2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hepsi dahil canımcımmm... kristal kulplarında tanesi 5 TL den.. aa neden yapmıolarmış alt tarafı kulp takacaklaraslına bakarsın 3,000-4,000-5,000 TL ye kadar bebek odası takımları var hepsi birbirinden güzel..
ama ananeyle babanneye cok yük olmak istemedik hem şık hem ekonomik olması açısından en begendigimiz bu oldu

ne kadar çok izmirli var topikte...

kızlar yardım çelik çaydanlık alıcam bundan kullanan var mı?korkmaz flora modeli

bide alt demlik üst demlik kaç ml olsun?

kızlar yardım çelik çaydanlık alıcam bundan kullanan var mı?korkmaz flora modeli

Eki Görüntüle 504933

canım ben hem ben ve etrafımdaki hiç bir arkadaşım korkmazdan memnun değil belki şans meselesi ama ben olsam tercih etmem , ben hem korkmaz hem hisar kullanıyorum hisardan çok ama çok memnunun çayı döküşü bile o kadar rahat ki eşim bile onla demlesene ben onu çok seviyorum diyor .

model bu ilk bakışta insanlar sapı demir diye tereddüd ediyor ama ben hiçbir sorun yaşamadım ayrıca çok sakarımdır yani ama hiç elimi yakmadım daha
çeyizime almıştım bunu

ayyy cok heyecanlııı bizimki 19 eylülde gelcek
tüylüler cok güzel ama yaaa:26: buna bayıldım bennnn katalog elimde hemen sipariş edebilirimmm

Eki Görüntüle 504764

heyecanlı olduğuj belli kaç kere 19 eylülde gelecek dedin
bence tüğlü olmasın ama şeker bende aynı kanıdayım

çok iyi almışsınız 1.550 nin içinde neler var yatak var mı mesela biz 2.300 tl ye aldık içinde yatak var bi tane işte bebekler için en dieal olanlarından aldık, başkada bişi yok içinde ama lake olması fiyatı değiştiriyor, silinebilir boyasada silince geçiyormuşş

takmıyormuşş hain domdomlarrrr yaa aynen bizdede anneanne alıyor, ilk beğendiğim 3450tlye idi...içinin yatagı örtüsü falan filan derken 5000tlye çıkacaktı...bide kardeşimi evlendiriyorr bizimkiler...yük olmayalım fazla diyee bunu begendik sedefim..çokda severek aldımm

3 kapaklı dolap, büyüyebilen beşik, 4 çekmeceli şifonyer ve duvar rafı var kuzum..yatagını alıcazz daha...yatak ne kadardırr yaaa?:44:

yorgundum, daha çok yoruldum (( ayaklarım artık insan ayağına benzemiyor :))) bu akşam dinlenmekte yok

sen kaça aldın nerden aldın canım bunu?

bu msjım gitmedi sanıodum tam yazıodum yarım kaldı o ara göndermişim megerse :)
evittt ne dioduk hilalim her fiyata var hatta 6,000-7,000 TL ye bile var :)
biz cok abartmak istemedik aldıgımız oda takımını cok begenerek aldık sadece kulplarını begenmemiştim onları da degiştirdik:)
ananemizle babannemizde cok begendi onlarda cok heyecanlı ilk torun için :)

ben bunu çok sevdim http://www.burcukusu.com/wp-content/uploads/ap-002.jpg sedef senin kulpkarla uyumlu olur.. perdelerine de bu taşlatdan taktırabilirsin

bu da cok güzelmişşş

Eki Görüntüle 504933

sudem aştın kendini kuzum hızını alamadın bebek eşyalarını bitirip ev eşyalarına mı geçtin
cok fazla masraf etme bu ara zaten yeterince masrafımız var

hmmm perde cıkmadı ki:26:

heyecan işte naparsın acemilik

cok ucuk rakamlar vermeye gerek yok "bence" bende cok begeniorum ve cok heyecanlanıorummmm
seninle takımlarımların aynı oluşu da ayrı bi güzellik oldu

evet bizde yatak alıcaz, cibinlik alıcaz
alcaz da alcaz valla al al bitmioooo

yorgundum, daha çok yoruldum (( ayaklarım artık insan ayağına benzemiyor :))) bu akşam dinlenmekte yok

canım yaa sen ne kadar yoruluosun seni okudukca ben yoruldum.. akşama misafim mi var demiştin?
keşke bu ara misafir almasaydın işyerinde yeterince yoruluosun zaten yaa..

Son düzenleme:
kızlarmerhba nasılsınız bakalım
beysalım asıl oldun apple cnm gule gule kullanın ebbışının odasını ınşalla zzamn daraldı artık tam zmanı dımı cnm benım

canım sen sürekli böyle yazdıkça ben burada üzülüyorum nedir bu ayaklarından çektiğin kıyamam yaa ne zaman izne çıkıcan?

canım üzülme ya, sabahtan başlıyorlar, tüm gün yatmam lazım geçmeleri için. son aylar normaldir artık. doktorda normal diyor. daha bir ay çalışacağım ben. yetiştirmeye çalışıyorum işleri, ondan sıkışığım ((

ne güzel büyükler paylaşmışlar odanın masrafını canım. neden tek taraf odayı yapmadı? böylece diğer tarafta başka bir masrafı karşılardı :)))

evet canım misafir var akşama, eşimin yakın bir arkadaşı gelecek, biraz morali bozuk, gelsin dertleşsin biraz, bende arada kaçıp bebişimin odasına bakarım :)))

neden tek taraf almadı bebek odasını ? cünkü ikisininde ilk ve tek torunu ve ikisi de deli gibi heyecanlılar
o yüzden beraber alalım dediler kanka dünürler
ben zaten tek bir iğne bile almadım ananesi babannesi herşeyini ikisi aldı, ikisini de coook sevioruz
bütün eşyalarını annem yıkadı, ütüledi, hazır vaziyette oda takımımızın gelmesini ve yerleşmeyi bekliyorlar
şimdi tek kalan şey benim pijama takımlarımla, hastane çantam alınacak onları da ben almak istedimm

benim pıtırcığımda iki ailenin ilk ve tek torunu. ileride ablam abim mutlaka bebiş yaparlar ama eşim tarafından tek torun olmaya devam edecek bebişim.

kızlaaar bizde ogluşumun odasını aldık :)) bu foto aldıgımız siteden.odayı düzenledigimde koyarım.bizim de kulplarımız kristal oldu teyzeleri :))

Eki Görüntüle 505018
kızlaaar bizde ogluşumun odasını aldık :)) bu foto aldıgımız siteden.odayı düzenledigimde koyarım.bizim de kulplarımız kristal oldu teyzeleri :))

canım çok güzelmiş oğluşunun odası. güle güle kullanın inşallah.

beyaz mobilyalar çok yakışıyor bebek odalarına. maşallah sitedekiler bebişin isminide heryere yazdırmışlar.

biz çıkıyoruz teyzoşlar. iş yerindeki maratonumuz bitti, evdeki maratona doğru yola çıkıyoruz :))))

kendinize bebişlerinize dikkat edin. muckssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…