daha önce söyledim bilenler çok ama kimsenin umrunda değil malesef.
ahhh canım aynı şeyleri düşünüyoruz yalnız değilsin,ya kızlar ben sizlere birşeyler sormak istiyorum..
1. ben 28 nisanda doktora gidecem ama ozamana kadar çok tedirgin oluyorum acaba kalbi atıyomu acaba yaşıyomu diye sizdede böyle oluyomu?
yada böyle oluyosa nasıl sakinleştiriyosunuz kendinizi..
of offf:
Benim ki sinirden daha çok, mutsuzluk gibi. İçimde kelebeklerin uçacağını zannederken, daha çok hiç bişey yapmak istemediğin, gülemediğin zamanlar olur ya öyle bir hal..Tek umudum havaların düzelmesi, güneş içimize de doğacak zannediyorum şimdilik..
ahhh canım aynı şeyleri düşünüyoruz yalnız değilsin,
bayılacam bu düşüncelerden hep içimde bir korku endişe acaba kalbi durdumu ,iyimi gelişimi ,sanırım bunlar hep şeytanın vesveseleri ,sonra başka düşünceler geçiyorum nasip neyse onu görcekesin o çok sağlılkı diyorum .bir şey olacaksa bu düşüncelerim bunu değiştirmeyecek diyorum rahatlıyorum ertesi gün vesveseler yine başlıyor
bu arada bende 28 martat gidicem inşallah
benım ılk bebegım soldaydı kız oldu
HERKESE GÜNAYDIN
CMT NİHAYET KESEYİ GÖRDÜM NASIL BİR RAHATLAMA ANLATAMAMM
darısı goremeyenlerın basına
2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı maşallah desin teyzeleri
hayırlı olsun cnm,inşallah kalp atışınıda duyarsında sevincini bizlerle paylaşırsın.bende çarşamba günü kalp atışı için gidicem.içimde bi korku var nedense:44::44:
Günaydın herkese... Bulantı işine gelirse tam geçti diyorum, bitti herhalde derken yeni güne o müthiş! bulantıyla başlıyorum. Ama geçecek hepsi biliyorum. Arkadaşlar siz bir sorum var, hani hormonların etkisiyle pozitif olmamız gerekiyo ya güya. Ben çok pozitif değilim bebeğimi çok istiyorum buna ilişkin bir şey değilde ne bileyim gerginim ve genel anlamda duygularım belirsiz. Sizin psikolojiniz nasıl?
cnm bende çok uyuyorum.dün eşim diyorki;uyanık kaldığın saatleri hesapla bakalımbu başlıktamıydı bilme biri yazmış çok uyuyanın kızı olur diye.bende deli gibi uyuyorum.bakalım kısım olurmu
ya kızlar ben sizlere birşeyler sormak istiyorum..
1. ben 28 nisanda doktora gidecem ama ozamana kadar çok tedirgin oluyorum acaba kalbi atıyomu acaba yaşıyomu diye sizdede böyle oluyomu?
yada böyle oluyosa nasıl sakinleştiriyosunuz kendinizi..
of offf:
2.
lütfen kusura bakmayın bu yazacaklarım için ama ben
isal olacakmışım gibi karnım buruluyo ama aslında isalde olmuyorum ama tam bi isal burulması bu öyle çok şidetlide değil ama başlangıcı gibi yediklerimede dikkat ediyorum hatta buyüzden süt bile içmiyorum çünkü süt içince ağrım çok daha fazla şidetleniyo..
acaba benimle aynı şeyleri yaşayanınız varmı aranızda?
süper ya ne güzel düşüncelerimizden tut herşeyimiz aynıayyy canımya aynen bende düşünüyorum sonra vazgeçiyorum ama yine aklıma geliyo of of..
bu arada bizim bebişlerin doğum tarihleride aynıymış bizimdoktora gideceğimiz tarihte..
evde resmen memelerimm :) ve sırtımmm diye geziyorum..yapman gereken toparlayıcı,destekleyici iyi bir sütyen kullanmak..ölçmedim ama 120 olmuştur herhalde..zaten iriydi iyice irileştii.evet bi doluluk var ama en çokta acımasından dolayı canım yanıyor. yatarken filan ne şekil alacağımı şaşırıyorum . hele sabah ilk kalkarken ağlıcak gibi oluyorum tek benmi böyleyim acaba :44:
merhaba kızlar günaydın hepinizeee güzel bi hafta diliyorum... maşallah ne kadar güzel kaynatmışsınız hafta sonuu.. Umarım hepiniz iyisinizdirrr?
canım inşallah kalp atışınıda duyacaksın. çok sevindim.
korkma canım normal endişelenmen. biraz daha geçsin varlığına alışırsın. ben ilk öğrendiğim günler bebeğe zarar gelecek diye bazen nefesimi tutardım. kıpırdamadan robot gibi dururdum
hava güzel değil burada ondan belki içim sıkıldı. pozitif ol ne güzel bebeğin olacak. o bulantılar aslında insana moral oluyor, biraz azalsın bak nasıl endişelenirsin.
