2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy şeker gibi bi renk...biraz koyu ama ...

kızlar ya..
ben kaynanamı çok severdim normalde ama lohusalıkn yaklaştı gelip 40 gun kalacakya ondan mıdır nedir her söyledği batıyo..

dün telefonda eşimi kıstırmış babanın adını koy diyo...
benim babam vefat etti ben babamın adını koymayı istemezken yaşayan babasının adını koymak onaneyse...

bi arkadaşımın da babası vefat etti..ve abisi...kayınvalidesi...kızım mutlaka ya babanın yada abinin adını koy diye ısrar ediyo..arkadaş koymuycam diyo...baban kardeşin kötü insanlar mı koy diyo....

tamamen anlayış meselesi...

paraya gelince borçlarını bıle ödemezler...isme gelince anılmak isterler....

Günaydın geçmiş olsun cnm bende de dün gece sol tarafımda rahmime bıçak saplanır gibi sık aralıklarla gidip gelen kramplar girdi ( birazda üst kısmında hafif sancı oldu.Geçti şüküe ama eşimde telaşlandı.Geçmaseydi doktora hemen gidicektik.Evde tek kalmayayım diye kayınvaldemi getirecek

güle güle kullan canım, bulemsunun hediyesini, el emeği en güzel hediye. :))) mutlaka çok cici şeyler yapmıştır .

günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah. evin tadını çıkar canım.

kadın laftan anlamaz gibi geliyor canım, eşini ikna etmek lazım. napalım o da anne , eşinde bişi diyemiyordur. hayırlısı olsun inşallah.

bayram şekerini yesinler, ne güzel benzetmişsin. bence bir çoğumuzun bebişi bayramdan önce gelecek. :))

günaydın canım. kaynanaya bak ya, çok fena kız :))

ayyy odası boyanıyormuş, renk çok güzel canım. güle güle kullanın inşallah. eh bir ekisiği kalmadı dimi bebişin?

kaynanaya bak ya (( bebişleri bahane edip ne güzelde kalmaya geliyorlar :))) isim konusunda da saçmalamış valla.

sevinirim gerçekten... istersen bi sonraki randevuları beraber ayarlayalım.. muhtemelen eşimle gelirim. eşin de gelirse onlar da tanışmış olur hem :)

Canımmm hiloşumm günaydın sana da :)
geliyor kaynanam.. bi kaç gün çok taktım kafaya çok üzüldüm... ama yapacak bişey yok, niye kendimi üzeyim ki boşuna. eşim gelme diyemez annesine. çok saygılıdır. diyorum ki annene davranışın sayesinde kesin cennete giriceksin ama sizin yüzünüzden ben cehenneme sürüklenicem, zorla kötü gelin oldum yaaa

bi de dün kadının tansiyonu fırlamış çok kötü olmuş... üzüldüm ona da... 2 günlük dünya. kalp kırmaya değmez bunun için....

rengi çok şekermiş canımmm. çok beğendim. simli çok daha güzel olur eminim... en süslü kızımız senin kızçen olucak sanırım :):):)

günaydın annişlerrr

günaydın canımm.

40 gün neden kalıyo? doğumdan önce mi??

eşin ne diyo peki??
benim kayınvalidem de eşime demiş ki " eğer erkek olsaydı da babanın ismini koymasaydın çok kırılırdık sana ayol ortada erkek çocuk yok kadının düşündüğüne bak sen işleri güçleri yok saçma sapan şeyler kuruyolar.

az önce sevi bebenin kuvet kova maşrapasını aldım..

bakalım ne zaman gelecek?

kızlar bebğime kuran dinletiyodum ya...

az önce 2. hatmimiz bitti...çok şükür...maş..

