2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

selam kuzummmm.... iyiyiz sen nasılsınız

amann ne çok işin var seninn.. dikkat et... Allah yardımcın olsun canımmm...

Kızlar,

benim ablamda hamileydi bu ay sonu görünüyordu doğumu ama sabah suyu geldiği için hastaneye gitmiş, şimdi de doğurmayı beliyor :)
Gelsin minik kızçemiz hayırlısıyla inş.
Enemm aceleci kuzuuu
hayırla,sağlıkla gelsin inşallah

Canım içinde kalmayacak bebiş tabi ama doğum sırasında çokça kan kaybettiğimiz için biz tehlike altında oluyoruz.Allah korusun... O yüzden kesin yaptır iğnelerini. Umarım kan vermeye ihtiyaç kalmaz.

kızlar yarın doktora gidicez...
şimdi doktor bana ne raporu yazıcak? iş görmez mi çalışabilir mi?

cuma günü raporu işyerine teslim edip ayrılıcam da...
Canım ben kendiminkini anlatayım, doktora doğum iznine ayrılmak istiyorum dedim dosyama not düştü. Bebeğin gününü yazdı. Ordan hastanenin tıbbi sekreterliğine gittim, üç nüshalı bi rapor kağıdı var önceden düzenlenmiş. Boşlukları bırakılmış tarihi yazdılar birine, diğerine 32. hafta doğum iznine ayrılmaya uygundur yazdılar. doktorun ve başhekimin imzasıyla kaşesini de attırıp nüshanın tekini ve bir de fotokopisini verdiler o kadar.

bebek şekeri konusunda bende aynısını düşünüyorum 1 ay bile durmaz verdiğinin evinde . evinde tutacak olan ; annen , kayınvaliden , kardeşin..bebeğin çok yakınlarıdır .. diğer verdiklerin için ıvır zıvır niteliğinde oluyor
Allah yazılı hadisli ayetlileride sevmiyorum çünkü atsan atılmıyor satsan satılmıyor gibi oluyor , alçağa konmaz , ayağını uzatacağın yere denk gelir vs bir sürü ayrıntısı oluyor en sonunda hepsini toplayıp kapı girişine fln koyuyorum kendi evimde , böyle uğraştırdığı için vermeyi de pek düşünmüyorum ...

cnm eğer izne ayrılacaksan iş göremez raporu verecek. bende öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacağım.daha doğrusu cumartesi doktora gittim ama bugün imzadan çıkacaktı.

selam kuzummmm.... iyiyiz sen nasılsınız

amann ne çok işin var seninn.. dikkat et... Allah yardımcın olsun canımmm...

saol canımmmm sizi çokk özledimmmm inanın banaa akşamları okuyorum yazdıklarınızı ama süre az kaldııı yetişmeye calısıyorummm sizleri çok seviyorummmmmmmmm

kolay gelsin şimdiden cnm benim...

Benim isteğim de öyle işte atılmasın atamasınlar hep dursun görmek hoşuma gidiyor esranın da dediği gibi başka evlerde

dua et canım kızına naciye olsun dememişler.........

Bebişin kız olduğu anlaşıldığında eşimle öyle dalga geçtim
Aaa şimdi de adı naciye olsun istersen dedim. Eşimin tepkisi aynen şöyle: Yok yooookk, ismini yumuşattık diye babam öldürür valla beni
Hey Allahımm yaa

Kuzuuummm ama bi görünüp hemen gidiyorsunn, çok özledik biz seni (
Kolay gelsin, çok yorma kendini olur mu???

hamilelikte iğne vurulabiliyomuymuş ya. ben doktorumdan özellikle istedim benimde 9lardaydı kan değerim birazcık çıktı şimdi 10 küsür oldu. fakat demir ve ferritin çok düşük. oda hamilelikte iğne veremiyoruz dedi. bende ozaman serumla alayım demiştim onun içinde hastaneye yatman gerekiyo tedavi için evde kullanabileceğin serum değil demişti. görümcem hemşire evde alırım diye düşünmüştüm ama malesef vermedi işte. bu sefer gittiğimde yine sorayım bende belki bebek büyüdüğü için verilebiliyodur artık. Sende kadın doğum doktoruna bi danış bence, Allah korusun bi sakıncası olmasın..

