2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

erkeklerin bahanesi...benim eşimde kız olsun diyor.babalar kızlarını daha çok sever diyortabi onun için bi sorun yok.bende kız istiyorum ama kıskanıtrım kızımı başkalarından.ben diyorum ki erkek arkadaşı olursa dövrimeşim diyoki sen benimle ne halt yedin ozaman tabi olcak sevgilisi diyo..adam çok demokrat canım.ben napıcam bilmem kızım olursa:44:

canım ne kadar relax hissetsemde kendimi (7 haftaya kadar dr a gitmeyerek bunu kendimi kanıtladım) ultrasona girince, dr 'işte kalp atışları deyince kapadığım gözlerimi hemen açtım, gözümden yaşlar akıyor.demekki ne kadar iradeli davranmışsamda içten içe kasmışım kendimi.bunu anladım. sadece kalbi atıyor dimi. eminsiniz dimi dedim.buda diğeri gibimi diye çok kaygılanmıştım çünkü. darısı başına inş...

POLYPOLY cim benimkide altat ve sağda acaba tutuyormu bu yöntem yani kızımmı olacak benimde

günaydın tatlım, aynı şeyleri ben de yaşıyorum allak bullak oldum, dün 7 kez hıçkıra hıçkıra sebepsiz yere ağladım eşim napacağını şaşırdı zavallı bir de sinir var terör estiriyorum, mahvoldum

HERKESE GÜNAYDIN

CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri
GÇZÜN AYDIN CANIMMM:) MAŞALLAHH MAŞALLAHHH...BİZ DAHA 24 NİSANDA GİDİCEZZ..DAHA ÇOK ZAMAN VAR BEBEĞİMİ GÖRMEME...ÖZLEDİM YAAAA

BENİMDE DUYGULARIM ÇOK DEĞİŞKEN...HİÇBİYERE GİTMEK İSTEMİYORUM.KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM. HER DENEN ŞEY ZORUMA GİDİYOR, EŞİME GICIK OLUYORUM...DURDUK YERE AĞLIYORUM..SONRAA BEBEĞİMLE KONUŞUYORUMM SAKİNLEŞİYORUM. EŞİM AKŞAM ARKADAŞLARIYLA DIŞARI ÇIKMIŞTI. NORMALDE 1-1,5 SAATTE GELİRDİ,İŞ KONUŞMUŞLAR, LAF LAFI AÇMIŞ. 3 SAAT GİTTİ. HEMEN Bİ MESAJYAZDIM BOL SİTEMLİ...SONRADA YATAĞA GİRİP KENDİMİE ACIYARAK SALYA SÜMÜK AĞLADIM.ÖYLEDE UYUDUM...SABAH KAFAM Bİ MİLYONDU...HALENDE BAŞIM AĞRIYORR
yaaa..
hihihih

başka tahmin varmı kızlar?Bu konuda birkaç kişi uzmandı burda neredesinizz??

CANIM ABDOMİNAL ULTRASONMU? VAJİNALMİ?

EĞER KARINDAN ULTRASONSA, BEBEK KESENİN SOLUNDAYSA, GERÇEKTE SAĞINDA DEMEK OLUYORMUŞ VE ALLAH BİLİR AMA MUHTEMELEN ERKEK OLUYORMUŞ.

VAJİNAL ULTRASONSA BEBEK SOLDAYSA GERÇEKTEDE SOLDA OLUYORMUŞ VE MUHTEMELEN KIZ OLUYORMIŞ...BENİM AKLIMDA BÖYLE KALMIŞŞŞ HADİ HAYIRLISI BAKALIMM

ben kadın çağırmaya başladım temizlik için ama yaptığınıda beğenmedim. tüm temizliği eşime yaptırmayı düşünüyorum. daha öncede yaparken dikkat ettim. kadından güzel temizliyor valla. bana bir tek ütü düşüyor. onuda yapmak bebeği etkilemez diye düşünüyorum.

benimde sık sık ağlayasım geliyor ama bebeğim üzülür diye hemen dikkatimi başka şeye yönlendiriyorum ağlamıyorum. bence kendini bu kadar hırpalama. bebeğim mutlu bir bebek olsun istiyorum ne kadar sorunlarım olsada gülmeye mutlu olmaya çalışıyorum. şu an için onun herşeyi biziz.