şimdi 3. hatime başlıycam....mürşit saolsun....

bebeğim kuran ahlaklı olur inşallah....

günaydın canım. kaynanaya bak ya, çok fena kız :))

kaynanaya bak ya (( bebişleri bahane edip ne güzelde kalmaya geliyorlar :))) isim konusunda da saçmalamış valla.
kız seviyodum kadını da artık batıyo ya.

canım sen nts ye felan bağlanırsan belki 10 u bulur...görüşebiliriz....kaçıncı katta kadının muayene odası?

ayy...bizimkiler sözde karışmazlar hiçbişeye de....belli oluyo...eşim bana anlatmaz pek...iyikide anlatmıyomuş....yanında olduğum için duydum...daha alttan alttan neler rica ediyo kim bilir...keşke duymasaydım dünden beri çok kızgınım...

Evett çok şekrler... çekiyim fotosunu gösteririm inşallah.

yok laftan anlamıyo ama kötü niyetli oluşundan değil, kafasının basmadığından... adım gibi eminim buna. yoksa inan eve gelse kadına desem ki şu odadan çıkma, ayağını atmaz başka odaya :) ya da camları koltukları sil desem hayatta kötü düşünmez, yapar canla başla... öyle değişik bi durum işte...

az önce sevi bebenin kuvet kova maşrapasını aldım..

bakalım ne zaman gelecek?

ben daha almadım onları... nerden aldın?? ben bakmıyorum ne zamandır alışveriş sitelerine...

kızlar bebğime kuran dinletiyodum ya...

az önce 2. hatmimiz bitti...çok şükür...maş..

şimdi 3. hatime başlıycam....mürşit saolsun....

bebeğim kuran ahlaklı olur inşallah....

maşallah
ben hatim okuyorum. yasine geldim daha.

bi de bebeğe 70.000 subhanallahi ve bi hamdihi okumaya başladım.

yenibebe.diye bi site açılmış üye olunca 5 tl kazanıyon...site 1 aylık o yuzden kredi kartı kullanmaya güvenemedim...eft yaptım...aslında alınacak başka şeylerde vardıda parayı riske atmadım..5 tl çeki kargo yerıne kullandım...diğerleri bana.29tl62 kuruşa geldi...kadirhastakı sevıbebede 38 felan tutuyo...

kaynanam doğumdan sonra kalacak 40 gun...aslında gelip 40 gun kalmayı bile istemiyo...10 gun kalıp kaçmak istiyoda ben istiyorum...gelsın oğluna torununa baksın..yemeğimi ütümü,çamaşırımı yıkasın...öyle isim beklemeyle olmuyo kaynanalık...sezeryanlı olucam zaten...bol bol dinlenmeyi düşünüyom...zaten bebek çok yoracak...

arkadaşımın ablası hemşire...emzir yat diyomuş...hiç bi iş yapma diyomuş...allah koruusn uykusuzluktan depreyona felan girmyelim..

70.000 ne için esra....bende okurum belki.....ya mübdiyi eişin yaptı mı?bence çok etkili inş. öyle düşünüyorum...erken doğum gözükmüyo şu an için inş. da olmaz....

GÜNAYDINNN ŞEKERLERRRR
nasılsınız nasıl gecti haftasonu ?
kimler var kimler yok bakalımmm

koşturmacalı ama bi o kadarda güzel bi haftasonu gecirdimmm bolca gezdik eglendik
prensesimizin odası da boyandı
yeni evimizin ankastre setleri takılıp, temizliği yapılacak, taşınmak için bunları bekliozzzzz
bende bi an önce taşınmak yeni evime yerleşmek istiommm :)
sağlığımız yerindeee keyfimiz yerindeee huzurumuz yerindee Allahıma şükürler olsun!

nts ye niye bağlıcaklar ki mürvetin muayenesi kısa sürüyor. 3. katta canım :) yakamıza kırmızı gül koyalım birer tane

eşin manasız bulduğu için anlatmıyordur canım.. ya da üzüleceğini bildiği için söylemiyordur bişey. takma hiç kafana.

