2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar merhaba. Doğum raporu alanınız varmı aranızda. randevu alıcam da şimdi üni. hastanesinden ordan almak istiyorum raporumu 31+1 filan olunca 32. haftamdayım diyoruz ya hani işte o 31+. haftadamı alıonıyo rapor yoksa 32+ mı olması gerekiyo? bileniniz vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz?

32yi doldurmak gerek diye biliyorum canım. 32+ yani.

bu durumda en magdur olan kişi eşin
hem senin dediklerine hak verio hem annesine kıyamıo işi zor..
takma kafana sende eşinde cok fazla arada kalıp üzülmesin, temelli kalacak degil ya.. gelir gider..

cok az kaldı iştee bende hem seviniorum hem korkuorum :)
ne mutlu bizlere Allah yuvalarımızın huzuurunu bozmasın, kem gözlerden korusun rabbim..

bende şirkette oldukca sık sık giriorum..
dogumlarda yaklaşıo hepimiz bi süre uzak kalıcaz birbirimizden ona da üzülüorum
hepinizle ayrı ayrı cok sey paylaştım, fikir aldım, fikir verdim, dualar ettik birbirimize..
cogunuzun maili var bende arada mailleri acıp kontrol edin e mi..

oda takımımız hilalle aynıymış cok güzel bi tesadüf oldu :)
ayrıntıları sana mail atıorum
bizimde evimiz yeni boyalıydı ama ben duramadım işte :)
artık ufat tefek eksikler kaldı hepimizde, hadi hayırlısı..

bu arada son haftalar kaldı ve ben yeni resmini çekebildim çatlak kremimin:101:

bugunkü ganimetler...

önce oğluşa...

morhipodan aldım

morhipodan yine

maillerime bakmayalı aylar oldu :) hemen giriyorum canımm :)

dediğin gibi temelli gelecek değil sonuçta. kalsın kadın ne yapayım artık. benim huzurum eşimle olan mutluluğum bozulmasın yeter ki...

evet yeni farkettim, hiloşla aynı sizinkiler :)
ev benim olsa ben de boyatırdım ama çok fazla kalmayacağız bu evde. en fazla 1 sene diyorum.. bakalım.

ilk zamanlar daha çok çenemiz düşüyodu, şimdi herkes ayrı bir telaşta heyecanda... inşallah hep beraber güzelce bitirir, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.

bu krem kakaoluydu dimi :)

güle güle kullanın canımm... sabahlık güzel olmuş. benim hiç böyle kalın sabahlığım yok. ben de bakıyım bi.

tamam canım bebek doğmadna yapayım inş.çok saol..
eczane için uyardığın iyi oldu bi dahakı sipriş onaylanırsa tester isteyim...

nts takmazlar sorun yoksa canım sakın takma kafana....ben gecen gece gittim karın ağrısından gittim kendım istedim takın diye erken doğum geçmişim olduğu için...

kaynanan konusunda rahatlamış olmana sevindim..

.............pijamaları aldın mı ??????????????????..cevabını yazmayı unutma...bu 2. soruşum...

seni çok özlüyoz nete gel mutlaka...ihmal etme...

bebek şekerini hangi siteden alacağına karar verdin mi?.......................

tatlı alışveriş canavarım benim yine iş başındasın

aynen öyle senin huzurun mutlulugun daim olsun gerisi boşşş
haklısın gerek yok o zaman boyatmana..
son zamanlar yaklaştı artık hepimizde tatlı teleşlar, heyecanlar, koşturmacalar :)
mail attım sana

kakaolu evet çikolata gibi kokuon bunu sürünce :)

hemen ekliyorum :)
bunları aldım canım:

bebek şekerini ekimin 15inde e-şeker ya da çikolatayolla dan sipariş vericem. göstermiştim. pembe kutulu şekerdi.
gelirim inşallahh :)

yine unuttum maile bakmayı :) açıyorum bu sefer :):):)

sudem

eczanemizde.com a mesaj çek. tester da gönderirmisiniz de. yine gönderirler canım.

