Çok haklısın kalkmak çok zor oluyor artık, en güzeli vallahi çok isabetli bir karar olmuş.Bizim kurumdakiler sağlığın izin verirse birazcık daha kalırmısın dediler ondan kalacağım yoksa bende cuma ayrılmış olurum normalde.
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın benim beşikte bunun ahşap renklisi çok benziyor..
esra kocişin 15 gun sonra annesiyle mi geliyor :26:
çok güzel gerçekten yaa... bakalım biz napıcaz.. şu park yatağı değiştirsem rahatlıcam.
benim izne çıkacağımı daha müdür falan bilmiyor :) cuma günü söylicem ben gidiyorum diye :):):)
park yatak bana göre değil cnm yaa sevemedim pek oyun yatagına benzetiyorum onu muşamma içerisinde bebek yatırmak ne bıleyım bana mantıklı gelmiyor normal beşiklerle hemen hememn aynı boylarda
aaaaa aysunnnnn kaçırmışsın sen olayları kuzumm :)
eşim konuştu annesiyle heralde ki dün aradığımda gelmicem dedi :):):):):):)
yarın eşim tebliğini alıp geliyo inşallahhhh.... Bi gün annesine gider, ordan kışlık erzaklarımızı toplar gelir diğer gün:)
perş. ye aldım ya randevuyu, keşke cumaya alsaymışım... yetişmesi için gece yola çıkması gerek, o da olmaz
benim de çok içime sinmemişti ama o anda nasıl karar verip aldık bilmiyorum...
uzun süre kullanılması hoşuma gitti... oyun parkı olması, taşınabilir olması...
aldığımız yerde beşik var mı bilmiyorum....
sahi, havuzluhanda en alt katta beşik var mı kızlar???????
ne güzel anlatmışsınAAA TÜHH yaaa...ne zaman gidicenn doktoraa kuzum yarınmıı? bizlerdee iyiyizzz bi aksilik yok çok şükür..
aysun taşınma telaşında
esra kocişini bekliyii
yasmin izin öncesi çok yoğun
ben kızımın odasıylaa meşgulumm
sudem alışveriş yapıyı her zamanki gibi
burcunun ayaklar şiş...yoğun çalışıyorr...
beysal oğluşunun bamyaa pipisini elledi diyee düşünüyorumm..
hatcemm bugunn yok yada ben görmedim...
hmmm başkaa kimm kaldı..
ayy gelin oadı gibi ya...ben oturur ağlarım heralde odası tamamlanınca..hahaaa iyi tespit etmişinn kızzz..aferimm sanatabisi işine gelmezz kaynanatörünn bu durum..ayy ne fenaalarr bunlar yaaa
o don olmadannn aslaa diyorsunnn
kulpları metal değil teyzesi...kokoş odası olacak ışıltılıı pırıltılııodası mobilya olarak spor ama anneannemizin içine diktirdiği gelin seti gibi takımı düşününceee epeyceee klasikleşecekkk
o yüzden metal olanı alıcammm
beşiğimizin içine diktridiğimizz uyku seti şunun minyatürü...aynı böylee cibinliklii falan..ayy bi gelsede fotolayıpp hemen sizedee göstersemmm
Eki Görüntüle 508102
ben eşime diyom ilerde çocuklara benim adımı koymadılar diye küseceksen senın adını koyalım dıyom...ayy kadına bak yaa :) kendi çocuklarına koysaymış babasının ismini hayret bişey
selam canım hoşgeldin... ben de bırakıyorum cuma günü işi...
eminim çok güzel olmuştur odası...
az mı su içiyosun acaba? bana doktorum suy çok içmezsen bebeğin hareketleri canını acıtır demişti...
bulemsumm hoşgeldinnnn
iyiymiş...hahahaha..E-5 karayolunun üzerinde olunca her saat başka başka türküler şarkılar parti sloganları dinliyoruz
az önce geçen arabadan bangır bangır çalan müzik :
Diyarbekir yoluna le diyarbekir yoluna
Toydum düştüm toruna le toydum düştüm toruna
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna
Delalım delalım delalım delalım de laa lıım
hadi hayırlı olsun...oyy oyy naptın canım yaa 399tl çok pahalı...
