beysalım verdiğim tarfi tuttu mu?
söylemesi ayıp ben yıne pişridim ondna şimdi ısınıyo...yiycem birazdan..
yok tatlım daha yapmaya imkanım olmadı akşamları biraz kötüyüm bu sıralar yemek yapamıyorum ama denicem ilk fırsatta
sedefim yemek linkinde konuşmuştuk tatlım
kızlar çok yoğunum, başımda feci ağrıyor(((
annesininbirtanesi odanız çok güzelmiş canım, güle güle kullan. lamban tüllü yada tüylü olmasın. zor temizlersin. halında uzun tüylü olmasın. shaggy ler kullanışsız oluyor. hem çocuk odası için daha hijyenik bişi kullanmak lazım. açık renkte tercih etme derim. koyu pembe bir halı olabilir. perden duvarın rengine çok yakın olmasın. kaybolur arada.
esracım çok çok sağol içim öyle rahatladı ki yaa valla iş sadece sakin olmaktan geçecek o zaman.ilk defa yaşayacağım için insan ister istemez korkuyor işte.
Çok teşekkür ederim tekrar,sen ara ara bizleri telkin et olur mu:)
--Bu arada nette bi sorun var tel.den giriyorum kızlar
bugün babişimizle buluşup oğluşumuzu görmeye gidicez dr.a
bakalım nasıl olmuş beyefendi.
Dua edin kızlar
görüşürüz
cnmyazınıı okuyunca bı kere daha ıyıkı dedım benım kızımda 2007 ocak doğumlu ve zorunlu kesımde okul ıdaresınde senın dedgın gıbı ddı rapor aldık nasıp olursa 1 e başlıcaz daah oturmamış bı sısteme yavrumu vermeyı ıstemedım açıkcası
AHH KUZUM ne zaman bitecek senin bu yogunlugunn...aktarma raporunu ne zaman verecek doktorun sana? geçmiş olsun...
sağol teyzesi..odamız buu..15020 eylül gibi gelecek allahın izniylee...yaa evet siz öylee deyincee benimde kafama yattı..tüylü olunca nasıl temizliycemm..hemde bebeğimin odası oluncaa dahadaa önemlii...halı konusunda kararsız kaldım..iç mimar bi arkadaşım var ona danıştım...oda şöyle dedi:
duvarlar pembe
perde pembeli beyazlı
avize beyaz
mobilya beyaaz
halı geneli beyaz ama içinde minik pembeler olsun dedi...:))) bakalımm nasıl bişey bulcamm halıyı..avizedee tüylü almamaya ve beyaz almaya karar verdimm..
oyy oyy hadi bakalımmm güzel haberlerini getir pipiloşunun kuzumm
haaaaaaaaaaa süperr olmuşş...belis markaaa demi kuzum:)))
ne kadar aldınızz kız;? istanbull kayseri karşılaştırması yapayım bakalımmmsizin orası daha ucuzdurr eminimmm
burcummm ne güzell yorumlar yapmışın...değerlendirmen için sağol canım...çok faydalancamm hepinizin yorumlarından:))
hmmmm süper....hemde tam bi prenses...sorması ayıp olmasın ne kadara aldınızz canım? bende ilk başta buna benzer bişey beğenmiştim ama 4.5 milyar dedilerr
günaydın ben az önce kocişle kavga ettim ağladım surat ettim yerime oturdum. olay şuydu dün şirketin güvenlikçisi bana arabayı kaça satıyorsunuz dedi. bende satmıyoruz dedim hadi ya ramazan satacağnı söyledi dedi. ben de öyle bişey yok her yıl araba mı değiştireceğiz dedim dedim . o da ilerde değiştirmeyi düşünüyoruz dedim dedi.ben de bir daha borçla araba değiştiremeyiz zaten anam ağladı bu yıl dedim. birden bir bağırdı burcu yeter diye ben sıçradım o bıt bıt bıt konuşuyo daha uzatıyorsun da uzatıyorsun diye ben o sıra hem ağladım hem bağırdım sanki ne demişim de sen böyle bağırıyorsun diye hıçkıra hıçkıra... neyse şti nizamiyenin önüne geldik ben inerken onu öperdim öpmedim bu diyor ki bak yolda kaza geçiri ölürsem dert olur içine diyor. sonra ben onu gözden kayboluncaya kadar izlerdim beklerdim döndüm arkamı gittim bizimkisi ben bakıyım diye gitmiyor. neyse şöle biz göz ucuyla baktım da gitti
canımm mervemmmm bozma moralini az kaldı zaten..
hem Allah bilir bakalım ne olacagız, nasıl olacagız, herşeyin hayırlısı..
