sizinkinde oyuncak sandıgı varmı? bizde yokk...3 kapaklı dolap, büyüyebilen beşik...4lü çekmece ve duvar rafı var... bizde 1550ye aldık...
üstünde bi değişikli yapmıyormuş bizim aldıgımız yer...kulpları değiştirmeyi bende istedim ama biz yapmıyoruz dedi hainler...olmazsa kendim alırr taakrım böylee kristal kulplar ilerde...
senin kulplarda kristal oluncaa o gösterdiğin avizee çok uyarr odasına:))))
Avize / Abajur / Aplik | Burcukuşu Boutique | Butik Kurabiye, CupCake, Pasta, Butik Avizeler
bide şuraya bakınn kızlar..çok güzel şeyler var..fiyatları yazmıyorr...sanırım biraz tuzludurr:44:
canım ben izmir deyim.sırt çantamda var benim. buda 40 lira bişey oldugundan alıverdim işte. bende farkındayım aynı ürünler farklı sitelerde farklı fiyatlara satılıyor. aslında ben dün pazara gittim ihraç malı ürünler buldum 10 tl ye takımlar ve 3.5 tl ye altlar o kadar güzel ki yeri falan çok güzel en son 7 tl ye almıştım 2 tane alt. valla görünce pişman oldum ama olsun napalım.
ne kadar çok izmirli var topikte...
kızlar yardım çelik çaydanlık alıcam bundan kullanan var mı?korkmaz flora modeli
Eki Görüntüle 504933
bide alt demlik üst demlik kaç ml olsun?
ayyy cok heyecanlııı bizimki 19 eylülde gelcek
tüylüler cok güzel ama yaaa:26: buna bayıldım bennnn katalog elimde hemen sipariş edebilirimmm
Eki Görüntüle 504764
sizinkinde oyuncak sandıgı varmı? bizde yokk...3 kapaklı dolap, büyüyebilen beşik...4lü çekmece ve duvar rafı var... bizde 1550ye aldık...
üstünde bi değişikli yapmıyormuş bizim aldıgımız yer...kulpları değiştirmeyi bende istedim ama biz yapmıyoruz dedi hainler...olmazsa kendim alırr taakrım böylee kristal kulplar ilerde...
Avize / Abajur / Aplik | Burcukuşu Boutique | Butik Kurabiye, CupCake, Pasta, Butik Avizeler
bide şuraya bakınn kızlar..çok güzel şeyler var..fiyatları yazmıyorr...sanırım biraz tuzludurr:44:
hepsi dahil canımcımmm... kristal kulplarında tanesi 5 TL den.. aa neden yapmıolarmış alt tarafı kulp takacaklaraslına bakarsın 3,000-4,000-5,000 TL ye kadar bebek odası takımları var hepsi birbirinden güzel..
ama ananeyle babanneye cok yük olmak istemedik hem şık hem ekonomik olması açısından en begendigimiz bu oldu
heyecanlı olduğuj belli kaç kere 19 eylülde gelecek dedin
bence tüğlü olmasın ama şeker bende aynı kanıdayım
çok iyi almışsınız 1.550 nin içinde neler var yatak var mı mesela biz 2.300 tl ye aldık içinde yatak var bi tane işte bebekler için en dieal olanlarından aldık, başkada bişi yok içinde ama lake olması fiyatı değiştiriyor, silinebilir boyasada silince geçiyormuşş
biz telsiz aldık kuzum görüntülü değil sesli işte :)
bu hafta sonu dediler ama olmadı bir hafta sonra daha :)
tatlım oda bembeyaz ise bence halı ve tavan lambasını aynı renk almak dekoru tamamlıyor ben pembe alırdım
şuan kendimide mavii bakıyorumm :)
bulursanız banada atın yahuu ama tüğlü alma bence
benim yatak odasına anca bu sığdığı için ilkinden aldım aynı model renkler farklı :) bebeğin odasında yatana kdar bunda yatar dedim :)
yorgundum, daha çok yoruldum(( ayaklarım artık insan ayağına benzemiyor :))) bu akşam dinlenmekte yok
hepsi dahil canımcımmm... kristal kulplarında tanesi 5 TL den.. aa neden yapmıolarmış alt tarafı kulp takacaklaraslına bakarsın 3,000-4,000-5,000 TL ye kadar bebek odası takımları var hepsi birbirinden güzel..
