2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

drlar taş çatlasa haftada 2 ye izin veriyorlar ama ben hiç yapmadım sonra leke olunca hepten yasakladı kafam rahat

drlar taş çatlasa haftada 2 ye izin veriyorlar ama ben hiç yapmadım sonra leke olunca hepten yasakladı kafam rahat

bizim doktor saolsun bi sorunum olsa eşime ilacı sensin dermiş eşim hastanede çalıştı için tabi ondan yanalar inş bişi olmaz bende hiç lekelenme olmadı bir kaç kez ilişki sırasında kahverengi olarak geldi sonra gelmedi yani

ahhh kuzum gözümüz aydın...biz sizden 3 hafta büyüğüzz.. ya ablayız ya da abi bilemiyorumm:)

cinsiyeti konusuna gelincee hayırlısı olsun inşallahh hepimiz için, rabbim herkesinn gönül muradını versinnn inşallahhh

bu adam ne kadını dusunuyor ne bebegı
şaştım kaldım :26::26:
allah yardımcın olsun..
o bebek saglıkla dogsun ınsallah ne dıım..
bebege hazır degılmıs..aslına bakarsan evlılıgede..
allah bahtını ıyı etsın arkadasım.

benım koca başak burcu..
düşünce duygusallık..hat safhada..saolsun..

merhaba güzel anneler,
bizde şimdi doktordan geldik kesemizi gördük, 3 hafta sonrada tekrar çağırdı, aç karnına gel dedi 8. haftam olmuş olacak ne tahlili yapıyorlar o zaman bilgisi olan var mı?

amin cnm allah razı olsun bu aralar kendini baya toparladı ama mutluyum o yüzden tek korkum bebegime bişi olmasından bişi olmaz inşş allaha emanett

ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.
ben folidoce kullanmaya devam ediyorum ama bi hafta sonra elevite geçeceğiz inşallah:)

uyy kıyamamm sanaa sahinussum yaa
çilek bana senin şu ekranın altındaki mavi gebelik takviminden yapar mısın :)
kuzum son adet tarihini ve beklenen doğum tarihini söyle...üzerinde yazmasını istediğin özel bi mesaj varsa onu da söyle ben yapayım sana çizelgee

kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim ((

ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
allah korusun canım..en kötüsünü getirme aklınaa..allaha emanet...hemen doktoruna git.bizide haberdar et emi?
merhaba güzel anneler,
bizde şimdi doktordan geldik kesemizi gördük, 3 hafta sonrada tekrar çağırdı, aç karnına gel dedi 8. haftam olmuş olacak ne tahlili yapıyorlar o zaman bilgisi olan var mı?

gözün aydın canım. 8.hafta gittiğinde daha önce yapılmadıysa tam kan sayımı, idrar tahlili falan isteyecektir. TSH,toxoplasma antikoru, rubella antikoru, hepatit b'ye falan bakıyorlar.

kızlar dr benden henüz hiçbir tahlil istemedi.sadece sağlık ocağı 4 tüp kan aldı tahliller yaptı 3 hafta önce.acaba dr isteyecekmi bu hafta?

ha bide bişi daha sorucam.doğumu nasıl istediğimizi dikkate alırmıki dr?yani normal istemem sezeyan olsun dersem kabul edermi?çok erken daha ama çokk korkuyorum

kızlar dr benden henüz hiçbir tahlil istemedi.sadece sağlık ocağı 4 tüp kan aldı tahliller yaptı 3 hafta önce.acaba dr isteyecekmi bu hafta?

çoğu doktor tahlilleri 11-12. haftaya bırakıyor be ikili testle bakıyor seninki de istemeyebilir ama sağlık ocağı almış bu yeterli canım :) belki toxoplasmaya falan bakılmaz sağlık ocağında sen sorarsın doktoruna bazıları da hatırlatınca yapıyor :)

hımm peki tşk ederim

merhaba güzel anneler,
GÖZÜNAYDIN CANIM TEBRİKLER darısı kalp atışlarına tek kesemi vardı? yani 1 tanemi tutmuş söyledimi doktor

bence eşin çok bencil, sadece kendini düşünüyor.ben kızımda 9 ay yapmamıştım.yüzeyseldi bizimki. eşimin gıkı çıkmadı sağolsun.zaten eşim beni seviyorsa beklemeyi sabretmeyide bilmeli. demek farzet rahimde bi sorun oldu. dr yasakladı ilişkiyi. o adam seni anında boşar desene canım yaa.adam sırf onun için yaşıyo dmekki. cinsellik tamam önemli. ama sevgi, aşk daha önemli.böyle adamları anlayamıyorum.hem nasıl bi sorun yok diyorsun arkadaşım, geçen hafta lekelenmem var dememişmiydin, demekki düşük tehliken varki lekelendin.bu durumda günde 3 kere hemde sert yapmak kusura bakma ama sadece bencilliktir.bunun başka adı yok... o düşünmüyorsa bebeğini , sen düşün... ben olsam kırarım kemiklerini.

GÖZÜNAYDIN CANIM TEBRİKLER darısı kalp atışlarına tek kesemi vardı? yani 1 tanemi tutmuş söyledimi doktor

Teşekkürler bitanem, ama tek kese gördük diğeri tutmamış demek ki , ikiz olur diye umut ediyordum hep ama şu an sadece sağlıklı olsun, kucağıma aldığım günüde göriyim diyorum sadece

evet o çizelgenin nasıl yapıldığını bende merak ediyorum, banada söyleyebilir misiniz bulduğunuzda , yada bilen varsa banada yapsın o daha kolay olur

çizelge isteyenn annişler...

son adet tarihinizi

beklenen doğum tarihinizi

üstünden yazmasını istediğiniz özel mesajınızı söyleyinn...çizelgenizi yapayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…