2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ah cn benım rabbım kolaylık versın zor olsa gerek ama konfor ıcın bı hızal toplanırsın ne guzel ev tadılatta yapılıyomuş sevındım malum bursanın ruzgarı fırtınasıda bıtmez ıyı yapmışınınz uşumez bebcık
bız aynı cnm yarenın okul koşuşturmasından bende pek gıremıyorum ama özledım sohpetlerı aras cıkta ıyyı annesının temposuna ayak uydurmaya calışıyo
bzımmkız nasıl annesı

cnm hıc gkmesede 3 takım bıle yeter
cnm yaren 2007 doğumlu ama ben gecen yı anaokuluna gıtmedıgı ıcın busene 1 e vermedım sıstemde malum rapor aldım 1 sene erteledım sadece bu yaz yaz okuluna gıttı oda yetmedı tabı
yegenın hangı ayda doğdu cnm

canımmm çok saoll inşAllah canımm inan gece uykularım kaçıyor nasıl olucak diyeeee

ay maşAllah yarenineneee arasınaaaa

benimkide maşAllah kıpır kıpırrr teyzesiii babamız kosuyor tam tekmeleri görmek içinn hemen sakinleşiyor ufaklıkk babasına naz yapıyor anlayacagın

haha dur annesı gecsın az daha babsının sırtına vurucak ozman kacınılmaz olcak babsı tarafında tekme yememek eşimde ta karşı koltuktan göruyo şaşırıyo ay benımde hoşuma gıdıyo cok bazen karnım cok yamuşuyo ve topugunu ellıyorum ıtıyo ay ne hoşuma gıdıo

maşallah canım o kadar belli oluyor muuu darısı basımaaa

ne guzel ısırırım ben onun topugunuuuuuuuuuuuu

sağol canım.

aslında en güzelini yapmışsın ablam da öyle düşünüyor seneye nisan 2008 li canım bizim beyefendi de..

canımmm çok saoll inşAllah canımm inan gece uykularım kaçıyor nasıl olucak diyeeee

[/B]

rica ederim şekerim,tutucan nakliyatçıları yardım edenlerin de olur sen sakın fazla yorma kendini..

canım benden tavsiye eğer sezryan olacaksan epidural spinal kombine iste yada tek spinal bunlarda hiç bir şekilde ağrı hissetmezsin hissedersen uyutulursun zaten ağrı çeke çeke yapılmaz ama dokunma duyusu varya işte onu hissediyosun elini tenine deydirdiğinde hissediyoruzya onun gibi hepimiz için en güzeli olur inşallah emin ol işi bu kadar bilmekte iyi değil ister istemez karışıyosun herşeye bunu böle yapmayın şunu yapsananıza filan diye şimdiden ben söylüyorum mesela dr.a anestezi uzmanına bana şunu yap fialan diye Allah'ım diyor bi bitseydi tek güzel yönü herkesi tanıyor olmam ve nazımın geçmesi :)))

ablan cok şanslı cnm benım tam zamanında doğum yapmış hıc ugraşmıcak bız ocak doğumlu olark cok ugraştık sukur ıstedmız gıbıde oldu

ablan cok şanslı cnm benım tam zamanında doğum yapmış hıc ugraşmıcak bız ocak doğumlu olark cok ugraştık sukur ıstedmız gıbıde oldu

evet seneye de 65 aylık olmuş oluyo yanılmıyorsam tam sınırda kalıyor..
iyi istediğin gibi olması çok iyi olmuş zor yaa daha minicikler..

Sudem senin boyda uzundu ebni. Gibi uyarayim dedim benim oglanin besigi 60 a 120 ydi pisman oldum buyuyenlerden alamdigima cunku 2 yil yatti iste boyu 1 metreyi gecti sipamin anliycagin senin oglanda ogle olursa 3-4 yasina kadar zor yatar biz simdi ikeadan cocuk karyolasi aldik alpiye ev kucuk,olunca baza yada normal karyola istemdik 3 yil sonra lojmandan cikinca yine dgeistircez oda aliriz bu sfer istedigi gibi dedik bakalim

günaydınnn biz iyiyiz çalışıyoruz artık son 12 iş günüm kaldı raporumu başlatmam için ondan ötürü yoğunum ama bu hafta hafifleyecek

kızlar günaydınnnnnn sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var,

şimdi hastanede ne dağıtacaksınız ? mevlütte ne dağıtacaksınız eve geldiklerinde ne dağıtacaksınız ?