ama ananeyle babanneye cok yük olmak istemedik hem şık hem ekonomik olması açısından en begendigimiz bu oldu
ben bunu çok sevdim http://www.burcukusu.com/wp-content/uploads/ap-002.jpg sedef senin kulpkarla uyumlu olur.. perdelerine de bu taşlatdan taktırabilirsin
kızlar yardım çelik çaydanlık alıcam bundan kullanan var mı?korkmaz flora modeli
Eki Görüntüle 504933
heyecanlı olduğuj belli kaç kere 19 eylülde gelecek dedin
bence tüğlü olmasın ama şeker bende aynı kanıdayım
çok iyi almışsınız 1.550 nin içinde neler var yatak var mı mesela biz 2.300 tl ye aldık içinde yatak var bi tane işte bebekler için en dieal olanlarından aldık, başkada bişi yok içinde ama lake olması fiyatı değiştiriyor, silinebilir boyasada silince geçiyormuşş
takmıyormuşş hain domdomlarrrryaa aynen bizdede anneanne alıyor, ilk beğendiğim 3450tlye idi...içinin yatagı örtüsü falan filan derken 5000tlye çıkacaktı...bide kardeşimi evlendiriyorr bizimkiler...yük olmayalım fazla diyee bunu begendik sedefim..çokda severek aldımm
3 kapaklı dolap, büyüyebilen beşik, 4 çekmeceli şifonyer ve duvar rafı var kuzum..yatagını alıcazz daha...yatak ne kadardırr yaaa?:44:
yorgundum, daha çok yoruldum(( ayaklarım artık insan ayağına benzemiyor :))) bu akşam dinlenmekte yok
canım sen sürekli böyle yazdıkça ben burada üzülüyorum nedir bu ayaklarından çektiğin kıyamam yaane zaman izne çıkıcan?
bu msjım gitmedi sanıodum tam yazıodum yarım kaldı o ara göndermişim megerse :)
evittt ne dioduk hilalim her fiyata var hatta 6,000-7,000 TL ye bile var :)
biz cok abartmak istemedik aldıgımız oda takımını cok begenerek aldık sadece kulplarını begenmemiştim onları da degiştirdik:)
ananemizle babannemizde cok begendi onlarda cok heyecanlı ilk torun için :)
bu da cok güzelmişşş
sudem aştın kendini kuzum hızını alamadın bebek eşyalarını bitirip ev eşyalarına mı geçtin
cok fazla masraf etme bu ara zaten yeterince masrafımız var
hmmm perde cıkmadı ki:26:
heyecan işte naparsın acemilik
cok ucuk rakamlar vermeye gerek yok "bence"bende cok begeniorum ve cok heyecanlanıorummmm
seninle takımlarımların aynı oluşu da ayrı bi güzellik oldu
evet bizde yatak alıcaz, cibinlik alıcaz
alcaz da alcaz valla al al bitmioooo
canım yaa sen ne kadar yoruluosun seni okudukca ben yoruldum.. akşama misafim mi var demiştin?
keşke bu ara misafir almasaydın işyerinde yeterince yoruluosun zaten yaa..
canım üzülme ya, sabahtan başlıyorlar, tüm gün yatmam lazım geçmeleri için. son aylar normaldir artık. doktorda normal diyor. daha bir ay çalışacağım ben. yetiştirmeye çalışıyorum işleri, ondan sıkışığım((
ne güzel büyükler paylaşmışlar odanın masrafını canım. neden tek taraf odayı yapmadı? böylece diğer tarafta başka bir masrafı karşılardı :)))
evet canım misafir var akşama, eşimin yakın bir arkadaşı gelecek, biraz morali bozuk, gelsin dertleşsin biraz, bende arada kaçıp bebişimin odasına bakarım :)))
neden tek taraf almadı bebek odasını ? cünkü ikisininde ilk ve tek torunu ve ikisi de deli gibi heyecanlılar
o yüzden beraber alalım dediler kanka dünürler
ben zaten tek bir iğne bile almadım ananesi babannesi herşeyini ikisi aldı, ikisini de coook sevioruz
bütün eşyalarını annem yıkadı, ütüledi, hazır vaziyette oda takımımızın gelmesini ve yerleşmeyi bekliyorlar
şimdi tek kalan şey benim pijama takımlarımla, hastane çantam alınacak onları da ben almak istedimm
Eki Görüntüle 505018
kızlaaar bizde ogluşumun odasını aldık :)) bu foto aldıgımız siteden.odayı düzenledigimde koyarım.bizim de kulplarımız kristal oldu teyzeleri :))
Eki Görüntüle 504933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?