2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım sen de istanbuldaydın değil mi?Hangi hastaneye gidiyorsun? Dokorun çok ilgisiz gibime geldi de :44:
Bence de daha iyi bir hastane ve doktora gitmen faydalı olur.

selam kızlar, yoğunum yazamıyorum ((( biraz mola verdim.

Ah burcumm çok yoruyorsun kendini tatlım benim
Nasılsın, prensesin nasıl bakıyımmm???

Canım sen de istanbuldaydın değil mi?Hangi hastaneye gidiyorsun? Dokorun çok ilgisiz gibime geldi de :44:
Bence de daha iyi bir hastane ve doktora gitmen faydalı olur.

yok canım izmirdeyim, artık gitmicem o doktora , şifa hastanesinden randevu aldım oraya devam edicem

teyzeme sordum da o da eğer nst ye bağlayacak olsa bi önceki randevunda söylerdi dedi... 15-20 dk sürüyomuş ortalama.

Canim ben 32 hafta gittigimde doktor bidbaki kontrollernstli olucak ilk once on agirip onun sonucuyla bana gliceksin dedive bi kart verdi nst yazan yani36 haftada giricem ben ama ondna once girdim acile gitmistim29 haftalikken cok sikiliyorum ben sirt ustu yatarak yapildigi icin belimden de rahatsizim ya zor oluyo

evet aslında orası öyle ama ne biliyim belki hapların emilimini bizim bağırsaklar çok iyi sağlayamıyodur. Okadar dikkat ediyorum hapı içtiğimde 2 saat öncesi ve sonrası kalsiyum almamaya, hapla beraber c vitamini almaya emilimi artsın diye ama yine yok yine yok. şimdi sabahları pekmez yemeğe de başladım tatlı şeyleri de hiç sevmiyorum çok midemi bulandırıyo ama bebekte de kansızlık demir eksikliği olmasın diye deniyorum işte. aynen bende 100mg*2 alıyorum ama pek faydası olmuyo malesef. ya çok değerlerimi hatırlamıyorum ama o 11,5-16 arasında olması gereken değerse eğer 9,6 filandı sanırım en son. tabi 8lerde başladım içmeye. hamileliğimin ilk ayında sanırım verdiler hemen çok düşük diye. ama benim doktorum daha çok ferritin değerin çok fena demişti. o 8 çıkmıştı. demir depolarıyla alakalıymış. zaten eğer demir eksikliğinden dolayı kansızlık varsa onun tedavisi zor oluyomuş. benimki sanırım o yüzden pek ilerleme kaydedemiyo. belki seninki de öyle bişeydir.
ben yinede deniycem incir kürünü zararı olmadıktan sonra ben deneyeyimde sonra keşke yapsaydım demem. tek korkum onunda tatlı olacak olması ... Sitesinde diğer kürlerin faydasını görenler çok fazla yorum yapmış, bu kürle alakalı görmedim ama artık şifa Allahtan..

oyoyy kolay gelsin canım... ben işleri devrediyorum yavaş yavaş... bu kadar yoğunluğa alışınca işten ayrıldığında sanırım işi arıcaksın :)

sağol canım, ehh 37. haftadan sonra pek bişi kalmayacak doğuma, özleyecek pek bir vakit kalmayacak, öyle planlıyorum
Allah izin verirse tabi. Bebiş doğduktan sonra bırak işi dünyayı unutacağız zaten :))) ocakta tekrar iş başı, kimbilir işler nasıl aksayacak, aklımızda bebiş olacak her an çünkü :)))

evet canım, yoruluyorum ama iş sayesinde egzersizde yapmış oluyorum. sen nasılsın?

bende aynı sorunlar devam ediyor, akşam ayaklarım çok ağırdı evde ayakta çok oyalandım, ayaklarıma bakmamak için gözlerimi kaçırdım durdum ama sonunda dayanamadım baktım ve bir yaratık ayağı gördüm bana ait değil gibiydi, sonra uzattım, sabaha azcık inmişlerdi :)

ben yarın işi bırakıyorum sanırım :)

canım, hayırlısı olsun. evinle ilgilenirsin, eşin gelecek doğum öncesi balayı gibi bişi olacak sizin için :)))

Evde oturanlar kervanına sen de katıl kuzummm, oooh yatışş

yok canım izmirdeyim, artık gitmicem o doktora , şifa hastanesinden randevu aldım oraya devam edicem

Çok iyi,, şifa hastanelerinden hep iyi duyumlar aldım, inşallah hayırlısından bi doktor da düşer.
Ben 33. haftamdayım halen doktor arayışındayım

hadi yaa... zor oluyodur senin için...
bana da verirse cuma ya da cumartesi yaptırırım, eşim de olsun yanımda. çok sıkılırım yoksa bende...

hadi yaa... zor oluyodur senin için...
bana da verirse cuma ya da cumartesi yaptırırım, eşim de olsun yanımda. çok sıkılırım yoksa bende...

