vay ne düşünceli erkekler var ama cinsel ilişkinin bi zararı olacanı düşünmüyorum cnm doktor bana yasaklamadıı yani biz yeni evliyik hemen hemen günlük yapmadan edemez benimki hatta bir iki üç te oluyo sert oluyo bide valla uyarıyom adam anlamıyo iilişkidende sogutmak istemiyom ama napcamıda şaşırdım açıkcası
drlar taş çatlasa haftada 2 ye izin veriyorlar ama ben hiç yapmadım sonra leke olunca hepten yasakladıkafam rahat
canımmm sabredelım benımde kalp atısım 14 nısanda...ya öyle bir rahatladımkı annesinin birtanesi,inanamazsın yaa çok şükürrrr
benımkıvajınalk baktı ekranda soldaydı kesenın solunda.kesede yuvarlaktı tam yuvarlakda dıılde hafıf elıpsbi sun kurun narinti ya aaa aaaaaaaaaaaa
vay ne düşünceli erkekler var ama cinsel ilişkinin bi zararı olacanı düşünmüyorum cnm doktor bana yasaklamadıı yani biz yeni evliyik hemen hemen günlük yapmadan edemez benimki hatta bir iki üç te oluyo sert oluyo bide valla uyarıyom adam anlamıyo iilişkidende sogutmak istemiyom ama napcamıda şaşırdım açıkcası
bu adam ne kadını dusunuyor ne bebegı
şaştım kaldım :26::26:
allah yardımcın olsun..
o bebek saglıkla dogsun ınsallah ne dıım..
bebege hazır degılmıs..aslına bakarsan evlılıgede..
allah bahtını ıyı etsın arkadasım.
ben folidoce kullanmaya devam ediyorum ama bi hafta sonra elevite geçeceğiz inşallah:)ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.
uyy kıyamamm sanaa sahinussum yaaben hiç mutlu değilim dün eşimden yemek istedim dışardan al dedim aldı sonra kokuyo diye yiyemedim başım ağrıdı ağladım hala ağrıyo bir hafta yoktum işler yığılmış midem böğğğ
kuzum son adet tarihini ve beklenen doğum tarihini söyle...üzerinde yazmasını istediğin özel bi mesaj varsa onu da söyle ben yapayım sana çizelgeeçilek bana senin şu ekranın altındaki mavi gebelik takviminden yapar mısın :)
allah korusun canım..en kötüsünü getirme aklınaa..allaha emanet...hemen doktoruna git.bizide haberdar et emi?kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim((
ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
merhaba güzel anneler,
bizde şimdi doktordan geldik kesemizi gördük, 3 hafta sonrada tekrar çağırdı, aç karnına gel dedi 8. haftam olmuş olacak ne tahlili yapıyorlar o zaman bilgisi olan var mı?
kızlar dr benden henüz hiçbir tahlil istemedi.sadece sağlık ocağı 4 tüp kan aldı tahliller yaptı 3 hafta önce.acaba dr isteyecekmi bu hafta?
çoğu doktor tahlilleri 11-12. haftaya bırakıyor be ikili testle bakıyor seninki de istemeyebilir ama sağlık ocağı almış bu yeterli canım :) belki toxoplasmaya falan bakılmaz sağlık ocağında sen sorarsın doktoruna bazıları da hatırlatınca yapıyor :)
Yapmışsın.. Hayırlı olsun...
yok canım o değil, hani şu 6+1 gibi tam günü gösteren çizelgeden bahsediyorum....
merhaba güzel anneler,
bizde şimdi doktordan geldik kesemizi gördük, 3 hafta sonrada tekrar çağırdı, aç karnına gel dedi 8. haftam olmuş olacak ne tahlili yapıyorlar o zaman bilgisi olan var mı?
yok canım o değil, hani şu 6+1 gibi tam günü gösteren çizelgeden bahsediyorum....
GÖZÜNAYDIN CANIM TEBRİKLER darısı kalp atışlarına tek kesemi vardı? yani 1 tanemi tutmuş söyledimi doktor
evet o çizelgenin nasıl yapıldığını bende merak ediyorum, banada söyleyebilir misiniz bulduğunuzda , yada bilen varsa banada yapsın o daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?