2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:) oda güzelmiş aman bilmesin boşver ben mecbur sordum, her işe bakan tek nerdeyse burada ben gidince fen işlerinden bir çocuk gelecek ondan sormak zorunda kaldım.

bizde personel sıkıntısı yok, o yüzden söylemiyorum hiç... vedalaşırken söylerim

valla erken gel şartı koydum,tatlı yapma sözü verdim yoksa yapmam ki

evet canım yaa benim de aklıma öyle geldi,değerlendireyim o fikri sağol kuşum..
bu arada gözün aydın senin de kayınvaliden gelmiyormuş

canım nevresimler sabit olur 95e 145 yorgan olur..nevresim 150 ye 100 olur...park yatağa göre sen ancak 6 aydan sonrası için yatak uydurursun...ister yatağa uygun yorgan yaptır...ama onada hazır nevresim kullanmazsın...benım kocaman yapmış kaynanam yorganı hazır nevresim uymuyo...

ama öyle deme bir çok anne o kadar memnun ki o yataktan,benim yeğenim de 3,5 yaşına kadar yattı,artık odasında güzel bi yatağı var,bende kısmetse arabalı yatak odası düşünüyorum 2-3 sene sonra..
bende 3-4 yaşına kadar yatırcam çokta içime sindi alırken...hatta 5 yaşına kadar bile sere serpe yatar....70 e 120 benımkı bide kocaman...

ağla gitsin ya...bu özel duyguları her zaman mı yaşıycaz...

canım park yatakalr da kalite kalite..
su gelın odası gibi olanlar vardı ya beyazlı cibinlikli acar bebede ınceledim okadar uyduruk ki kumaşı malı....

bence kraft bu konuda çok iyi malları çok güzel koku felan yok..yazları atıp götürcez arabaya...yatsın kendı yatagında orda burda yatacağına...

ayy kız şu evin resimlerini bi koy çatladım meraktan...peluş leopar kırmızı.....ruhu kokoş ya hatunun...

sen varya sennn.... adam gelsin diye bi mesaj çekip azdırırsın, bi aç bırakırsın, korkulur senden

evet gelmiyor çok şükür.... hiiiiç kötü olmadan atlattık bunu da çok şükür :) gelse benim 5 karış suratımı görüp üzülecekti boşuna :) boşu boşuna keyfimiz kaçıcaktı :)

benimki kraft ama çok büyük, odaya sığdıramam, komidinleri çıkarmam lazım odadan değiştirmezsem onu da hiç istemiyorum... chicconun küçük bi modeli vardı, onu alıcam sanırım....

ayy yok kızzz abartıyorum ben :) aslında evim çok sade dermişim yok, ciddi sade... ben aksesuarlarla hareket katıyorum eve...
daha eksikler çok, bitsin koyarım fotolarını :)

He hehh, ikimizin eşi aynı model zaten, tepkiler düşünceler çok komik
Şişlikler çok kötü tatlım ya, düz taban oldum çıktım. Aslında bi resmim var onu bulabilirsem paylaşayım görün ne kadar pofidik olduğunu ellerimin ayaklarımın

Hadi bakalımmm, gözün aydın kuzummm
İnşallah kayganan fikir değiştirip gelmeye çalışmaz son dakikada

Off yaa ne kadar plancı insanlar, biz düşünemeyiz böyle şeyleri işte. Foyası çıkınca da avukat oldun tabi
Boşver sen gönlüne göre olanı koy, bu kadar yaşadıklarından sonra en fazla senin hakkın var..

Bennnnn???? Unutuldukkk

bende balıklı olan diyorum .çünkü hem çok sade hem çok şık hemde tam çocuk için

selam canımmm 2 sayfa once yazdım inegölde 3 tane magaza var bebek mobılyası için ve cok uyduruk ayrıca nakliye yok ve cook pahalı

evet sayfalarda ilerlerken gördüm :) ben evimin mobilyaları için inegöle gitmiştim hatta bebek mobilyası içinde gitsem diye aklımdan geçmişti o zamanlar baktığın şeyler farklı olunca dikkat etmiyorsun tabi bebek eşyasına :)
ertuğrul gazi caddesinin baş kısımlarında sanki bebek mağazaları vardı , üretim yapıldığı halde niye bebek mobilyası çok yok şaşırtıcı :s istanbulda modokoda da pek bebek mobilyası mağazası yok gibi geldi bana sadece bir cadde ...

iyi akşamlar kızlar.bir iş günü daha sona erdi ve evimize gitme vakti geldi. öpüyorum hepinizi...

