günaydın zuuzulaarrrminik bebişlerr nasılsınızzz
hiloşummm evett ben sadece özel eşyaları toplucam çanaklar mutfak ve kıyafetleri
kızlar bugün işim çookk nüfus müdürlüğüne gidicem ikamet adresini değiştiricem ordan annemlere gidicem abim geliyor bugünnn
aaa daha evi temzilemeliyimmmm sizleri öpüyorrummmmmmmAllaha emanet olalımmmmmm
Enemm aceleci kuzuuuKızlar,
benim ablamda hamileydi bu ay sonu görünüyordu doğumu ama sabah suyu geldiği için hastaneye gitmiş, şimdi de doğurmayı beliyor :)
Gelsin minik kızçemiz hayırlısıyla inş.
slm herkese sağlık ocağındaki aile hekiminden geliyorum şimdi, tahlillerimi gösterdim, iğne dedi hemenve iki kutu toplam 10 tane iğne yazdı, her gün gel yapalım, şu an kan tahlili yapmanın bir anlamı yok yükselmez 15 günde, aynı o da bu şekilde doğum yapaman dedi hayır yani anlamıyorum çocuk içim de mi kalıcak yükselmezse kan verilmesi lazımmış, inşallah iğnelerden sonra yükselir biraz, hayır yani vampir mi doğuruyorum anlamadım ki, yakında bella gibi kan içicem az kaldı haberler böyle
Canım ben kendiminkini anlatayım, doktora doğum iznine ayrılmak istiyorum dedim dosyama not düştü. Bebeğin gününü yazdı. Ordan hastanenin tıbbi sekreterliğine gittim, üç nüshalı bi rapor kağıdı var önceden düzenlenmiş. Boşlukları bırakılmış tarihi yazdılar birine, diğerine 32. hafta doğum iznine ayrılmaya uygundur yazdılar. doktorun ve başhekimin imzasıyla kaşesini de attırıp nüshanın tekini ve bir de fotokopisini verdiler o kadar.kızlar yarın doktora gidicez...
şimdi doktor bana ne raporu yazıcak? iş görmez mi çalışabilir mi?
cuma günü raporu işyerine teslim edip ayrılıcam da...
iyi bakalım uzak da kalsam yanlış hatırlamıyorum bu arada bebek şekerini ben de sevmiyorum en fazla 1 ay sonra çöpe ben de şu ayak izi çerçeve alternatifimdeydi ama mağnetti olursa iyi aksi taktirde çocuk odasına koyacaklar orda da çocuklar kıymet bilmeyecek kırılacak hoop çöpee..bebek şekerini ben hastaneden dağıtırım çünkü iş arkadaşlarım hep öyle yaptılar hastanede başladılar dağıtmaya onlar mevlüte de gelmezler zaten...hastaneye geliniyor hep ama ben şu Allah yazılı cam şeylerden alacağım mevlüttede güzel gider senin tespihin niyetine:)
kızlar yarın doktora gidicez...
selam kuzummmm.... iyiyiz sen nasılsınız
amann ne çok işin var seninn.. dikkat et... Allah yardımcın olsun canımmm...
hiloşummm evett ben sadece özel eşyaları toplucam çanaklar mutfak ve kıyafetleri
kızlar bugün işim çookk nüfus müdürlüğüne gidicem ikamet adresini değiştiricem ordan annemlere gidicem abim geliyor bugünnn
bebek şekeri konusunda bende aynısını düşünüyorum 1 ay bile durmaz verdiğinin evinde . evinde tutacak olan ; annen , kayınvaliden , kardeşin..bebeğin çok yakınlarıdır .. diğer verdiklerin için ıvır zıvır niteliğinde oluyor
Allah yazılı hadisli ayetlileride sevmiyorum çünkü atsan atılmıyor satsan satılmıyor gibi oluyor , alçağa konmaz , ayağını uzatacağın yere denk gelir vs bir sürü ayrıntısı oluyor en sonunda hepsini toplayıp kapı girişine fln koyuyorum kendi evimde , böyle uğraştırdığı için vermeyi de pek düşünmüyorum ...
dua et canım kızına naciye olsun dememişler.........
Kuzuuummm ama bi görünüp hemen gidiyorsunn, çok özledik biz senigünaydın zuuzulaarrrminik bebişlerr nasılsınızzz
slm herkese sağlık ocağındaki aile hekiminden geliyorum şimdi, tahlillerimi gösterdim, iğne dedi hemenve iki kutu toplam 10 tane iğne yazdı, her gün gel yapalım, şu an kan tahlili yapmanın bir anlamı yok yükselmez 15 günde, aynı o da bu şekilde doğum yapaman dedi hayır yani anlamıyorum çocuk içim de mi kalıcak yükselmezse kan verilmesi lazımmış, inşallah iğnelerden sonra yükselir biraz, hayır yani vampir mi doğuruyorum anlamadım ki, yakında bella gibi kan içicem az kaldı haberler böyle
Canım ben kendiminkini anlatayım, doktora doğum iznine ayrılmak istiyorum dedim dosyama not düştü. Bebeğin gününü yazdı. Ordan hastanenin tıbbi sekreterliğine gittim, üç nüshalı bi rapor kağıdı var önceden düzenlenmiş. Boşlukları bırakılmış tarihi yazdılar birine, diğerine 32. hafta doğum iznine ayrılmaya uygundur yazdılar. doktorun ve başhekimin imzasıyla kaşesini de attırıp nüshanın tekini ve bir de fotokopisini verdiler o kadar.
cnm eğer izne ayrılacaksan iş göremez raporu verecek. bende öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacağım.daha doğrusu cumartesi doktora gittim ama bugün imzadan çıkacaktı.
