2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Eki Görüntüle 508488 tanıdık geldi mi esraaa:))))))))) ama ben almıştım malzemeleri eşimle birlikte yaptık

ben de renklerini aparatlarını kendim seçip yaptırmıştım :)

günaydın canım...

inanmıyorum yaaa nasıl bir hastane orası.. minicik bebeğin kolu kırılıyo ve bunu söylemiyolar... kesinlikle dava açmalıydı.
4kg üzerine zaten genelde sezeryan öneriyo doktorlar, başka hastaneye neden gitmemiş ki? kolay mı o kadar sancı çekmek... kız istemiyorum demiş, nasıl zorluyolar normal doğuma...
offff ne günlere kaldık yaaaa

cnm hastane normal hastane değil ki tıp fakültesi.yani daha bi özenli olunması gereken yer.bu insanlar bu çocuğa Allah korusun bişey olursa vebalini nasıl vercekler çok merak ediyorum.dün akşam duyduğumdan beri çok kötüyüm.

tmm canım bekliyorumm tavan lambası fikirlerini uygun fiyatlılarını buluyon sen ben çok pahalı buldum hep

ayy ne güzel anlatmışsınnn foto foto bayıldım kuzummmm

seninde kalabalık olur akrabalar felann çok iyi düşünmüşsün

esracım hastanede bebek çikolatası demişsin ya, peki hem kurabiyeyi hemde magneti mevlütte mi dağıtacaksınn :44:

karar veremiyorum yaaaaaaa

kızlar hem kurabiye-hem magnet-hemde bebek çikolatası alıcam paylaştırın bakim :) ne yi ne zaman dağıtıcamm
mevlütte katılanlara yetişir mi magnet felan baya almak gerekir demi

ben 85lere merdiven dayamış ve xl hatta xxl olmuşken eşim allahtan halen 95 kilo üstü...

günaydın canım..yaa çok üzüldüm..nasıl zorlayabilirler o kadar uzun süre yaaa...rabbim acil şifasını versin minik yavrunun...kesinliklee dava açılmalıı yaa..hey allahım sen büyüksünn..:26:

valla ben de çok kötü oldum... özel hastaneler başları sıkıştığında devlete sevk ederler, şimdi bu kız nereye gitsin... yazık bebeğe yaa nasıl acı çekiyodur kimbilir

canım çikolatayı hastaneye götürücem :)

magnet ve kurabiye veya kek buketinden de mevlüdde dağıtıcam. kurabiyeleri biz yapıcaz, benim sözümde de kırmızı kalpli yapmıştık süsleyip sepete koymuştuk, yine öyle bişey yapıcam :)

magnetleri hemen alma canım, mevlüdde yaparsın, çok aşırıya da kaçmaya gerek yok...

çikolatayı hastanede dağıt bence..

ben 85lere merdiven dayamış ve xl hatta xxl olmuşken eşim allahtan halen 95 kilo üstü...

ne şanss :):):):) ben hayatım boyunca formuma dikkat etmek zorundayım

ben 85 olsam yanımda eşim görünmez yaaaaaa

kızlar son bi akıl verin bana...kararsızlık başa bela...ne kaa çok şey soruyorum size ama napayımmm beni en iyi siz anlarsınızz canlarımm

şimdi kızçemin odasına karar verdiğim avizeyi alacagım yerin kredi kartı uygulaması olmadıgı için dün alamadım ve bende biraz daha arastırayım bakayım dedim...yınede bulamazsam havale yapıcamm...

bidee kendi odam çıktıı aradan..lambasını iç sevmiyordum zaten..almışken bide kendi odamıza alalım dedim eşimee...piki dedii napsın yoksaa başının etini yiycemm..sevmiyomm ben bunuu diyeee

şimdi kızçemin odası için alternatifler dünkü gösetrdiğim bide yeni buldugum:

Eki Görüntüle 508508

metalli dün gösterdiğim 67,97 tl

diğeri dantelli gibi duran: 59,90

gelelim kendi yatak odama: siyah bi odam var...abajurlarım falanda siyahlı beyazlı...avize alternatiflerim:

