2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

YOK ŞEKERİM KENDİ ANNEMLER ALDI...bizim burda ilk torunda anneanne yapar...sepet beşiğimi alacak kayınvalidem...bebeğimin odasında mobilyası yerleştirkten sonraa yer kalıyorr canım..oraya bi masa atıcam üstüne bi örtüü..iştee burasıdaa babanne hala köşesii diyecemmm:)

hilal bencede kurabiyeyi diş bugdayında yap...

2 tane şeker fazla zaten...

evet yaaa bencedeee...

benim vucudumda çizelgeme uygun ilerliyor...kabızlık bendede var...iş yerindeki alaturka wc beni öldürüyorr çok afedersinizzz

buarada bebeğimin odasının avizesini aldım...dün gösterdiğim ucunda metal sallananı aldım...kargoda satıcıdann pek iyi oldu...kendi odamı 20sinden sonra alıcam..yeni üyee hediye çeki yüklemişler 25 tl.20 eylülde aktif hale gelecekmiş... onuda o zaman alıcazzz

hilal sudeme katılıyorum hepsi birden çok olur bir de sen 6. Ay kınası yaptıracaktın değil mi yanlış hatırlamıyorum oraya da bişeyler sakla

Allahtan bizim alafranga... yoksa mahvolurdum ben... geçen bi yere gittim de alaturka vardı, amann ne zormuşş alaturka wc
nasıl kurtulucaz kabızlıktan :18:

ooo 25 tl süpermiş canım yaaa, çok uyguna gelicek sana :)

hilal sudeme katılıyorum hepsi birden çok olur bir de sen 6. Ay kınası yaptıracaktın değil mi yanlış hatırlamıyorum oraya da bişeyler sakla

evet kuzum doğru hatırladın...en güzeli hepsini aynı anda yapıp bitirmemek...elimizdee diğer organizayonlar içinde bişeyler kalsın..kurabiyeler kınadada güzel olur...

yaa kuzum çok uyguna gelecek...

dün perdemizi halletmiştik...150tlye diktiriyorum...pembe ışıltılı tül, üstünee kombin fonu olacak...lambasıda alındı kızçemin...bi babası halısını alacak..onuda odası geldikten sonra alıcaz...çünkü ortada çok az boşluk kalacak...tam olarak ölçüyü tutturamayızz

girdim bile şafak sayıyomm gıı :18: her türlü heyecan var, ama değişik pozlar yapıcaz dış mekanda çekicekmiş önce sonra odası gelince oda da :)

bende hilalin dediği gibi çerçeve fikrine alıştım bakalım nolcak :)

evet canım uygun ve güzel fiyatları bende bunlara bakmıştım

momsblognote: Tuğba Araz

kızlar şu odayı çok beğendim ben

çok güzelmişşş

kuzum istersen sadece kurabiye yap ? o nasıl olur yani bebek çikolatasından daha tatlı kurabiyeler hem kendin yapıcakmışın, bakalım fiyat alim ona göre karar vericem, yoksa çikolata alırım yaa

ayy avizeler çok güzel teşekkür ederim hihalimmm ilgilendiğin içinnn şimdi eşimle payaşıyorummm

Kızlar,

benim ablamda hamileydi bu ay sonu görünüyordu doğumu ama sabah suyu geldiği için hastaneye gitmiş, şimdi de doğurmayı beliyor :)
Gelsin minik kızçemiz hayırlısıyla inş.

GÜNAYDIN CANLARRR

iki gündür akşamları sahile inip yürüyüş yapıoz sonra da sabahları uyanamıoz bi türlü
tam uykucu olduk kızımla
bi yandan yeni evimizin hazırlıkları sürerken bi yandan prensesimizin odasıyla ugrasıoz
herşey cok heyecanlı cok güzel gidio :79:

daha cok erken bunları takmasına ama minik prensesime tokalar aldım bennn

bu arada ananemle dedem tontişlerimmm geldiler :118:
normalde istanbulda da evleri var ama onlar izmitte istanbulun kargaşasından uzak iki tontonum köy evlerinde yaşıolar..
bu akşam bütün aile annemlerde toplanıcaz coook mutluyummmm

sizlerde ne var ne yok tatlılarımm ?

