ESRAM GÜNAYDINN CANIMM YENİDEN...kaynananın gelişine bende üzüldüm ama eşinleee kavuşuyorsun bebeğim...kadını görmee boşver...keşke daha anlayışlı davranabilseymişşşeşinde arada derede kalıyordurr..anasına bişey diyememiştir muhtemelen..neysee herşeydee var bi hayır...sen eşinin gelişinee odaklann kuzum benimm
teyzoşlarr bugun kızçemin odası boyanıyor...eşim evde ustanın başında...marshall bebek pembesine karar verdik...üstünede bi akt sim atılacakk:)))
15-20 gibide mobilyası gelecek kuzumun..bugunn inşallahh babaannesi beşiğini alacakk
odamızın rengi şöylee:Eki Görüntüle 507041
günaydın canım hadi bakalım hayırlısı..
bu arada herkese günaydın benim cumartesi akşamım çok kötüydü karnımınsol tarafına inanılmaz bi sancı girdi resmen uykumdan uyandım ama dönerken yanlışbi hareketmi yaptım bilmiyorum sonra takibe başladım doktorum bu sancı 1 saati geçerse ozaman sıkıntı var demektir demişti hemenn kalkıp duş aldım sonra kendime geldim
işte böyle şimdide yürürken belimin
alt tarafına inanılmaz çekiliyo sanki çokzorlanıyo gibiyim sizdede böyle olan varmı kızlar
acaba bunun nedeni ne ola bilir bi tahmininiz varmı yada bu sorunu yaşayan birisi varmı?
ama otururken hiç bişey yok bu sadece yürürken oluşan bişey..
kızlar benim göğsümden çok süt akıyorbu kadarı normalmi acaba , boşamı gidiyor sütlerim. benim gibi olan varmı. tşörtüm ıslanıyor dışarıdan farkediliyor :44:
canım benimmm kimin düğünüzydü? kaçırmışım ben...
yuhhh kadın senin yatağında yatmak istediğini bile mi söyledi manyakkkk bu yaaa vallahi normal değil.. aferin sana akıllandın az da olsa sen sayemizde :) 3-5 ay önce olsa izin verirdin
benim çok hoşuma gitti canımm çok beğendim gerçekten. eline yüreğine sağlık canım benim...
valla bilemiyorum artık :) git tartıl eczanede bi yerde :)
sabah tartıldım 10.5 kg yi gördüm.. çift rakamlara geçtim hayırlı olsunnn
Günaydınn fıstıklarrEvdeki ilk günüm bugün ama evde duramıycam sanırım, önce kuaföre gidicem, sonra da doktora hem bebişimi görmeye hem de raporumu yazdırmaya... Şimdiden bi acayip oldum çalışmaya alışınca evde oturmak garip geldi :44:
Ama ben yine de evde oturmam herhalde, fırıl fırıl gezerim
Peki sizler nasılsınız bakalımm??
günaydın canımmm.. ben de özledim yaa :)
evin az bişeyi kaldı... 6 çuval kitabı daha kitaplıklara yerleştiricez :) duşakabin, bi iki perde ve sarenin odası kaldı sadece... bunları da eşim gelince halledicez artık. beni aşar çünkü.
malesef kalır canım. çünkü onu bi daha gönderemeyiz tek başına. yaşlı kadın. eşimin götürmesi gerekir ama o da gitmek istemez doğuma bu kadar az zaman kalmışken... doğuma kadar kalır yani...
eşim de istemiyor ama bişey diyemiyor o da... ne diyim esra, gelme mi diyim diyor... en son dün çok üzüldüm, ben seninle yalnız kalmak istiyorum son kez, bi daha böyle bi şansımız olmıcak dedim... tamam ben halletmeye çalışıcam dedi.. bakalım. umarım halleder. ama annesi o kadar kör cahil ki kırmadan laf anlatabileceğini sanmıyorum....
diyorum ki ben bugün arıyım kadını öylesine.... laf arasında diyim aylardır ilk ve son kez eşimle yalnız beraber kalıcaz çok şükür falan diyim... anlar heralde dimi??
