k
aaaaaaaa...ben senın kızın odasını kaynanan aldı sanıyodum...sadece o ahşap beşiği mi alacak senın begendiğin ?
kaynananın aldığını kendı yatak odana mı sercen?kız sen çok uyanıksın haaaaa..
kokoşa bak ya..bebek kapı süüs bile kırmızı...benim beyaz olacak karra değiştirmezsem...
hilal bencede kurabiyeyi diş bugdayında yap...
2 tane şeker fazla zaten...
ay ben çok acıktım yaa.... kahvaltı yaptım halbuki... az meyve yedim o da yatıştırmadı açlığımı :18: midem kazınıyo resmen
bu arada bu dönemde kabızlık normalmiş, çizelgemde öyle yazıyo... yarın doktora da söylicem belki bi ilaç hap bişi verir...
benim vucudumda çizelgeme uygun ilerliyor...kabızlık bendede var...iş yerindeki alaturka wc beni öldürüyorr çok afedersinizzz
buarada bebeğimin odasının avizesini aldım...dün gösterdiğim ucunda metal sallananı aldım...kargoda satıcıdann pek iyi oldu...kendi odamı 20sinden sonra alıcam..yeni üyee hediye çeki yüklemişler 25 tl.20 eylülde aktif hale gelecekmiş...onuda o zaman alıcazzz
hilal sudeme katılıyorum hepsi birden çok olur bir de sen 6. Ay kınası yaptıracaktın değil mi yanlış hatırlamıyorum oraya da bişeyler sakla
Allahtan bizim alafranga... yoksa mahvolurdum ben... geçen bi yere gittim de alaturka vardı, amann ne zormuşş alaturka wc
nasıl kurtulucaz kabızlıktan :18:
ooo 25 tl süpermiş canım yaaa, çok uyguna gelicek sana :)
valla ben de dayanamıyorum :):):):)
oo süpermiş... doğum moduna girersin artık sen :):):):)
alıcak ta zorla yaptırıyoruz işte :)
aslında hastanede herşey aynı tonda olsun istiyorum ben... geceliğim kırmızı, bebek beyaz kırmızı, süsler çikolatalar kırmızı... ben ve kapı süsüm hariş diğerleri pembe beyaz oluyo
bi eminönüne gidelim bakalım ne çeşitler var, ona göre düşünücez bişeyler.. gerçi eşime kalsa daha çok erken.. bebek doğmadan mevlüdü mü düşünüyosun diyo.. haklı ama bi daha zamanım olmıcak çarşıyı gezmeye...
hilal en hesaplı ve güzel çerçeve bu AYAK ÇERÇEVE BEBEK ŞEKERİ İÇİN KAMPANYA FİYATI GittiGidiyor'da 63322561
bir de alıntıda problem var ben ilk tercihim 1. si 2. tercihim 2. si ama 3-ve 4 çok ağır geldi sade odası var kuzunun bozma bence
bende kurabiyeleri kendi yapcam canım inşallah..izne çıkıncaa yaparım...bayatlamıyor zaten uzunca bi süre...üstünede şeker hamurundan süs yapıcam..kalıplarım var evde...hazır alırken 2tlden fazla verme hayatımm...bazen çok garip rakamlar çıkıyorr karşınaa...çok şaşalı bişey olmadıktan sonraa değmez 4-5 tl vermeye emii;?
kurabiyeyi ne zaman dagıtabileceğim konusunda bende kararsız kaldım şimdi..hastanede çikolata...eve gelenleree 2 tane bebek şekeri (biri magnetli,biri çerçeveli),lohusa şerbeti...
acaba diyorum kurabiyeyi şimdi hiç karıştırmasamda diş bugdayındamı yapsamm onuu? hmmmm bilemedim valla bendee:44:
yaaa bende karar veremedim esramm yaaa:44:
yasminim senin için kuzumm:
Eki Görüntüle 508520 Eki Görüntüle 508521 Eki Görüntüle 508522 Eki Görüntüle 508523 Eki Görüntüle 508524 Eki Görüntüle 508525 Eki Görüntüle 508526 Eki Görüntüle 508527
Philips / Massive Flavio Sarkıt - Mavi - Aydınlatma
Cone Light Sarkıt Küre Mavi - Aydınlatma
Yumoş İkili - Ahşaplı Mavi Renkli Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma
Bulut Üçlü Ahşaplı ve Bulut Görünümlü Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma
Gemi-Gemi Temalı 5'li Krom ve Beyaz Renkli Modern Sarkıt Avize - Aydınlatma
Oliver Üçlü Camlı ve Ahşaplı Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma
Yelken Tekli-Yelkenli Temalı Ahşaplı ve Çok Renkli Çocuk Odası Avizesi - Aydınlatma
ggde modeller var ama fiyat limitini bilmediğim için tek tek yazmadım canım..