günaydın kızlar bugün nasılsınzı ben yorgunum malum hafta sonu için babaneye mersine gitmiştik uçakla dün gece 2 de geldik eve sabah uyandım ama baş ağrısı ile bugün izinliyim evdeyim dinlenicem bakalım
bebeğini gören arkadaşlarım çok tebrik ederim rabbim sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahh
eee başka neler var neler yok kızlar okuyamadım çok ilerlemiş sayfalar

POLYPOLY cim benimkide altat ve sağda acaba tutuyormu bu yöntem yani kızımmı olacak benimde

yok canım hiç tutmuyor.genelde erkek bebekler alltta olurmuş. ama benimkid alttaydı.kızım oldu.
ben çok kız severdim. eşimde çok sessizdir.şöyle bi kızım olsada bıcır bıcır konuşsa, şu sakinliği bozsa derdim, bi kızım oldu, susmak bilmio, bide cilveli, babasının aklını başından alıo, işten gelince önce o öpüo babasını.imkan yok o varken eşim bana sarılamaz... canımıza okur... demem odur ki kız istedim ,allah verdi.
allahım inş seninde gönlünden geçeni verir.sağlıklı ve hayırlısını versin

maşallah 3.bebişe hamile olanlar var aramızda..ben iki çocukla napıcam diye dolanıyorum kaç gündür..

evet canım bende 3 çocuklu anneliye alışmaya çalışıyorum kendimi hiç 3 çocuklu düşünmemiştim :44::44::44:büyük kızım 15 yaşında sadece küçükle uğraşıyorum şu anda o da kreşe gidiyor ama 3. gelince bi yardımcı alacağım allah nasip ederse yoksa çok zor anneler çok yıpranıyoruz ben 2. kızımda 2.5 sene ne alışverişe ne başka bi yere tek başına gidememiştim çok bunalmıştım tam bu sene rahat ediyordum ki bebiş geliyor yine

daha 7. haftadayım 9. 10. haftada olanlara bakıyorumda nasıl sabrettinizzz, iple çekiyorum gelsin gelsinnnn de büyüsün göreyim diye zor geçiyor zaman :)

daha 7. haftadayım 9. 10. haftada olanlara bakıyorumda nasıl sabrettinizzz, iple çekiyorum gelsin gelsinnnn de büyüsün göreyim diye zor geçiyor zaman :)

:)) ya dimi. en iyi eşim bilir. adamın başının etini yemekle geçiyor. acaba nasıl? acaba büyüdü mü ? sanki o görüyormuş gibi sürekli ona soruyorum ve ciddi ciddi cevabınıda bekliyorum. adamcağızda seni kadın doğum doktoruna değil psikiyatriste götüreceğim diyor

büyüyor da göremiyoruzki daha randevumuza çook var 21 nisan da gidicez yani koskoca 19 gün var dahaaaaa:18:

bende de tam tersine olumlu bi etki yarattı, daha bi annesel oluverdim daha sakin daha anlayışlı daha pozitif, bana iyi geldi, e malum henüz valığı da belli değil henüz vücutta da bozulma olmadı depresyona henüz girmedim :) dün müzik çalıodu tv de başladım oynamaya göbecikler atmaya hoplayıp zıolamayaaaa bizim ki sustu sustuuuu yauuu bebek var karnında farkında mısın dedi :)) o sırada jeton düştü doğru söylüyosun ya dedim unutmuşum bebişi o derece :)) ani hareketlerden kaçının...

ama duygusallaştım eşime sürekli yanıma gel diorum o yanıma gelince kendimi iyi hissediorum. bazen ona diyorum ağlayasım var o sırada bıraksam ağlarım ama tv e dalıorum falan unutuorum sonradan :)

maşallah mutlu anneciğimize hep böyle ol inşallah canım :)

ben baya kaptırdım kendimi hiç ses çıkarmıor senin yavruş, babası konuşsana biraz diorum benim ki ne derse beğenirsiniz kulakları çıksın konuşucam :)))) ne romantik bi kocişim var hııırtttttttttt....

oyyy kulaklarını yerim ben onun. ay kaç mikron acaba şimcik o kulaklar :))

bu arada kontrolleri iptal mi ettik? ben görevimi yerine getireyim. folika asitler alındı mı bakalım

oyyy kulaklarını yerim ben onun. ay kaç mikron acaba şimcik o kulaklar :))

bu arada kontrolleri iptal mi ettik? ben görevimi yerine getireyim. folika asitler alındı mı bakalım

ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…