2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar bu arada biraz önce okuduktan sonra hemen cevap yazdım günaydın demeyi unutmuşum birde bebek sağdamı soldamı olayına ben kendi izlenimlerimi aktarayım benim kızlarım sağdaydı usg lerinede baktığımda karından soldaydı bu her insanda farklı olabiliyor mesela annem benim kızlar solda erkek sağdaydı diyor ama benim tersi şimdi bu ise karından usg bakıldığında tamamen kesenin içinde tam sağ duvara yapışmıştı ve uzun bişeydi kızımın ki kesenin içinde solda ve yuvarlaktı bu cuma yine gideceğim bebişi görmeye dr. çağırdı TARÇIN-10 sen balıkesirlimisin bende balıkesirliyimde 10 görünce sorayım dedim

canımmm sabredelım benımde kalp atısım 14 nısanda...ya öyle bir rahatladımkı annesinin birtanesi,inanamazsın yaa çok şükürrrr

benımkıvajınalk baktı ekranda soldaydı kesenın solunda.kesede yuvarlaktı tam yuvarlakda dıılde hafıf elıps bi sun kurun narinti ya aaa aaaaaaaaaaaa

ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.

ben folidoce kullanıyorum. önceden folic plus kullanıyordum. doktor devam edebilirsin dedi. ben siz önerin onu kullanayım dedim. bunu verdi. günde tek alımlık olması işime geldi. diğer türlü hem evde hem işte 3 kere almak zor. vitamin vermedi. 12 haftadan sonra şimdilik gerek yok dedi. hatta geçen gittiğimde özellikle sordum. 12 haftadan sonra yediklerine göre vereceğim dedi. doktoruma güveniyorum.

canım senin başka çocuğun var mı? bide sen kız çocuk mu istiyorsun? Allah gönlüne göre sağlıklı bir çocuk versin sana. şimdiden bu kadar meraklanma daha çok var öğrenmemize

oyyy kulaklarını yerim ben onun. ay kaç mikron acaba şimcik o kulaklar :))

bu arada kontrolleri iptal mi ettik? ben görevimi yerine getireyim. folika asitler alındı mı bakalım

alındı canım :) sütler içildi mi, 9. ve 10. haftalarda süt ve süt ürünlerini bol tüketelim dişlerimiz ve bebeğin dişleri için önemli :)

ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.

ben de sadece folidoce ve kan değerim düşük olduğu için ferplex kullanıyorum. 16 nisanda diğer randevum var 11. haftayı doldurmuş olacağım o zaman doktor kan hapımı değiştirecek gerekirse diğer vitaminlerden verecek tahlillerim gayet iyiydi:) sen erken başlamışsın sanırım canım:)

ay çok güldüm canım yaa vallahi şu 3 ay bir geçsede bizde kocalarda rahatlasa

büyüyor da göremiyoruzki daha randevumuza çook var 21 nisan da gidicez yani koskoca 19 gün var dahaaaaa:18:
off canım şu günler geçse su gibi evet daha çookkkk varrrr benimkide 28 nisan merak etmemiz çok doğal

alındı canım :) sütler içildi mi, 9. ve 10. haftalarda süt ve süt ürünlerini bol tüketelim dişlerimiz ve bebeğin dişleri için önemli :)

aferim, sana bir + yazıyorum. ben süt peynir yoğurt maalesef çok zor tüketiyorum. dün bir yerde ballı süt içtim. galiba bu şekilde içebilicem. peynir sadece kaşar tost olursa yiyebilirim. üfff öğle yemeği vakti yaklaşıyor, midemde volkanik dağ var sanki kaynamaya başlıyor. ya ben unuttum nasıldı böyle yediğimizden iğrenmemek tadını alabilmek o hisleri unuttum valla. en sevdiğim yiyecekler midemi bulandırıyor

nilcim neden ümitsiz konustun anlayamadım senın bebış ne durumda

Canım benim, adetim 5 gün geçince HCG 19 .du..
İlk önce bu kadar düşük olmasına takıldık.. endişelendik..
Düşebilir diye bekledik..
Şimdide kesenin çok küçük olması..
İçinde hiçbirşeyin görünmemesi...
Üstüste geldi..
Şİmdide boş gebelik mi ki diye beklemedeyim..
Hep olumsuzluklarla karşılaşınca, duygusal olarak yoruldum sanırım..
Kendimi herşeye hazırladım..
Onun için bu ümitsiz konuşmalarım..

ben hiç mutlu değilim dün eşimden yemek istedim dışardan al dedim aldı sonra kokuyo diye yiyemedim başım ağrıdı ağladım hala ağrıyo bir hafta yoktum işler yığılmış midem böğğğ

Bekliyoruz işte birtanem, beklemekten başka yapacak birşeyimde yok zaten..
Herşeyin hayırlısını diliyorum, hepimiz için...

Ben 2 gün önce evi süpürdüm..
Bacaklarım ve kollarım titremeye başladı..
Bayılacak gibi oldum..
Zararlı olmasını bırakın, inanılmaz halsizlik oluyor bende efor sarfedince..

yok canım istanbul ama annem çanakkaleli yaklaştık mı :)

bende ya çok iştahım var her şeyi yemek istiyorum yiyorum ama midemdeki asit yüzünden mahvoluyorum. bende sbaırla bekliyorum 3 ay geçince bu şişlik geçecek mi diye ama nedense geçmeyecek hissi oluşuyor

kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim ((

ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.

ay çok güldüm canım yaa vallahi şu 3 ay bir geçsede bizde kocalarda rahatlasa

büyüyor da göremiyoruzki daha randevumuza çook var 21 nisan da gidicez yani koskoca 19 gün var dahaaaaa:18:
off canım şu günler geçse su gibi evet daha çookkkk varrrr benimkide 28 nisan merak etmemiz çok doğal

kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim ((

ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.

Aaa.. Canım çok endişelenme, benimde oğlumda ilk 2.5 ay hep kahverengi akıntım gelmişti..
Birşey olmadı..
Artarsa doktoruna bildir bence..
İnşaAllah hemen geçer canım benim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…