hmm tamam canım anladım...

cnm eğer izne ayrılacaksan iş göremez raporu verecek. bende öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacağım.daha doğrusu cumartesi doktora gittim ama bugün imzadan çıkacaktı.

işgörmez alıcam yani... tamam canım.

saol canımmmm sizi çokk özledimmmm inanın banaa akşamları okuyorum yazdıklarınızı ama süre az kaldııı yetişmeye calısıyorummm sizleri çok seviyorummmmmmmmm

biz de özledik seni canım... evini hallet hayırlısıyla daha çok görüşürüz biz :)
biz de seni seviyoruz canım benimmm :):):):):):)

buralardayım esrammm :) biraz tembellik biraz koşturmaca geçinip gidioz :)
yaa dayanamıom alıom cicili bicili şeyler hep :)
oyyy mangala hiç dayanamam ben afiyet olsun şimdiden

cuma günü benimde kontrolüm var bu defa daha bi heyecanlıyım
ilk defa nst ye giricem :)

mirayım selammm ev keyfi yapıosunuz desene :) sen haketmiştin bunu o kadar yorgunluktan sonra

canımmm aysunummm Allah kolaylıklar versin...

Son düzenleme:

sağol canımmm....

nst ye gireceğini doktor mu söyledi? beni de sokar mı acaba yaaa ??:18:

Son düzenleme:
Canım içinde kalmayacak bebiş tabi ama doğum sırasında çokça kan kaybettiğimiz için biz tehlike altında oluyoruz.Allah korusun... O yüzden kesin yaptır iğnelerini. Umarım kan vermeye ihtiyaç kalmaz.

inşallah canım, annem de endişelendi zaten doğum için tam donanımlı bir hastaneye gidicem artık ne olur ne olmaz

valla telefonla doktorumu aradım, böyle böyle iğne verdi aile hekimim diye, uygun mudur diye dahiliye ile görüşmen lazım dedi, topu hemen dahiliyeye attı alanım değil diye, başım ağrırsa ne alayım dediğimde de nöroloji demişti, insan hamilelikte kullanılan hapları söyler demi, neyse ferrum fort hap kullanıyorum, ferrumun iğnesini verdi aile hekimi, gebelikte kullanım A grubu ve ikinci ve üçüncü trimester de düşen demir ihtiyacı için diyor prospektüsününde, şimdi hep hapını hem de iğnesini olucam, 31. haftadayım artık yükselmesi lazım kanımın

Anladım canım çok geçmiş olsun. Prospektüsününde öyle yazıyosa problem olmaz o zaman demekki kullanılabiliyo bende istiyim gittiğimde yine bu sefer. santafer fort kullanıyorum bende aylardır, sabah akşam ama pek artış olmadı Bide ibrahim saraçoğlunun sitesinde hamile bayanların kansızlık sorunu için incir kürü tarifi vermiş. basit bişey onu yapmayı düşünüyorum aynı zamanda. İstersen bi bak sende ben o adama çok güveniyorum faydasını olacağını düşünüyorum bakalım inşAllah.

Tatlımm
Valla ev keyfi yapıyoruz, ama şimdiden gözüm dışarda acaba nereye gitsem diye
Kocacık da kızıyor hem elim ayağım ağrıyor diyorsun hem de gezemeye gitmek istiyorsun diye Napiim ağlarım hem gezerim tipte biriyim ben
Kuzumm nst ye neden giriyorsun ki? Normalde son haftalarda bağlarlar diye biliyorum ben ama. Bu arada sanırım ben de senin hastaneye gidicemm ve orda doğurcam. Belki aynı gün yaparız doğumumuzu

hmmm bir bakayım, alternatif tıpa pek inanmam aslında yani şöyle diyeyim, etki olarak haplardan daha fazla etkileyeceğini düşünmüyorum, örneğin günde iki kere ferrum fort hap kullanıyorum aylardır 100+100 200 mg demir alıyorum sırf, hani günlük bir koyun yesem o kadar alamam denemekte fayda var tabi, yediklerime çok özen gösteriyorum, bu arada senin hgb değerin kaçtı? benim en son 15 gün önce 8,4 dü baya düşük diyorlar iğnelerden sonra tekrar ölçtürcem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…