Avize GittiGidiyor'da
ben kızçeminkini şurdan beğendim...balıklı olanda bu sitedee:
doludoluavize.com modern avizeler,klasik avizeler,tekli avizeler,aplikler,Avize çeşitleri,Avize modelleri,En hesaplı Avizeler; burada
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3167&urun_id=135212
nasıl sizce?
bu arada söylemeyi unuttum..dün akşam üstümü değiştirirken göbeğimdee bi çatlak gördüm...sanırım başlıyorum çatlamaya..hemen eşime gösterdimm...oda çok değil ama var dedi
Kızlar,
benim ablamda hamileydi bu ay sonu görünüyordu doğumu ama sabah suyu geldiği için hastaneye gitmiş, şimdi de doğurmayı beliyor :)
Gelsin minik kızçemiz hayırlısıyla inş.
Kızlar,
benim ablamda hamileydi bu ay sonu görünüyordu doğumu ama sabah suyu geldiği için hastaneye gitmiş, şimdi de doğurmayı beliyor :)
yaa kuzum çok uyguna gelecek...
dün perdemizi halletmiştik...150tlye diktiriyorum...pembe ışıltılı tül, üstünee kombin fonu olacak...lambasıda alındı kızçemin...bi babası halısını alacak..onuda odası geldikten sonra alıcaz...çünkü ortada çok az boşluk kalacak...tam olarak ölçüyü tutturamayızz
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3167&urun_id=135212
nasıl sizce?
bu arada söylemeyi unuttum..dün akşam üstümü değiştirirken göbeğimdee bi çatlak gördüm...sanırım başlıyorum çatlamaya..hemen eşime gösterdimm...oda çok değil ama var dedi
girdim bile şafak sayıyomm gıı:18: her türlü heyecan var, ama değişik pozlar yapıcaz dış mekanda çekicekmiş önce sonra odası gelince oda da :)
Kızlar,
GÜNAYDIN CANLARRR
iki gündür akşamları sahile inip yürüyüş yapıoz sonra da sabahları uyanamıoz bi türlü
tam uykucu olduk kızımla
bi yandan yeni evimizin hazırlıkları sürerken bi yandan prensesimizin odasıyla ugrasıoz
herşey cok heyecanlı cok güzel gidio :79:
daha cok erken bunları takmasına ama minik prensesime tokalar aldım bennn
Eki Görüntüle 508539 Eki Görüntüle 508540 Eki Görüntüle 508545
bu arada ananemle dedem tontişlerimmm geldiler :118:
normalde istanbulda da evleri var ama onlar izmitte istanbulun kargaşasından uzak iki tontonum köy evlerinde yaşıolar..
bu akşam bütün aile annemlerde toplanıcaz coook mutluyummmm
sizlerde ne var ne yok tatlılarımm ?
oy ne güzel kolaycıkk gelsinn bebiş inşalahhh
hilalimmmmmmm 4 tl deditanesine yuh nerden bulucam uygun yaa
slm herkese sağlık ocağındaki aile hekiminden geliyorum şimdi, tahlillerimi gösterdim, iğne dedi hemenve iki kutu toplam 10 tane iğne yazdı, her gün gel yapalım, şu an kan tahlili yapmanın bir anlamı yok yükselmez 15 günde, aynı o da bu şekilde doğum yapaman dedi hayır yani anlamıyorum çocuk içim de mi kalıcak yükselmezse kan verilmesi lazımmış, inşallah iğnelerden sonra yükselir biraz, hayır yani vampir mi doğuruyorum anlamadım ki, yakında bella gibi kan içicem az kaldı haberler böyle
kuzummmm hızlı hızlı yazdımdaa ondaann gelmedi aklımaaaaösürrrr olsunnn emi mirayımm:18:
senin oğlan evi nereli? oğlan olursaa uçarı kaçarı yok isterler eğer onlarda kayserili isee? veya civarııı
:18:
günaydın kızlar,
benim de izne ayrılmama 23 gün kaldı.