bana bunları yazarmısınızzzzzzz

bebek şekeri hastanede... bizde mevlütte hep pide ayran şireli bir tatlı şerbet yapılır ama millet tavuk pilav yapmış dağıtmış internete bakınca bizde hep bir pide adeti vardır bir de mevlütte lokum( bebek şekeri) dağıtır. hatta bebiş için kurban kesilip onun etinden pide yapılır .ayrıca yeni moda bişey daha var şu basit yasin kitapları var ya ondan toptan alıp bebek durmaz için bir yasin okuyunuz gibi bir etiket yapıştırıp mevlüttekilere hediye edebilirsin bu sayede her kitabı okumak için ellerine aldıklarında bebişin akılarından geçecek

günaydınnn biz iyiyiz çalışıyoruz artık son 12 iş günüm kaldı raporumu başlatmam için ondan ötürü yoğunum ama bu hafta hafifleyecek
ne güzel benimde eğer son 3 haftaya kadar çalışırsam 23 iş günüm var

günaydın canım ben hastanede normal çikolata dağıtacam birde hastanenin ikramı lohusa şerbeti var o
mevlütte tavuk/pilav tatlı ayran olur ve bebek şekeri orada verilir tatlım bizde

günaydın fıstıklar nasılsınız biz erdemimle iyiyiz çok şükür yeni bir iş gününe daha başladık bakalım

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bn hastayim kac gundur yaa
Oglumdan gecti bana grip gibiydi simdi bogazimda ciyo kemiklerimsizliyo valla kac gundur limonlu ihlamur tarcinli sicak sut icip duruyorum biraz yumusatiyor ama gecen gun oarol icmistim bugunde. İcsem mi kendime gelmek icin yaa dha once doktor alabilirisn demisti ama 2 gun oldu daha iceli:26:

ya canım hilal de burda sivastaki mevlütlerde uğraşmamak için midir nedir hep pide olur uğraşmamak için olsa desem içini evde hazırlarlar dağıtımı kolay ve doyurucu olduğundan herhalde yanına üzüm tulumba /baklava ayran ikram ederler sonra da lokum ve şerbet gülsuyu gezinir sonlara doğru. hilal kayseride de öyle değil midir?

günaydın canım, hmm anladım kuzum evet yasin kitapları iyi fikirmiş
biz hem buranın yerlesiyiz hemde bütün akrabalar burda o yüzden kalabalık olacak sorayım size dedim

bebek şekerini mevlütte diyorsun anladım cnm, bizim tüm akrabalarımız burda birde küçük yer baya kalabalık olacak bende böylemeye çalışıyorum neyi nerde dağıtsam diye,

mevlütte bizde de pilav/ayran/tatlı oluyor.

günaydın geçmiş olsun canımmm

Bennnnn???? Unutuldukkk
kuzummmm hızlı hızlı yazdımdaa ondaann gelmedi aklımaaaa ösürrrr olsunnn emi mirayımm:18:

kuzum çok güzel hepsi bu arada fiyatları çok çok iyimiş
nerden alıyorsun bunları bana bulsana kuzum bulamıyomm

buldukça sana link göndereyim kuzum...oğluşlar içinde var modeller....oğlan olsa şunu alırdım dediklerim oluyorr hemen yasmin teyzemizeee gösterelimmm

senin oğlan evi nereli? oğlan olursaa uçarı kaçarı yok isterler eğer onlarda kayserili isee? veya civarııı

hmmm başka kim kaldı hee....
:18:

uyyy kıyamam...canımcımm hızlı hızlı yazdımm bulemsu çıkmadan görsün diyee..ondan unutulmuşş...mirayıda unutmuşum...özürrr olsunn emii

kuzum allah kolaylık versin...biz zeynep'in odası olacak odayı boşalttık...benim orda 8 çekmeceli çeyiz sandıgım vardı..onu sök tak bilee o kadar zamanımızı aldıki...taşınma işi zorr ama Rabbim yardım eder...sen fazla hırpalama kendini...nakliye şirketi yapıyormuşş herşeyi..sen sadece özel eşyalarını topluyorsun demi;?

kuzum hastanede ince çikolatalardan çünkü gelen giden çok olur...şöyleki:

Eki Görüntüle 508469

eve gelenlere isee bi tane anneannesi, bi tane babaannesi yaptıracak...(aslında annemeee üstü bebeklii çikolatalardan yaptırtacaktım ama arkadaşlar dedilerki: çikolata yeniyorr üstünün biblo bebeği atılıyor...babaannesi yaptırdıgı kalıyor, annen sanki bişey yaptırmamış gibi oluyorr) mantıklı geldi...oyüzden birine magnet, birine çerçeve şeklinde aldırtcamm:

şöylee:

mevlütte ise kokulu tesbih ve klasik mevlüt şekeri/lokumu dağıtmayı istiyorum Allh izin verirsee:
şöylee:

kuzucuklarımızdaaaa güzel güzell mevlüt setleri giyerler..bizde beyaz bi elbisee giyerizz:şöylekii;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…