr eminimmm

burcummm ne güzell yorumlar yapmışın...değerlendirmen için sağol canım...çok faydalancamm hepinizin yorumlarından:))

hmmmm süper....hemde tam bi prenses...sorması ayıp olmasın ne kadara aldınızz canım? bende ilk başta buna benzer bişey beğenmiştim ama 4.5 milyar dedilerr [/QUOTE]

canım şu tarz bişey diyorum model değil ama tarzı için bir fikir YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/5/
HİLALE FİKİRRRRRR

Son düzenleme:

en iyisini yapmışsınız bence.ben de kendi çocuğumu kesinlikle 1. sınıfa başlatmazdım.öğretmenler bile ne yapacaklarını bilmiyorlar.anasınıfı donanımı olmayan sınıflarda değişik yaş gruplarından çocuklar olacak.öğretmenler ,okul idaresi ,sınıflar hazırlıksız...deneme yanılma yılı olacak bu yıl bence...

canım takımımızı toplam 1,700 TL ye aldık daha dogrusu ananemizle babannemiz aldı
yalnız benim bu oda takımında yaptırdıgım değişiklik çekmece ve dolap kulpları kristal oluyorrr
Eki Görüntüle 504733
daha şık ışıl ışıl bi görüntü verdi eger haberim olsaydı sana da tavsiye ederdim..

canım şu tarz bişey diyorum model değil ama tarzı için bir fikir YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/5/[/QUOTE]

evettt cok güzeller bunlarrr böyle bi şeyler mi düşünsek:26:

cicilerim günaydınnnn

nasılsınızzzz

biz kızımla kahvaltı ediyoruzzzz

bugün yine ev bakıcazzz kiralık hadi hayırlısı

merhabalar kızlar izin bitti ve geri geldim.özledim valla burda muhabbeti.nasılsınız bakalım.

canlarım selamlar nasılsınız? çok özledim sizleri:) bugün sizlerleyim inşallah:) bende bebeğin eşyalarını yıkadım, evi toparladık, eksik tek yatak örtümüz kaldı 15 gündür siparişi bekliyoruz gelmedi... bugün ütüleyip çantasını hazırlayacağız....

oda takımlarınız çok güzel güle güle kullanın canlarım:)

evettt cok güzeller bunlarrr böyle bi şeyler mi düşünsek:26:[/QUOTE]

Sedef daha önceki sayfalarda yorum da yapmıştım onları sen de bir değerlendir istersen

selam şekerler nasılsınız bakalım selam verip kaçacağım ama malesefff ben kayganama gideceğim birazdan gözünden ameliyat olmuşda açmış evde yanlızmış ha birde sigarası yokmuş bir paket sigara alıp gidecekmişim anlayacağınız işi düşmüş gene ama eşim sigara falan götüremessin diye resti çekti bana
ha kayganama neden haber vermedin dedim acilen gittik dedi bir gün önceden hastaneye alırlar ama dedim haber verince ne olacak dedi
oysa benim haberim vardı ama eşim ne arattı ne sordurdu adam hesabına almayı öğrensinler diye
sonracıma minik bebeğimin esyalarını yıkadım serdim makinenin yumusatıcı gözüne sirke koydum deterjandan kaynaklanan maddeler ölsün ve yumusacık olsun diye
sirkenin kokusu yok bu arada kızlar çamasırlar yumusacık çıkıyor ama sirkenin ağır kokusu olmuyor bilginize

biz telsiz aldık kuzum görüntülü değil sesli işte :)

bu hafta sonu dediler ama olmadı bir hafta sonra daha :)

tatlım oda bembeyaz ise bence halı ve tavan lambasını aynı renk almak dekoru tamamlıyor ben pembe alırdım

şuan kendimide mavii bakıyorumm :)

bulursanız banada atın yahuu ama tüğlü alma bence

benim yatak odasına anca bu sığdığı için ilkinden aldım aynı model renkler farklı :) bebeğin odasında yatana kdar bunda yatar dedim :)

bu arada güzelkızms hediyen ensarnaza ulaşmış canım kardeşinin düğünü varmış nette uğrayamıyormuş öyle söyledi

ayyy cok heyecanlııı bizimki 19 eylülde gelcek
tüylüler cok güzel ama yaaa:26: buna bayıldım bennnn katalog elimde hemen sipariş edebilirimmm

Eki Görüntüle 504764

Son düzenleme:

sizinkinde oyuncak sandıgı varmı? bizde yokk...3 kapaklı dolap, büyüyebilen beşik...4lü çekmece ve duvar rafı var... bizde 1550ye aldık...
üstünde bi değişikli yapmıyormuş bizim aldıgımız yer...kulpları değiştirmeyi bende istedim ama biz yapmıyoruz dedi hainler...olmazsa kendim alırr taakrım böylee kristal kulplar ilerde...

senin kulplarda kristal oluncaa o gösterdiğin avizee çok uyarr odasına:))))

Avize / Abajur / Aplik | Burcukuşu Boutique | Butik Kurabiye, CupCake, Pasta, Butik Avizeler

bide şuraya bakınn kızlar..çok güzel şeyler var..fiyatları yazmıyorr...sanırım biraz tuzludurr:44:

bunlar çokk fenalar ya hepsi birbirinden şık hepsi birbirinden güzel bence ,bayıldım

selam canm geçmiş olsun başta sana sonra kayganana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…