benim eşim neden kız istemiyor
Çünkü besleyip büyütecekmiş, iş sahibi yapacakmış, sonra elin adamı gelip "ben kızınızı seviyorum" deyip alacakmış"Bak sen terbiyesiz eşek adama" diyor bi de.
canım hadi gözün aydınbende cumartesi gittim kesemizi gördüm kesemizin sat uyumlu olduğunu söyledi doktorumuz çok ş
kür...2 haftaya gel dedi kalp atışını duyarız dedi bende 3 haftaya gelirim dedim..birz daha büyüsün öyle görmek istiyorum...
bu arada benim göğüs uçlarım başta olmak üzere çok ağrıyor ya...yatarken mahvoluyorum...
POLYPOLY cim benimkide altat ve sağda acaba tutuyormu bu yöntem yani kızımmı olacak benimdeherkese göre değişiyor.benim kızım altta ve sağdaydı.kusmadım.leke olmadı yüzümde, tatlı yedim.sipsivri bir göbeğim vardı. basenden kalçadan 1 gr bile almadım, yüzüm çirkinleşmedi,değişmedi,burnum şişmedi. zıpır zıpırdım, ne uyku ne yorgunluk yoktu. ama kızım oldu.(aslında bu belirtiler erkek belirtisi derlerdi)
herkese göre değişik oluyor bu belirtiler. allah hayırlısını versin
şimdiki kese solda,yukarda, çok ekşi yiyorum, tatlıdan nefret ediyorum.çok halsız ve uykusuzum, ayrıca yorgun.bu belirtilerde kız diyorlar. bakıcaz görecezzzz
Günaydın herkese... Bulantı işine gelirse tam geçti diyorum, bitti herhalde derken yeni güne o müthiş! bulantıyla başlıyorum. Ama geçecek hepsi biliyorum. Arkadaşlar siz bir sorum var, hani hormonların etkisiyle pozitif olmamız gerekiyo ya güya. Ben çok pozitif değilim bebeğimi çok istiyorum buna ilişkin bir şey değilde ne bileyim gerginim ve genel anlamda duygularım belirsiz. Sizin psikolojiniz nasıl?
GÇZÜN AYDIN CANIMMM:) MAŞALLAHH MAŞALLAHHH...BİZ DAHA 24 NİSANDA GİDİCEZZ..DAHA ÇOK ZAMAN VAR BEBEĞİMİ GÖRMEME...ÖZLEDİM YAAAAHERKESE GÜNAYDIN
CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri
Günaydın herkese... Bulantı işine gelirse tam geçti diyorum, bitti herhalde derken yeni güne o müthiş! bulantıyla başlıyorum. Ama geçecek hepsi biliyorum. Arkadaşlar siz bir sorum var, hani hormonların etkisiyle pozitif olmamız gerekiyo ya güya. Ben çok pozitif değilim bebeğimi çok istiyorum buna ilişkin bir şey değilde ne bileyim gerginim ve genel anlamda duygularım belirsiz. Sizin psikolojiniz nasıl?
Benim ki sinirden daha çok, mutsuzluk gibi. İçimde kelebeklerin uçacağını zannederken, daha çok hiç bişey yapmak istemediğin, gülemediğin zamanlar olur ya öyle bir hal..Tek umudum havaların düzelmesi, güneş içimize de doğacak zannediyorum şimdilik..
yaaa..
hihihih
başka tahmin varmı kızlar?Bu konuda birkaç kişi uzmandı burda neredesinizz??
nasılsınız kızlar,
bende baş dönmeleri başladı ,bel ağrım hala devam ediyor.
hep merak ediyorum bebeğim nasıl iyimi diye, ultrason resmine bakıp onu seviyorumm
birşey sorucam ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz,süpürge gibi mesela en çok insanı o yoruyor ben yaptığım zaman çok korkuyorum bir şey oldumu bebeğime diye ama yapmak ta zorundayım
birde bana doktorum çamaşır suyu gibi şeylerler kesinlikle uğraşma dedi.birazda titizimdir.çamaşır suyu en azından tuvaetlere sürekli kullanmak gerekiyor ,
çamaşır suyunu ağzıma bir şey tutup nefes almadan döküyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz bu rutin işleri?
