:) oda güzelmiş aman bilmesin boşver ben mecbur sordum, her işe bakan tek nerdeyse burada ben gidince fen işlerinden bir çocuk gelecek ondan sormak zorunda kaldım.
selam niloşumm
işten kaçma bahanesiyle arkadşının yanına gitmiş olmasın :):):):):):) şaka şaka.. maşallahı var eşinin
kırmızı beyaz güzel olur sanki canım... tamamen beyaz üzerinde minik kırmızı detaylı da olur...
canım nevresimler sabit olur 95e 145 yorgan olur..nevresim 150 ye 100 olur...park yatağa göre sen ancak 6 aydan sonrası için yatak uydurursun...ister yatağa uygun yorgan yaptır...ama onada hazır nevresim kullanmazsın...benım kocaman yapmış kaynanam yorganı hazır nevresim uymuyo...Selam fıstıklar,ya 2 gündür doğru düzgün giremiyorum dün yeğenimle ilgilendim,bugün de kociş izinli hazır evde yakalamışken temizliğe girişelim dedik,çıktı dışarı 1-2 saatliğine bi arkadaşının dükkanına gitti bende gireyim dedim..
hafta içi de annemle uyku setimizi alıcaz beşiğimize,60*120 yatağın ölçüleri,park yatak çünkü o da kırmızııı..ama kurmadık henüz..
kızlar uyku setini ne renk alalım kırmızılı beyazlı mı olsun,nevresimi falan,bi de netten nevresim takımı siparişi verdim markafoniden 100*135 ti yanılmıyorsam olur değil mi?
bende 3-4 yaşına kadar yatırcam çokta içime sindi alırken...hatta 5 yaşına kadar bile sere serpe yatar....70 e 120 benımkı bide kocaman...
ama öyle deme bir çok anne o kadar memnun ki o yataktan,benim yeğenim de 3,5 yaşına kadar yattı,artık odasında güzel bi yatağı var,bende kısmetse arabalı yatak odası düşünüyorum 2-3 sene sonra..
ağla gitsin ya...bu özel duyguları her zaman mı yaşıycaz...kuzum sen raporluyken ekledim buldugum fotoları...peluşlu olanlara teyzeleri sağlıklı değil..tozu kiri çok tutar dediler tamamen vazgeçtim onlardan...bulduklarımdan bazıları şunlardı:
Eki Görüntüle 508143 Eki Görüntüle 508144 Eki Görüntüle 508145 Eki Görüntüle 508146 Eki Görüntüle 508147
muzurluk yapayım azıcık dedim.
ayyy sudemm bende ağlarım herhaldeee...nasıl heyecan basıyorr boş odaya bilee girdikçee anlatamam yaaaa
canım park yatakalr da kalite kalite..çok şükür
selam niloşumm
işten kaçma bahanesiyle arkadşının yanına gitmiş olmasın :):):):):):) şaka şaka.. maşallahı var eşinin
kırmızı beyaz güzel olur sanki canım... tamamen beyaz üzerinde minik kırmızı detaylı da olur...
bakalım işte.... çok ağırmış gerçi.. onu nasıl götürücez bilmiyorum :S
ne saçma şey şu kendi adını torununa istemek.... çok bencilce bir düşünce
ayy kız şu evin resimlerini bi koy çatladım meraktan...peluş leopar kırmızı.....ruhu kokoş ya hatunun...çok güzeller ama.... gerçi teyzeleri haklılar... kiri çok tutuyo.benim abajurlarımda kırmızı peluş... çok seviyorum... sadece alt kısmı peluştan... haftasonu eminönünden peluş alıp tamamen peluşla kaplıcam
valla erken gel şartı koydum,tatlı yapma sözü verdim yoksa yapmam ki
evet canım yaa benim de aklıma öyle geldi,değerlendireyim o fikri sağol kuşum..
bu arada gözün aydın senin de kayınvaliden gelmiyormuş
canım park yatakalr da kalite kalite..
su gelın odası gibi olanlar vardı ya beyazlı cibinlikli acar bebede ınceledim okadar uyduruk ki kumaşı malı....
bence kraft bu konuda çok iyi malları çok güzel koku felan yok..yazları atıp götürcez arabaya...yatsın kendı yatagında orda burda yatacağına...
ayy kız şu evin resimlerini bi koy çatladım meraktan...peluş leopar kırmızı.....ruhu kokoş ya hatunun...
