2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ahhh canım aynı şeyleri düşünüyoruz yalnız değilsin,

bayılacam bu düşüncelerden hep içimde bir korku endişe acaba kalbi durdumu ,iyimi gelişimi ,sanırım bunlar hep şeytanın vesveseleri ,sonra başka düşünceler geçiyorum nasip neyse onu görcekesin o çok sağlılkı diyorum .bir şey olacaksa bu düşüncelerim bunu değiştirmeyecek diyorum rahatlıyorum ertesi gün vesveseler yine başlıyor
bu arada bende 28 martat gidicem inşallah

bunların hepsi psikolojik, ve daha bunlar hiç bişey değil. ilerde yaşayacağın daha kötüsü, eşinin sanki seninle ilgilenmediği, eskisi gibi sevmediği düşüncesi, bebeğine bişey olacak korkusu, ben çok çirkinleştim duygusu, yalnızlık , 2.tremester da cinselliğe eğilim yada 3. tremester da cinsellikten tiksinme , bunların çoğunu yaşayacaksın.
çünkü hormonların değişiyor.bir günün , bir gününe uymayacak. eşlerimize burda çok iş düşüyor.nabza göre şerbeti verirlerse, bu durumu en az sıyrıklarla atlatmış olacağız...inişler çıkışlar elbette olacak bu dönemde.
e güzel yanıda bekleyişin sonunda bebişini kollarına vermeleri. değmez miii?

merhaba kızlar günaydın hepinizeee güzel bi hafta diliyorum... maşallah ne kadar güzel kaynatmışsınız hafta sonuu.. Umarım hepiniz iyisinizdirrr?

ayyy canımya aynen bende düşünüyorum sonra vazgeçiyorum ama yine aklıma geliyo of of..
bu arada bizim bebişlerin doğum tarihleride aynıymış bizimdoktora gideceğimiz tarihte..

HERKESE GÜNAYDIN

CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri

canım inşallah kalp atışınıda duyacaksın. çok sevindim.

hayırlı olsun cnm,inşallah kalp atışınıda duyarsında sevincini bizlerle paylaşırsın.bende çarşamba günü kalp atışı için gidicem.içimde bi korku var nedense:44::44:

korkma canım normal endişelenmen. biraz daha geçsin varlığına alışırsın. ben ilk öğrendiğim günler bebeğe zarar gelecek diye bazen nefesimi tutardım. kıpırdamadan robot gibi dururdum

hava güzel değil burada ondan belki içim sıkıldı. pozitif ol ne güzel bebeğin olacak. o bulantılar aslında insana moral oluyor, biraz azalsın bak nasıl endişelenirsin.

kız erkek benim için fark etmiyor, işin enteresan tarafı çok merakta etmiyorum. sağlığı yerinde olsun yeter. ben h.sonu çok gezdim yoruldum. ondan çok uyumuş olabilirim. hepimizin bebişleri hayırlı evlatlar olur inşallah.

endişelerin normal, hepimiz yaşadık. ben korkudan endişeden hüngür hüngür ağladım muayeneye girmeden evvel. ishal durumu bendede oluyor. bakıyorum yok bişi. bide belki aranızda vardır, afedersiniz benim büyük abdestimin rengi baya açıldı. :26:

ayyy canımya aynen bende düşünüyorum sonra vazgeçiyorum ama yine aklıma geliyo of of..
bu arada bizim bebişlerin doğum tarihleride aynıymış bizimdoktora gideceğimiz tarihte..
süper ya ne güzel düşüncelerimizden tut herşeyimiz aynı 28 martta kaçta randevun benim saat 09,00

evet bi doluluk var ama en çokta acımasından dolayı canım yanıyor. yatarken filan ne şekil alacağımı şaşırıyorum . hele sabah ilk kalkarken ağlıcak gibi oluyorum tek benmi böyleyim acaba :44:
evde resmen memelerimm :) ve sırtımmm diye geziyorum..yapman gereken toparlayıcı,destekleyici iyi bir sütyen kullanmak..ölçmedim ama 120 olmuştur herhalde..zaten iriydi iyice irileştii.

