2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allahımmm sen ne büyüksünnnn....... iyi niyetli olunca nasıl herşey yoluna giriyormuş meğersem :)
kayınvalidemle konuştuk, dün rahatsızdı geçmiş olsun diye aradım... doğumda gelicem kızım dedi hihohohooo eşim konuşmuş sanırım, öyle hissettim... çok şükür rahatladımmmm doğumda gelsin kalsın istediği kadarrr :)

inşallahh bebişler doğduktan sonra da görüşürüzü... hatta oyun grubu bile yaparız :)

havuzluhandan aldım canım... kırmızı istiyodum bi bu modeli buldum.... sabahlık pijama takım gecelik 110tl ye geldi bize.
annem çok önceden bi tane mor gecelik almış bana, bi de pembe pijama takımı almış. ha bi de kırmızı kolsuz geceliğim var, biraz dekolteli ama hamile geceliği :)
ama bi tane kalın sabahlık istiyorum. benimkiler hep kısa ve saten çünkü. haftasonu bakıyım ona da... not ediyim hemen...
bir gece kalıcam hastanede. normal doğum istiyorum. bi pijama gecelik yeter zaten. ha bi de mutlaka tayt almak ta lazımmış... çok sıkmayan bi taytta koyalım çantamıza...

ateşölçeri lavinya ile bi modele bakmıştık onu alıcam sanırım. medifine miydi neydi... mailllerimde adresi vardı. bulunca gösterirrim sana.

selam canımm.canım nasıl çıkıyomuş peki hg? söylemedi mi doktor?? yediklerinle alakası yok mu??

canımm ben randuvu alıyorum. doktor çok yoğun çünkü. randevu almayanlar saatlerce sıra bekliyolar. benim doktora 3 hafta önceden alınıyo randevu anca istediğim saati bulabiliyorum.

ayyy düşünsene adam seni kaptığı gibi hastaneye götürürmüş

güle güle kullanın canım. çok güzelmiş çok beğendim...

selam canım,senınle benım dogum tarıhlerımız aynı benımde bebekim 1,500 gr dı 1 hafta once
bana gayet ıyı bebegın durumu haftasında gıdıyor dedı doktorum..kılo olarakta 10 kılo almısım toplamda
normalı zorlayalım dıo benımde doktorum ,bende korkuyorum normal dogumdannn..bence abartmıs doktorun bıraz
bozma moralınııı

yok tatlım ya moralimi bozmadım.. Sadece her ay 5 kilo alırsan işimiz zor dedi ki haklı kadın
Biraz kısıtlamam lazım.. Bebeğim bencede normal yani hafta açıklamalarına bakıyorum 1500'ü geçmesi lazım görünüyor.. Sanırım kafası biraz karışıktı

Bende epidural normal istiyordum.. Normali zorlaması iyi oldu.. Ama gece gelirsen her anestezist epidural yapamıyor belki epidural olamayabilirsin dedi.. Bakalım gece sancım gelmesin diye dua edicem artık :)

Son düzenleme:

canım merhaba..maşallah bebişine
sezeryan bende istemiyorum..
doktorunla iyice konuştun mu ? ne öneriyor ?

naptın bakıyım kuafördeeee
mirayım benim hastanemde doktorumun randevuları haftaya salı ya kadar dolu,
bi arkadasa alacaktımda olmadı..
off canım ya keşke yakın bi hastane secseydin en başından
esranın ki müsaitse ona git..

eski çalışıtıgım şirkette bizde cok yapardık dogum günü partileri :) cok güzel olur :)
burda kendi şirketimizde hiç yapmadık :)
doguruom deseydin dogum günü korkuya dönerdi sanırım hiç unutmazdı arkadasın

saol canım evet bişey kalmadı fazla

tubişim hoşgeldinnn... maşallah yakışıklı oğluşuna
ya inşallah normal dogum olur sezeryanı hiç istemiorum ben ..
sende muhakkak normalde ısrarcı ol derim
benim iştahım ne cok ne az, normallerde seyredio.. güzel bi diet uygulasan kendine olmaz mı ki ?:26:

kızlar, doğum ve süt izni artacak die haberler vardı.. sonuç ne oldu? sizin haberiniz var mı? ertelendi mi bu yasa acaba?