günaydın canımmm.... oohhh bitti demek iş :) darısı başıma :):):)
gerçi kaç gündür çalışmayınca işi özlediğimi farkettim ben de :)
evde oturma tabii.. yürü bol bol :)
ohh hadi bakalım dinlen evde :) ben çalışabilir raporu aldım :) izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorumm
aslında öyle sezeryan fikrinide alışmaya başladım sanki, hangi hafta olacağı belli sezeryan olursa, bebek bayramdan önce gelecekbayram şekeriiiiii olacakk, uzaktan gelen akrabalarımda bebeği görmeye gelirler ay çok heyecanlıyımm
esra randevun saat kaçta?
benimki saat 10.40 da aynı perşembe ve banada dr. 32 . hafta raporunu verecek...
sil anacım..
haha..benim kaynanada evlilik yıldönümüzde akşama yemek yapmayım yemeğe gidiyoz demi demişti...anılarım canlandı...
ESRAM GÜNAYDINN CANIMM YENİDEN...kaynananın gelişine bende üzüldüm ama eşinleee kavuşuyorsun bebeğim...kadını görmee boşver...keşke daha anlayışlı davranabilseymişşşeşinde arada derede kalıyordurr..anasına bişey diyememiştir muhtemelen..neysee herşeydee var bi hayır...sen eşinin gelişinee odaklann kuzum benimm
teyzoşlarr bugun kızçemin odası boyanıyor...eşim evde ustanın başında...marshall bebek pembesine karar verdik...üstünede bi akt sim atılacakk:)))
15-20 gibide mobilyası gelecek kuzumun..bugunn inşallahh babaannesi beşiğini alacakk
kızlar ya..
ben kaynanamı çok severdim normalde ama lohusalıkn yaklaştı gelip 40 gun kalacakya ondan mıdır nedir her söyledği batıyo..
dün telefonda eşimi kıstırmış babanın adını koy diyo...
benim babam vefat etti ben babamın adını koymayı istemezken yaşayan babasının adını koymak onaneyse...
bi arkadaşımın da babası vefat etti..ve abisi...kayınvalidesi...kızım mutlaka ya babanın yada abinin adını koy diye ısrar ediyo..arkadaş koymuycam diyo...baban kardeşin kötü insanlar mı koy diyo....
tamamen anlayış meselesi...
paraya gelince borçlarını bıle ödemezler...isme gelince anılmak isterler....
esra randevun saat kaçta?
benimki saat 10.40 da aynı perşembe ve banada dr. 32 . hafta raporunu verecek...
sil anacım..
haha..benim kaynanada evlilik yıldönümüzde akşama yemek yapmayım yemeğe gidiyoz demi demişti...anılarım canlandı...
günaydın annişlerrr
kızlar ya..
ben kaynanamı çok severdim normalde ama lohusalıkn yaklaştı gelip 40 gun kalacakya ondan mıdır nedir her söyledği batıyo..
dün telefonda eşimi kıstırmış babanın adını koy diyo...
benim babam vefat etti ben babamın adını koymayı istemezken yaşayan babasının adını koymak onaneyse...
bi arkadaşımın da babası vefat etti..ve abisi...kayınvalidesi...kızım mutlaka ya babanın yada abinin adını koy diye ısrar ediyo..arkadaş koymuycam diyo...baban kardeşin kötü insanlar mı koy diyo....
tamamen anlayış meselesi...
paraya gelince borçlarını bıle ödemezler...isme gelince anılmak isterler....
kız seviyodum kadını da artık batıyo ya.günaydın canım. kaynanaya bak ya, çok fena kız :))
kaynanaya bak ya(( bebişleri bahane edip ne güzelde kalmaya geliyorlar :))) isim konusunda da saçmalamış valla.
canım sen nts ye felan bağlanırsan belki 10 u bulur...görüşebiliriz....kaçıncı katta kadının muayene odası?sevinirim gerçekten... istersen bi sonraki randevuları beraber ayarlayalım.. muhtemelen eşimle gelirim. eşin de gelirse onlar da tanışmış olur hem :)
bi de dün kadının tansiyonu fırlamış çok kötü olmuş... üzüldüm ona da... 2 günlük dünya. kalp kırmaya değmez bunun için....
