2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esrammmm saol cnmm

kajum esranın sayfasına gir açtıgım konular kısmından bulabilirsin

appleım evde oturamıyorum kiii evle ugrasıyoruz karı koca haftaya nasipse taşınmaya başlıcazzz

dua edindee çok kolay olsunnn

Teşekkürler kızlar, ben de çok beğenerek aldım oda takımımızı.
Kaju bebeğin çok güzel maaaşallah, benimki de böyle koca surat ve sırıtık:)

Hala bebek arabasına karar veremedim, 3 marka arasındayım: TFK Buggster, Quinny Zapp Xtra ya da MacLaren XT Techno
Siz seçimlerinizi nasıl yaptınız?

kaç kilosun bakıyımmm :) kaç aldın daha doğrusu :)

graco ultima travel sistem aldım canım ben... çok ta içime sindi.

kızlar uykumuz geldi çok yoruluyoruzzz kızımlaaa:2: uyuyalım azııcıkkk yazdıklarnızı gece okuyorum sizler, sefiyoruzzzzz

canım ben quinny zapp xtra aldım (kullananların tavsiyesiyle) çok hafif ,kullanışlı gözüküyor.bakalım umarım memnun kalırım :))

canım geçmiş olsun, maşallah bebişine.

yediklerini okudum, pekmez en iyi kan yapıcı, kuru üzümde yiyebilirsin. hergün nasıl et yiyim diyorsun, ben hergün yiyorum, bıktım gına geldi ama mecburum. hatta günde iki öğün yiyorum. et yersen yükselecektir değerin.

ayyy görememişmiş mi yavrusunu, canı mı sıkılmış :)) canım mutlaka randevusuz vardır gidelecek hastane ama iyice bir araştırmak lazım. bide yarın gitsen ne olur?

ayyy maşallah ne tatlı bebek

yavrunun kilosu normal canım, benim 29. haftada 1400 ü geçmişti, doktor normal demişti. kilo yapıcı şeyler yememeye çalış canım. ne yiyorsun genel olarak? bir şeyleri kaçırmışsın belli.

ohhh çok sevindim canım. rahat zaman geçirirsiniz artık.

ben ateş ölçer şundan aldım. hem kulaktan hem alından ölçüyor.

https://www.mnbstore.com/thermoval_ates_olcer_duo_scan_urunu.html

gece epiduralsiz mi normal olacaksın yani ( hepte gece gelir bu bebişler

hayırlısı olsun kuzum takma kafana bebek sağlıklı olsun yeterki:)

valla bilmiyorum ama çok da işimize yaramaz...

canım benim hoşgeldinnnn:)

arada oluyor kuzum dikkatli ol...

yine sabrını zorlamışlar desene:)

ooo sende evci olmuşsun hayırlı olsun :)

çok güzelmiş canım çok beğendim:)

günaydın annişlerrr

selam fıstıklar...

benimkilerin aynısı:)
güle güle kullan

maşallah canım pek güzel minnoşun :)

bende sepetini yaptım, lavanta torbaları hazır şimdi diğer aksesurlarını yerleştiriyorum foto ekleyecem:)

bende cok iyiyim sedam.. evet sen girmiosun ama olmuo böle
kim gelio kim gidio sana bakımmm ?
saol bitanem bizde cok begenerek aldık
evet ankastreler alındı su an takılmasını beklioruz çarşamda takılacak sanırım bi de temizlik işi kalıo..
ya kayınvalidemin sürekli evine aldıgı bi kadın var onu alacagızda kadın öyle yogun ki..
bunlar bitince tamamdır
evet valla aferin sana sıkı takipçisin
aynen yaa benimkide cok fena napçaz biz bunlarla bilmiommmm

ayy hepimizde bi taşınma telaşı aman Allahımmm
inşallah canım hepimizin işleri rast gitsin, kolay olsun inşallahhhh...

ayy evettt gözüme başka göründü kadın şuanda

cok fenasın coooooook

canım oda takımınız hayırlı olsun.. ne güzel heyecanlar yasıoz biz yaa
bende henüz kararsızım bebek arabası konusunda:26:

kaç kilosun bakıyımmm :) kaç aldın daha doğrusu :)

graco ultima travel sistem aldım canım ben... çok ta içime sindi.

ne kadara aldın kuzum sen ?

