niye dışarda bekliyo.. gelsin yanına muhabbet edin işte....
evet 32. hafta oluyo. ya ben dedim doktora aslında 32yi geçmiş oluyo diye.. yok sen 13ünde gel diye ısrar etti. aslında başlatabilirdik hafta başından itibaren ama öyle oldu işte...
aynen canım yaa, ben de çok dikkat ediyorum, çay hiç içmiyorum artık açık bile, yediklerim emilimi azaltmasın diye taa sabah namazında içiyorum ben hapımı, yumurtadan sonra c vitamini alıyorum, et-yoğurt ikilisini yemiyorum, pekmez ben de içiyorum artık ilça niyetine sabahları 3 çorba kaşığı, senin yine yükselmiş, ben 10,5 la başladım tek hap atıyordum, 9,5 a düştü iki hapa başladım, 2 aydır falan ikişer içmeme rağmen 8,4 e düşmesi korkuttu beni, demir depolarıma bakıldı benim de demir ve b 12 normal değer çıktı ferritin düşük ama o da normali 15-150 iken benim 12 çıktı, bakalım iğne etki eder dedi doktor, gün aşırı yaptırsan da olur dedi ama hergün yaptırmam daha iyiymiş, her gün gidicem iğneye valla en sonra da ilkokul 1 de olmuştum korktum biraz ama hemşirenin eli hafifti Allahtan :)
Gelmez sabit duramaz o sikilir benimki biraz ilginc bi tip aslinda esra bazen diyorum sizin gibi Bize ufak bi ayrilikmi lazim ne bu ara pek iyi gecinemiyoruz
biz de haftaiçi alıcaz herşeyimizi Allahın izniyle... :)
çok şirinmişşşş :)
krem kullanıyor musun tatlım?? dün saf zeytinyağı sürdüm nasıl emdi cildim hemen yağı...
ohh süper yaa özendim bak şimdi
canımm sağlıkla doğsun inşallahh.. gelişmelerden haberdar et bizi...
selam canımm hoşgeldinn.....
iki gündür nerde bu kız diyorum bende :)
benim de gözüm hep tokalara saç bantlarına gidiyo ama daha almadım. uğur böceği çok güzelmişşş....
biz de haftasonu tüm aile toplanıp ayıptır söylemesi mangal partisi yapıcaz :)
kızlar yarın doktora gidicez...
şimdi doktor bana ne raporu yazıcak? iş görmez mi çalışabilir mi?
cuma günü raporu işyerine teslim edip ayrılıcam da...
Günaydınn şekerlerrnasılsınız bakalımm??
Biz aylardan sonra ilk defa geç uyandık bugün, sonra rahat rahat kahvaltımızı yaptık kızımla. Tam ev moduna geçtik yani, darısı da çalışan hamiş arkadaşlarımın başına
Tatlım benim eşim tarafı eskişehirli, zaten cinsiyeti belli olmadan önce erkek olursa babamın adını koyarız diyordu eşim. HAtta ben burda da paylaşmıştım sizinle Naci olsun diyor, ikinci ismi de bana bırakıyorlar diye. Puff sırf bu yüzden oğlum olsun istemiyordum, Allahımın gücüne gitmesin inşallah...
Canım malesef böyle talihsizlikler yaşanıyor. çok kötü gerçekten, minicik bebeğin vebalini nasıl alabiliyorlar anlamıyorum. Allahım arkadaşının meleğine acil şifalar versin, bizi de böyle kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallah.
Off bu gidişle benim kızçem de tosuncuk olacak,, inşallah hayırlı bir ebe ve doktora düşeriz de sorun yaşamayız
kuzum allah yardımcın olsunnnngünaydın zuuzulaarrrminik bebişlerr nasılsınızzz
hiloşummm evett ben sadece özel eşyaları toplucam çanaklar mutfak ve kıyafetleri
kızlar bugün işim çookk nüfus müdürlüğüne gidicem ikamet adresini değiştiricem ordan annemlere gidicem abim geliyor bugünnn
aaa daha evi temzilemeliyimmmm sizleri öpüyorrummmmmmmAllaha emanet olalımmmmmm
sağol canımmm....
nst ye gireceğini doktor mu söyledi? beni de sokar mı acaba yaaa ??:18:
teyzeme sordum da o da eğer nst ye bağlayacak olsa bi önceki randevunda söylerdi dedi... 15-20 dk sürüyomuş ortalama.
selam kızlar, yoğunum yazamıyorum((( biraz mola verdim.
