inşallah canım, annem de endişelendi zaten doğum için tam donanımlı bir hastaneye gidicem artık ne olur ne olmaz
valla telefonla doktorumu aradım, böyle böyle iğne verdi aile hekimim diye, uygun mudur diye dahiliye ile görüşmen lazım dedi, topu hemen dahiliyeye attı alanım değil diye, başım ağrırsa ne alayım dediğimde de nöroloji demişti, insan hamilelikte kullanılan hapları söyler demi, neyse ferrum fort hap kullanıyorum, ferrumun iğnesini verdi aile hekimi, gebelikte kullanım A grubu ve ikinci ve üçüncü trimester de düşen demir ihtiyacı için diyor prospektüsününde, şimdi hep hapını hem de iğnesini olucam, 31. haftadayım artık yükselmesi lazım kanımın
selam kızlar, yoğunum yazamıyorum((( biraz mola verdim.
Canım sen de istanbuldaydın değil mi?Hangi hastaneye gidiyorsun? Dokorun çok ilgisiz gibime geldi de :44:
Bence de daha iyi bir hastane ve doktora gitmen faydalı olur.
teyzeme sordum da o da eğer nst ye bağlayacak olsa bi önceki randevunda söylerdi dedi... 15-20 dk sürüyomuş ortalama.
hmmm bir bakayım, alternatif tıpa pek inanmam aslında yani şöyle diyeyim, etki olarak haplardan daha fazla etkileyeceğini düşünmüyorum, örneğin günde iki kere ferrum fort hap kullanıyorum aylardır 100+100 200 mg demir alıyorum sırf, hani günlük bir koyun yesem o kadar alamamdenemekte fayda var tabi, yediklerime çok özen gösteriyorum, bu arada senin hgb değerin kaçtı? benim en son 15 gün önce 8,4 dü baya düşük diyorlar iğnelerden sonra tekrar ölçtürcem bakalım hayırlısı
oyoyy kolay gelsin canım... ben işleri devrediyorum yavaş yavaş... bu kadar yoğunluğa alışınca işten ayrıldığında sanırım işi arıcaksın :)
Canım sen de istanbuldaydın değil mi?Hangi hastaneye gidiyorsun? Dokorun çok ilgisiz gibime geldi de :44:
Bence de daha iyi bir hastane ve doktora gitmen faydalı olur.
Ah burcumm çok yoruyorsun kendini tatlım benim
Nasılsın, prensesin nasıl bakıyımmm???
ben yarın işi bırakıyorum sanırım :)
yok canım izmirdeyim, artık gitmicem o doktora , şifa hastanesinden randevu aldım oraya devam edicem
Canim ben 32 hafta gittigimde doktor bidbaki kontrollernstli olucak ilk once on agirip onun sonucuyla bana gliceksin dedive bi kart verdi nst yazan yani36 haftada giricem ben ama ondna once girdim acile gitmistim29 haftalikken cok sikiliyorum ben sirt ustu yatarak yapildigi icin belimden de rahatsizim ya zor oluyo
hadi yaa... zor oluyodur senin için...
bana da verirse cuma ya da cumartesi yaptırırım, eşim de olsun yanımda. çok sıkılırım yoksa bende...
sağol canım, ehh 37. haftadan sonra pek bişi kalmayacak doğuma, özleyecek pek bir vakit kalmayacak, öyle planlıyorum
Allah izin verirse tabi. Bebiş doğduktan sonra bırak işi dünyayı unutacağız zaten :))) ocakta tekrar iş başı, kimbilir işler nasıl aksayacak, aklımızda bebiş olacak her an çünkü :)))
canım, hayırlısı olsun. evinle ilgilenirsin, eşin gelecek doğum öncesi balayı gibi bişi olacak sizin için :)))
Evde oturanlar kervanına sen de katıl kuzummm, oooh yatışş
slm herkese sağlık ocağındaki aile hekiminden geliyorum şimdi, tahlillerimi gösterdim, iğne dedi hemenve iki kutu toplam 10 tane iğne yazdı, her gün gel yapalım, şu an kan tahlili yapmanın bir anlamı yok yükselmez 15 günde, aynı o da bu şekilde doğum yapaman dedi hayır yani anlamıyorum çocuk içim de mi kalıcak yükselmezse kan verilmesi lazımmış, inşallah iğnelerden sonra yükselir biraz, hayır yani vampir mi doğuruyorum anlamadım ki, yakında bella gibi kan içicem az kaldı haberler böyle
biz de haftaiçi alıcaz herşeyimizi Allahın izniyle... :)
çok şirinmişşşş :)
krem kullanıyor musun tatlım?? dün saf zeytinyağı sürdüm nasıl emdi cildim hemen yağı...