rengi çok şekermiş canımmm. çok beğendim. simli çok daha güzel olur eminim... en süslü kızımız senin kızçen olucak sanırım :):):)
40 gün neden kalıyo? doğumdan önce mi??
eşin ne diyo peki??
benim kayınvalidem de eşime demiş ki " eğer erkek olsaydı da babanın ismini koymasaydın çok kırılırdık sanaayol ortada erkek çocuk yok kadının düşündüğüne bak sen işleri güçleri yok saçma sapan şeyler kuruyolar.
güle güle kullan canım, bulemsunun hediyesini, el emeği en güzel hediye. :))) mutlaka çok cici şeyler yapmıştır .
kadın laftan anlamaz gibi geliyor canım, eşini ikna etmek lazım. napalım o da anne , eşinde bişi diyemiyordur. hayırlısı olsun inşallah.
az önce sevi bebenin kuvet kova maşrapasını aldım..
bakalım ne zaman gelecek?
kızlar bebğime kuran dinletiyodum ya...
az önce 2. hatmimiz bitti...çok şükür...maş..
şimdi 3. hatime başlıycam....mürşit saolsun....
bebeğim kuran ahlaklı olur inşallah....
Evett çok şekrler... çekiyim fotosunu gösteririm inşallah.
yok laftan anlamıyo ama kötü niyetli oluşundan değil, kafasının basmadığından... adım gibi eminim buna. yoksa inan eve gelse kadına desem ki şu odadan çıkma, ayağını atmaz başka odaya :) ya da camları koltukları sil desem hayatta kötü düşünmez, yapar canla başla... öyle değişik bi durum işte...
ben daha almadım onları... nerden aldın?? ben bakmıyorum ne zamandır alışveriş sitelerine...
maşallah
ben hatim okuyorum. yasine geldim daha.
bi de bebeğe 70.000 subhanallahi ve bi hamdihi okumaya başladım.
kız seviyodum kadını da artık batıyo ya.
canım sen nts ye felan bağlanırsan belki 10 u bulur...görüşebiliriz....kaçıncı katta kadının muayene odası?
ayy...bizimkiler sözde karışmazlar hiçbişeye de....belli oluyo...eşim bana anlatmaz pek...iyikide anlatmıyomuş....yanında olduğum için duydum...daha alttan alttan neler rica ediyo kim bilir...keşke duymasaydım dünden beri çok kızgınım...
yenibebe.diye bi site açılmış üye olunca 5 tl kazanıyon...site 1 aylık o yuzden kredi kartı kullanmaya güvenemedim...eft yaptım...aslında alınacak başka şeylerde vardıda parayı riske atmadım..5 tl çeki kargo yerıne kullandım...diğerleri bana.29tl62 kuruşa geldi...kadirhastakı sevıbebede 38 felan tutuyo...
kaynanam doğumdan sonra kalacak 40 gun...aslında gelip 40 gun kalmayı bile istemiyo...10 gun kalıp kaçmak istiyoda ben istiyorum...gelsın oğluna torununa baksın..yemeğimi ütümü,çamaşırımı yıkasın...öyle isim beklemeyle olmuyo kaynanalık...sezeryanlı olucam zaten...bol bol dinlenmeyi düşünüyom...zaten bebek çok yoracak...
arkadaşımın ablası hemşire...emzir yat diyomuş...hiç bi iş yapma diyomuş...allah koruusn uykusuzluktan depreyona felan girmyelim..
70.000 ne için esra....bende okurum belki.....ya mübdiyi eişin yaptı mı?bence çok etkili inş. öyle düşünüyorum...erken doğum gözükmüyo şu an için inş. da olmaz....
