Kızlar merhaba. Doğum raporu alanınız varmı aranızda. randevu alıcam da şimdi üni. hastanesinden ordan almak istiyorum raporumu 31+1 filan olunca 32. haftamdayım diyoruz ya hani işte o 31+. haftadamı alıonıyo rapor yoksa 32+ mı olması gerekiyo? bileniniz vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz?
32yi doldurmak gerek diye biliyorum canım. 32+ yani.
Bidenemmmm... sarı şekerim benimmm
valla öyle anlayışsızlar işte... benim ailemin görgüsünün çeyreğini onlara aktarabilsem dünyalar benim olur
eşim nasıl anlatıcak canım. zaten hasta kadın. şekeri tansiyonu var. herşeyi kafasına takıyo zaten. bişi derse tansiyonu fırlar şekeri çıkar. ben de istemem böyle olmasını.
eşimle kapattık bu konuyu, konuşmıcaz. ne olacaksa olucak yani. top eşimde. ona da üzülüyorum. arada kalıyo. annesini getirse ben mutsuz olucam, getirmese annesi mutsuz olucak. ufff amann boşver yaa. gelirse gelsin. oturur evde yemek yapar temizlik yapar, biz de gezeriz
annem de öyle diyo "bırak kızım gelirse gelsin, kökü sende sonuçta" diyo
ay bişi kalmadı gerçekten... 7 haftam kaldı benim, inanasım gelmiyo :)
ama bi sıkıntım yok ki sudem.. yine de nts ye bağlarlar mı ki?
bi kaç gündür şişkinlik hissediyorum sadece. ne yapsam ki?
canım doğmamış çocuğa okunuyo. zaten çok büyük hikmetleri sevabı olan bir tesbih bu. ben sürekli okurum. netten araştır istersen.
eczanemizde.com da sıkıntı çekmedim canım... sipariş notuna, deneme boyu ve tester ürünlerinizden de istiyorum yaz, hediye geliyo o zaman.
ben de çook özledim sizi... bu hafta da burdayım. haftaya az girerim ama sonra evime internet bağlanınca yine burdayım inşallah :)
oda takımı da boya rengi de çok güzel. ben odasını boyatmıcam. yeni boyalı zaten. bi daha uğraşmaya gerek yok. oda takımını ben de böyle bişey istiyorum. nerden ne kadara aldınız siz?
evin bi kaç eksiği kaldı .eşim gelse onları halledicez bi iki gün içinde.
bebeğin küvetini almadım bi. onun dışında herşeyi tamam.bi de park yatağı değiştiricez, daha küçük boy bi yatak alıcaz. belki beşik alırım, içimde kalıcak yoksa :)
bu durumda en magdur olan kişi eşin
hem senin dediklerine hak verio hem annesine kıyamıo işi zor..
takma kafana sende eşinde cok fazla arada kalıp üzülmesin, temelli kalacak degil ya.. gelir gider..
cok az kaldı iştee bende hem seviniorum hem korkuorum :)
ne mutlu bizlere Allah yuvalarımızın huzuurunu bozmasın, kem gözlerden korusun rabbim..
bende şirkette oldukca sık sık giriorum..
dogumlarda yaklaşıo hepimiz bi süre uzak kalıcaz birbirimizden ona da üzülüorum
hepinizle ayrı ayrı cok sey paylaştım, fikir aldım, fikir verdim, dualar ettik birbirimize..
cogunuzun maili var bende arada mailleri acıp kontrol edin e mi..
oda takımımız hilalle aynıymış cok güzel bi tesadüf oldu :)
ayrıntıları sana mail atıorum
bizimde evimiz yeni boyalıydı ama ben duramadım işte :)
artık ufat tefek eksikler kaldı hepimizde, hadi hayırlısı..
bu arada son haftalar kaldı ve ben yeni resmini çekebildim çatlak kremimin:101:
Eki Görüntüle 507197
bugunkü ganimetler...
Eki Görüntüle 507198 önce oğluşa...
Eki Görüntüle 507199 Eki Görüntüle 507200 morhipodan aldım
Eki Görüntüle 507201 Eki Görüntüle 507202 morhipodan yine
ama bi sıkıntım yok ki sudem.. yine de nts ye bağlarlar mı ki?
bi kaç gündür şişkinlik hissediyorum sadece. ne yapsam ki?
canım doğmamış çocuğa okunuyo. zaten çok büyük hikmetleri sevabı olan bir tesbih bu. ben sürekli okurum. netten araştır istersen.
eczanemizde.com da sıkıntı çekmedim canım... sipariş notuna, deneme boyu ve tester ürünlerinizden de istiyorum yaz, hediye geliyo o zaman.
ben de çook özledim sizi... bu hafta da burdayım. haftaya az girerim ama sonra evime internet bağlanınca yine burdayım inşallah :)
oda takımı da boya rengi de çok güzel. ben odasını boyatmıcam. yeni boyalı zaten. bi daha uğraşmaya gerek yok. oda takımını ben de böyle bişey istiyorum. nerden ne kadara aldınız siz?
evin bi kaç eksiği kaldı .eşim gelse onları halledicez bi iki gün içinde.
bebeğin küvetini almadım bi. onun dışında herşeyi tamam.bi de park yatağı değiştiricez, daha küçük boy bi yatak alıcaz. belki beşik alırım, içimde kalıcak yoksa :)
bugunkü ganimetler...