özel hastaneler daha fazla para almak için sezeryan diolar herkese öle bi şey olmasın sakın ?
nilgünüm bu ne güzellikkk ne tatlılıkk
şişşşşşşşştttt amanda kimler gelmişşşş
cok yoruldun mu kuzucum nasılsın ne alemdesinnn ??
ahhhh ahhh korkular başladı di mi:18:
günaydın burcu..
canım ben küslüğe hiç dayanamam bi ara, msj at eşine olur böyle şeyler..
günaydın betüşüm geçmiş olsun ne yedin bakıyım o kadar ağır ?
dikkat et kendineee!
hilalim günaydın bunları internetten buldum öylesine.. herhangi bi linki yok..
kafamda modeli tasarlamaya çalışıorum prenses odası için :)
GÜNAYDIN ŞEKERLERRR
dün akşam kayınvalidemle yeni evimiz için ankastre setimizi beğendik siparişini verdik
teknolojinin hızına yetişmek ne zor yahu neler neler cıkıyorrr :)
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
dün işte çok yorulmuşum, akşamda alışverişe gittim, sonra görümcem geldi yemeğe farkına varmadan o kadar yorulmuşum ki(( ayaklarım çok fena şişkinler. bu akşamda misafirim var. sabah erkenden kalkıp hazırlık yaptım. ayaklarım artık hareket etmek istemiyor (( çok halsizim.
günaydın canım. bir anda sinirlenmiş eşin, arada devreleri karışıyor bunların. bende sabah aynısını eşime yaptım. yok yere moralini bozdum, laf sokup durdum. yazık arkamdan boynu büküp gitmemi seyretti. şu an vicdanım çok rahatsız. keşke yapmasaydım diyorum. benimde moralim bozuldu. eminim eşinde şu an böyle hissediyordur.
geçmiş olsun canım. çok fena olmuşsun ya(( okurken korktum valla. eşin kimbilir nasıl korkmuştur. neyseki düzelmişsin, çok mu yordun kendini ne yaptın sen kuzum? doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.
günaydın canım.
günaydın canım, güle güle kullan eşyalarını.
diğer hamişler günaydın.
günaydın kızlar yoğun bir hafta olduğu için giremedim bundan sonra gireceğim inş.
nabersiniz, bebikim iyice büyüdü benim
günaydın canım gülegüle kullann
günaydınnnnnnn
günaydınnnnnnnn
kızlar herkese günaydın umarım güzel 1 gün olur..
beysalcım çok geçmiş olsun evet bencede günün yorgunluğu çıkıyo..
bende kendimi 1 kaç gündür çok halsiz ve mutsuz hissediyorum bide hep uykusuzum sanki aaaa acaba depresyonamı girdik ne hep bi ağlayasım var sanki ..
bu arada kilo konusunda sanıyorum doktorum beni etkiliyo psikolojik olarak çünkü dün 7 ayımız bitti ben bugüne kadar sadece 67 kilo almışım allaha şükür...
cicilerim günaydınnnn
nasılsınızzzz
biz kızımla kahvaltı ediyoruzzzz
bugün yine ev bakıcazzz kiralık hadi hayırlısı
merhabalar kızlar izin bitti ve geri geldim.özledim valla burda muhabbeti.nasılsınız bakalım.
herkese günaydın...
burcum.... yorma kendını yaa..
aysun....inş.gönlüne göre fuyatı uygun güzel ev bulursun...
