cicim merhabaaahamd olsun iyiyim sen nasılsın oğluş nasıl annesiiiii
ewet aldık çok saol aminnnn cnm inşAllahhh
evet yaa pek giremiyorummmm canım başka bir eve kiraya çıkıyoruzz evde tadilat vs var onun stresindeyim haftaya nasipse toplanmaya taşınmaya başlıcazz şimdi oturdugum evim pimapen yok soguktu baya taşınacagım inşAllah sıcak olur :44:
öyle şekerim sende ne var ne yok
oh oh hadi allah yardımcımız olsun inşallah.
iyi o zaman yeter diyosan sağdan soldan da gelir belki söyleyenler falan vardı çünkü :)
canım bişey sorucam senin yarencik 2007 doğumlu değil mi anaokuluna mı gidiyor,ilkokula mı?
benim yeğenim 2008 li de anaokuluna başladı dün onu merak ettim.????
--aysun'cum Allah yardımcın olsun valla ev taşıma işi zor yaa,esra halletti darısı sana artık..
oh oh hadi allah yardımcımız olsun inşallah.
iyi o zaman yeter diyosan sağdan soldan da gelir belki söyleyenler falan vardı çünkü :)
canım bişey sorucam senin yarencik 2007 doğumlu değil mi anaokuluna mı gidiyor,ilkokula mı?
benim yeğenim 2008 li de anaokuluna başladı dün onu merak ettim.????
--aysun'cum Allah yardımcın olsun valla ev taşıma işi zor yaa,esra halletti darısı sana artık..
ah cn benım rabbım kolaylık versın zor olsa gerek ama konfor ıcın bı hızal toplanırsın ne guzel ev tadılatta yapılıyomuş sevındım malum bursanın ruzgarı fırtınasıda bıtmez ıyı yapmışınınz uşumez bebcık
bız aynı cnm yarenın okul koşuşturmasından bende pek gıremıyorum ama özledım sohpetlerı aras cıkta ıyyı annesının temposuna ayak uydurmaya calışıyo
bzımmkız nasıl annesı
canımmm çok saollinşAllah canımm inan gece uykularım kaçıyor nasıl olucak diyeeee
ay maşAllah yarenineneee arasınaaaa
benimkide maşAllah kıpır kıpırrr teyzesiii babamız kosuyor tam tekmeleri görmek içinn hemen sakinleşiyor ufaklıkk babasına naz yapıyor anlayacagın
haha dur annesı gecsın az daha babsının sırtına vurucak ozman kacınılmaz olcak babsı tarafında tekme yememek eşimde ta karşı koltuktan göruyo şaşırıyo ay benımde hoşuma gıdıyo cok bazen karnım cok yamuşuyo ve topugunu ellıyorum ıtıyo ay ne hoşuma gıdıo
cnm hıc gkmesede 3 takım bıle yeter
cnm yaren 2007 doğumlu ama ben gecen yı anaokuluna gıtmedıgı ıcın busene 1 e vermedım sıstemde malum rapor aldım 1 sene erteledım sadece bu yaz yaz okuluna gıttı oda yetmedı tabı
yegenın hangı ayda doğdu cnm
canımmm çok saollinşAllah canımm inan gece uykularım kaçıyor nasıl olucak diyeeee
[/B]
bilgileirn için çok sağol canım .bende büyük ihtimal epidural diyorum ama bakalım son kararı doktorla veririz herhalde ,sen direk bu konunun uzmanı olduğun için daha iyi anlıyorsun.benim tek korkum epiduralde hissetmek , ağrı eşiğim biraz yüksektir diye.ama spinalde hiç hissedilmiyormuş.
sağol canım.
aslında en güzelini yapmışsın ablam da öyle düşünüyor seneye nisan 2008 li canım bizim beyefendi de..
rica ederim şekerim,tutucan nakliyatçıları yardım edenlerin de olur sen sakın fazla yorma kendini..
ablan cok şanslı cnm benım tam zamanında doğum yapmış hıc ugraşmıcak bız ocak doğumlu olark cok ugraştık sukur ıstedmız gıbıde oldu
canım nevresimler sabit olur 95e 145 yorgan olur..nevresim 150 ye 100 olur...park yatağa göre sen ancak 6 aydan sonrası için yatak uydurursun...ister yatağa uygun yorgan yaptır...ama onada hazır nevresim kullanmazsın...benım kocaman yapmış kaynanam yorganı hazır nevresim uymuyo...
bende 3-4 yaşına kadar yatırcam çokta içime sindi alırken...hatta 5 yaşına kadar bile sere serpe yatar....70 e 120 benımkı bide kocaman...
ağla gitsin ya...bu özel duyguları her zaman mı yaşıycaz...
canım park yatakalr da kalite kalite..