ohh süper yaa özendim bak şimdi
canımm sağlıkla doğsun inşallahh.. gelişmelerden haberdar et bizi...
selam canımm hoşgeldinn.....
iki gündür nerde bu kız diyorum bende :)
benim de gözüm hep tokalara saç bantlarına gidiyo ama daha almadım. uğur böceği çok güzelmişşş....
biz de haftasonu tüm aile toplanıp ayıptır söylemesi mangal partisi yapıcaz :)
yaa kuzum dedim yaa ben sana...kurabiye yaptıracagınaa 4tlye kalıcı bi hediye yaptırırsın...dur biraz bakalım uygun buluruz belki...biberon şeklinde kalıp alıp kendin yapsan yasminim meselaa? bi ölçüden 70-75tane kurabiyee çıkıyor...üstüne uçuk maviden şeker hamuru...koy poşete al sana kurabiye....konuşuruzz gelince..şimdi yemek zamanı kuzucumm
günaydın zuuzulaarrrminik bebişlerr nasılsınızzz
hiloşummm evett ben sadece özel eşyaları toplucam çanaklar mutfak ve kıyafetleri
kızlar bugün işim çookk nüfus müdürlüğüne gidicem ikamet adresini değiştiricem ordan annemlere gidicem abim geliyor bugünnn
aaa daha evi temzilemeliyimmmm sizleri öpüyorrummmmmmmAllaha emanet olalımmmmmm
buralardayım esrammm :) biraz tembellik biraz koşturmaca geçinip gidioz :)
yaa dayanamıom alıom cicili bicili şeyler hep :)
oyyy mangala hiç dayanamam ben afiyet olsun şimdiden
cuma günü benimde kontrolüm var bu defa daha bi heyecanlıyım
ilk defa nst ye giricem :)
mirayım selammmev keyfi yapıosunuz desene :) sen haketmiştin bunu o kadar yorgunluktan sonra
canımmm aysunummm Allah kolaylıklar versin...
selam kızlar, yoğunum yazamıyorum((( biraz mola verdim.
Tatlımm
Valla ev keyfi yapıyoruz, ama şimdiden gözüm dışarda acaba nereye gitsem diye
Kocacık da kızıyor hem elim ayağım ağrıyor diyorsun hem de gezemeye gitmek istiyorsun diyeNapiim ağlarım hem gezerim tipte biriyim ben
Kuzumm nst ye neden giriyorsun ki? Normalde son haftalarda bağlarlar diye biliyorum ben ama. Bu arada sanırım ben de senin hastaneye gidicemm ve orda doğurcam. Belki aynı gün yaparız doğumumuzu
Aynen oyle canim doktorlar hem surekli solunuza yatin diyor hemde nstde 20 dk bekletiyoar oyle benim esimde gelmez disard bekler o yuzden sikici
Bu arada iznin hayirli olsun canim 32 hafta raporunu mu alcaksin eger oyleyse bikac gunun gecmis niye oyle oldu :26:
sağol canım, ehh 37. haftadan sonra pek bişi kalmayacak doğuma, özleyecek pek bir vakit kalmayacak, öyle planlıyorum
Allah izin verirse tabi. Bebiş doğduktan sonra bırak işi dünyayı unutacağız zaten :))) ocakta tekrar iş başı, kimbilir işler nasıl aksayacak, aklımızda bebiş olacak her an çünkü :)))
evet canım, yoruluyorum ama iş sayesinde egzersizde yapmış oluyorum. sen nasılsın?