sedef.....ankastre süper...senın kayınvalidenin gelını olmak varmış çok özendım...
burcu....takma kafana erkek milleti...onun kara dediğine sen ak demiycen gurur yapıyolar...bilmişlik taslamıl oluyorsun güya...
mervem....sıkma canını beslenmene dıkat et...Allahın izniyle normla doğum kısmetınde varsa yaparsın...ama dr. un bunalrı söylemek yerıne...senı hamılelık başındna diyete sokup hiç kilo aldırmadan bı hamılelık yaşatabilirdi...hem sen hamılelık boyu sesını çıkarma....ben3-4 kılo aldım kadın hala dondurma yeme tatlı yeme hamur işi yeme diiyp duruyo...üstelik sezeryan olucam kesın...
izmirde mina baby var...ordan bakabilirsin...birde internete mağazalarının şubelerine bak...geniş reyon felan ucuz sitelerden bazıalrı izmirde mağazaları var ara görüş...netten bulup direk mağazadan alırsın belki...
biz dün akşam kayınvalidemlerdeydik benim canım hani şu dışarda satılan bütün tavuklardan istedi
eşim gitti bütün bostancı-maltepe arası talan etti ama her yer kapanmıştı cünkü saat 21:00 civarıydı :)
bizde oturduk kayınvalidemin mıhlamasını yidikkkk
ben cok az yememe ragmen midem pert oldu saat gecti ondan sanırım :/
midem ilk aylardaki gibi yine cok hassaslaşmaya başladı seninde öle galiba kuzucumm
sagol canım.. ben hamile kaldıgımdan beri evime kimseyi alamadım.. ilk aylarım cok kötü geçti zaten..
son aylarda koşturmacalar, taşınma telaşeleri :)
özledim misafir agırlamayııı.. yeni evimde inşallah :)
Oooo kimler gelmişşşş hoşgeldin hatun sagol benim bebişimde büyüdü sıgmıo artık yerinde durmuo :)
günaydın canım.. 67 kilo mu
evet hilalim tamda böle bi şey düşünüommm
sen ne tarz bi şey düşünüosun ?
aysunum günaydınafiyet olsun..
cok ihmal ettin buraları coook
hayırlısı olsun canım..
merhaba canım, hoşgeldin..
Günaydın kızlar...Seminerden geldim çoook uykum var.geceleri sürekli uyanıyorum saat 4 te ya da 6 da acıkıp bir şeyler yiyorum.uykumu alamadığımdan yorgun hissediyorum.benim en az 2 saat uyumam lazım...sizler nasılsınız?
Tünaydın kızlar ...Bişey sorcam size benim göbek deliğim normalde çukurdur.Ama bebek yukarı çıkınca baya bir gerildi,düzleşmişti.Bir iki gündür seziyordum ama bugun tam emin oldum göbek deliğim eski haline dönmüş hatta surat asan yüz gibi üst tarafı asagıya dogru gerilmiş bakıyo yani bebek aşagıya inmiş(yukarısı boş (daha çok erken değil mi doktor randevum haftaya gitsem mi ki doktora ya sizlerde durum nasıl ?
teyzoşlar kızımın odası bildiğiniz gibi bembeyaz yani şu:
Eki Görüntüle 504570
odası bu ayın 15-20si gibi gelecek...bende halısını, perdesini, lambasını halletmeye çalışıyorum:))
işte alternatifler:
Eki Görüntüle 504581 Eki Görüntüle 504580 Eki Görüntüle 504579 Eki Görüntüle 504578 Eki Görüntüle 504577 Eki Görüntüle 504576 Eki Görüntüle 504575 Eki Görüntüle 504574 Eki Görüntüle 504573 Eki Görüntüle 504572 Eki Görüntüle 504571
bana bi akıl verin...odamızdaki pembe beyaz dağılımı nasıl olsun...duvarımız açık pembe olacak...odası bembeyaz...
halısı? beyazmı olsun açık pembemi?
lambası? beyazmı olsun açık pembemi?
perdesine henüz karar veremedim..dün perdecime gittim fonlara bakayım diye...çok güzel bi fon ve kombin tülünü beğendim..ölçü aldılar fiyat çıkaracaklar bana...
