2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel anneler bugün büyük gün oğluşumu görecem 14.40 da inşallah :) ve esas büyük olay dün biz gece acildeydik oğlumun dün hareketleri çok azalınca korktuk ve acilin yolunu tuttuk nst e bağlandım bir süre oradaada hareket etmedi sonrasında başladı bando çalar gibi harekete çok tatlıydı o kalp atışı sesiyle saatlerce durabilirdim çok şükür iyiyiz ama yine birr heyecanla geçti gecemiz

ahhh ahhh poposu ıssırmalık tam şu seninnn oğluşşşş korkutmuşş annesini yine küçük erdemimiz...kalp atışlarını duydun rahatladın elhamdülillahh...şimdi iyi olundaa kuzummm maşallahh sizee kahvaltı yaptınmı? başladımı hareketleree küçük bey?

benim kızım kahvaltının ardından başlıyorr tekmeleree...ve artık gecede çok net hissediyorum yaa dünyalaraa bedel..yaradana kurban olurum benn

bende dün gece bağırarak uyandım..sağ bacagımaa giren amansız krammpp yüzünden aman yarabbi nasıl bi kasılmaa, geçmiyordaa...eşim uyandı hemen masaj yapmaya başladı ama uzunca bi süre geçmedi...20-25 dakika uğraştık..sonraa da hemen uyuyamadım..ve bacagım ne kadar zorlandıysaa gece halen agrıyorr arka tarafıı

günaydın benim kimsesiz ve yalnız topiğim... beysalcım ben de gideceğim rapor uzatmaya bugün. bazen öyle numara yapıp korkutuyorlar keratalar ben de öyle olup gitmiştim ultrasonda dr gayet hareketli demişti az kaldı gari gelse gelirler ha:)

günaydın geçmiş olsun canımbana hiç kramp girmedi ama hep kütük gibi şiş ve uyuşuk ayak /bacaklarla gezmekteyim sabah saat 5 civarında eşim öperek uyandırdı beni sanırım kabus görmüş ama söylemiyor ne olduğunu sadece saçımı okşuyordu ve kurban olurum sana diyip durdu acaba ne gördü bizde hamilelik depresyonuna karşı taraf girdi sinirlilik kabus....:)

ah kuzum evet korkuttu ama sonra harika bir sesle sakinleştik ikimizde kalktığımızdan beri hareketimiz yerinde kuzucum kahvaltımızı şimdi yaptık iyiyiz hamdolsun bakalım öğleden sorrna görücez oğluşumu minik sıpam benim
sanada geçmiş olsun kuzum ben daha yaşamadım hiç kramp olayını zordur eminim

evet bende ondan korktum zaten eşim diyorki çantamızda hazır değil ya

Son düzenleme:
kızlar ben adliyeye gidiyorum öğleden sorna görüşürüz

banadaaa böylesi uzun süren kramp ilk kez girdi...feci bişeymiş...benim bacaklarımda şişlik yok genel olarak...arada ayak bileklerim falan şişiyor...bende işteyken bilgisayara kasasının üstünee uzatıyorum ayaklarımı napayımm...

yazık yaa adamcagızz ne gördüysee rüyasında...onlarında psikolojıleri alt üst oluyorr bazenn...

ayy rabbim hayırlı zamanda, gününü doldurup gelmelerini nasip etsin tüm yavrularımızınn:26: o ses yokmu o ses...muhteşem bişeyy...kaydetseydinizz kalp atışlarını telefona falan...sonraa ağladıgındaa dinletirsinnn

Günaydın güzel anneler, hayırlı cumalar.

Akşam korktuğum kadar olmadı, gelen misafir yemeği yaptı hazırladı, eşimde sofrayı topladı
adam sana hiçbişi yaptırmam dedi, elletmedi bişi. :) bende fırsattan istifade evdeki işlerimi yaptım, çamaşır yıkadım :)))

bugün düne göre daha iyiyim, ayaklarım şiş ama ağrısı az, çok şükür.