Aynen oyle canim doktorlar hem surekli solunuza yatin diyor hemde nstde 20 dk bekletiyoar oyle benim esimde gelmez disard bekler o yuzden sikici
Bu arada iznin hayirli olsun canim 32 hafta raporunu mu alcaksin eger oyleyse bikac gunun gecmis niye oyle oldu :26:

ocakta mı tekrar başlıcaksın.. çok erken burcu yaa.. bebek daha 2 ayını doldurmuş olucak... Allahtan evin işe yakın.
evet ev işleri bebeğin odası onlarla uğraşıcaz :) farklı bi deneyim olucak bizim için :)

Evde oturanlar kervanına sen de katıl kuzummm, oooh yatışş

ay mirayım benim kocam yatırmaz ki beni.. sürekli hadi gezelim, hadi yürüyelim, hadi bi yerlere gidelim der... biliyorum ben başıma geleceği.. sabah 7 den sonra yatakta sağa sola dönüp beni de uyandırır, biz 9 a kadar kahvaltımızı yapmış oluruz :) o işe başlayınca ancak yatışa geçebilirim :):):):):):)

ay hadi ya geçmiş olsun kuzum, kan içicez hakkaten bu ne böyle :)

sen de yaptırırsın kuzuuuuu nolcakk

ya ben yapmam sanırım pek becerikli değilim yaa 2 liradan bulsam iyi olacak aslında. nasıl yapılıyor ki tarifi var mı ? burda şeker hamuru bulmak bile zor

slm canımmmm kolay gelsinnnnnnnnnn

şekerimm nasılsınnnnnnn

sen nasıl yapacaksın bakim hastanede ne dağıtıcan-mahnetmi alıcan filan

selam kızlar, yoğunum yazamıyorum ((( biraz mola verdim.

burcum kolay gelsin..

giy spor ayakkabıları yürüyüşe cık en güzeliii :)
bi de sen leventte oturuosun oralar kalabalık cıvıl cıvıldır :)
bilmiorum doktorum önümüzdeki randevu da nst dedi:26:
aa ciddi misin konuştun mu doktorla ? randevu aldın mı ? bi de zeynep hanım var onu da cok methediolar..

Hayırlısı olsun esram.. senin bu izin işi cok iyi olucak cooook
hasret gidericeksiniz başbaşa kumrular sizi

niye dışarda bekliyo.. gelsin yanına muhabbet edin işte....
evet 32. hafta oluyo. ya ben dedim doktora aslında 32yi geçmiş oluyo diye.. yok sen 13ünde gel diye ısrar etti. aslında başlatabilirdik hafta başından itibaren ama öyle oldu işte...

Tatlım aslında evde de pek oturulmuyor, temizlik, yemek, alışveriş derken geçiveriyor. Bir de tatil bana pek yaramadı sanki üç gündür sabah parmaklarımda hiç olmadığı kadar ağrıyla uyanıyorum ellerimi kapatamıyorum şişlikten, zaten uyuşuklar. Ama kalkıp biraz iş yapınca ellerimi kapatabiliyorum, ağrısı da geçiyor. Dinlenmek de pek yaramıyor anlayacağın
Dur bak göbüşlere son resmimi ekleyeyim yaratık eli ve ayağı nasıl olurmuş görün

aynen canım yaa, ben de çok dikkat ediyorum, çay hiç içmiyorum artık açık bile, yediklerim emilimi azaltmasın diye taa sabah namazında içiyorum ben hapımı, yumurtadan sonra c vitamini alıyorum, et-yoğurt ikilisini yemiyorum, pekmez ben de içiyorum artık ilça niyetine sabahları 3 çorba kaşığı, senin yine yükselmiş, ben 10,5 la başladım tek hap atıyordum, 9,5 a düştü iki hapa başladım, 2 aydır falan ikişer içmeme rağmen 8,4 e düşmesi korkuttu beni, demir depolarıma bakıldı benim de demir ve b 12 normal değer çıktı ferritin düşük ama o da normali 15-150 iken benim 12 çıktı, bakalım iğne etki eder dedi doktor, gün aşırı yaptırsan da olur dedi ama hergün yaptırmam daha iyiymiş, her gün gidicem iğneye valla en sonra da ilkokul 1 de olmuştum korktum biraz ama hemşirenin eli hafifti Allahtan :)

Hayırlısı olsun esram.. senin bu izin işi cok iyi olucak cooook
hasret gidericeksiniz başbaşa kumrular sizi

evet yaa ne güzel olucak valla kocamla aynı evde yaşamayı unuttum resmen
önceden gidip gelirken bazen o kadar tuhaf hissediyodum ki kendimi, utanıyodum resmen eşimden ilk saatlerde... beni havalimanından aldığında hemen eve gitmeyelim, dolaşalım, yemek yiyelim falan diyodum tabii 1-2 saat içinde tekrar eski formuma kavuşuyodum o ayrı mesele şimdide bi tuhafım aslına bakarsan... hem hamileyim, son hafta acayip büyüdü karnım, eşim görünce bi tuhaf olucak, hem yeni eve taşınmış olucaz, hem eşim istanbulda çalışmaya başlıcak, hem bebek gelicek...vs.vs.. hasret gidermenin yanında tüm bunlara alışma dönemi de bizi bekliyor :)

:) ben de ekliyim iyi hatırlattın :):):):)

Yok tatlım daha randevu almadım, doktoru da kimi önerirsin diye sana soracaktım. Ben bu pazartesi rapor almak için başka bir yere gittim ya, eşim o gün ataşehir çok yakın bize bundan sonraki kontrollerinde oraya gideriz artık, orda da yaparsın doğumu dedi.
3 hafta sonraya randevu alıp artık oraya gidicem.

Çok iyi,, şifa hastanelerinden hep iyi duyumlar aldım, inşallah hayırlısından bi doktor da düşer.
Ben 33. haftamdayım halen doktor arayışındayım

evet hiç olmazsa tam teşekküllü hastane, gittiğim yer hastane değil evde doğumun biraz daha gelişmiş modeli :) yani düşün ihtiyaç olursa kan bile veremiyorlar, sezeryan da yapılmıyor, zaten sezeryan diye kandırmasınlar diye tercih etmiştim orayı ama canımdan kıymetli mi? izmirin göbeğinde doğumda ölcem gitcem Allah korusun zaten risk almıyorlar bu değerlerle burda doğum yapamazsın dedi, ben de güle güle diyecem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…