GÜNAYDINNN ŞEKERLERRRR
nasılsınız nasıl gecti haftasonu ?
kimler var kimler yok bakalımmm
koşturmacalı ama bi o kadarda güzel bi haftasonu gecirdimmm bolca gezdik eglendik
prensesimizin odası da boyandı
yeni evimizin ankastre setleri takılıp, temizliği yapılacak, taşınmak için bunları bekliozzzzz
bende bi an önce taşınmak yeni evime yerleşmek istiommm :)
sağlığımız yerindeee keyfimiz yerindeee huzurumuz yerindee Allahıma şükürler olsun!
seıam kızlar okadar sinirliyim ki şuan anlatamam... 17 aydır eşimle ayrıyım .haftaya kavuşuyoruz, kayınvalidemde gelicekmiş eşimle! Ya ben napıyım şimdi? Sonkez başbaşa birkaç hafta geçirecektik. Ondada benim görgüsüz cahil kaynanam olucak.aylarca gitmez de... Eşim de napıyım esra gelme mi diyim diyor. Çok çok sinirliyim aglamaklıyım.
az önce çok komik bişey oldu..
kaynanam eşime yalvarıyo babanın adınıkoy babn bekliyo...nolur diye...
bende anne hani karışmıyodun? niye alttan alttan baskı yapıyon dedim..
karışmıyom dedi...
kocam sordu mu sana anne ne koyalım dıye dedım?
sormadan akıl veriyo garibim...
diğer gelinin kız torununa nıye senın adını koymadı o zaman dedim?
desemde koymuyo onlar dedi....
güya karışmazlar..telefonda bile neler yapmaya çalışıyolar..
şekercikler ve pıtırcıklar merhabaaaaa :))))))bugün minik prensessimin odasını aldık çilekten pembişli bir takım :) 12 ekimde getirecekler o zaman fotosunuda koyarız teyzoşlarr esraaaa sallanan beşikte aldırdım kocişeee :)) öyle yani bugün çok yoruldukkk hııı bu aradaa hani benim begendiğim ama alamadıgım bebetto çilekli tulum var ya hiç beklemediğim bir yerde bulduk aldık hemde 20 tl yee çok mutlu oldummm aylardır arıyordum onu bursa bebetto merkezde b ile bulamamıştımmm Allah bozmasın maşAllahhhh :)
kızlar benim göğsümden çok süt akıyorbu kadarı normalmi acaba , boşamı gidiyor sütlerim. benim gibi olan varmı. tşörtüm ıslanıyor dışarıdan farkediliyor :44:
maaşallah inşallah sütün bol olur canım.
valla bende hiç bir belirti yok süt adına..:)
günaydın annişler ve onların melekleri
biz cuma günü doktora gittik raporu 32. haftayı doldurmadan veremeyeceğinisöyledi bu perşembe alıcaz inşallah ve benim sıpam tekrar ters pozisyona geçmiş doğmaktan vazgeçti yine :) yan gel osman modunda yan yatıyor du eller yumruk şeklinde vajinamın üstünden üstünden vuruyordu sağlığı yerinde maşallah bakalım dönmesini bekllicez dönmesse sezeryan olur dedi doktorumuz bir daha 35. haftada çağırdı cuma doktordan çıkınca müdürüm izin verdi direk eve geçtim o yüzden de size yazamadım kuzular çok yorgundum uyudum sonra annişe gittik hafta sonuda sünnet düğün vs derken çok yoğun geçti giremedim sizler nasılsınız keyifler nasıl?
günaydınlar ve nerhabalar uzunnn upuzunnn bir aradan sonra :)
çook özledim buraları... eğer siz olmasanız bugün işe daha da zor gelecektim sanırım... :)
şimdi bi anda neler yaptım yazmıyım, zamanla anlatırım. bu hafta eşim geliyo çok şükür :) ben de cuma günü izne çıkıyorumsanırım kayınvalidemle gelicek, gelmesin diye eşime baskı yaptım ama bakalım.. tutar mı bilemiyorum. annesine durumu anlatabileceğini hiç sanmıyorum çünkü napalım gelirse gelsin. ben kocama kavuşayım da başka bişey istemiyorum. ama ben yine rahat durmam arar söylerim kadına gelme diye düzgün bir lisanla :)
sizler nasılsınız? bu arada hediyem geldi haftaiçi alamadım... bulemsumdan gelmiş hediyem çok tatlı bi yelek ve elbise örmüş kuzum.. bi de pembiş çorap koymuş :) resimlerini eklerim birazdan :)
günaydın canımmmm... nasılsınnn??????