herkese günaydın,

haftasonu doktor randevumuz vardı.kızım 42 cm ve 1938 gr olmuş, kan akışı normalmiş. çalışabilir doktor raporumuz da çarşamba günü çıkacak.doktora birsürü şey sordum. midem bulanıyordu çocuğun ayakları midemi sıkıştırdığı içinmiş, göbeğimde sancı oluyordu aralıklarla o da göbek büyüdüğü içinmiş, bacağımı biraz yüksek kaldırdığımda ya da yatakta dönerken vajinamda sancı oluyordu o da pelvis kemiğim genişlemeye başladığı içinmiş.

bebek dönmüş yani başı aşağıdaymış.inşallah herkesin bebişi sağlıklıdır.

buarada haftasonu anneme taşındım.artık evimde kalmıyorum.o da baya yordu beni.

herkes baya yoğun geçirmiş haftasonunu.

hmm anladım canım. inşallah güvenilir bir sitedir. uyguna gelmiş baya.

bi iş yapma tabii ki. benim kayınvalidem gelip kalsa ben bi yemek yaparım ya da anneme yaptırırım. temizliği bulaşığı yapar sağolsun. yemeklerini pek yiyemiyorum da :)

70.000 bebeğin salih bir insan olması için canım. daha yeni başladım.2000küsür oldu daha.
ya mubdiyi yapmadık daha. yaparız inşallah.

günaydın canımmm.. biz varız sarecikleeeee :124: :124: :124:
haftasonum ve haftaiçim yoğun ve zevkli geçti...annemle bol bol gezdik :)

eşyaların toparlandı mı? inşallah bi an önce taşınırsın herşey daha güzel olur sizin için...
geçen eşinin hazırladığı kahvaltıyı göstermişsin yemek topicinde :) ahh dedim benim de eşim olsaydı neler neler yapmazdı ki bize kısmet napalım... en büyük acımız sınavımız bu olur inşallah...

canımın içiii.. nasıl bi anlayışsızlıktır bu yaa yerinde olsam aynı sinir harbini bende yaşardım..
en mantıklısı eşinle konuşmak, eşininde anneye tatlı dille anlatması..
kimsenin kalbi kırılmasın, küskünlük, dargınlık olmasın ama birazda düşünceli olmak lazım..

bende kayınvalidemin ismini koymak istiommmm eşime de söledimmm o "gerek yok ki" dio :)
kayınvalidem hic karısmaz böyle şeylere ama bilmiorum içimden gelio kızıma babannesinin adını vermek :)
babanızın adı ne ki ? kırmayın sudemim koyun sizde ben severim böyle şeyleri :)

aysuncukkkk cok sevdindimmm minik prenses güle güle kullanır inşallah :)
Allah neşenizi bozmasın tatlışımmm..

kızlar benim göğsümden çok süt akıyor bu kadarı normalmi acaba , boşamı gidiyor sütlerim. benim gibi olan varmı. tşörtüm ıslanıyor dışarıdan farkediliyor :44:

maaşallah inşallah sütün bol olur canım.
valla bende hiç bir belirti yok süt adına..:)

bende de yok:26:

betülümmm günaydınnn.. yan gel yat osman heee elleşmeyin cocuga nasıl isterse öle yatsın
hakkınızda hayırlısı olsun canım, Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimizeeee..

eşinin gelmesine cooook sevindim canım arkadaşım benimmm
inşallah kayınvaliden gelmez :) gelirse de napalım artık takma kafana dedigin gbi eşine kavuştun ya,
hem gecici bi durum sonucta
hediyen hayırlı olsun tatlım güzel günlerde giydirirsin inşallah...
marifetli fatmacagımız yine döktürmüş anlaşılann

Günaydın marifetli hatunnnn... esraya başarılı bi dönem diliyorumm
ahh senin bu kaynanan ahhh

Burcum günaydın.. ohh fuara gidip nefis yemekleri yemişsinnn yarasın sizee :)
bizimde yeni evimizin temizlenmesi ve ankastre setlerin takılması kaldı sonra yerleşicez inşallah..