selam kızlar, yoğunum, okuyorum arada ama yazamıyorum size((
sudem eksiklerine bayıldım vallahi, o don olmadan olmaz
milona canım maalesef sende benim aklımdan çıkmıyorsun :))) ellerim çok ağrıyor özelliklede geceleri, ben gece 3 gibi demir hapını içiyorum, inan hapı ambalajından çıkaramıyorum, çok zorlanıyorum. eşimi uyandırasım geliyor, kıyamıyorum. geçen hapı içerken su dolu bardak elimden kaydı, maalesef eşimin göbeğine su döküldü, 1 salise içinde ayağa dikilişi vardı ki öldüm gülmekten. meğer beni hırsız sanmış, bana vurabilirmiş, sırf bu yüzden dikkatli olacakmışım
ayaklarım bacaklarım aynı şekilde, akşamları şişlikten kıpırdatamıyorum ve ayaklarımın altıda çok ağrıyor. dizlerimde ağrıyor, heryerim ağrıyor yani, ama ben hiçbişi yokmuş gibi davranıyorum. :))
annesininbirtanesi selam canım. görüşemiyoruz vallahi. nasıl gidiyor oda hazırlığı?
hayatbanagüzel naber canım? nasılsın iyi misin? yoğunsun biliyorum bende ya mafoldum
sağol canımm... yarın tebliği alıyor :)
net var da sürekli giremem... evimdeki net bağlanmadı... e bide haftaya eşim burda 15 gün tayinden dolayı evde izinde olucak, napıyım ben buralardaaaa
hoşgeldinn sefalar getirdin minik kuşummm
nasıl anlamıyolar yaaa kime boyatıyosunuz siz evi:)
canım buarada bişi öğrendim.. ben şimdi cuma izne çıkıcam ya toplam 3 kez maaş alıcakmışım... çünkü çalışmaya başlamadan maaş alıyormuş memurlar
kızlarrrrrr eşim aradı... tayin tebliği ankaradan postaya verilmiş.... yarına yetişir diyo... sonraaaaa 15 gün ev hapsinde tutucam sevgili eşimi :) şehir dışı olduğu için 15 gün izni var
Off yaa ne kadar plancı insanlar, biz düşünemeyiz böyle şeyleri işte. Foyası çıkınca da avukat oldun tabidün noldu?
kaynanam kocasının ismini koy diye eşime baskı yapıyodu ya bizim jeton geç düştü..
meğerse kendı babasının adıymış kocasının adı...kendi 3 oğluna canının istediği ismi koymuş başına kendının devamına kayınpederinin...
bana da başına kendı babası aynı zamanda kocasının adını koydurmaya çalışıyo..
eşim telefon açtı durumu benım farkettiğimi söyledi..
bana avukat diyo....işine gelmedi ya..
eşim hemen etkilenmiş babam çok bozulacak üzülecek ismini koymamızı bekliyo diyo...
kardeşi koysun artık ...
AAA TÜHH yaaa...ne zaman gidicenn doktoraa kuzum yarınmıı? bizlerdee iyiyizzz bi aksilik yok çok şükür..
aysun taşınma telaşında
esra kocişini bekliyii
yasmin izin öncesi çok yoğun
ben kızımın odasıylaa meşgulumm
sudem alışveriş yapıyı her zamanki gibi
burcunun ayaklar şiş...yoğun çalışıyorr...
beysal oğluşunun bamyaa pipisini elledi diyee düşünüyorumm..
hatcemm bugunn yok yada ben görmedim...
hmmm başkaa kimm kaldı..
bende balıklı olan diyorum .çünkü hem çok sade hem çok şık hemde tam çocuk içinEki Görüntüle 508065 Eki Görüntüle 508066 Eki Görüntüle 508067 Eki Görüntüle 508068
teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:
beyaz almaya karar verdim ama bunlardan hangisi sizce?
fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
düz beyaz:22,30 tl (aynısının azıcık daha büyüğü:27,61 tl
ucunda metaller sallanan beyaz:67,97 tl
selam canımmm 2 sayfa once yazdıminegölde 3 tane magaza var bebek mobılyası için ve cok uyduruk ayrıca nakliye yok ve cook pahalı
canım ya herkes kendı borusunu öttürme peşinde kimin umrunda senın ne yaşadığın..He hehh, ikimizin eşi aynı model zaten, tepkiler düşünceler çok komik
Şişlikler çok kötü tatlım ya, düz taban oldum çıktım. Aslında bi resmim var onu bulabilirsem paylaşayım görün ne kadar pofidik olduğunu ellerimin ayaklarımın
Hadi bakalımmm, gözün aydın kuzummm
İnşallah kayganan fikir değiştirip gelmeye çalışmaz son dakikada
Off yaa ne kadar plancı insanlar, biz düşünemeyiz böyle şeyleri işte. Foyası çıkınca da avukat oldun tabi
Boşver sen gönlüne göre olanı koy, bu kadar yaşadıklarından sonra en fazla senin hakkın var..