ben yarın işi bırakıyorum sanırım :)
evet yaa ne güzel olucakvalla kocamla aynı evde yaşamayı unuttum resmen
önceden gidip gelirken bazen o kadar tuhaf hissediyodum ki kendimi, utanıyodum resmen eşimden ilk saatlerde... beni havalimanından aldığında hemen eve gitmeyelim, dolaşalım, yemek yiyelim falan diyodumtabii 1-2 saat içinde tekrar eski formuma kavuşuyodum o ayrı mesele şimdide bi tuhafım aslına bakarsan... hem hamileyim, son hafta acayip büyüdü karnım, eşim görünce bi tuhaf olucak, hem yeni eve taşınmış olucaz, hem eşim istanbulda çalışmaya başlıcak, hem bebek gelicek...vs.vs.. hasret gidermenin yanında tüm bunlara alışma dönemi de bizi bekliyor :)
Yok tatlım daha randevu almadım, doktoru da kimi önerirsin diye sana soracaktım. Ben bu pazartesi rapor almak için başka bir yere gittim ya, eşim o gün ataşehir çok yakın bize bundan sonraki kontrollerinde oraya gideriz artık, orda da yaparsın doğumu dedi.
3 hafta sonraya randevu alıp artık oraya gidicem.
fıstıklar nasılsınız biz yoğun bir şekilde çalışıyoruz o yüzden yazamıyoruz pek size okumaya çalışıyoruz
sedefim canım nasılsın nasıl yeni evin işleri
aysunum esram sizelrde eve taşınma telaşındasınız hala
hayat fıstığım senin klozet tamam dimi :)
bulemsum doğum hakkında katılıyyorum doğal yöntem en iyisi hakkımızda hayırlısı
milonam mirayım neler yapıyorsunuz
daha daha ismini sayamadığım annişler özlüyorum sizlerle konuşmayı bende yarın çalışabilir raporumu alıcam bakalım nereye kadar dayanabilecem
kızlar merhaba herkese biraz önce gezinirken butikbebe de çok cici şeyler gördüm bebeğinin odasına lamba düşünenler için haber vermek istedim. bi bakın dedim.
Eki Görüntüle 508589 Eki Görüntüle 508590 Eki Görüntüle 508591
fıstıklar nasılsınız biz yoğun bir şekilde çalışıyoruz o yüzden yazamıyoruz pek size okumaya çalışıyoruz
sedefim canım nasılsın nasıl yeni evin işleri
aysunum esram sizelrde eve taşınma telaşındasınız hala
hayat fıstığım senin klozet tamam dimi :)
bulemsum doğum hakkında katılıyyorum doğal yöntem en iyisi hakkımızda hayırlısı
milonam mirayım neler yapıyorsunuz
daha daha ismini sayamadığım annişler özlüyorum sizlerle konuşmayı bende yarın çalışabilir raporumu alıcam bakalım nereye kadar dayanabilecem
kızlar merhaba herkese biraz önce gezinirken butikbebe de çok cici şeyler gördüm bebeğinin odasına lamba düşünenler için haber vermek istedim. bi bakın dedim.
KUZUM ehrgün zeytınyagı sürüyorum ama çatlıyorum yinede..belkii bi kaç kızarıklıklaa kalırr belki devam eder bakalım bekleyip görecezz..
iş göremez raporu verecek kuzum...ilgili kişinin doğumuna 8 hafta=56gün kalmış olup doğum iznine ayrılması uygun görülmüştür diyecek...mühür onay falan filan..sonra sen onu kurumaa dilekçe ile sunaacksın...
ben 3 eylülde çalışabilir raporumu almaya gittiğimde..rutin olarak ultrasıona girdim...muayenemiz bitti...nstyede gireceksin dedi...1 kişi varmış önümdee onu bekledim ve girdim...muhteşem bişey..20-25 dakika boyuncaaa tık tık tık tık kuzunu duyuyorsun...söylememişti bi önceki kontrolümde yanii...
yarınmıı? neden bi gün öne çektin?:44:
yaa siz memurların işi ne kadar zor gercektenn gecen haberlerde izledim ögretmenler isyan ediodu
cocugum babasını tanımıo die bagırıolardı
neyse ki siz kavuşuosunuz cok şükürrr
inan o alışma dönemi bizde de olucak yeni ev, bebek, yeni hayat :)
sağlığımız, huzurumuz, aşkımız böyle oldukça herşeyin bi önceki günden daha güzel olacagına inanıorum ben
Allahımın izniyleeee
sagol canımın içi cooook iyiyiz şükürler olsunnn
evimizin temizliği ve ankastre setlerimizin takılması dışında hiç bir işi kalmadı yeni evin
bi yandan da prensesimizin odasıyla meşguluz :)
sen nasılsın ne var ne yok ?