Günaydın canım, hayırlı haberlerle gel inşallah. gerçi akşam görmüşsün oğlunu :))) canım ya iki gündür çok korkutuyorsun bizi. son aylardayız normal aslında ama yinede insan duyunca şaşırıyor. geçmiş olsun baya heyecanlı bir gece geçirmişsiniz.

günaydın canım. evet kramp acısı çok kötü oluyor ve geçmiyor, benim 2 gün sürerdi ağrısı. neyseki mg ile geçti. geçmiş olsun.

yesinler kızını emi, kahvaltıdan sonra yer daralıyor heralde, yerleşiyor tekrar bebecik :)

günaydın canım. çok numaracılar dimi

yiriz sizin cicileriniziiii

günaydın betülüm canım panik yaptın herhalde.. bırakta arada uyusun dinlensin bebişin
size oyun yapmış belli

günaydın hilalim bizimki de yemeklerden sonra enerji depoluo herhalde hiç durmuo
geçmiş olsun canım bana da cok olmuştu önceki aylarda ama şimdi yok şükür..
magnezyumu kullanıyor musun ?

burcu hüzünlü bi açılış yapmışsın kuşum yawww sessiz ve yalnız topicimiz kimsecikler ugramaz oldu valla

kızlar ben adliyeye gidiyorum öğleden sorna görüşürüz

kolay gelsin canımmm doktordan gelince haberlerini beklioooozzzzzzzzzz

Allah hayıra çıkarsın canım. dün gece bende eşimde kızımızı görmüşüz rüyamızda, yalnız ben erkek olarak gördüm :))) ayrıca hiç bana benzemiyordu. rüyalarım terstir benim.

günaydın canım.

Günaydın canım oğluş sana oyun yapmışşş annesi yerim onu

günaydın canımm, dimi bende çok hissediyorum bebeğim 4 dönüyor resmen :) su bile içsem kıpırdıyor çok hareketli annem çok hareket etme kilo al diyom bende :)

o kramplar fena canım çok acıtıyor. ben çok geç dalıyrum geceleri uyuyamıyorum ya (((

günaydın canımmm

çok geçmiş olsun beysalım umarım güzel haberlerle geleceksin doktorundan ..
bu arada herkese günaydın kızlar..
sanıyorum bu ara hepimize bişeyler oluyo
bende ilk defa dün okadar şidetli bi bacak ağrısaısı yaşadımki anklatamam..
hemen maknezyuma başladım doktorum öyle söylemişti..
bizde haraketleri yoğun hissediyoruz geceleride uyumadan önce klasik müzik dinliyoruz..
ozaman bile inanılmaz haraketliyiz..sizdede
böyle bacak ağrıları oluyomu
ha bide bendeki bi sorunda bebişin aşağıda olması iyice aşağıya doğru vuruyo ve ayağı kallkınca aşağıda inanılmaz bi baskı ve gerilme hissediyorum..

neyseki fazla yorulmamışın diyecektim ama yine boş duramamışınn çalışkann burcumuzz biizm...bitecek canım ayak agrılarımızda bitecek Allahın izniylee...

bana mg vermedi doktorum ama gittiğimde söyliycemm...yada 1-2 hurma yemeye tekrar başlayayım ben en iyisi..

günaydın kuzum..bana mg vermediki doktorum...gittiğimde tekrar söyliycemm...bacagım resmenn zonkluorr oturdugum yerdee ya

hahaaa hareket etmede kilo al diyon demekk pipiloşaaaa ayy evet yaa kaç kilo doğacaklar acaba? 3 kilo üstü olurlarr inşallahh

bende dün gece bacak krampıylaa uykumdan uyandım canım...çok zormuşşş çokkk

günaydın kuş :)

cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm

nasıl gidiyorrrrrr

7 gun kaldı doktoraaa gitmemizeee kızımı özledimmmmm

kötü gerçekten ya peki size hani karnınızın alt tarafına ayağı kalktığınızsa böyle aşağı çeker gibi oluyomu sanki rahat yürüyemiyorum artık sanıyorum bebiş aşağıda olduğu için ama bu özellikle akşam başladı..
haraketlerimi kısıtlıyo resmen

cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm

nasıl gidiyorrrrrr

7 gun kaldı doktoraaa gitmemizeee kızımı özledimmmmm
sanada günaydınnasıl gitsin işte hep bişeyler var herkeste..

cnm bende dün gece hiç uyuyamadım yaaa eşimide uyutmadım agrılarımlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…