Günaydın canım mirayımm.. kuaföre mi gidiosun güzellik bakım ohhh
evde olmak garip gelir tabi şimdi ama alışırsın ya da bolca gezersin

Kızçeler doğum gittikçe yaklaşıooo hergün dua ediom Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimizeee

28 den sonra bağlayabiliyorlar ya belli mi olur...bide sancı her zaman senın hissetmenle anlaşılmıyoki....bazen nts de çıkıyo...

allah kabul etsin canım..
ya mibdiye mutlaka yap..
bi arkadaş doğuramadı geç doğurmayıda önlüyo ya sanırım ya mübdiyi yapmadı...en son mecburı sezeryana aldılar telef oldu..
esra 70.000 sadece yazdığın kısmı demi devamı yok...süphanallahi ve bihamdihi de bitiyo...
bide doğuma kadar bitmek zorunda mı?

bide eczanemizde.comdan sebamed aldıkların sorunsuz geldi mi?
ben sipariş verdim karttan çekilmedi dıyolar çözemedim sorunu

bana zorla kimse bişiy yaptıramaz en nefret ettiğim şey...
koyamam adını....

eşyalarım toplandı annemle kayınvalidem kolilediler cogu şeyi..
inşallah bitanem bizde şu ankastre setlerin takılmasını ve evin temizlenmesini beklioruz
şirkette bana öle süprizler yapar aşkım benimm
seninki de yapar tabi şimdi bundan sonra hep berabersiniz inşallahhh
seni cok özledikkk herşeyi halletiniz mi ?

bizde bebek odası takımımızı aldık

Eki Görüntüle 507173

odamızı da şeker pembesi rengine boyadıkkk

annecim bebegimizin bütün eşyalarını yıkamış ütülemiş herşeyimiz hazır artık

bunu da cmrtesi akşamı babası aldı prensesine :)

Son düzenleme:

Bidenemmmm... sarı şekerim benimmm

valla öyle anlayışsızlar işte... benim ailemin görgüsünün çeyreğini onlara aktarabilsem dünyalar benim olur
eşim nasıl anlatıcak canım. zaten hasta kadın. şekeri tansiyonu var. herşeyi kafasına takıyo zaten. bişi derse tansiyonu fırlar şekeri çıkar. ben de istemem böyle olmasını.
eşimle kapattık bu konuyu, konuşmıcaz. ne olacaksa olucak yani. top eşimde. ona da üzülüyorum. arada kalıyo. annesini getirse ben mutsuz olucam, getirmese annesi mutsuz olucak. ufff amann boşver yaa. gelirse gelsin. oturur evde yemek yapar temizlik yapar, biz de gezeriz

annem de öyle diyo "bırak kızım gelirse gelsin, kökü sende sonuçta" diyo

ay bişi kalmadı gerçekten... 7 haftam kaldı benim, inanasım gelmiyo :)

ama bi sıkıntım yok ki sudem.. yine de nts ye bağlarlar mı ki?

bi kaç gündür şişkinlik hissediyorum sadece. ne yapsam ki?

canım doğmamış çocuğa okunuyo. zaten çok büyük hikmetleri sevabı olan bir tesbih bu. ben sürekli okurum. netten araştır istersen.
eczanemizde.com da sıkıntı çekmedim canım... sipariş notuna, deneme boyu ve tester ürünlerinizden de istiyorum yaz, hediye geliyo o zaman.

ben de çook özledim sizi... bu hafta da burdayım. haftaya az girerim ama sonra evime internet bağlanınca yine burdayım inşallah :)

oda takımı da boya rengi de çok güzel. ben odasını boyatmıcam. yeni boyalı zaten. bi daha uğraşmaya gerek yok. oda takımını ben de böyle bişey istiyorum. nerden ne kadara aldınız siz?

evin bi kaç eksiği kaldı .eşim gelse onları halledicez bi iki gün içinde.

bebeğin küvetini almadım bi. onun dışında herşeyi tamam.bi de park yatağı değiştiricez, daha küçük boy bi yatak alıcaz. belki beşik alırım, içimde kalıcak yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…