canım senin başka çocuğun var mı? bide sen kız çocuk mu istiyorsun? Allah gönlüne göre sağlıklı bir çocuk versin sana. şimdiden bu kadar meraklanma daha çok var öğrenmemize
ben hiç mutlu değilim dün eşimden yemek istedim dışardan al dedim aldı sonra kokuyo diye yiyemedim başım ağrıdı ağladım hala ağrıyo bir hafta yoktum işler yığılmış midem böğğğ
canım Allah korusun hemen koş doktora git buda böyle olacak diye bir kaide yok normal olabilir progestan verecektir hemenkızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim((
ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim((
ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
dr.umu hemen aradım 15 dk. sonra dönücem size dedi. inşallah öylesine gelmiştir.Aaa.. Canım çok endişelenme, benimde oğlumda ilk 2.5 ay hep kahverengi akıntım gelmişti..
Birşey olmadı..
Artarsa doktoruna bildir bence..
İnşaAllah hemen geçer canım benim yaa..
inşallah canım. dr. dosyama bakıp dönücekmiş bana .gidicem zaten.canım Allah korusun hemen koş doktora git buda böyle olacak diye bir kaide yok normal olabilir progestan verecektir hemen
kuzum hemen doktoruna git, endişe etme olabiliyormuş böyle şeyler. sakin ol. dualarımız seninle
kıyamam sana canım benim yaaa dualarım seninledr.umu hemen aradım 15 dk. Sonra dönücem size dedi. Inşallah öylesine gelmiştir.
Inşallah canım. Dr. Dosyama bakıp dönücekmiş bana .gidicem zaten.
Sağol canım inşallah bişiy olmaz..
dr.umu hemen aradım 15 dk. sonra dönücem size dedi. inşallah öylesine gelmiştir.
arkadaşlar alttaki çizelgeyi nasıl yapıyoruz??
slm kızlar iyi günler dilerim bi sorum olacak eşinizle ilişki sıklıgınız ne durumda
kıyamam ya bu mide problemleri çok fena yaAllahım hemen hepimizi kurtarsın inşallah bu sıkıntılardan da, hamileliğimizin keyfini çıkartalım :)
slm kızlar iyi günler dilerim bi sorum olacak eşinizle ilişki sıklıgınız ne durumda
bir de işin enteresanı ne biliyor musun madem yemeyecektin niye istedin dedi ben de ona kızdım sen nasıl benden normal olmamı beklersin elimde mi diye ağlayıp kızdım o da şaşırdı ne yapacağını
herkeseeee merrhabaalarrrrr!!!!yaa ben birşey sormak istiyorum suan 6 haftalık hamileyımm ama canım hiçbişey yemek istemiyor(yanı yememiz gereken şeyleri istemiyor yumurtayı sevemedım bir turlu sadece gunde 1 bardak süt içiyorum birde 1 kase yogurt sorun olurmu acaba yumurta cok faydalıymıs ama midem bulanıyor yaaaa ((((napcam been
ilişki mi? o ne
valla doktor bı sakıncası yok desede bızımkı korkuyor..ona bısı olursa kendını affetmezmıs..
kalp atısını duymadan dengesını bozmayalım dıyor
beklıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?