inşalah döner oğluşun canım. gerçi dönmese de artık bu saatten sonra normal mi sezeryan mı düşünecek halimiz kalmadı... sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyorum valla....
günaydın güzel haftalar olsun hepinize güzel anneler
benim için bu hafta maraton başlıyor şekerler az evvel esranın okuluna gittim kura 11 de çekilecekmiş 12.30 da derse başlıyacaklarmış müdür öyle söyledi
yorgun bir hafta sonu geçirdim ben düğünü yaptık bitirdik
ama düğün sonu beni bekleyen süpriz bekleyormuşda haberim yokmuş
kayganam düğüne geldi gelin konvoyu gitti ama benimkiler hala gitmediler erkekler benim evdeler kayınpeder açmış pc yi okey oynuyor o kadar misafirin içinde kayganam benim eve gelmiş evi ters tüz etmiş gene
sonrasında düğün sahibinin kendi misafirleri için hazırladığı yemeğe kaldılar bunlar kaynanam yemeği yedi fatma ben yatacam dedi ev müsaitmi dedi
hayır anne yatacak yer yok dedim neden dedi çocukların odasındadamı yatamam dedi yatamazsın kalabalık dedim senin yatak odan dedi hayır dedim yüzüne bakmıyorum tabi ki
sonra eltim çay koydum diye haber salınca oraya gitti değilse beni çıldırtmaya devam edecek
ufff dün bitti ama bende bittim
günaydın canım demek senin oğluşda pozisyon değiştirti bu bebişler hiç uslu durmuyorlar hiç
günaydın canım hoşgeldin kayganam geliyor diye canını sıkma canım kötü olma eşinle sen eşinle olduğuna bak ayrılık bitiyor ya gerisi önemli değil şekerim
hediyeleri inş beğenmişsindir esra valla benim içime pek sinmedi ama artık azımı çoğuma say çünkü yaptığım şey hala ortada yok bir diğeride yetişmedi tamamen aklımda olmayan hediyeler geldi sana yanii
günaydın canım geçmiş olsun son aylarda olacak o sıkıntılar artık rabbim en hafif sekilde geçirmeyi nasip etsin
günaydın canım
yasemincim senin dr bana biraz erken konuşmuş gibi geldi geçen ki sana gösterdiğim makalede 34. haftadan sonra tam net belli olur 38 haftaya kadar dönebilir bebek diyordu ama ben mi yanlış anımsıyorum yoksa
çok hoşşş güle güle kullanın canım
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
h.sonu alışverişimizi bitirdik şükür. akşamda fuara gittim, hatay mutfağının tadına baktım bolca. pazarda evimizi düzenledik. çok az işimiz kaldı artık :)
günaydın canım. sanırım benimkide daha pozisyona girmedi. ama benim umurumda değil, benim için farketmiyor bu saatten sonra sezeryan normal.
günaydın canım. üfff sinir bir h.sonu hem bolcada iş yapmışsın. kaynanı gönderebilmene sevindim. kızın için ne kurası çekilecek canım?
yeni ders yılında ikisinede başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin? meyra hanımlar nasıl ? :)
Günaydın canım. güle güle kullanın bebişinin odasınıçilekli tulumda bulmuşsun :))) özledik seni katıl aramıza bol bol.
maşallah canım. gelsin ne olacak, az kaldı zaten. bende hiç belirti yok.
günaydın canım. bence hala vakit var, bebişler dönebilir. hayırlısı olsun canım ya. keyfi bir durum yok ki. herşey Allahtan.
yatak çok güzelmiş, güle güle kullanın inşallah.
günaydın canım, özledik seni. naprin evinizin işi kolaylandı mı iyice? sağlığın nasıl? gözün aydın canım eşin geliyormuş. kaynanan gelirse doğuma kadar duracak mı yahu? üfff gelmesin valla. azcık kocanla kendi evinizde yaşayın.
geçmiş olsun canım. doktorum heryerinde çeşitli ağrılar olabilir çok kafaya takma sadece doğum sancısı olabilecek ağrı için beni ara dedi. benimde sürekli bir yerlerim ağrıyor ama umurumda değil. ben hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum.
