2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yatak dahil 148 tl yee aldıkkk sallanıyor teyzoşşşş

Çilek > Beşik White

çok güzel gerçekten yaa... bakalım biz napıcaz.. şu park yatağı değiştirsem rahatlıcam.

benim izne çıkacağımı daha müdür falan bilmiyor :) cuma günü söylicem ben gidiyorum diye :):):)

esra kocişin 15 gun sonra annesiyle mi geliyor :26:

aaaaa aysunnnnn kaçırmışsın sen olayları kuzumm :)

eşim konuştu annesiyle heralde ki dün aradığımda gelmicem dedi :):):):):):)
yarın eşim tebliğini alıp geliyo inşallahhhh.... Bi gün annesine gider, ordan kışlık erzaklarımızı toplar gelir diğer gün:)
perş. ye aldım ya randevuyu, keşke cumaya alsaymışım... yetişmesi için gece yola çıkması gerek, o da olmaz

park yatak bana göre değil cnm yaa sevemedim pek oyun yatagına benzetiyorum onu muşamma içerisinde bebek yatırmak ne bıleyım bana mantıklı gelmiyor normal beşiklerle hemen hememn aynı boylarda

park yatak bana göre değil cnm yaa sevemedim pek oyun yatagına benzetiyorum onu muşamma içerisinde bebek yatırmak ne bıleyım bana mantıklı gelmiyor normal beşiklerle hemen hememn aynı boylarda

benim de çok içime sinmemişti ama o anda nasıl karar verip aldık bilmiyorum...
uzun süre kullanılması hoşuma gitti... oyun parkı olması, taşınabilir olması...
aldığımız yerde beşik var mı bilmiyorum....

sahi, havuzluhanda en alt katta beşik var mı kızlar???????

ohhh süpeeerrr gözün aydın canımmmm sonundaa kavusuyorsunuz ham dolsun

Selam fıstıklar,ya 2 gündür doğru düzgün giremiyorum dün yeğenimle ilgilendim,bugün de kociş izinli hazır evde yakalamışken temizliğe girişelim dedik,çıktı dışarı 1-2 saatliğine bi arkadaşının dükkanına gitti bende gireyim dedim..

hafta içi de annemle uyku setimizi alıcaz beşiğimize,60*120 yatağın ölçüleri,park yatak çünkü o da kırmızııı..ama kurmadık henüz..
kızlar uyku setini ne renk alalım kırmızılı beyazlı mı olsun,nevresimi falan,bi de netten nevresim takımı siparişi verdim markafoniden 100*135 ti yanılmıyorsam olur değil mi?

evet ama çok sağlıklı gelmıyor bana plastikten oldugundan

varsa imkanın değiştir kuzum

ne güzel anlatmışsın

ayy gelin oadı gibi ya...ben oturur ağlarım heralde odası tamamlanınca..

ben eşime diyom ilerde çocuklara benim adımı koymadılar diye küseceksen senın adını koyalım dıyom...

iyiymiş...hahahaha..

oyy oyy naptın canım yaa 399tl çok pahalı...

genel düşüncee 1 numara oldugunaa göre onu alıyoruzz teyzoşlarr...avizemizzde hazırr:)))
hadi hayırlı olsun...

yatak dahil 148 tl yee aldıkkk sallanıyor teyzoşşşş

Çilek > Beşik White

güle güle kullanın çok uygun almışsınız..

ama öyle deme bir çok anne o kadar memnun ki o yataktan,benim yeğenim de 3,5 yaşına kadar yattı,artık odasında güzel bi yatağı var,bende kısmetse arabalı yatak odası düşünüyorum 2-3 sene sonra..

mobilyanın merkezindesiniz "bursa - inegöl" niye istanbulu düşünüyorsunuz ki ? :)

saol canımcımmmm seninkide gule gule kullansınn 3 ay yatak odamda bunda yatırıcam gece gunduzleride diğer beşiğinde yatırıcam inşAllahhh

İnşallah canım bende aynı şeyi düşünüyorum, 3 ay kadar yanımda bununla yatar.Bende gündüzleri odasına yatırayım diyorum o yatağına da alışsın.

ama öyle deme bir çok anne o kadar memnun ki o yataktan,benim yeğenim de 3,5 yaşına kadar yattı,artık odasında güzel bi yatağı var,bende kısmetse arabalı yatak odası düşünüyorum 2-3 sene sonra..

canım normal beşikte 3 yaşına kadar kullanılabiliyor ben naylon plastik olmasından dolayı sevmiyorum tercih meselesi

canım bi de peluşlu olanlar var ya onları da çok seviyorum ben, onlara da bi bak istersen :)

diğer beşik? diğer beşikk?????
kuzum sen raporluyken ekledim buldugum fotoları...peluşlu olanlara teyzeleri sağlıklı değil..tozu kiri çok tutar dediler tamamen vazgeçtim onlardan...bulduklarımdan bazıları şunlardı:

muzurluk yapayım azıcık dedim.

ayyy sudemm bende ağlarım herhaldeee...nasıl heyecan basıyorr boş odaya bilee girdikçee anlatamam yaaaa

ohhh süpeeerrr gözün aydın canımmmm sonundaa kavusuyorsunuz ham dolsun

çok şükür

selam niloşumm
işten kaçma bahanesiyle arkadşının yanına gitmiş olmasın :):):):):):) şaka şaka.. maşallahı var eşinin
kırmızı beyaz güzel olur sanki canım... tamamen beyaz üzerinde minik kırmızı detaylı da olur...

evet ama çok sağlıklı gelmıyor bana plastikten oldugundan

varsa imkanın değiştir kuzum

bakalım işte.... çok ağırmış gerçi.. onu nasıl götürücez bilmiyorum :S

ben eşime diyom ilerde çocuklara benim adımı koymadılar diye küseceksen senın adını koyalım dıyom...

ne saçma şey şu kendi adını torununa istemek.... çok bencilce bir düşünce

:) oda güzelmiş aman bilmesin boşver ben mecbur sordum, her işe bakan tek nerdeyse burada ben gidince fen işlerinden bir çocuk gelecek ondan sormak zorunda kaldım.

çok güzeller ama.... gerçi teyzeleri haklılar... kiri çok tutuyo.benim abajurlarımda kırmızı peluş... çok seviyorum... sadece alt kısmı peluştan... haftasonu eminönünden peluş alıp tamamen peluşla kaplıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…