applepay

sedefim ayın 6sındaki mailini de yeni gördüm :):):):)

saol canım ya..almayı çok seviyom...

güle güle kullan canım...nerdne ve kaça aldın ?...1 takım yeter mi diycektim sen büüyk ihtimal normal doğurursun yeter zaten hastanede 1 gece anca yatarsın...

sudem

eczanemizde.com a mesaj çek. tester da gönderirmisiniz de. yine gönderirler canım.

applepay

sedefim ayın 6sındaki mailini de yeni gördüm :):):):)
tamam tatlım..
ateşölçeri ne yaptın?

merhaba herkese
doktordan geldim şimdi bende yoruldum, bebek büyüyor, 1475 gr olmuş 30 cm, baş doğum pozisyonunu almış ama doktor canımı sıktı biraz, hg 8,4, günde 2 tane ferrum fort kullanıyorum, doğuma kadar 9 un üzerine çıkmazsa burda doğuraman dedi, gittiğim yer tıp merkezi sezeryan olmamak için orayı tercih ettim ayrıca doktorumdan çevremdeki bir çok kişi memnun, doğumda kan verilmesi gerekiyormuş, ben şimdi hapla çıkmayan hemoglobini nasıl yükseltcem yaa

Kızlar ben geldimm, kuaföre gittim ama daha doktora gitmedim randevum saat 2deydi iptal ettirmek zorunda kaldım.Hastanem evime çok ters bi yerde üç vasıtayla anca gidiliyor ( kocacık götürecekti, işi çıkmış gelmesini bekliyorum Olmadı başka bi hastaneye gidicem ama randevusuz bi yer olması gerek.
Applepay ve Esraaa, sizin hastanelere randevu alma zorunluluğu var mı? Ya da bugün için yer var mıdır akşam saatlerine alsam? Bi de doktorlarınız????
Offf çok sinir oldum ki

yemeğimizi yedik geldik, bide bir arkadaşa süpriz doğum günü partisi yaptık :))) bana adamı oyalama işi verildi, bir saçmaladım bir saçmaladım garip garip bakıyor bana :))))) neyseki sorun çıkmadı. arkadaşlar iyi oyaladın dedi, dedim en son çare olarak doğuruyorum dicektim

canım maşallah bebişine iyi tüm ağrılar normalmiş demek ki. evinde mutlu huzurlu bir yaşam dilerim.

selam canım, baya iş halletmişsin sende. bebek odanız çok güzel olacak belli.

:))) hepsi çok güzel canım, güle güle kullaninşallah.

Eki Görüntüle 507234
Kızlar selam,
Kızıma aldığım bu bebek odasının fiyatını ve nereden aldığımı gerek özelden gerek buradan, gerekse ciciler topicinden sormuşsunuz. Özel msj hakkım halen yok ama şöyle söyleyebilirim.

Ben 3.500 TL'ye aldım takımı. Okyanus Bebe'den, Modoko'daydı yeri, şimdi Çamlıca Mobilyacılar Sitesi'ne taşındı. Karadeniz Sokak'ta.
Telefonu: 0216 540 35 25 / Nazlı yönlendirdi derseniz bu fiyata çekerler, aynı zamanda arkadaşlarım çünkü.
Siteleri eski ama takımların fotoğrafları var, tıklayın.

İçine neler dahil:Karyola, 3 Kapılı Dolap, Şifonyer, Uyku Seti, Yatak, Oyuncak Sandığı, DuvarRafı

Sevgiler

Biz geldik doktor teyzeye gittik Son halimizi burda paylaşalım

3 -4 boyutlu ultrasonda vermediği pozu verdi sıpacım ve yüzünü bize gösterdi hemde sırıta sırıta
Yanlız doktor biraz canımı sıktı 1550 gram ve 42 cm olmuş ( bacaklar dahil) ilerde gidiyor tombul bir bebek olacak dedi. Ve ben 5 kilo almışım 40 günde :44::44::44: bana, bebek ve sen böyle giderseniz normal doğuramazsın dedi... İlk doğum olduğu için normali zorlayacaklarmış... Diyet yap dedi... Ayol acıkıyorum amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…