Kızlar,

benim ablamda hamileydi bu ay sonu görünüyordu doğumu ama sabah suyu geldiği için hastaneye gitmiş, şimdi de doğurmayı beliyor :)

oy ne güzel kolaycıkk gelsinn bebiş inşalahhh

hilalimmmmmmm 4 tl dedi tanesine yuh nerden bulucam uygun yaa

slm herkese sağlık ocağındaki aile hekiminden geliyorum şimdi, tahlillerimi gösterdim, iğne dedi hemen ve iki kutu toplam 10 tane iğne yazdı, her gün gel yapalım, şu an kan tahlili yapmanın bir anlamı yok yükselmez 15 günde, aynı o da bu şekilde doğum yapaman dedi hayır yani anlamıyorum çocuk içim de mi kalıcak yükselmezse kan verilmesi lazımmış, inşallah iğnelerden sonra yükselir biraz, hayır yani vampir mi doğuruyorum anlamadım ki, yakında bella gibi kan içicem az kaldı haberler böyle

biz de haftaiçi alıcaz herşeyimizi Allahın izniyle... :)

çok şirinmişşşş :)
krem kullanıyor musun tatlım?? dün saf zeytinyağı sürdüm nasıl emdi cildim hemen yağı...

girdim bile şafak sayıyomm gıı :18: her türlü heyecan var, ama değişik pozlar yapıcaz dış mekanda çekicekmiş önce sonra odası gelince oda da :)

ohh süper yaa özendim bak şimdi

Kızlar,

canımm sağlıkla doğsun inşallahh.. gelişmelerden haberdar et bizi...

selam canımm hoşgeldinn.....
iki gündür nerde bu kız diyorum bende :)
benim de gözüm hep tokalara saç bantlarına gidiyo ama daha almadım. uğur böceği çok güzelmişşş....
biz de haftasonu tüm aile toplanıp ayıptır söylemesi mangal partisi yapıcaz :)

oy ne güzel kolaycıkk gelsinn bebiş inşalahhh

hilalimmmmmmm 4 tl dedi tanesine yuh nerden bulucam uygun yaa

yaa kuzum dedim yaa ben sana...kurabiye yaptıracagınaa 4tlye kalıcı bi hediye yaptırırsın...dur biraz bakalım uygun buluruz belki...biberon şeklinde kalıp alıp kendin yapsan yasminim meselaa? bi ölçüden 70-75tane kurabiyee çıkıyor...üstüne uçuk maviden şeker hamuru...koy poşete al sana kurabiye....konuşuruzz gelince..şimdi yemek zamanı kuzucumm

selam canım... inşallah yükselir değerlerin... ben de anlamadım valla çocuğu içinde mi bırakmaya kararlı bu doktorlar ?

Son düzenleme:
kızlar yarın doktora gidicez...
şimdi doktor bana ne raporu yazıcak? iş görmez mi çalışabilir mi?

cuma günü raporu işyerine teslim edip ayrılıcam da...

Günaydınn şekerlerrnasılsınız bakalımm??
Biz aylardan sonra ilk defa geç uyandık bugün, sonra rahat rahat kahvaltımızı yaptık kızımla. Tam ev moduna geçtik yani, darısı da çalışan hamiş arkadaşlarımın başına

Tatlım benim eşim tarafı eskişehirli, zaten cinsiyeti belli olmadan önce erkek olursa babamın adını koyarız diyordu eşim. HAtta ben burda da paylaşmıştım sizinle Naci olsun diyor, ikinci ismi de bana bırakıyorlar diye. Puff sırf bu yüzden oğlum olsun istemiyordum, Allahımın gücüne gitmesin inşallah...

Canım malesef böyle talihsizlikler yaşanıyor. çok kötü gerçekten, minicik bebeğin vebalini nasıl alabiliyorlar anlamıyorum. Allahım arkadaşının meleğine acil şifalar versin, bizi de böyle kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallah.

Off bu gidişle benim kızçem de tosuncuk olacak,, inşallah hayırlı bir ebe ve doktora düşeriz de sorun yaşamayız

dua et canım kızına naciye olsun dememişler.........

günaydın zuuzulaarrr minik bebişlerr nasılsınızzz

hiloşummm evett ben sadece özel eşyaları toplucam çanaklar mutfak ve kıyafetleri

kızlar bugün işim çookk nüfus müdürlüğüne gidicem ikamet adresini değiştiricem ordan annemlere gidicem abim geliyor bugünnn

aaa daha evi temzilemeliyimmmm sizleri öpüyorrummmmmmm Allaha emanet olalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…