Allahımmm sen ne büyüksünnnn....... iyi niyetli olunca nasıl herşey yoluna giriyormuş meğersem :)
kayınvalidemle konuştuk, dün rahatsızdı geçmiş olsun diye aradım... doğumda gelicem kızım dedi hihohohooo eşim konuşmuş sanırım, öyle hissettim... çok şükür rahatladımmmm doğumda gelsin kalsın istediği kadarrr :)
inşallahh bebişler doğduktan sonra da görüşürüzü... hatta oyun grubu bile yaparız :)
havuzluhandan aldım canım... kırmızı istiyodum bi bu modeli buldum.... sabahlık pijama takım gecelik 110tl ye geldi bize.
annem çok önceden bi tane mor gecelik almış bana, bi de pembe pijama takımı almış. ha bi de kırmızı kolsuz geceliğim var, biraz dekolteli ama hamile geceliği :)
ama bi tane kalın sabahlık istiyorum. benimkiler hep kısa ve saten çünkü. haftasonu bakıyım ona da... not ediyim hemen...
bir gece kalıcam hastanede. normal doğum istiyorum. bi pijama gecelik yeter zaten. ha bi de mutlaka tayt almak ta lazımmış... çok sıkmayan bi taytta koyalım çantamıza...
ateşölçeri lavinya ile bi modele bakmıştık onu alıcam sanırım. medifine miydi neydi... mailllerimde adresi vardı. bulunca gösterirrim sana.
selam canımm.canım nasıl çıkıyomuş peki hg? söylemedi mi doktor?? yediklerinle alakası yok mu??
canımm ben randuvu alıyorum. doktor çok yoğun çünkü. randevu almayanlar saatlerce sıra bekliyolar. benim doktora 3 hafta önceden alınıyo randevu anca istediğim saati bulabiliyorum.
ayyy düşünsene adam seni kaptığı gibi hastaneye götürürmüş
kayınvalidemle konuştuk, dün rahatsızdı geçmiş olsun diye aradım... doğumda gelicem kızım dedi hihohohooo
aynen öyle senin huzurun mutlulugun daim olsun gerisi boşşş
haklısın gerek yok o zaman boyatmana..
son zamanlar yaklaştı artık hepimizde tatlı teleşlar, heyecanlar, koşturmacalar :)
mail attım sana
kakaolu evet çikolata gibi kokuon bunu sürünce :)
inşallahh bebişler doğduktan sonra da görüşürüzü... hatta oyun grubu bile yaparız :)
saol canım ya..almayı çok seviyom...
güle güle kullan canım...nerdne ve kaça aldın ?...1 takım yeter mi diycektim sen büüyk ihtimal normal doğurursun yeter zaten hastanede 1 gece anca yatarsın...
tamam tatlım..
ateşölçeri ne yaptın?
havuzluhandan aldım canım... kırmızı istiyodum bi bu modeli buldum.... sabahlık pijama takım gecelik 110tl ye geldi bize.
annem çok önceden bi tane mor gecelik almış bana, bi de pembe pijama takımı almış. ha bi de kırmızı kolsuz geceliğim var, biraz dekolteli ama hamile geceliği :)
ama bi tane kalın sabahlık istiyorum. benimkiler hep kısa ve saten çünkü. haftasonu bakıyım ona da... not ediyim hemen...
bir gece kalıcam hastanede. normal doğum istiyorum. bi pijama gecelik yeter zaten. ha bi de mutlaka tayt almak ta lazımmış... çok sıkmayan bi taytta koyalım çantamıza...
ateşölçeri lavinya ile bi modele bakmıştık onu alıcam sanırım. medifine miydi neydi... mailllerimde adresi vardı. bulunca gösterirrim sana.
merhaba herkese
doktordan geldim şimdi bende yoruldum, bebek büyüyor, 1475 gr olmuş 30 cm, baş doğum pozisyonunu almış ama doktor canımı sıktı biraz, hg 8,4, günde 2 tane ferrum fort kullanıyorum, doğuma kadar 9 un üzerine çıkmazsa burda doğuraman dedi, gittiğim yer tıp merkezi sezeryan olmamak için orayı tercih ettim ayrıca doktorumdan çevremdeki bir çok kişi memnun, doğumda kan verilmesi gerekiyormuş, ben şimdi hapla çıkmayan hemoglobini nasıl yükseltcem yaa
selam canımm.canım nasıl çıkıyomuş peki hg? söylemedi mi doktor?? yediklerinle alakası yok mu??
Kızlar ben geldimm, kuaföre gittim ama daha doktora gitmedim randevum saat 2deydi iptal ettirmek zorunda kaldım.Hastanem evime çok ters bi yerde üç vasıtayla anca gidiliyor( kocacık götürecekti, işi çıkmış gelmesini bekliyorum Olmadı başka bi hastaneye gidicem ama randevusuz bi yer olması gerek.
Applepay ve Esraaa, sizin hastanelere randevu alma zorunluluğu var mı? Ya da bugün için yer var mıdır akşam saatlerine alsam? Bi de doktorlarınız????
Offf çok sinir oldum ki
canımm ben randuvu alıyorum. doktor çok yoğun çünkü. randevu almayanlar saatlerce sıra bekliyolar. benim doktora 3 hafta önceden alınıyo randevu anca istediğim saati bulabiliyorum.
yemeğimizi yedik geldik, bide bir arkadaşa süpriz doğum günü partisi yaptık :))) bana adamı oyalama işi verildi, bir saçmaladım bir saçmaladım garip garip bakıyor bana :))))) neyseki sorun çıkmadı. arkadaşlar iyi oyaladın dedi, dedim en son çare olarak doğuruyorum dicektim
ayyy düşünsene adam seni kaptığı gibi hastaneye götürürmüş
güle güle kullanın canım. çok güzelmiş çok beğendim...Eki Görüntüle 507234
Kızlar selam,
Kızıma aldığım bu bebek odasının fiyatını ve nereden aldığımı gerek özelden gerek buradan, gerekse ciciler topicinden sormuşsunuz. Özel msj hakkım halen yok ama şöyle söyleyebilirim.
Ben 3.500 TL'ye aldım takımı. Okyanus Bebe'den, Modoko'daydı yeri, şimdi Çamlıca Mobilyacılar Sitesi'ne taşındı. Karadeniz Sokak'ta.
Telefonu: 0216 540 35 25 / Nazlı yönlendirdi derseniz bu fiyata çekerler, aynı zamanda arkadaşlarım çünkü.
Siteleri eski ama takımların fotoğrafları var, tıklayın.
İçine neler dahil:Karyola, 3 Kapılı Dolap, Şifonyer, Uyku Seti, Yatak, Oyuncak Sandığı, DuvarRafı
Sevgiler