cok güzeller ama en güzeli benim kızımın odasının avizesi
Hilalim nasılsın perde halı olayı ne durumda ? ben hala secemedimde :)
yasminimmmmm hiçte görmüosun beniii
aaay çok şirinlerrrrr
kız yazdım yaaaaa gitmedi miki o yazdıkklarım :44: vallaa yazdım görmez olurmuyummmmmmmmşekerimmmmmmmmm en güzeli senin kızınınmışş yerimmm onu :)
canımmmmmmmm applepay bak buldummm
Bugün, 13:31 Konu Sahibi : bulemsu #47653
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
Giriş tarihiMar 2012Mesajlar3,121
[h=2][/h] coyness kullanıcısından alıntı
slm herkese sağlık ocağındaki aile hekiminden geliyorum şimdi, tahlillerimi gösterdim, iğne dedi hemenve iki kutu toplam 10 tane iğne yazdı, her gün gel yapalım, şu an kan tahlili yapmanın bir anlamı yok yükselmez 15 günde, aynı o da bu şekilde doğum yapaman dedi hayır yani anlamıyorum çocuk içim de mi kalıcak yükselmezse kan verilmesi lazımmış, inşallah iğnelerden sonra yükselir biraz, hayır yani vampir mi doğuruyorum anlamadım ki, yakında bella gibi kan içicem az kaldı haberler böyle
ay hadi ya geçmiş olsun kuzum, kan içicez hakkaten bu ne böyle :)
esraa86 kullanıcısından alıntı
biz de haftaiçi alıcaz herşeyimizi Allahın izniyle... :)
çok şirinmişşşş :)
krem kullanıyor musun tatlım?? dün saf zeytinyağı sürdüm nasıl emdi cildim hemen yağı...
ohh süper yaa özendim bak şimdi
canımm sağlıkla doğsun inşallahh.. gelişmelerden haberdar et bizi...
selam canımm hoşgeldinn.....
iki gündür nerde bu kız diyorum bende :)
benim de gözüm hep tokalara saç bantlarına gidiyo ama daha almadım. uğur böceği çok güzelmişşş....
biz de haftasonu tüm aile toplanıp ayıptır söylemesi mangal partisi yapıcaz :)
sen de yaptırırsın kuzuuuuu nolcakk
annesininbirtanesi kullanıcısından alıntı
yaa kuzum dedim yaa ben sana...kurabiye yaptıracagınaa 4tlye kalıcı bi hediye yaptırırsın...dur biraz bakalım uygun buluruz belki...biberon şeklinde kalıp alıp kendin yapsan yasminim meselaa? bi ölçüden 70-75tane kurabiyee çıkıyor...üstüne uçuk maviden şeker hamuru...koy poşete al sana kurabiye....konuşuruzz gelince..şimdi yemek zamanı kuzucumm
ya ben yapmam sanırım pek becerikli değilim yaa 2 liradan bulsam iyi olacak aslında. nasıl yapılıyor ki tarifi var mı ? burda şeker hamuru bulmak bile zor
moonsun88 kullanıcısından alıntı
günaydın zuuzulaarrrminik bebişlerr nasılsınızzz
hiloşummm evett ben sadece özel eşyaları toplucam çanaklar mutfak ve kıyafetleri
kızlar bugün işim çookk nüfus müdürlüğüne gidicem ikamet adresini değiştiricem ordan annemlere gidicem abim geliyor bugünnn
aaa daha evi temzilemeliyimmmm sizleri öpüyorrummmmmmmAllaha emanet olalımmmmmm
slm canımmmm kolay gelsinnnnnnnnnn
ApplePay kullanıcısından alıntı
buralardayım esrammm :) biraz tembellik biraz koşturmaca geçinip gidioz :)
yaa dayanamıom alıom cicili bicili şeyler hep :)
oyyy mangala hiç dayanamam ben afiyet olsun şimdiden
cuma günü benimde kontrolüm var bu defa daha bi heyecanlıyım
ilk defa nst ye giricem :)
mirayım selammmev keyfi yapıosunuz desene :) sen haketmiştin bunu o kadar yorgunluktan sonra
canımmm aysunummm Allah kolaylıklar versin...
şekerimm nasılsınnnnnnn
sen nasıl yapacaksın bakim hastanede ne dağıtıcan-mahnetmi alıcan filan
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3167&urun_id=135212
nasıl sizce?
bu arada söylemeyi unuttum..dün akşam üstümü değiştirirken göbeğimdee bi çatlak gördüm...sanırım başlıyorum çatlamaya..hemen eşime gösterdimm...oda çok değil ama var dedi
yok canım izmirdeyim, artık gitmicem o doktora , şifa hastanesinden randevu aldım oraya devam edicem
slm kızlar
biz geldik. çalışabilir raporumu alıp kurumuma verdim. buarada Ankarada trafik bu saatte bile yoğun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?