yada şuanda kullandıgım fransız danteli tülün üstüne açık pembe fon yaptırcamm:44:
yardımlarınızı bekliyorum...sedefimm benim aklımdakilerdee böylee kuzucumm
canım takımımızı toplam 1,700 TL ye aldık daha dogrusu ananemizle babannemiz aldı
yalnız benim bu oda takımında yaptırdıgım değişiklik çekmece ve dolap kulpları kristal oluyorrr
Eki Görüntüle 504733
daha şık ışıl ışıl bi görüntü verdi eger haberim olsaydı sana da tavsiye ederdim..
canım şu tarz bişey diyorum model değil ama tarzı için bir fikir YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/5/
evettt cok güzeller bunlarrr böyle bi şeyler mi düşünsek:26:
güle güle kullan canım sana mail attım bu arada bakıver müsait olduğun zamnKızlar bugün bizimde hediyemiz geldi sıcak sıcak hemen ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/551994-2012-kasim-bebislerinin-ilk-hediyeleri-13.html#post26324011
12 haftacık kaldı millet zaman çabuk ilerliyor
bebek telsizi görüntülü ya da sesli? bununla ilgili neler düşünüyorsunuz? alan var mı varsa hangi marka görüntülü mü sesli mi?
ya da en çok tavsiye edilen hangileri?
işteee eşim isteyince annemiz dayanamadı yaptı bende dayanamadım yidim az da olsa :)
benimde taşınma telaşım var, 2 hafta sonra taşınmış olurum sanırım, yeni ev, yeni düzen, yeni hayat :)
hepimize hayırlı olur inşallahhhh...
evet doktorumuz bana "25 ekim" dedi başka 25 ekim yoksa biz yapıoz açılışı kızımla :)
herşey yolunda canımcım, bu arada bebek odası takımımızı da aldık :) güzel koşturmacalar ve heyecanlar yaşıoz :)
cok uzaksın bana yakın olsan geliodum ellerini gözlerini bağlamaya alışveriş canavarııııııııııı
ne güzel valla ben kitap okuyamıom hiççç..
bu haftasonu mu gelio bebek odası ? bizimki 19 eylülde gelecek..
günaydın canım eee anlat bakalım neler ögrendin seminerde :)
gittikçe yaklaşıoz valla korkuom ben:18:
telsiz hakkında hiç bi fikrim yok cok gerekli mi ?
tünaydınnnn... ben hiç incelemedim yaw bilmiom aşağıda mı yukarıda mı:26:
teyzoşlar kızımın odası bildiğiniz gibi bembeyaz yani şu:
Eki Görüntüle 504570
odası bu ayın 15-20si gibi gelecek...bende halısını, perdesini, lambasını halletmeye çalışıyorum:))
işte alternatifler:
Eki Görüntüle 504581 Eki Görüntüle 504580 Eki Görüntüle 504579 Eki Görüntüle 504578 Eki Görüntüle 504577 Eki Görüntüle 504576 Eki Görüntüle 504575 Eki Görüntüle 504574 Eki Görüntüle 504573 Eki Görüntüle 504572 Eki Görüntüle 504571
bana bi akıl verin...odamızdaki pembe beyaz dağılımı nasıl olsun...duvarımız açık pembe olacak...odası bembeyaz...
halısı? beyazmı olsun açık pembemi?
lambası? beyazmı olsun açık pembemi?
perdesine henüz karar veremedim..dün perdecime gittim fonlara bakayım diye...çok güzel bi fon ve kombin tülünü beğendim..ölçü aldılar fiyat çıkaracaklar bana...
yada şuanda kullandıgım fransız danteli tülün üstüne açık pembe fon yaptırcamm:44:
yardımlarınızı bekliyorum...sedefimm benim aklımdakilerdee böylee kuzucumm
kızlar bi bakar mısınız şunlardan hangisi daha kullanışlı ve hoş gözüküyor böyle bişey kullanan ya da alan var mı ilk resimdeki piyasada en çok satılan modelden en son sordugum yer 140 tl demişti ama ben kararsız kaldım ve araştırayım dedim. chicco nun filan ana dizi var ama 200 tl nin üstünde. çabuk yıpranacagı ve kısa süre kullanılacagı için ben o kadar para vermek istemiyorum. bunları gittigidiyordan buldum herbiri 70 80 tl civarı.