üçlü lambalı olan:93,99 tl
üzeri dal dal dantelli gibi olan:109,90 tl

hangisi?:44:

metalli beyaz ile üçlü lambalı bi siteden, diğer ikisi başka sitedenn

günaydın canlarım nasılsınız esrayı okula bıraktım geldim şimdide küçük eltiye kahvaltıya gideceğim bebek en kısa zamanda en iyi şekilde iyi olur inşş
kızlar normal doğum düşünenlere tavsiyem su kesinlikle suyunuzu patlattırmayınnnnnn
büşra 4 kilo doğdu ama kendi suyu ile doğdu ve rabbimin verdiği doğal şekliyle dogduğu için ben hissetmedim bile bebeğin çıkış anını hatta çıkısını
hani adetliyken sıcak bir akıntı olur kan pıhtısı gelir bolca ya büşranın çıkışı aynen öyleydi içimden sıcacık aktı gitti
ama esra 3,5 kilo olmasına rağmen suyumu patlattılar hemen doğsun diye ve kuru kuru doğum yaptım ve ıstıraplı oldu bu doğum benim için
hastane önemli evet dr de öenmli evet ama doğumda olan ebede çok önemli kızlar
arkadasımın dr çok iyi idi ama dr gelmeden ebe suyu patlatmış ve arkadaşım için ıstıraplı bir doğum olmuş dr kızmış ben sezeryan yapacaktım beni beklemeden neden suyu patlattın diye
doğum sancınızın başladığını anlayabilmek için bebeğinizin hareketlerini hep takip edin
bebekler doğumdan 2 gün önce hareket etmiyorlar doğum için güç topluyorlar rabbim böylesini uygun görmüş onlara dünyaya tamamen kendi gücüyle dünyaya gelmesi bebek için en sağlıklısı
sancı taktırmayın elinizden geldiği kadar çünkü bu serumla olan sancıda bebekden hareket gelmiyor doğmak için vücut çocuğu dışarı atıyor
hem normal sancıda kademe kademe sancı çoğalırken sunni sancıda dk başı şiddetle kasılıyorsunuz
şimdilik aklıma gelenler bunlar

yaa şöylede bişi var şu mıknatıslı magnetleri dolabımda asmaya yer kalmadı, bir sürü bebek şekeri nikah şekeri var, artık daha egzantirik şeyler dağıtıyorlar, bence çerçeve de mantıklı geldi hatta arkalarına bir mıknatısta yaıştırılırsa ister masaya ister dolaba koysun :) ay bilemedim bakalım ama kurabiye yaptırcam doğrusu içimde kalırrrrrrr

ben beşiğin yanına koyucamm çekmecelerin üstüne maviş mavişş bu arada fiyat alıcam birazdan kuzum kurabiye yaptırıcm içimde kalacakk yoksa :) hatta hastanede de onlardan dağıtayım diyorum,yine çikolatada alırım kalabalık gelen olursa eve ziyarete onlardan veririm, birde egzantrik bişiler yapsam dedim, mıknatıslıları millet artık dolapta yer olmadığından atar oldu bilemiyorum o yüzden başka bişi mi alsam ?? böylr değişik çubuklar v.s. çokta egzantrik olmasın bizim köylüler anlamazzz :)

valla canım ikiside güzel kararsızım bu sefer :)

canım günaydın....
kesinlikle çok haklısın... ne suni sancı ne de suyumu patlattırmayı kesinlikle istemiyorum ben de... normal doğuma bile bu kadar aşırı müdahale edilmesi akıl alır birşey değil... ebeler hemen olsun bitsin diye hem bebeğe hem anneye ne kadar çok zarar veriyolar halbuki..

ay doğru çok abartmamak lazım tutamıyomm kendimi şekerimmm
ateşş aldımm

aaa ne güzel kendin yapabiliyorsannn

bebek odası için ilkini beğendimm, diğeri bana çok ağır geldi kuzum

kendi odana ikiside güzelmiş bilemedim :)

kızlar bu arada bu haftasonu pazar günü hava güel olursa doğum öncesi fotoğraf çekimlerim var

sizlerle paylaşırımmm çok güzel pozlar buldukk hihi

valla ben de çok kötü oldum... özel hastaneler başları sıkıştığında devlete sevk ederler, şimdi bu kız nereye gitsin... yazık bebeğe yaa nasıl acı çekiyodur kimbilir

acı çekmez olur mu cnm, kız telefonda ağlıyor bebeği için. Onun da benim gibi ilk bebeği (

kız bebeğin odasını almayack mı kaynangil...boşver oda yeter...benim 2 tarafta da iş yok...