canım ya herkes kendı borusunu öttürme peşinde kimin umrunda senın ne yaşadığın..
düşün 3. hamileliğim artık..
az çok insaflı yıne benım ıstediğim isim sonda olsunmuş..başına onunkıymış....ne başı ne sonu istemem arkadaş...koymuycaz zaten...
yalvarsın dursunlar..

kuzum çok güzel hepsi bu arada fiyatları çok çok iyimiş
nerden alıyorsun bunları bana bulsana kuzum bulamıyomm

Aman lütfetmiş hatun bi zahmet, senin istediğini koymana izin vererek. Tövbe Allahım yaa,,, bende de kaynım isime karışmaya çalıştı, ne oluyorsa ona artık. Babannelerinin ismini koyacakmış, Ayşe. Kendine dedesinin adını takmışlar, kayınpedere yaranmak için ayşe olsun diyip durdu bikaç ay, ben de hiç oralı olmadım. Evlendiğinde kızın olursa koyarsın istediğini dedim, sonra da Defne Alya koyacağımı söyledim. Şimdi kayınvalide, kayınpeder Defne diyorlar konuşurken.
Ama erkek çocuğum olursa ilerde diretirler gibime geliyor bana da

bilgileirn için çok sağol canım .bende büyük ihtimal epidural diyorum ama bakalım son kararı doktorla veririz herhalde ,sen direk bu konunun uzmanı olduğun için daha iyi anlıyorsun.benim tek korkum epiduralde hissetmek , ağrı eşiğim biraz yüksektir diye.ama spinalde hiç hissedilmiyormuş.

Kızlar selamlar hepinize,
umarım sağlıklı şekilde hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı benim de başıma inşallah. Biz de istiyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Şimdilik sadece sizin hazırlıklarınızı okuyup ben de olsam böyle yaparım ederim diyebiliyorum.

Bir de annemle birlikte bebek kurabiyeleri hazırlıyoruz. Düşünürseniz uygun fiyata sizlere de hazırlayabiliriz. Hem mevlüt hem de hastanedeki misafirleriniz için..

Örnekleri aşağıda bulabilir, bizimle irtibata geçebilirsiniz:

Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin Bebek Kurabiyelerimizden Seçmeler....
Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin bebek kurabiyelerimiz

hmmm başka kim kaldı hee....

olsun şekerim erkek milletine acımayacaksın,
oh oh iyi bak ne güzel sen karışmadan çözülmüş dava çok sevindim canım inan ki..

evet işte bu hafta bizde annemle alacağız anneanne alırmış yatağın içini ya,annemi bi soyayım evet bende hazır yorgana göre alacağım işte nevresimini de bi de markafoni den aldım 3 çift nevresim ve 1 uyku seti yeterlidir herhalde,bi de su geçirmeyen alez bulabilirim o yataklara uygun değil mi...

aysuncum merhaba cnm nasıslın bakım almışım bebışın yatagun gule gule uyusun cnm yatagında ınşalla bu ara göruşemıyoruz yoğunluktan neker yapıyosun bakalım cts dr kontrolu dımı

benımde annem gelcek cnm ay sonu nevresımler sebet suslemelerı falan onlar yapılacak
3 nevresım setı fazla fazla yeter cnm

aysuncum merhaba cnm nasıslın bakım almışım bebışın yatagun gule gule uyusun cnm yatagında ınşalla bu ara göruşemıyoruz yoğunluktan neker yapıyosun bakalım cts dr kontrolu dımı

cicim merhabaaa hamd olsun iyiyim sen nasılsın oğluş nasıl annesiiiii

ewet aldık çok saol aminnnn cnm inşAllahhh

evet yaa pek giremiyorummmm canım başka bir eve kiraya çıkıyoruzz evde tadilat vs var onun stresindeyim haftaya nasipse toplanmaya taşınmaya başlıcazz şimdi oturdugum evim pimapen yok soguktu baya taşınacagım inşAllah sıcak olur :44:

öyle şekerim sende ne var ne yok

benımde annem gelcek cnm ay sonu nevresımler sebet suslemelerı falan onlar yapılacak
3 nevresım setı fazla fazla yeter cnm

oh oh hadi allah yardımcımız olsun inşallah.
iyi o zaman yeter diyosan sağdan soldan da gelir belki söyleyenler falan vardı çünkü :)

canım bişey sorucam senin yarencik 2007 doğumlu değil mi anaokuluna mı gidiyor,ilkokula mı?
benim yeğenim 2008 li de anaokuluna başladı dün onu merak ettim.????

--aysun'cum Allah yardımcın olsun valla ev taşıma işi zor yaa,esra halletti darısı sana artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…