su gelın odası gibi olanlar vardı ya beyazlı cibinlikli acar bebede ınceledim okadar uyduruk ki kumaşı malı....
bence kraft bu konuda çok iyi malları çok güzel koku felan yok..yazları atıp götürcez arabaya...yatsın kendı yatagında orda burda yatacağına...
ayy kız şu evin resimlerini bi koy çatladım meraktan...peluş leopar kırmızı.....ruhu kokoş ya hatunun...
günaydınnn biz iyiyiz çalışıyoruz artık son 12 iş günüm kaldı raporumu başlatmam için ondan ötürü yoğunum ama bu hafta hafifleyecek
kızlar günaydınnnnnn sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var,
şimdi hastanede ne dağıtacaksınız ? mevlütte ne dağıtacaksınız eve geldiklerinde ne dağıtacaksınız ?
bana bunları yazarmısınızzzzzzz
ne güzel benimde eğer son 3 haftaya kadar çalışırsam 23 iş günüm vargünaydınnn biz iyiyiz çalışıyoruz artık son 12 iş günüm kaldı raporumu başlatmam için ondan ötürü yoğunum ama bu hafta hafifleyecek
şimdi hastanede ne dağıtacaksınız ? mevlütte ne dağıtacaksınız eve geldiklerinde ne dağıtacaksınız ?
ne güzel benimde eğer son 3 haftaya kadar çalışırsam 23 iş günüm var
günaydın canım ben hastanede normal çikolata dağıtacam birde hastanenin ikramı lohusa şerbeti var o
mevlütte tavuk/pilav tatlı ayran olur ve bebek şekeri orada verilir tatlım bizde
günaydın fıstıklar nasılsınız biz erdemimle iyiyiz çok şükür yeni bir iş gününe daha başladık bakalım
bebek şekeri hastanede... bizde mevlütte hep pide ayran şireli bir tatlı şerbet yapılır ama millet tavuk pilav yapmış dağıtmış internete bakınca bizde hep bir pide adeti vardır bir de mevlütte lokum( bebek şekeri) dağıtır. hatta bebiş için kurban kesilip onun etinden pide yapılır .ayrıca yeni moda bişey daha var şu basit yasin kitapları var ya ondan toptan alıp bebek durmaz için bir yasin okuyunuz gibi bir etiket yapıştırıp mevlüttekilere hediye edebilirsin bu sayede her kitabı okumak için ellerine aldıklarında bebişin akılarından geçecek
ne güzel benimde eğer son 3 haftaya kadar çalışırsam 23 iş günüm var
günaydın canım ben hastanede normal çikolata dağıtacam birde hastanenin ikramı lohusa şerbeti var o
mevlütte tavuk/pilav tatlı ayran olur ve bebek şekeri orada verilir tatlım bizde
günaydın fıstıklar nasılsınız biz erdemimle iyiyiz çok şükür yeni bir iş gününe daha başladık bakalım
Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bn hastayim kac gundur yaa
Oglumdan gecti bana grip gibiydi simdi bogazimda ciyo kemiklerimsizliyo valla kac gundur limonlu ihlamur tarcinli sicak sut icip duruyorum biraz yumusatiyor ama gecen gun oarol icmistim bugunde. İcsem mi kendime gelmek icin yaa dha once doktor alabilirisn demisti ama 2 gun oldu daha iceli:26:
kuzummmm hızlı hızlı yazdımdaa ondaann gelmedi aklımaaaaBennnnn????Unutuldukkk
kuzum çok güzel hepsi bu arada fiyatları çok çok iyimiş
nerden alıyorsun bunları bana bulsana kuzum bulamıyomm
Aman lütfetmiş hatun bi zahmet, senin istediğini koymana izin vererek. Tövbe Allahım yaa,,, bende de kaynım isime karışmaya çalıştı, ne oluyorsa ona artık. Babannelerinin ismini koyacakmış, Ayşe. Kendine dedesinin adını takmışlar, kayınpedere yaranmak için ayşe olsun diyip durdu bikaç ay, ben de hiç oralı olmadım. Evlendiğinde kızın olursa koyarsın istediğini dedim, sonra da Defne Alya koyacağımı söyledim. Şimdi kayınvalide, kayınpeder Defne diyorlar konuşurken.
Ama erkek çocuğum olursa ilerde diretirler gibime geliyor bana da
:18:hmmm başka kim kaldı hee....
cicim merhabaaahamd olsun iyiyim sen nasılsın oğluş nasıl annesiiiii
ewet aldık çok saol aminnnn cnm inşAllahhh
evet yaa pek giremiyorummmm canım başka bir eve kiraya çıkıyoruzz evde tadilat vs var onun stresindeyim haftaya nasipse toplanmaya taşınmaya başlıcazz şimdi oturdugum evim pimapen yok soguktu baya taşınacagım inşAllah sıcak olur :44:
öyle şekerim sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?