Günaydınn fıstıklarrEvdeki ilk günüm bugün ama evde duramıycam sanırım, önce kuaföre gidicem, sonra da doktora hem bebişimi görmeye hem de raporumu yazdırmaya... Şimdiden bi acayip oldum çalışmaya alışınca evde oturmak garip geldi :44:
Ama ben yine de evde oturmam herhalde, fırıl fırıl gezerim
Peki sizler nasılsınız bakalımm??
28 den sonra bağlayabiliyorlar ya belli mi olur...bide sancı her zaman senın hissetmenle anlaşılmıyoki....bazen nts de çıkıyo...nts ye niye bağlıcaklar kimürvetin muayenesi kısa sürüyor. 3. katta canım :) yakamıza kırmızı gül koyalım birer tane
eşin manasız bulduğu için anlatmıyordur canım.. ya da üzüleceğini bildiği için söylemiyordur bişey. takma hiç kafana.
allah kabul etsin canım..hmm anladım canım. inşallah güvenilir bir sitedir. uyguna gelmiş baya.
bi iş yapma tabii ki. benim kayınvalidem gelip kalsa ben bi yemek yaparım ya da anneme yaptırırım. temizliği bulaşığı yapar sağolsun. yemeklerini pek yiyemiyorum da :)
70.000 bebeğin salih bir insan olması için canım. daha yeni başladım.2000küsür oldu daha.
ya mubdiyi yapmadık daha. yaparız inşallah.
günaydın canımmm.. biz varız sarecikleeeee :124: :124: :124:
haftasonum ve haftaiçim yoğun ve zevkli geçti...annemle bol bol gezdik :)
eşyaların toparlandı mı? inşallah bi an önce taşınırsın herşey daha güzel olur sizin için...
geçen eşinin hazırladığı kahvaltıyı göstermişsin yemek topicinde :) ahh dedim benim de eşim olsaydı neler neler yapmazdı ki bizekısmet napalım... en büyük acımız sınavımız bu olur inşallah...
canımın içiii.. nasıl bi anlayışsızlıktır bu yaayerinde olsam aynı sinir harbini bende yaşardım..
en mantıklısı eşinle konuşmak, eşininde anneye tatlı dille anlatması..
kimsenin kalbi kırılmasın, küskünlük, dargınlık olmasın ama birazda düşünceli olmak lazım..
bende kayınvalidemin ismini koymak istiommmm eşime de söledimmm o "gerek yok ki" dio :)
kayınvalidem hic karısmaz böyle şeylere ama bilmiorum içimden gelio kızıma babannesinin adını vermek :)
babanızın adı ne ki ? kırmayın sudemim koyun sizde ben severim böyle şeyleri :)
aysuncukkkk cok sevdindimmmminik prenses güle güle kullanır inşallah :)
Allah neşenizi bozmasın tatlışımmm..
bende de yok:26:
betülümmm günaydınnn.. yan gel yat osman heeeelleşmeyin cocuga nasıl isterse öle yatsın
hakkınızda hayırlısı olsun canım, Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimizeeee..
eşinin gelmesine cooook sevindim canım arkadaşım benimmm
inşallah kayınvaliden gelmez :) gelirse de napalım artık takma kafana dedigin gbi eşine kavuştun ya,
hem gecici bi durum sonucta
hediyen hayırlı olsun tatlım güzel günlerde giydirirsin inşallah...
marifetli fatmacagımız yine döktürmüş anlaşılann
Günaydın marifetli hatunnnn... esraya başarılı bi dönem diliyorumm
ahh senin bu kaynanan ahhh
Burcum günaydın.. ohh fuara gidip nefis yemekleri yemişsinnn yarasın sizee :)
bizimde yeni evimizin temizlenmesi ve ankastre setlerin takılması kaldı sonra yerleşicez inşallah..