Bennnnn????Unutuldukkk
Eki Görüntüle 508065 Eki Görüntüle 508066 Eki Görüntüle 508067 Eki Görüntüle 508068
teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:
Beyaz almaya karar verdim ama bunlardan hangisi sizce?
Fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
düz beyaz:22,30 tl (aynısının azıcık daha büyüğü:27,61 tl)
ucunda metaller sallanan beyaz:67,97 tl
canım ya herkes kendı borusunu öttürme peşinde kimin umrunda senın ne yaşadığın..
düşün 3. hamileliğim artık..
az çok insaflı yıne benım ıstediğim isim sonda olsunmuş..başına onunkıymış....ne başı ne sonu istemem arkadaş...koymuycaz zaten...
yalvarsın dursunlar..
bilgileirn için çok sağol canım .bende büyük ihtimal epidural diyorum ama bakalım son kararı doktorla veririz herhalde ,sen direk bu konunun uzmanı olduğun için daha iyi anlıyorsun.benim tek korkum epiduralde hissetmek , ağrı eşiğim biraz yüksektir diye.ama spinalde hiç hissedilmiyormuş.canım mrb ben aksi bişey olmazsa spinal+epidural kombine yani ikiside olacak baş ağrısı içinde korkma herkeste olacak diye bişey yok bazısında oluyor bazısında olmuyor. epidural sezeryan sonrası için iyi ağrı pompası takılıyo epiduralden ağrın oldukça pompaya başıyosun ordan ağrı kesici veriliyo sana otamatik olarak spinalin etkisi2-3 saat sürüyo sonra etkisi uyuşukluk gidiyor epiduralle beraber olursa uyuşukluk gidiyor fakat ağrı duymuyosun :)))
AAA TÜHH yaaa...ne zaman gidicenn doktoraa kuzum yarınmıı? bizlerdee iyiyizzz bi aksilik yok çok şükür..
aysun taşınma telaşında
esra kocişini bekliyii
yasmin izin öncesi çok yoğun
ben kızımın odasıylaa meşgulumm
sudem alışveriş yapıyı her zamanki gibi
burcunun ayaklar şiş...yoğun çalışıyorr...
beysal oğluşunun bamyaa pipisini elledi diyee düşünüyorumm..
hatcemm bugunn yok yada ben görmedim...
hmmm başkaa kimm kaldı..
sen varya sennn.... adam gelsin diye bi mesaj çekip azdırırsın, bi aç bırakırsın, korkulur senden
evet gelmiyor çok şükür.... hiiiiç kötü olmadan atlattık bunu da çok şükür :) gelse benim 5 karış suratımı görüp üzülecekti boşuna :)boşu boşuna keyfimiz kaçıcaktı :)
canım nevresimler sabit olur 95e 145 yorgan olur..nevresim 150 ye 100 olur...park yatağa göre sen ancak 6 aydan sonrası için yatak uydurursun...ister yatağa uygun yorgan yaptır...ama onada hazır nevresim kullanmazsın...benım kocaman yapmış kaynanam yorganı hazır nevresim uymuyo...
bende 3-4 yaşına kadar yatırcam çokta içime sindi alırken...hatta 5 yaşına kadar bile sere serpe yatar....70 e 120 benımkı bide kocaman...
hmmm başka kim kaldı hee....
olsun şekerim erkek milletine acımayacaksın,
oh oh iyi bak ne güzel sen karışmadan çözülmüş dava çok sevindim canım inan ki..
evet işte bu hafta bizde annemle alacağız anneanne alırmış yatağın içini ya,annemi bi soyayımevet bende hazır yorgana göre alacağım işte nevresimini de bi de markafoni den aldım 3 çift nevresim ve 1 uyku seti yeterlidir herhalde,bi de su geçirmeyen alez bulabilirim o yataklara uygun değil mi...
aysuncum merhaba cnm nasıslın bakım almışım bebışın yatagun gule gule uyusun cnm yatagında ınşalla bu ara göruşemıyoruz yoğunluktan neker yapıyosun bakalım cts dr kontrolu dımı
benımde annem gelcek cnm ay sonu nevresımler sebet suslemelerı falan onlar yapılacak
3 nevresım setı fazla fazla yeter cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?