genel düşüncee 1 numara oldugunaa göre onu alıyoruzz teyzoşlarr...avizemizzde hazırr:)))
park yatak bana göre değil cnm yaa sevemedim pek oyun yatagına benzetiyorum onu muşamma içerisinde bebek yatırmak ne bıleyım bana mantıklı gelmiyor normal beşiklerle hemen hememn aynı boylarda
slm guzel anneler uzun zmandr yazamadım badana ıslerım vardı sukurkı badamız oldu temızlıgımız oldu ama cok yoruldum ben temızlık yapmadıgım halde sımdı sııra bebeısın odaasında bız bursada otryrz cok gezme fırsatımızda olmadı monnsuncum sen ne yaptın oda ısını buldunmu guzel ve uygun bı yer benıde bılgılendırın lutfen bu arada hopefulhousewife arkadasın odasını cok begendım aradıgım oda boyle buyuyen besık ıstyrm ve alttan acılır bbı yataklı daha olanlar var onlardan alıcam dolabıda 4 kapaklı ıstyrm hafta sonu ıstanbula gıdıcem buyukcekmece tarafına bebek odasını ordanda bakabılırız kayınvalıdemler orda burdanda bakın dedıler onerbılıcegınız yerler varmı ıstanbulda otran arkadaslarım onerılerınızı beklıyrm lütfenn kafam karıstı ıyıce gecte kaldık zatenn:44::44::44:
saol canımcımmmmseninkide gule gule kullansınn 3 ay yatak odamda bunda yatırıcam gece gunduzleride diğer beşiğinde yatırıcam inşAllahhh
ama öyle deme bir çok anne o kadar memnun ki o yataktan,benim yeğenim de 3,5 yaşına kadar yattı,artık odasında güzel bi yatağı var,bende kısmetse arabalı yatak odası düşünüyorum 2-3 sene sonra..
kuzum sen raporluyken ekledim buldugum fotoları...peluşlu olanlara teyzeleri sağlıklı değil..tozu kiri çok tutar dediler tamamen vazgeçtim onlardan...bulduklarımdan bazıları şunlardı:canım bi de peluşlu olanlar var ya onları da çok seviyorum ben, onlara da bi bak istersen :)
diğer beşik? diğer beşikk?????
ne güzel anlatmışsın
ayy gelin oadı gibi ya...ben oturur ağlarım heralde odası tamamlanınca..
ben eşime diyom ilerde çocuklara benim adımı koymadılar diye küseceksen senın adını koyalım dıyom...
iyiymiş...hahahaha..
hadi hayırlı olsun...
güle güle kullanın çok uygun almışsınız..
mobilyanın merkezindesiniz "bursa - inegöl" niye istanbulu düşünüyorsunuz ki ? :)
ohhh süpeeerrrgözün aydın canımmmm sonundaa kavusuyorsunuz ham dolsun
Selam fıstıklar,ya 2 gündür doğru düzgün giremiyorum dün yeğenimle ilgilendim,bugün de kociş izinli hazır evde yakalamışken temizliğe girişelim dedik,çıktı dışarı 1-2 saatliğine bi arkadaşının dükkanına gitti bende gireyim dedim..
hafta içi de annemle uyku setimizi alıcaz beşiğimize,60*120 yatağın ölçüleri,park yatak çünkü o da kırmızııı..ama kurmadık henüz..
kızlar uyku setini ne renk alalım kırmızılı beyazlı mı olsun,nevresimi falan,bi de netten nevresim takımı siparişi verdim markafoniden 100*135 ti yanılmıyorsam olur değil mi?
evet ama çok sağlıklı gelmıyor bana plastikten oldugundan
varsa imkanın değiştir kuzum
ben eşime diyom ilerde çocuklara benim adımı koymadılar diye küseceksen senın adını koyalım dıyom...
çok güzel gerçekten yaa... bakalım biz napıcaz.. şu park yatağı değiştirsem rahatlıcam.
benim izne çıkacağımı daha müdür falan bilmiyor :) cuma günü söylicem ben gidiyorum diye :):):)
kuzum sen raporluyken ekledim buldugum fotoları...peluşlu olanlara teyzeleri sağlıklı değil..tozu kiri çok tutar dediler tamamen vazgeçtim onlardan...bulduklarımdan bazıları şunlardı:
Eki Görüntüle 508143 Eki Görüntüle 508144 Eki Görüntüle 508145 Eki Görüntüle 508146 Eki Görüntüle 508147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?