bugün canım çok sıkkın.geçen hafta doğum yapan bi tanıdığımız vardı.kız bir tıp fakültesinde doğum yaptı.42. haftasına kadar beklettiler kızı ve 42. haftasında doğum yaptırdılar.kız yaklaşık 17 saat sancı çekti."tüm sorumluluğu üstleniyorum sezeryan yapın bana" diye yalvarmış sancı çekmekten helak olunca ama kabul etmemişler.bebek 4 kg dı. normal doğum yaptı kız ama çok fazla dikişi vardı.biz sevinmiştik çok şükür sağ salim doğum yaptı diye. meğer bebeğin doğum sırasında omuzdan kolu kırılmış ve kendi kendine iyileşir diye söylememişler.1 haftalık bebeğin kolu morarıp şişmiş.kız bebeği hastaneye götürmüş.doktorlar o zaman söylemiş doğum esnasında bebeğin kolunun omuzdan kırıldığını.bebeğe hiç bişey yapmadan göndermişler.kendi kendine iyileşir demişler.duyunca çok üzüldüm, sabaha kadar aklıma takıldı. bebek için dua edermisiniz?
Off bu gidişle benim kızçem de tosuncuk olacak,, inşallah hayırlı bir ebe ve doktora düşeriz de sorun yaşamayızgünaydın canlarım nasılsınızesrayı okula bıraktım geldim şimdide küçük eltiye kahvaltıya gideceğim
bebek en kısa zamanda en iyi şekilde iyi olur inşş
kızlar normal doğum düşünenlere tavsiyem su kesinlikle suyunuzu patlattırmayınnnnnn
büşra 4 kilo doğdu ama kendi suyu ile doğdu ve rabbimin verdiği doğal şekliyle dogduğu için ben hissetmedim bile bebeğin çıkış anını hatta çıkısını
hani adetliyken sıcak bir akıntı olur kan pıhtısı gelir bolca ya büşranın çıkışı aynen öyleydi içimden sıcacık aktı gitti
ama esra 3,5 kilo olmasına rağmen suyumu patlattılar hemen doğsun diye ve kuru kuru doğum yaptım ve ıstıraplı oldu bu doğum benim için
hastane önemli evet dr de öenmli evet ama doğumda olan ebede çok önemli kızlar
arkadasımın dr çok iyi idi ama dr gelmeden ebe suyu patlatmış ve arkadaşım için ıstıraplı bir doğum olmuş dr kızmış ben sezeryan yapacaktım beni beklemeden neden suyu patlattın diye
doğum sancınızın başladığını anlayabilmek için bebeğinizin hareketlerini hep takip edin
bebekler doğumdan 2 gün önce hareket etmiyorlar doğum için güç topluyorlar rabbim böylesini uygun görmüş onlara dünyaya tamamen kendi gücüyle dünyaya gelmesi bebek için en sağlıklısı
sancı taktırmayın elinizden geldiği kadar çünkü bu serumla olan sancıda bebekden hareket gelmiyor doğmak için vücut çocuğu dışarı atıyor
hem normal sancıda kademe kademe sancı çoğalırken sunni sancıda dk başı şiddetle kasılıyorsunuz
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Günaydınn şekerlerrnasılsınız bakalımm??
Biz aylardan sonra ilk defa geç uyandık bugün, sonra rahat rahat kahvaltımızı yaptık kızımla. Tam ev moduna geçtik yani, darısı da çalışan hamiş arkadaşlarımın başına
Tatlım benim eşim tarafı eskişehirli, zaten cinsiyeti belli olmadan önce erkek olursa babamın adını koyarız diyordu eşim. HAtta ben burda da paylaşmıştım sizinle Naci olsun diyor, ikinci ismi de bana bırakıyorlar diye. Puff sırf bu yüzden oğlum olsun istemiyordum, Allahımın gücüne gitmesin inşallah...
Canım malesef böyle talihsizlikler yaşanıyor. çok kötü gerçekten, minicik bebeğin vebalini nasıl alabiliyorlar anlamıyorum. Allahım arkadaşının meleğine acil şifalar versin, bizi de böyle kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallah.
Off bu gidişle benim kızçem de tosuncuk olacak,, inşallah hayırlı bir ebe ve doktora düşeriz de sorun yaşamayız
dua et canım kızına naciye olsun dememişler.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?