GÇZÜN AYDIN CANIMMM:) MAŞALLAHH MAŞALLAHHH...BİZ DAHA 24 NİSANDA GİDİCEZZ..DAHA ÇOK ZAMAN VAR BEBEĞİMİ GÖRMEME...ÖZLEDİM YAAAA
BENİMDE DUYGULARIM ÇOK DEĞİŞKEN...HİÇBİYERE GİTMEK İSTEMİYORUM.KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM. HER DENEN ŞEY ZORUMA GİDİYOR, EŞİME GICIK OLUYORUM...DURDUK YERE AĞLIYORUM..SONRAA BEBEĞİMLE KONUŞUYORUMMSAKİNLEŞİYORUM. EŞİM AKŞAM ARKADAŞLARIYLA DIŞARI ÇIKMIŞTI. NORMALDE 1-1,5 SAATTE GELİRDİ,İŞ KONUŞMUŞLAR, LAF LAFI AÇMIŞ. 3 SAAT GİTTİ. HEMEN Bİ MESAJYAZDIM BOL SİTEMLİ...SONRADA YATAĞA GİRİP KENDİMİE ACIYARAK SALYA SÜMÜK AĞLADIM.ÖYLEDE UYUDUM...SABAH KAFAM Bİ MİLYONDU...HALENDE BAŞIM AĞRIYORR
:
POLYPOLY cim benimkide altat ve sağda acaba tutuyormu bu yöntem yani kızımmı olacak benimde
maşallah 3.bebişe hamile olanlar var aramızda..ben iki çocukla napıcam diye dolanıyorum kaç gündür..
daha 7. haftadayım 9. 10. haftada olanlara bakıyorumda nasıl sabrettinizzz, iple çekiyorum gelsin gelsinnnn de büyüsün göreyim diye zor geçiyor zaman :)
daha 7. haftadayım 9. 10. haftada olanlara bakıyorumda nasıl sabrettinizzz, iple çekiyorum gelsin gelsinnnn de büyüsün göreyim diye zor geçiyor zaman :)
günaydın tatlım, aynı şeyleri ben de yaşıyorumallak bullak oldum, dün 7 kez hıçkıra hıçkıra sebepsiz yere ağladım eşim napacağını şaşırdı zavallı bir de sinir var terör estiriyorum, mahvoldum
bende de tam tersine olumlu bi etki yarattı, daha bi annesel oluverdim daha sakin daha anlayışlı daha pozitif, bana iyi geldi, e malum henüz valığı da belli değil henüz vücutta da bozulma olmadı depresyona henüz girmedim :) dün müzik çalıodu tv de başladım oynamaya göbecikler atmaya hoplayıp zıolamayaaaa bizim ki sustu sustuuuu yauuu bebek var karnında farkında mısın dedi :)) o sırada jeton düştü doğru söylüyosun ya dedim unutmuşum bebişi o derece :)) ani hareketlerden kaçının...
bende de tam tersine olumlu bi etki yarattı, daha bi annesel oluverdim daha sakin daha anlayışlı daha pozitif, bana iyi geldi, e malum henüz valığı da belli değil henüz vücutta da bozulma olmadı depresyona henüz girmedim :) dün müzik çalıodu tv de başladım oynamaya göbecikler atmaya hoplayıp zıolamayaaaa bizim ki sustu sustuuuu yauuu bebek var karnında farkında mısın dedi :)) o sırada jeton düştü doğru söylüyosun ya dedim unutmuşum bebişi o derece :)) ani hareketlerden kaçının...
:)) ya dimi. en iyi eşim bilir. adamın başının etini yemekle geçiyor. acaba nasıl? acaba büyüdü mü ? sanki o görüyormuş gibi sürekli ona soruyorum ve ciddi ciddi cevabınıda bekliyorum. adamcağızda seni kadın doğum doktoruna değil psikiyatriste götüreceğim diyor
ben baya kaptırdım kendimi hiç ses çıkarmıor senin yavruş, babası konuşsana biraz diorum benim ki ne derse beğenirsiniz kulakları çıksın konuşucam :)))) ne romantik bi kocişim var hııırtttttttttt....
oyyy kulaklarını yerim ben onun. ay kaç mikron acaba şimcik o kulaklar :))
bu arada kontrolleri iptal mi ettik? ben görevimi yerine getireyim. folika asitler alındı mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?