1 ekimde yeni yasama yılı başlıcak. o tarihten önce değişiklik olmaz.

canımm hoşgeldinnnn....
5 kiloyu nasıl aldın kız :) aman dikkat edelim fıstığım, valla perş ben de gidicem kötü bişi der diye korkuyorum. o yüzden bu hafta yediklerime biraz dikkat edicem

valla demedi birşey, hapı 2 tane atıyorsun değil mi dedi, ben de 9,5 geldiğinden beri evet dedim, aldığım halde düşmüş, zaten dahiliyeye gitmiştim demir rezervelerime bakıldı, onda aşırı düşüklük yok demişti dahiliye doktoru ama kendi doktorum demir rezervelerin düşük dedi, sabah 3 çorba kaşığı pekmez içiyom, taze- kuru siyah incir yiyorum, her gün her gün et yiyemem ki, kuruyemiş ihmal etmiyorum daha napıyım

Nasıl sevindim anlatamammmmmm
moralini bozmamak için fazla üstelememiştim nasıl güzel bi haber oldu şimdi bu
Allah herşeyi gönlümüze göre veriyor rabbim şükürler olsunnnn
OOoo biz beraber oldukca neler yaparız neler

piştt piştttt sedaaaa nabersinnn

canım merhaba..maşallah bebişine
sezeryan bende istemiyorum..
doktorunla iyice konuştun mu ? ne öneriyor ?

yaa sezeryan için demedi herhalde, normal doğumda kan vermekten bahsetti sanırım, doğumda veya doğum sonrası için, sessiz bir kadın çok konuşmaz ama neden hala ona gitmekte ısrarlıyım anlamış değilim, zaten bir sonraki randevuyu tam donanımlı bi yerden aldım, bakalım, valla sağlık ocağındaki aile hekimimle daha iyi anlaşıyorum, olmazsa çarşamba günü kan vereyim bakalım nasıl çıkıcak

Valla bende epidural normal istiyorum.. En güzeli de hastanemde fiyatlar değişmemiş

Valla kızlar ben bu kiloyu nasıl aldım bilmiyorum.. Abartılı da yemedim inan yaa :26::26::26:
Bende diyet uygulıcam artık napalım 2 ayda 10 kilo daha demek bu.. yuvarlanarak giderim valla hastaneye

cici annelerrr biz geldikkk

nasılsınızzzz güzel dilekleriniz için hepinizeee çok teşekkür ederiz teyzoşlarrr

işlerim vardı evle ilgili onları hallettim sabah ancak geldim eveee çk acıktık yaaa

eee sizler nasılsınızzz beysalımmm park yatagınız hayırlı olsun kuzucuklarımız huzurla büyüsünnnnn

maşAllahhhh tontişeee can boğazdan gelir deseydin doktor amcaaaa ayol bende doymuyorumm

maşAllahhhh tontişeee can boğazdan gelir deseydin doktor amcaaaa ayol bende doymuyorumm

onun yanaklarını ve babasına çeken gamzeli yanaklarını yerim onun
tatlı vs.. de yemedim kız nasıl aldım o kiloyu anlamadım.. 72 kilo olmuşum.. Kilo topiğinide bulamadım karşılaştırma yapayım..:26::26: Çünki kendi doktoruma gideli 40-45 olmuştu

saol canım..

bu kadar benzerlik olur....benimde evde hazır ablamın aldığı pembe kalpli piama takımı,eflatun-mor gecelik,şeker pembe sabahlık vardı...bunlara ek bıde sabah kırmızı sabahlığı aldım...

ama ben hastanede 2 gun kalıcam yedek 1 er tane daha istiyorum.......ne renk alıcam şimdi...tam bi curcuna...kırmızı sabahlığı uzun diye tercih ettim...içine ne renk gecelik sabahlık gider?

ateşölçere eşim kulaktan ve alından olanları istemiyo lazer nıye verıyoz çocuğun vucuduna diyo?
ben ne alacaksam şimdi....emzikliler var dil altı ateşini ölçüyo...bide klasık koltuk altı....
lavınyanın sağlıkçı akrabası var...o ne dıyo kızıl ötesine...
kulaktan olan kulak zarını görüyomuş lazer..