maşallah 3.bebişe hamile olanlar var aramızda..ben iki çocukla napıcam diye dolanıyorum kaç gündür..

merhaba kızlar günaydın hepinizeee güzel bi hafta diliyorum... maşallah ne kadar güzel kaynatmışsınız hafta sonuu.. Umarım hepiniz iyisinizdirrr?

günaydınnnn:

sağol canımya rahatlattın beni yoksa bu isal gibi karın ağrısı korkutuyodu beni acaba sadece benmmi yaşıyorum diye..

süper ya ne güzel düşüncelerimizden tut herşeyimiz aynı 28 martta kaçta randevun benim saat 09,00

evet canım ama 28 nisanda gidcez martı artık geride bıraktık:)
benim randevumda 1 buçukta..

benim eşim neden kız istemiyor

Çünkü besleyip büyütecekmiş, iş sahibi yapacakmış, sonra elin adamı gelip "ben kızınızı seviyorum" deyip alacakmış "Bak sen terbiyesiz eşek adama" diyor bi de.

burcu sen bılırsın...usg ye bakınca kesemın sol duvarına yapısmıs noktacıktı bebegım...karsıdan bakıncausg nın solunda ama kendıme tutsam sagda kalıo...kızmıdır erkekmı tahmının varmı? senın yada dıger annişlerin..ay balım noktamm benımmm

kendi yapmamış mı öyle hıı?

bilen arkadaşlar var ama ben bilmiyorum gerçekten kız erkek tahminini. bide benim için farketmediği için ilgilenmiyorumda.

canım hadi gözün aydın bende cumartesi gittim kesemizi gördüm kesemizin sat uyumlu olduğunu söyledi doktorumuz çok ş
kür...2 haftaya gel dedi kalp atışını duyarız dedi bende 3 haftaya gelirim dedim..birz daha büyüsün öyle görmek istiyorum...
bu arada benim göğüs uçlarım başta olmak üzere çok ağrıyor ya...yatarken mahvoluyorum...

evde resmen memelerimm :) ve sırtımmm diye geziyorum..yapman gereken toparlayıcı,destekleyici iyi bir sütyen kullanmak..ölçmedim ama 120 olmuştur herhalde..zaten iriydi iyice irileştii.

benimde göyüslerim acıyo ama okadar abartacak kadar değil sadece sütyeni mi çıkarmıyorum bide hala aynı beden sütyen takıyorum evet biraz büyüme var ama çok değil..
acaba bendemi bi sıkıntı var..

hahahaha esracım peki sen neyaptın demiyomusun ona?

kese 5.6. haftada olup sonradan şekil mi değiştiriyor? sonraki haftalarda fasülye şekline veya yuvarlağa mıterfi ediyor? bunu tecrübe edenleriniz var mı?

esracım ilk kez bulantın bugün mü oldu? daha önce olduysa kaçıncı hafta başladı....
ben saat 9 gibi bu sabah ilk kez bulantı hissettim araba zor kullandım, şimdi de hala kalıntıları var, acaba benim bebekciğin minik kalbimi çalışmaya başladı :)) bulantıma gülemiyorum malesef, yaşamamayı dilerim hiç de kaygılanmam :))

......................

herkese göre değişiyor.benim kızım altta ve sağdaydı.kusmadım.leke olmadı yüzümde, tatlı yedim.sipsivri bir göbeğim vardı. basenden kalçadan 1 gr bile almadım, yüzüm çirkinleşmedi,değişmedi,burnum şişmedi. zıpır zıpırdım, ne uyku ne yorgunluk yoktu. ama kızım oldu.(aslında bu belirtiler erkek belirtisi derlerdi)
herkese göre değişik oluyor bu belirtiler. allah hayırlısını versin

şimdiki kese solda,yukarda, çok ekşi yiyorum, tatlıdan nefret ediyorum.çok halsız ve uykusuzum, ayrıca yorgun.bu belirtilerde kız diyorlar. bakıcaz görecezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…