GÇZÜN AYDIN CANIMMM:) MAŞALLAHH MAŞALLAHHH...BİZ DAHA 24 NİSANDA GİDİCEZZ..DAHA ÇOK ZAMAN VAR BEBEĞİMİ GÖRMEME...ÖZLEDİM YAAAA
BENİMDE DUYGULARIM ÇOK DEĞİŞKEN...HİÇBİYERE GİTMEK İSTEMİYORUM.KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM. HER DENEN ŞEY ZORUMA GİDİYOR, EŞİME GICIK OLUYORUM...DURDUK YERE AĞLIYORUM..SONRAA BEBEĞİMLE KONUŞUYORUMMSAKİNLEŞİYORUM. EŞİM AKŞAM ARKADAŞLARIYLA DIŞARI ÇIKMIŞTI. NORMALDE 1-1,5 SAATTE GELİRDİ,İŞ KONUŞMUŞLAR, LAF LAFI AÇMIŞ. 3 SAAT GİTTİ. HEMEN Bİ MESAJYAZDIM BOL SİTEMLİ...SONRADA YATAĞA GİRİP KENDİMİE ACIYARAK SALYA SÜMÜK AĞLADIM.ÖYLEDE UYUDUM...SABAH KAFAM Bİ MİLYONDU...HALENDE BAŞIM AĞRIYORR
CANIM ABDOMİNAL ULTRASONMU? VAJİNALMİ?
EĞER KARINDAN ULTRASONSA, BEBEK KESENİN SOLUNDAYSA, GERÇEKTE SAĞINDA DEMEK OLUYORMUŞ VE ALLAH BİLİR AMA MUHTEMELEN ERKEK OLUYORMUŞ.
VAJİNAL ULTRASONSA BEBEK SOLDAYSA GERÇEKTEDE SOLDA OLUYORMUŞ VE MUHTEMELEN KIZ OLUYORMIŞ...BENİM AKLIMDA BÖYLE KALMIŞŞŞ HADİ HAYIRLISI BAKALIMM
ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.
canımmm sabredelım benımde kalp atısım 14 nısanda...ya öyle bir rahatladımkı annesinin birtanesi,inanamazsın yaa çok şükürrrr
benımkıvajınalk baktı ekranda soldaydı kesenın solunda.kesede yuvarlaktı tam yuvarlakda dıılde hafıf elıpsbi sun kurun narinti ya aaa aaaaaaaaaaaa
oyyy kulaklarını yerim ben onun. ay kaç mikron acaba şimcik o kulaklar :))
bu arada kontrolleri iptal mi ettik? ben görevimi yerine getireyim. folika asitler alındı mı bakalım
ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.
:)) ya dimi. en iyi eşim bilir. adamın başının etini yemekle geçiyor. acaba nasıl? acaba büyüdü mü ? sanki o görüyormuş gibi sürekli ona soruyorum ve ciddi ciddi cevabınıda bekliyorum. adamcağızda seni kadın doğum doktoruna değil psikiyatriste götüreceğim diyor
off canım şu günler geçse su gibi evet daha çookkkk varrrr benimkide 28 nisan merak etmemiz çok doğalbüyüyor da göremiyoruzki daha randevumuza çook var 21 nisan da gidicez yani koskoca 19 gün var dahaaaaa:18:
alındı canım :) sütler içildi mi, 9. ve 10. haftalarda süt ve süt ürünlerini bol tüketelim dişlerimiz ve bebeğin dişleri için önemli :)
nilcim neden ümitsiz konustun anlayamadım senın bebış ne durumda
kızlar beta hcg oranı 1000ve2000 arasındayken ultrasonda kese ancak gorulur 5000 lere cıktı mı kalp atışı duyulur acele etmeyın gec dollenme varsa bı haftaya normal olanı anca gorursun sanırım benınkıde gec dollenme
nasılsınız kızlar,
bende baş dönmeleri başladı ,bel ağrım hala devam ediyor.
hep merak ediyorum bebeğim nasıl iyimi diye, ultrason resmine bakıp onu seviyorumm
birşey sorucam ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz,süpürge gibi mesela en çok insanı o yoruyor ben yaptığım zaman çok korkuyorum bir şey oldumu bebeğime diye ama yapmak ta zorundayım
birde bana doktorum çamaşır suyu gibi şeylerler kesinlikle uğraşma dedi.birazda titizimdir.çamaşır suyu en azından tuvaetlere sürekli kullanmak gerekiyor ,
çamaşır suyunu ağzıma bir şey tutup nefes almadan döküyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz bu rutin işleri?
günaydın kızlar bu arada biraz önce okuduktan sonra hemen cevap yazdım günaydın demeyi unutmuşum birde bebek sağdamı soldamı olayına ben kendi izlenimlerimi aktarayım benim kızlarım sağdaydı usg lerinede baktığımda karından soldaydı bu her insanda farklı olabiliyor mesela annem benim kızlar solda erkek sağdaydı diyor ama benim tersi şimdi bu ise karından usg bakıldığında tamamen kesenin içinde tam sağ duvara yapışmıştı ve uzun bişeydi kızımın ki kesenin içinde solda ve yuvarlaktı bu cuma yine gideceğim bebişi görmeye dr. çağırdı TARÇIN-10 sen balıkesirlimisin bende balıkesirliyimde 10 görünce sorayım dedim
aferim, sana bir + yazıyorum. ben süt peynir yoğurt maalesef çok zor tüketiyorum. dün bir yerde ballı süt içtim. galiba bu şekilde içebilicem. peynir sadece kaşar tost olursa yiyebilirim. üfff öğle yemeği vakti yaklaşıyor, midemde volkanik dağ var sanki kaynamaya başlıyor. ya ben unuttum nasıldı böyle yediğimizden iğrenmemek tadını alabilmek o hisleri unuttum valla. en sevdiğim yiyecekler midemi bulandırıyor
:)) ya dimi. en iyi eşim bilir. adamın başının etini yemekle geçiyor. acaba nasıl? acaba büyüdü mü ? sanki o görüyormuş gibi sürekli ona soruyorum ve ciddi ciddi cevabınıda bekliyorum. adamcağızda seni kadın doğum doktoruna değil psikiyatriste götüreceğim diyor
off canım şu günler geçse su gibi evet daha çookkkk varrrr benimkide 28 nisan merak etmemiz çok doğalbüyüyor da göremiyoruzki daha randevumuza çook var 21 nisan da gidicez yani koskoca 19 gün var dahaaaaa:18:
kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim((
ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?