kız erkek benim için fark etmiyor, işin enteresan tarafı çok merakta etmiyorum. sağlığı yerinde olsun yeter. ben h.sonu çok gezdim yoruldum. ondan çok uyumuş olabilirim. hepimizin bebişleri hayırlı evlatlar olur inşallah.
endişelerin normal, hepimiz yaşadık. ben korkudan endişeden hüngür hüngür ağladım muayeneye girmeden evvel. ishal durumu bendede oluyor. bakıyorum yok bişi. bide belki aranızda vardır, afedersiniz benim büyük abdestimin rengi baya açıldı. :26:
süper ya ne güzel düşüncelerimizden tut herşeyimiz aynı28 martta kaçta randevun benim saat 09,00
canım inşallah kalp atışınıda duyacaksın. çok sevindim.
korkma canım normal endişelenmen. biraz daha geçsin varlığına alışırsın. ben ilk öğrendiğim günler bebeğe zarar gelecek diye bazen nefesimi tutardım. kıpırdamadan robot gibi dururdum
hava güzel değil burada ondan belki içim sıkıldı. pozitif ol ne güzel bebeğin olacak. o bulantılar aslında insana moral oluyor, biraz azalsın bak nasıl endişelenirsin.
kız erkek benim için fark etmiyor, işin enteresan tarafı çok merakta etmiyorum. sağlığı yerinde olsun yeter. ben h.sonu çok gezdim yoruldum. ondan çok uyumuş olabilirim. hepimizin bebişleri hayırlı evlatlar olur inşallah.
endişelerin normal, hepimiz yaşadık. ben korkudan endişeden hüngür hüngür ağladım muayeneye girmeden evvel. ishal durumu bendede oluyor. bakıyorum yok bişi. bide belki aranızda vardır, afedersiniz benim büyük abdestimin rengi baya açıldı. :26:
benim eşim neden kız istemiyor
Çünkü besleyip büyütecekmiş, iş sahibi yapacakmış, sonra elin adamı gelip "ben kızınızı seviyorum" deyip alacakmış"Bak sen terbiyesiz eşek adama" diyor bi de.
burcu sen bılırsın...usg ye bakınca kesemın sol duvarına yapısmıs noktacıktı bebegım...karsıdan bakıncausg nın solunda ama kendıme tutsam sagda kalıo...kızmıdır erkekmı tahmının varmı? senın yada dıger annişlerin..ay balım noktamm benımmm
bu arada cuma yazmıştım 7 haftam doldu . dr a gitsem görürmüyüm kalbini diye. ve gittim.
ay birde ne göreğim. keseciğin içinde minicik bi bebiş. eli ayağı hafifçıkıntılı şekilde, kalbi pıt pıt.
allahım isteyen herkese versin.7 haftalıkken gittim. tam 7 haftalıktı ultrasondada kızlar.yani geriden falanda gelmiyormuş benim fasulyem.allah kucağımızada almayı nasip eder inşş.
evde resmen memelerimm :) ve sırtımmm diye geziyorum..yapman gereken toparlayıcı,destekleyici iyi bir sütyen kullanmak..ölçmedim ama 120 olmuştur herhalde..zaten iriydi iyice irileştii.
benim eşim neden kız istemiyor
Çünkü besleyip büyütecekmiş, iş sahibi yapacakmış, sonra elin adamı gelip "ben kızınızı seviyorum" deyip alacakmış"Bak sen terbiyesiz eşek adama" diyor bi de.
5. 6. haftada kesenin içindeki bebiş nadiren gözüküyor diye biliyorum. bu erken haftalarda sadece kese rahimin içinde elips şeklinde bir karartı olarak gözüküyor. sonra dr gün veriyor 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarını o zaman duyarız diye. sonra gidince minik kalbin atışları duyuluyor
bende yarın bebişi görmeyi çok istiyorum ama dr keseyi gördük diyip göndercekmiş gibime geliyor. ee hamileliğim çok yeni dr ne yapsın değil mi ama :)
Günaydın arkadaşlar,
Tam artık mide bulantım olmaz derken işe gelirken öldüm bulantıdannn
Servis dur kalk mahvetti bir de beni.
Ama kahvaltımı yaptım şimdi. Yapmasam daha çok bulanır biliyorum
Siz nasılsınız? var mı bulantınız?
......................kese 5.6. haftada elips şeklinde olup sonradan şekil mi değiştiriyor? sonraki haftalarda fasülye şekline veya yuvarlağa mı terfi ediyor? bunu tecrübe edenleriniz var mı?
esracım ilk kez bulantın bugün mü oldu? daha önce olduysa kaçıncı hafta başladı....
ben saat 9 gibi bu sabah ilk kez bulantı hissettim araba zor kullandım, şimdi de hala kalıntıları var, acaba benim bebekciğin minik kalbimi çalışmaya başladı :)) bulantıma gülemiyorum malesef, yaşamamayı dilerim hiç de kaygılanmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?