maillerime bakmayalı aylar oldu :) hemen giriyorum canımm :)
dediğin gibi temelli gelecek değil sonuçta. kalsın kadın ne yapayım artık. benim huzurum eşimle olan mutluluğum bozulmasın yeter ki...
evet yeni farkettim, hiloşla aynı sizinkiler :)
ev benim olsa ben de boyatırdım ama çok fazla kalmayacağız bu evde. en fazla 1 sene diyorum.. bakalım.
ilk zamanlar daha çok çenemiz düşüyodu, şimdi herkes ayrı bir telaşta heyecanda... inşallah hep beraber güzelce bitirir, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.
bu krem kakaoluydu dimi :)
güle güle kullanın canımm... sabahlık güzel olmuş. benim hiç böyle kalın sabahlığım yok. ben de bakıyım bi.
tamam canım bebek doğmadna yapayım inş.çok saol..
eczane için uyardığın iyi oldu bi dahakı sipriş onaylanırsa tester isteyim...
nts takmazlar sorun yoksa canım sakın takma kafana....ben gecen gece gittim karın ağrısından gittim kendım istedim takın diye erken doğum geçmişim olduğu için...
kaynanan konusunda rahatlamış olmana sevindim..
.............pijamaları aldın mı ??????????????????..cevabını yazmayı unutma...bu 2. soruşum...
seni çok özlüyoz nete gel mutlaka...ihmal etme...
bebek şekerini hangi siteden alacağına karar verdin mi?.......................
tamam canım bebek doğmadna yapayım inş.çok saol..
eczane için uyardığın iyi oldu bi dahakı sipriş onaylanırsa tester isteyim...
nts takmazlar sorun yoksa canım sakın takma kafana....ben gecen gece gittim karın ağrısından gittim kendım istedim takın diye erken doğum geçmişim olduğu için...
kaynanan konusunda rahatlamış olmana sevindim..
.............pijamaları aldın mı ??????????????????..cevabını yazmayı unutma...bu 2. soruşum...
seni çok özlüyoz nete gel mutlaka...ihmal etme...
bebek şekerini hangi siteden alacağına karar verdin mi?.......................
aynen öyle senin huzurun mutlulugun daim olsun gerisi boşşş
haklısın gerek yok o zaman boyatmana..
son zamanlar yaklaştı artık hepimizde tatlı teleşlar, heyecanlar, koşturmacalar :)
mail attım sana
kakaolu evet çikolata gibi kokuon bunu sürünce :)
sudem
eczanemizde.com a mesaj çek. tester da gönderirmisiniz de. yine gönderirler canım.
applepay
sedefim ayın 6sındaki mailini de yeni gördüm :):):):)
saol canım ya..almayı çok seviyom...tatlı alışveriş canavarım benim yine iş başındasın
aynen öyle senin huzurun mutlulugun daim olsun gerisi boşşş
haklısın gerek yok o zaman boyatmana..
son zamanlar yaklaştı artık hepimizde tatlı teleşlar, heyecanlar, koşturmacalar :)
mail attım sana
kakaolu evet çikolata gibi kokuon bunu sürünce :)
güle güle kullan canım...nerdne ve kaça aldın ?...1 takım yeter mi diycektim sen büüyk ihtimal normal doğurursun yeter zaten hastanede 1 gece anca yatarsın...hemen ekliyorum :)
bunları aldım canım:
Eki Görüntüle 507226
Eki Görüntüle 507227
Eki Görüntüle 507228
tamam tatlım..sudem
eczanemizde.com a mesaj çek. tester da gönderirmisiniz de. yine gönderirler canım.
applepay
sedefim ayın 6sındaki mailini de yeni gördüm :):):):)
herkese günaydın,
haftasonu doktor randevumuz vardı.kızım 42 cm ve 1938 gr olmuş, kan akışı normalmiş. çalışabilir doktor raporumuz da çarşamba günü çıkacak.doktora birsürü şey sordum. midem bulanıyordu çocuğun ayakları midemi sıkıştırdığı içinmiş, göbeğimde sancı oluyordu aralıklarla o da göbek büyüdüğü içinmiş, bacağımı biraz yüksek kaldırdığımda ya da yatakta dönerken vajinamda sancı oluyordu o da pelvis kemiğim genişlemeye başladığı içinmiş.
bebek dönmüş yani başı aşağıdaymış.inşallah herkesin bebişi sağlıklıdır.
buarada haftasonu anneme taşındım.artık evimde kalmıyorum.o da baya yordu beni.
herkes baya yoğun geçirmiş haftasonunu.
eşyalarım toplandı annemle kayınvalidem kolilediler cogu şeyi..
inşallah bitanem bizde şu ankastre setlerin takılmasını ve evin temizlenmesini beklioruz
şirkette bana öle süprizler yapar aşkım benimm
seninki de yapar tabi şimdi bundan sonra hep berabersiniz inşallahhh
seni cok özledikkkherşeyi halletiniz mi ?
bizde bebek odası takımımızı aldık
Eki Görüntüle 507173
odamızı da şeker pembesi rengine boyadıkkk
Eki Görüntüle 507175
annecim bebegimizin bütün eşyalarını yıkamış ütülemişherşeyimiz hazır artık
bunu da cmrtesi akşamı babası aldı prensesine :)
Eki Görüntüle 507177
bugunkü ganimetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?