Günaydın canım mirayımm.. kuaföre mi gidiosun güzellik bakım ohhh
evde olmak garip gelir tabi şimdi ama alışırsın ya da bolca gezersin
Kızçeler doğum gittikçe yaklaşıooo hergün dua ediom Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimizeee
hmm anladım canım. inşallah güvenilir bir sitedir. uyguna gelmiş baya.
bi iş yapma tabii ki. benim kayınvalidem gelip kalsa ben bi yemek yaparım ya da anneme yaptırırım. temizliği bulaşığı yapar sağolsun. yemeklerini pek yiyemiyorum da :)
70.000 bebeğin salih bir insan olması için canım. daha yeni başladım.2000küsür oldu daha.
ya mubdiyi yapmadık daha. yaparız inşallah.
günaydın canımmm.. biz varız sarecikleeeee :124: :124: :124:
haftasonum ve haftaiçim yoğun ve zevkli geçti...annemle bol bol gezdik :)
eşyaların toparlandı mı? inşallah bi an önce taşınırsın herşey daha güzel olur sizin için...
geçen eşinin hazırladığı kahvaltıyı göstermişsin yemek topicinde :) ahh dedim benim de eşim olsaydı neler neler yapmazdı ki bizekısmet napalım... en büyük acımız sınavımız bu olur inşallah...
canımın içiii.. nasıl bi anlayışsızlıktır bu yaayerinde olsam aynı sinir harbini bende yaşardım..
en mantıklısı eşinle konuşmak, eşininde anneye tatlı dille anlatması..
kimsenin kalbi kırılmasın, küskünlük, dargınlık olmasın ama birazda düşünceli olmak lazım..
eşinin gelmesine cooook sevindim canım arkadaşım benimmm
inşallah kayınvaliden gelmez :) gelirse de napalım artık takma kafana dedigin gbi eşine kavuştun ya,
hem gecici bi durum sonucta
hediyen hayırlı olsun tatlım güzel günlerde giydirirsin inşallah...
marifetli fatmacagımız yine döktürmüş anlaşılann
Kızçeler doğum gittikçe yaklaşıooo hergün dua ediom Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimizeee
28 den sonra bağlayabiliyorlar ya belli mi olur...bide sancı her zaman senın hissetmenle anlaşılmıyoki....bazen nts de çıkıyo...
allah kabul etsin canım..
ya mibdiye mutlaka yap..
bi arkadaş doğuramadı geç doğurmayıda önlüyo ya sanırım ya mübdiyi yapmadı...en son mecburı sezeryana aldılar telef oldu..
esra 70.000 sadece yazdığın kısmı demi devamı yok...süphanallahi ve bihamdihi de bitiyo...
bide doğuma kadar bitmek zorunda mı?
bide eczanemizde.comdan sebamed aldıkların sorunsuz geldi mi?
ben sipariş verdim karttan çekilmedi dıyolar çözemedim sorunu
bana zorla kimse bişiy yaptıramaz en nefret ettiğim şey...
koyamam adını....
eşyalarım toplandı annemle kayınvalidem kolilediler cogu şeyi..
inşallah bitanem bizde şu ankastre setlerin takılmasını ve evin temizlenmesini beklioruz
şirkette bana öle süprizler yapar aşkım benimm
seninki de yapar tabi şimdi bundan sonra hep berabersiniz inşallahhh
seni cok özledikkkherşeyi halletiniz mi ?
bizde bebek odası takımımızı aldık
Eki Görüntüle 507173
odamızı da şeker pembesi rengine boyadıkkk
Eki Görüntüle 507175
annecim bebegimizin bütün eşyalarını yıkamış ütülemişherşeyimiz hazır artık
bunu da cmrtesi akşamı babası aldı prensesine :)
Eki Görüntüle 507177
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?