yemekten 2 saat sonra iç ilacı ilaçtan sonra 2 saat bişey yeme...prospektüste öyle yazıyo...dr. da öyle tavsiye ediyo...benim bi önceki kadın doğumcum söylememişti...ben salak kahvaltıda süt içip hemen ardı sıra kan ilacı içiyodum hiç faydası olmaz halbuki...calsıyum demiri sıfırlar...boşuna icmişim onca ilacı..şimdi yemekte et varsa yoğurt ayran içmiyom yanında....

sen devam et böyle beslenmene.. umarım düzelir canım. başka bi doktora daha göster tahlillerini istersen....

ayy sorma sedefimmm nasıl rahatladı içim anlatamam.. bak böyle olsun kayınvalidem ben ölürüm onun için gelmicem deyince daha bi aşkla şevkle konuştum kadınla :):):):):)

Valla kızlar ben bu kiloyu nasıl aldım bilmiyorum.. Abartılı da yemedim inan yaa :26::26::26:
Bende diyet uygulıcam artık napalım 2 ayda 10 kilo daha demek bu.. yuvarlanarak giderim valla hastaneye

nasıl aldın acebaaaa

bebekim geldiiiiii canımmmm benimmm hoşgeldinnn

Kızlar arkadaşım Havuzluhan'da bulamamıştı bebek şekerini Kağıthanede bir mağaza var orda yaptı çokda güzel oldu.. Hem daha ucuza geldi şimdi aradı sordum adını sizinle paylaşayım dedim..

Euro Flora A.S. Toptan ve Perakende Yapay Çiçek, Çam, Hediyelik ve Bebek Ürünleri - dekorasyon, çiçekçilik, flora, çiçek, dekor, istanbul, peyzaj, aranjman, yılbaşılık, sevgililer günü, easter, paskalya, cadılar bayramı, çam ağacı, yapay çiçek, canlı

Bu mağazanın ayrıca ANkara'da ve İzmir'de de mağazası var bilginiz olsun

canım bana aç karna dedi ilaç için, önceleri kahvalti öncesi içerdim, şimdi sabah namazında içiyorum, öyle şeylere de çok dikkat ederim halbuki, etin yanında yogurt yemem, yumurtanın yanında asla çay içmem, hatta yumurtanın arkasına muhakak c vitamini bol bi meyve yerim, demirin emilimini arttıyor diye, zaten çayı falan tamamen kestim, ete yoğunluk vericem, özellikle dalak ve ciğere, psikolojik midir nedir 3 gün üst üste dalak yedim, tadı da kötü gelmedi, halsizlik ve uyku halimi kesti, ihtiyacım var demekki

sen devam et böyle beslenmene.. umarım düzelir canım. başka bi doktora daha göster tahlillerini istersen....

inşallah canım, bu saatten sonra doktor değiştircem herhalde, hayırlısı

epidural normal iyi degil diye duydum:26: aman herkes bi şeyler sölüo kafam karışıo benim yaa:44:

canişkoooo hoşgeldinizzzz
hamarata bak sen işlerini de halletmiş maşallahhh
cok cok iyiyiz de seni görünce daha iyi oldukkkk
nasıl gecio evde günler? neler yapıosun?

birden sevgin arttı di miiiiiiiiii
aman aman Allah bozmasınnnnn

coyness inşallah düzelir canım.. sen aile hekimine git o zaman..

iyiyim canım benım sen nasılsınn,,cok yogunum işte bı gırıyorum yazıyorum kayboluyrmm
sureklı gelen gıden basım kalabalıkk..bebek odan cok guzel gördumde cuma yazamadım güle güle kullansın prensesınnn
tasınma durumları ne alemde en son ankastreler alınmıstı :)) takıpteyım bakk yokum ama buralardayım yanıı
ay bu kızçe 2 gundur cok vuruo uçan tekmeler yıyorum bennnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
burda :)

kırmızı sabahlığa beyada alabilirsin ama bence siyahta güzel olur.
lavinyaya sormak lazım. bizim baktığımızda kızılötesiydi. yeni doğanlarda kulaktan önermiyolar pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…