bende aynı sorunlar devam ediyor, akşam ayaklarım çok ağırdı evde ayakta çok oyalandım, ayaklarıma bakmamak için gözlerimi kaçırdım durdum ama sonunda dayanamadım baktım ve bir yaratık ayağı gördümbana ait değil gibiydi, sonra uzattım, sabaha azcık inmişlerdi :)
canım, hayırlısı olsun. evinle ilgilenirsin, eşin gelecek doğum öncesi balayı gibi bişi olacak sizin için :)))
evet aslında orası öyle ama ne biliyim belki hapların emilimini bizim bağırsaklar çok iyi sağlayamıyodur. Okadar dikkat ediyorum hapı içtiğimde 2 saat öncesi ve sonrası kalsiyum almamaya, hapla beraber c vitamini almaya emilimi artsın diye ama yine yok yine yok. şimdi sabahları pekmez yemeğe de başladım tatlı şeyleri de hiç sevmiyorum çok midemi bulandırıyo ama bebekte de kansızlık demir eksikliği olmasın diye deniyorum işte. aynen bende 100mg*2 alıyorum ama pek faydası olmuyo malesef. ya çok değerlerimi hatırlamıyorum ama o 11,5-16 arasında olması gereken değerse eğer 9,6 filandı sanırım en son. tabi 8lerde başladım içmeye. hamileliğimin ilk ayında sanırım verdiler hemen çok düşük diye. ama benim doktorum daha çok ferritin değerin çok fena demişti. o 8 çıkmıştı. demir depolarıyla alakalıymış. zaten eğer demir eksikliğinden dolayı kansızlık varsa onun tedavisi zor oluyomuş. benimki sanırım o yüzden pek ilerleme kaydedemiyo. belki seninki de öyle bişeydir.
ben yinede deniycem incir kürünü zararı olmadıktan sonra ben deneyeyimde sonra keşke yapsaydım demem. tek korkum onunda tatlı olacak olması ... Sitesinde diğer kürlerin faydasını görenler çok fazla yorum yapmış, bu kürle alakalı görmedim ama artık şifa Allahtan..
Hayırlısı olsun esram.. senin bu izin işi cok iyi olucak cooook
hasret gidericeksiniz başbaşa kumrular sizi
Tatlım aslında evde de pek oturulmuyor, temizlik, yemek, alışveriş derken geçiveriyor. Bir de tatil bana pek yaramadı sanki üç gündür sabah parmaklarımda hiç olmadığı kadar ağrıyla uyanıyorum ellerimi kapatamıyorum şişlikten, zaten uyuşuklar. Ama kalkıp biraz iş yapınca ellerimi kapatabiliyorum, ağrısı da geçiyor. Dinlenmek de pek yaramıyor anlayacağın
Dur bak göbüşlere son resmimi ekleyeyim yaratık eli ve ayağı nasıl olurmuş görün
Yok tatlım daha randevu almadım, doktoru da kimi önerirsin diye sana soracaktım. Ben bu pazartesi rapor almak için başka bir yere gittim ya, eşim o gün ataşehir çok yakın bize bundan sonraki kontrollerinde oraya gideriz artık, orda da yaparsın doğumu dedi.burcum kolay gelsin..
giy spor ayakkabıları yürüyüşe cık en güzeliii :)
bi de sen leventte oturuosun oralar kalabalık cıvıl cıvıldır :)
bilmiorum doktorum önümüzdeki randevu da nst dedi:26:
aa ciddi misin konuştun mu doktorla ? randevu aldın mı ? bi de zeynep hanım var onu da cok methediolar..
Hayırlısı olsun esram.. senin bu izin işi cok iyi olucak cooook
hasret gidericeksiniz başbaşa kumrular sizi
Çok iyi,, şifa hastanelerinden hep iyi duyumlar aldım, inşallah hayırlısından bi doktor da düşer.
Ben 33. haftamdayım halen doktor arayışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?