Eki Görüntüle 504588 Eki Görüntüle 504589
bir de avivonun üretimi olan şu çantayı buldum gittigidiyorda 40 tl ücretsiz kargo. şuan butikbebede aynısı 50 tl kargoyla birlikte 55 tl. herzaman kullanmalık çantalar bayan çantası gibi olanlar daha hoşuma gitmişti ama onlarda 100 tl nin üstünde ve onunda çabuk yıpranacagını düşündüğüm için yine buna karar verdim. malum içini onca şeyle dolduracagız hem arada babamızada taşıtacagımız için azıcık bebek çantası oldugu belli olsun dedim. nası sizce?
Eki Görüntüle 504595 ben mavi düşünüyorum kırmızısıda var ama sınırlı sayıda.
şu ana kucagı niye öyle aşagıda cıktı bilmiyorum oda seceneklerden birisi.
biz telsiz aldık kuzum görüntülü değil sesli işte :)
bu hafta sonu dediler ama olmadı bir hafta sonra daha :)
tatlım oda bembeyaz ise bence halı ve tavan lambasını aynı renk almak dekoru tamamlıyor ben pembe alırdım
şuan kendimide mavii bakıyorumm :)
bulursanız banada atın yahuu ama tüğlü alma bence
benim yatak odasına anca bu sığdığı için ilkinden aldım aynı model renkler farklı :) bebeğin odasında yatana kdar bunda yatar dedim :)
canım takımımızı toplam 1,700 TL ye aldık daha dogrusu ananemizle babannemiz aldı
yalnız benim bu oda takımında yaptırdıgım değişiklik çekmece ve dolap kulpları kristal oluyorrr
Eki Görüntüle 504733
daha şık ışıl ışıl bi görüntü verdi eger haberim olsaydı sana da tavsiye ederdim..
evettt cok güzeller bunlarrr böyle bi şeyler mi düşünsek:26:
sizinkinde oyuncak sandıgı varmı? bizde yokk...3 kapaklı dolap, büyüyebilen beşik...4lü çekmece ve duvar rafı var... bizde 1550ye aldık...
üstünde bi değişikli yapmıyormuş bizim aldıgımız yer...kulpları değiştirmeyi bende istedim ama biz yapmıyoruz dedi hainler...olmazsa kendim alırr taakrım böylee kristal kulplar ilerde...
senin kulplarda kristal oluncaa o gösterdiğin avizee çok uyarr odasına:))))
Avize / Abajur / Aplik | Burcukuşu Boutique | Butik Kurabiye, CupCake, Pasta, Butik Avizeler
bide şuraya bakınn kızlar..çok güzel şeyler var..fiyatları yazmıyorr...sanırım biraz tuzludurr:44:
selam şekerler nasılsınızbakalım selam verip kaçacağım ama malesefff ben kayganama gideceğim birazdan gözünden ameliyat olmuşda açmış evde yanlızmış ha birde sigarası yokmuş bir paket sigara alıp gidecekmişim anlayacağınız işi düşmüş gene ama eşim sigara falan götüremessin diye resti çekti bana
ha kayganama neden haber vermedin dedim acilen gittik dedi bir gün önceden hastaneye alırlar ama dedim haber verince ne olacak dedi
oysa benim haberim vardı ama eşim ne arattı ne sordurdu adam hesabına almayı öğrensinler diye
sonracıma minik bebeğimin esyalarını yıkadım serdim makinenin yumusatıcı gözüne sirke koydum deterjandan kaynaklanan maddeler ölsün ve yumusacık olsun diye
sirkenin kokusu yok bu arada kızlar çamasırlar yumusacık çıkıyor ama sirkenin ağır kokusu olmuyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?