saol canımmmm sizi çokk özledimmmm inanın banaa akşamları okuyorum yazdıklarınızı ama süre az kaldıııyetişmeye calısıyorummm sizleri çok seviyorummmmmmmmm
biz de haftaiçi alıcaz herşeyimizi Allahın izniyle... :)
çok şirinmişşşş :)
krem kullanıyor musun tatlım?? dün saf zeytinyağı sürdüm nasıl emdi cildim hemen yağı...
ohh süper yaa özendim bak şimdi
canımm sağlıkla doğsun inşallahh.. gelişmelerden haberdar et bizi...
selam canımm hoşgeldinn.....
iki gündür nerde bu kız diyorum bende :)
benim de gözüm hep tokalara saç bantlarına gidiyo ama daha almadım. uğur böceği çok güzelmişşş....
biz de haftasonu tüm aile toplanıp ayıptır söylemesi mangal partisi yapıcaz :)
kızlar yarın doktora gidicez...
Günaydınn şekerlerrnasılsınız bakalımm??
Biz aylardan sonra ilk defa geç uyandık bugün, sonra rahat rahat kahvaltımızı yaptık kızımla. Tam ev moduna geçtik yani, darısı da çalışan hamiş arkadaşlarımın başına
Tatlım benim eşim tarafı eskişehirli, zaten cinsiyeti belli olmadan önce erkek olursa babamın adını koyarız diyordu eşim. HAtta ben burda da paylaşmıştım sizinle Naci olsun diyor, ikinci ismi de bana bırakıyorlar diye. Puff sırf bu yüzden oğlum olsun istemiyordum, Allahımın gücüne gitmesin inşallah...
Canım malesef böyle talihsizlikler yaşanıyor. çok kötü gerçekten, minicik bebeğin vebalini nasıl alabiliyorlar anlamıyorum. Allahım arkadaşının meleğine acil şifalar versin, bizi de böyle kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallah.
Off bu gidişle benim kızçem de tosuncuk olacak,, inşallah hayırlı bir ebe ve doktora düşeriz de sorun yaşamayız
buralardayım esrammm :) biraz tembellik biraz koşturmaca geçinip gidioz :)
yaa dayanamıom alıom cicili bicili şeyler hep :)
oyyy mangala hiç dayanamam ben afiyet olsun şimdiden
cuma günü benimde kontrolüm var bu defa daha bi heyecanlıyım
ilk defa nst ye giricem :)
sağol canımmm....
nst ye gireceğini doktor mu söyledi? beni de sokar mı acaba yaaa ??:18:
Canım içinde kalmayacak bebiş tabi ama doğum sırasında çokça kan kaybettiğimiz için biz tehlike altında oluyoruz.Allah korusun... O yüzden kesin yaptır iğnelerini. Umarım kan vermeye ihtiyaç kalmaz.
hamilelikte iğne vurulabiliyomuymuş ya. ben doktorumdan özellikle istedim benimde 9lardaydı kan değerim birazcık çıktı şimdi 10 küsür oldu. fakat demir ve ferritin çok düşük. oda hamilelikte iğne veremiyoruz dedi. bende ozaman serumla alayım demiştim onun içinde hastaneye yatman gerekiyo tedavi için evde kullanabileceğin serum değil demişti. görümcem hemşire evde alırım diye düşünmüştüm ama malesef vermedi işte. bu sefer gittiğimde yine sorayım bende belki bebek büyüdüğü için verilebiliyodur artık. Sende kadın doğum doktoruna bi danış bence, Allah korusun bi sakıncası olmasın..
inşallah canım, annem de endişelendi zaten doğum için tam donanımlı bir hastaneye gidicem artık ne olur ne olmaz
valla telefonla doktorumu aradım, böyle böyle iğne verdi aile hekimim diye, uygun mudur diye dahiliye ile görüşmen lazım dedi, topu hemen dahiliyeye attı alanım değil diye, başım ağrırsa ne alayım dediğimde de nöroloji demişti, insan hamilelikte kullanılan hapları söyler demi, neyse ferrum fort hap kullanıyorum, ferrumun iğnesini verdi aile hekimi, gebelikte kullanım A grubu ve ikinci ve üçüncü trimester de düşen demir ihtiyacı için diyor prospektüsününde, şimdi hep hapını hem de iğnesini olucam, 31. haftadayım artık yükselmesi lazım kanımın
evet doktorum söyledi merak ediom bakalım nasıl bi şey ki:26:
buralardayım esrammm :) biraz tembellik biraz koşturmaca geçinip gidioz :)
yaa dayanamıom alıom cicili bicili şeyler hep :)
oyyy mangala hiç dayanamam ben afiyet olsun şimdiden
cuma günü benimde kontrolüm var bu defa daha bi heyecanlıyım
ilk defa nst ye giricem :)
mirayım selammmev keyfi yapıosunuz desene :) sen haketmiştin bunu o kadar yorgunluktan sonra
canımmm aysunummm Allah kolaylıklar versin...
Anladım canım çok geçmiş olsun. Prospektüsününde öyle yazıyosa problem olmaz o zaman demekki kullanılabiliyo bende istiyim gittiğimde yine bu sefer. santafer fort kullanıyorum bende aylardır, sabah akşam ama pek artış olmadı Bide ibrahim saraçoğlunun sitesinde hamile bayanların kansızlık sorunu için incir kürü tarifi vermiş. basit bişey onu yapmayı düşünüyorum aynı zamanda. İstersen bi bak sende ben o adama çok güveniyorum faydasını olacağını düşünüyorum bakalım inşAllah.
selam kızlar, yoğunum yazamıyorum((( biraz mola verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?