2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım senin başka çocuğun var mı? bide sen kız çocuk mu istiyorsun? Allah gönlüne göre sağlıklı bir çocuk versin sana. şimdiden bu kadar meraklanma daha çok var öğrenmemize

ILK BEBEGIM

ondan buldumcuk oldum
herseyı cok merak edıyorum
elımde olsa ultrasona sarılı yasarım her an gorebılım dıe
allahım saglıkkla kucagıma versın hıc farketmıyor ama merak edıyorum
nasıl bırsey yaptık acaba?bızden ne cıkıcak acaba
ne ektık ne bıcıcez bakalım..saglıklı hayırlı olsun ınsallah

kıyamam ya bu mide problemleri çok fena ya Allahım hemen hepimizi kurtarsın inşallah bu sıkıntılardan da, hamileliğimizin keyfini çıkartalım :)

kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim ((

ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
canım Allah korusun hemen koş doktora git buda böyle olacak diye bir kaide yok normal olabilir progestan verecektir hemen

Aaa.. Canım çok endişelenme, benimde oğlumda ilk 2.5 ay hep kahverengi akıntım gelmişti..
Birşey olmadı..
Artarsa doktoruna bildir bence..
İnşaAllah hemen geçer canım benim yaa..
dr.umu hemen aradım 15 dk. sonra dönücem size dedi. inşallah öylesine gelmiştir.
canım Allah korusun hemen koş doktora git buda böyle olacak diye bir kaide yok normal olabilir progestan verecektir hemen
inşallah canım. dr. dosyama bakıp dönücekmiş bana .gidicem zaten.

kuzum hemen doktoruna git, endişe etme olabiliyormuş böyle şeyler. sakin ol. dualarımız seninle

sağol canım inşallah bişiy olmaz..

dr.umu hemen aradım 15 dk. Sonra dönücem size dedi. Inşallah öylesine gelmiştir.

Inşallah canım. Dr. Dosyama bakıp dönücekmiş bana .gidicem zaten.
Sağol canım inşallah bişiy olmaz..
kıyamam sana canım benim yaaa dualarım seninle

slm kızlar iyi günler dilerim bi sorum olacak eşinizle ilişki sıklıgınız ne durumda

bendende geçen pazartesi kahverengi leke geldi 2-3 gün sürdü sonra sarıya döndü cuma doktoruma gittim bebişim sağlıklı iyi maşallah ama progesteron verdi sabah akşam alıyorum dün başladım yarım saat kadar önce aldım derste çocuklar gözümde fır dönüyor dünde böyle oldu müthiş baş dönmesi uyku yapıyor dr. demişti zaten nasıl olacak bilmiyorum öğlen 3 te bide yatarken alsam olurmu acaba çok kötüyüm kafamı koyacak yer arıyorum böyle geçmez günler okulu nasıl idare edeceğimi şaşırdım bu arada bebeğim tam 7+2 teyzoşları

slm kızlar iyi günler dilerim bi sorum olacak eşinizle ilişki sıklıgınız ne durumda

ilişki mi? o ne

valla doktor bı sakıncası yok desede bızımkı korkuyor..ona bısı olursa kendını affetmezmıs..
kalp atısını duymadan dengesını bozmayalım dıyor
beklıyoruz..

kıyamam ya bu mide problemleri çok fena ya Allahım hemen hepimizi kurtarsın inşallah bu sıkıntılardan da, hamileliğimizin keyfini çıkartalım :)

bir de işin enteresanı ne biliyor musun madem yemeyecektin niye istedin dedi ben de ona kızdım sen nasıl benden normal olmamı beklersin elimde mi diye ağlayıp kızdım o da şaşırdı ne yapacağını

merhaba anne adayları...
9.haftamdayım pıtırcığım iyi cok şükür ama su mide bulantısı cok kötü bişey...iştahsızlık var bşy yiyemiorum sizler nasılsnz?ilk bebeğim cok heycanlıyım,korkuyorum...Allah hepimizin yardmcısı olsun.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

topiğe söyle bir baktımda herkes de aynı sorunlar, bulantııı, Allahım ne zaman geçecek bulantılar, daha en az bir ay daha sürebileceğini düşünmek mahfediyor beni, perşembe doktor kontrolum var kesın soracam yaa, yok mudur bir çaresi, herşey kokuyor, benım ıcın su anda dünyada güzel olan hiç bir koku yok, Allahım zaman geçmiyor bir türlü, iş yapamaz oldum ev leş gibi, dişlerimi çürümesin diye iki gün de bir fırçalar oldum, ağzım bir garip, tükrüğüm bi garip, dün bir de benim meşhur şidddetli baş ağrımdan gözümü açamadım, ağrı kesiciler duruyor dolapta ve ben alamadım ya sabır ya selamet

herkeseeee merrhabaalarrrrr!!!!yaa ben birşey sormak istiyorum suan 6 haftalık hamileyımm ama canım hiçbişey yemek istemiyor(yanı yememiz gereken şeyleri istemiyoryumurtayı sevemedım bir turlu sadece gunde 1 bardak süt içiyorum birde 1 kase yogurt sorun olurmu acabayumurta cok faydalıymıs ama midem bulanıyor yaaaa((((napcam been

cuma kalp atışını gördük, sorun yok dedi dr.
dün itibariyle ilk ilişkiye girdik. nası amaaaaaaa 8 haftada 1.
ama bu 7,5 haftadır yüzeysel devam ettik canım. tamamen rafa kaldırmadık yaneeee

sorun olmaz tabi. ilk 3 ay sen yemesende o senden gereken kalsiyumu kemiklerinden, vitaminleri vs vucudundan alıyor.yani bu ilk üç ay bebişin sadece kendini düşünen minik tatlı bi bencilll.
sorun sen yemedikce vucudundan vitamin eksilmesi..bu sefer diş çürükleri halsizlik saç dokülmesi daha sık yaşanır.ayrıca bebeiğ ilk 3 ay orgamları oluşuyor.diğer dönemler organların gelişme süreci. sen şimdi beslenmene bak.zaten 4.aydan sonra iştah inanıllmaz açılıyor . son 3 ayda o kadar hızlı kilo alınıyorki anlayamıyorsun. şimdiden dengeyi kuralım. nasıl alışırsak öyle gider, süt içmiosan, sütlü çorba yap, yada sütlü tatlı yemeye çalış

ilişki mi? o ne

valla doktor bı sakıncası yok desede bızımkı korkuyor..ona bısı olursa kendını affetmezmıs..
kalp atısını duymadan dengesını bozmayalım dıyor
beklıyoruz..

vay ne düşünceli erkekler var ama cinsel ilişkinin bi zararı olacanı düşünmüyorum cnm doktor bana yasaklamadıı yani biz yeni evliyik hemen hemen günlük yapmadan edemez benimki hatta bir iki üç te oluyo sert oluyo bide valla uyarıyom adam anlamıyo iilişkidende sogutmak istemiyom ama napcamıda şaşırdım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…