çerçeeleri en ucuz şark handa bulursun tanesı 1 tl den başlıyo..toplu alımda ındırıyolar fiyatı...

aaaaaaaa...ben senın kızın odasını kaynanan aldı sanıyodum...sadece o ahşap beşiği mi alacak senın begendiğin ?

kaynananın aldığını kendı yatak odana mı sercen?kız sen çok uyanıksın haaaaa..

kokoşa bak ya..bebek kapı süüs bile kırmızı...benim beyaz olacak karra değiştirmezsem..

benım eve gelenler hastaneye gelmez hastaneye gelenler eve gelmez...o yüzden mevlütte yapmıycam için...hem hastanede hem evde çikolata ve magnet dağıtacam canım...hastaneden ne artarsa onu evde dağıtırım....arkadaşım hastaneye çerçeve magnet dağıttı eve biblolu magnet...mevlütede aynı biblolu magnet.

valla ben de dayanamıyorum :):):):)

oo süpermiş... doğum moduna girersin artık sen :):):):)

alıcak ta zorla yaptırıyoruz işte :)

aslında hastanede herşey aynı tonda olsun istiyorum ben... geceliğim kırmızı, bebek beyaz kırmızı, süsler çikolatalar kırmızı... ben ve kapı süsüm hariş diğerleri pembe beyaz oluyo

bi eminönüne gidelim bakalım ne çeşitler var, ona göre düşünücez bişeyler.. gerçi eşime kalsa daha çok erken.. bebek doğmadan mevlüdü mü düşünüyosun diyo.. haklı ama bi daha zamanım olmıcak çarşıyı gezmeye...

hilal

çocuk odası için 2. bence çok şık duruyo...hatta salona felan her yere olabilir sıkıldığında ya da bebek ilerde büyüyüp wınx,prens vs. aşkına düşünce başka odaya alırsın...

kendı odana 1. güzel...sallanan kristal bence ya çok olmalı ya hiç...2 de aşağı doğru pek salkım saçak...bide yatak oadan siyahlı mı?halı .yatak örtüsü felan?

bide ben yatak odası için kumandalı renk değiştirenleri seviyom....kendı evım olsa isterim öyle bişey...tavana direk monte ediliyo...
bebek te uyuyacak yatak odasında gece lambası gıbı loş bi ışıkta lazım...

bende kurabiyeleri kendi yapcam canım inşallah..izne çıkıncaa yaparım...bayatlamıyor zaten uzunca bi süre...üstünede şeker hamurundan süs yapıcam..kalıplarım var evde...hazır alırken 2tlden fazla verme hayatımm...bazen çok garip rakamlar çıkıyorr karşınaa...çok şaşalı bişey olmadıktan sonraa değmez 4-5 tl vermeye emii;?

kurabiyeyi ne zaman dagıtabileceğim konusunda bende kararsız kaldım şimdi..hastanede çikolata...eve gelenleree 2 tane bebek şekeri (biri magnetli,biri çerçeveli),lohusa şerbeti...

acaba diyorum kurabiyeyi şimdi hiç karıştırmasamda diş bugdayındamı yapsamm onuu? hmmmm bilemedim valla bendee:44:

yaaa bende karar veremedim esramm yaaa:44:

yasminim senin için kuzumm:

Eki Görüntüle 508523

Philips / Massive Flavio Sarkıt - Mavi - Aydınlatma

Cone Light Sarkıt Küre Mavi - Aydınlatma
Yumoş İkili - Ahşaplı Mavi Renkli Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma
Bulut Üçlü Ahşaplı ve Bulut Görünümlü Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma

Gemi-Gemi Temalı 5'li Krom ve Beyaz Renkli Modern Sarkıt Avize - Aydınlatma

Oliver Üçlü Camlı ve Ahşaplı Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma

Yelken Tekli-Yelkenli Temalı Ahşaplı ve Çok Renkli Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma

ggde modeller var ama fiyat limitini bilmediğim için tek tek yazmadım canım..

Avize GittiGidiyor'da

ben kızçeminkini şurdan beğendim...balıklı olanda bu sitedee:

http://www.doludoluavize.com/

Son düzenleme:
hilal bencede kurabiyeyi diş bugdayında yap...

2 tane şeker fazla zaten...

ay ben çok acıktım yaa.... kahvaltı yaptım halbuki... az meyve yedim o da yatıştırmadı açlığımı :18: midem kazınıyo resmen

bu arada bu dönemde kabızlık normalmiş, çizelgemde öyle yazıyo... yarın doktora da söylicem belki bi ilaç hap bişi verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…