kızlar uykumuz geldi çok yoruluyoruzzz kızımlaaa:2: uyuyalım azııcıkkk yazdıklarnızı gece okuyorum sizler, sefiyoruzzzzz

sizi uykucularrr sizi

şekercim cuma günü diyetisyene gidicem 3kg almışımdırrr

ohhh havan batsın 3 kilocuk almışşşşşşş
maşallah maşallahhhhhh

cok güzellerrr güle güle giy canım sağlıkla..

sen nerelerdesin bakıyımmmmmmm napıosunuz oğluşunla başbaşa kalınca unuttun biziiiiiiiii
ekle bakalım bakalımmmmmm..

esra pijama takımların saten mi? saten iyi olmaz diye duydum ben henüz almadımda... kararsızım..

aç karnına koca ilaç mide ağrısı yapar diye ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum..

çok güzelmiş..nerden kaça aldın?
kaçaksın sen ya...ciciler topiğini açtın...akuyup kaçıyosun...muhabbete katıl aldıklarını ciicler sayfasına da ekle...

burcum iyiyce araştırdın mı bu markayı hiç duymadım...herkes braun dıyo ama...kızılötesi hakkında yorumun ne?

ne aynı kız,sabahlık mı kuvetler mi?ayakkabı mı?

şekercim cuma günü diyetisyene gidicem 3kg almışımdırrr

:):):):) benim de bu ara hergün 1 kg farkediyor yaaa :):):)

güle güle giy canım... iyi günlerde kullan.

ohhh çok sevindim canım. rahat zaman geçirirsiniz artık.

ben ateş ölçer şundan aldım. hem kulaktan hem alından ölçüyor.

https://www.mnbstore.com/thermoval_ates_olcer_duo_scan_urunu.html

evet çok şüükür kurtulduk :):):)
bu markayı bilmiyorum ben. kullanan var mı çevrende??

ne kadara aldın kuzum sen ?

670 civarı canım.

esra pijama takımların saten mi? saten iyi olmaz diye duydum ben henüz almadımda... kararsızım..[/B]

ay yok canım saten alırmıyım hiç :) sateni evde giyerim ama hastanede olmaz bence.

işyerinden eşyalarımı toparlamaya başladım tuhaf bi duygu... hergün bi iki parça bişi götürücem... hüzünlendim sanırım biraz

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah

sağol canım evet ben topişi açıp kaçmış gibi oldum değil mi ama sizleri takip ediyorum hep izlemedeyim
bide ben hiç netten alışveriş yapmadığım için aldıklarımın resmini koyamıyorum. çekip yüklemekte hep zor gelmiştir.
bu pijamaların kod numarasını buldumda öyle resimlerini size göstrereebildim yoksa yine benden hayır yoktu

bunları eminönünden aldım. güzel bi mağazaydı kartını aldımi ciddi isteyen olursa karta bakıp mağazanan adını yazayım kızlar
1. pijamayı 50 liraya aldım
sabahlıklı olanıda 87.50

ve kumaşları çok güzel dökümlü. tamamen penye gibi üzerime yapışmıyor

kayınvalidemler vardı kuzum hiç de boş kalmadım sıpanın eşyalarıyla boğuştum sizi hiç unutmadım valla hep aklımdasınız aşkolun:)

küvet maşrapa ve kova

Yavas yavas sona geliyoruz...allah hepimize kolay ,saglıklı dogumlar nasıp etsınnnnnn..........................................................................

Bebek bakım çantası almaktan vazgeçtim, markalı büyük ve hafif bir çanta alacağım.
Kızlar bebek çantası diye sattıkları çantaların birçoğunu inceledim, Okiedog, Skip Hop, Chicco, Lassig vb. Hiçbiri içime sinmedi, ayrıca hepsi gereksiz pahalı.
Sırf biberonlukları, alt değiştirme pedleri var diye bu kadar para vereceğime marka bir çanta almayı düşünüyorum.
Mesela Diesel, Tommy Hilfiger yada Lacoste gibi, bunların kocamanları da aynı işi görecektir hem de neredeyse aynı fiyata.
Nasıl fikir, mantıksız mı?

İndirimde gördüğünüz yerde haber verin şekerlerim.

bu kızılötesi, alnına değdirerek ölçüyorsun, kulak içinde aparatı var. braun bakmadım, bu iyi bir markaymış, birkaç mağaza gezdik, hepsi bunu önerdi. en uygun olanından aldık.

etrafımda bu marka kullanan yok, çalışma prensibi olarak aklıma çok yattı. her iki şekilde de ölçebiliyor, lazerlide değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…