2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar nasıl sizce ben çok beğendim farklı geldi ama biraz pahalı tanesi 3.80. aslında herkese vermeyi düşünmüyorum mevlütte sadece lokum şeker tarzı bişey dağıtıcam kutulu olabilir mesela. alacagım süslü şekerleri dokğum için gelen yakın akrabalara verecegim o da toplasan en fazla 15 20 tane eder ama gene pahalı gibi sanki ne dersiniz? değer mi?

Eki Görüntüle 508622

bir de şu var bu daha da ucuk fiyat . 6.50 tl

Son düzenleme:

ayyy yiriz seni mervecikkkk ne güzel haberlerle geliosun sen öyle enejik enerjikkkk

sen yürüyüş yapıo musun ? salı akşamı aşkımla sahilde yürüken bi hamile bi kız gördüm
sana benzettim hızlı hızlı yürüodu yanında da eşi vardı sanırım sen miydin acabaaa:26:

:))) carsı pazar gezmeme ızın vermedıgınden sevgılı kocam evde butun alısverıs sıtelerını talan edıyorum:))

yok kuzum ben degıldımm.2- gun ust uste yuruyus yaptım yarım saat sonra toplanamıyorum 2 gun dayak yemıs gıbı her tarafım agrıyo :))çookk hamlamışım.

slm cnm bankada çalışıyorum(bankacıyım yani)

bende çalışıyorum ve çalışabildiğim kadar çalışacağım.

ankaraya dışarıdan gelen birisinin sevmesi zor. bürokrasinin ağır havasını herşeyde görebilirsin.trafik belli saatlerde olur, otobüs beklerken mutlaka bi sıra olur ve ona göre binersin, insanlar başka şehirlere göre daha mesafelidir(ki bu yüzden biçok kişi ankaralıları soğuk bulur), belli bir saate kadar toplu taşıma aracı vardır, çok fazla eğlence mekanı yoktur vs.

biz akşamları bostancı-caddebostan sahilinde oluoz gelirsen haberim olsun
et kuzum etttt masraf etme alışveriş sitelerini talan edebilirsin

bende finans işiyle ugrasıorum tesadüf işlerimiz baglantılı seninle :) biz şirket olarak 10 bankayla aktif şekilde çalışıoruz
şimdi önümüz dönem sonu faizleri kolay gelsin hepimize :)

ben hiç gitmedim ankaraya ama güzel şehirlerden die düşünmüşümdür hep
benim arkadasımda avukat zaten tam bürokratik bir hatun iş için gitti oraya
ama sevmedim burayı dio haftasonu geliomuş gerci :) bende gelirim belki bi gün gezmeye :)

slm kızlar

biz geldik. çalışabilir raporumu alıp kurumuma verdim. buarada Ankarada trafik bu saatte bile yoğun(

selam canım...
ankarada trafik olması çok ilginç gelmişti ilk gördüğümde :)

selam canımm... ikeadan mobilya alan çok kişi var... ben de bi bakıcam.

evet... fiyatlar uçuk cidden...
sabah farklı bi lavanta kesesi görmüştüm, onlar da hoşuma gitti. bulursam paylaşırım .

:) Kuzumm benim bebiş de tam bayram günü gelecek, doktora gittim ya, bebek 2200 gr olmuş çok ilerde, 25 ekim doğum tarihi gözüküyor dedi. O yüzden dedim ya aynı gün doğururuz belki diye

slm kızlar

biz geldik. çalışabilir raporumu alıp kurumuma verdim. buarada Ankarada trafik bu saatte bile yoğun(

Aaa tatlımm 10 sene ankarada yaşadım ben, evlenince istanbula geldimm. Annemler halen orda, demetevlerde oturuyorlar. Sen neresindensin??? Bu arada arcak81, şahinus ve lavinya arkadaşlarımız da ankaradalar

selam kızlar nasılsıınz ben annemin yanındayım geçen haftasonu kardeşimin düğünü vardı o nedenle annemdeyim pazartesi işbaşı yapacağım eee nasılsınız bakalım

Bizim kızçemiz doğdu çok şükür kızlar
darısı başımıza inş. ne kadar güzel doğum yaptı maşallah
rabbim bize de nasip etsin

ya ben yapmam sanırım pek becerikli değilim yaa 2 liradan bulsam iyi olacak aslında. nasıl yapılıyor ki tarifi var mı ? burda şeker hamuru bulmak bile zor

Mavi Renkli eker Hamuru 15,00 TL - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar

Biberon Kurabiye Kalb 8,00 TL - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar
Ayak şekilli kurabiye kalıp 8,00 TL - Pasta Kurabiye Çikolata Malzemeleri Satışı, Eğitim ve Kurslar

canım bak gerekli temel malzemeler şeker hamuru ve istediğin şekilde bi kalıp...

ben sana kurabiyenin tarifini veririm...denenmiş onaylı tariff..75-80 tane çıkıyor bir ölçü hamurdan..

ben zeynep'in odasınınkini bugun aldım kuzum...

işte bu:

perdesini dün sipariş verdik..150tlye diktiriyorum...pembeli ışıltılı tül prdesi...uçuk pembe fonları var..halısını almadık ama onuda beyazlı pembelii yumuşacık bişey almak istiyorum...mobilyası gelsinde ortada kalacak boşlugaa göree alıcazz

eee sen nasıl bişey alıcann? gösterdiğin modeldeki gibimi? krıstal taşlıı beyazz?
cuma işe gelmek zor geldi :):):):):):):)

nst güzeldir de doğumu hatırlatıyor :):):):)

hmmmm pekii o zaman...ev keyfin hayırlı ugurlu olsun şimdidennn:))

haa bak şimdi hatırladımm ben sabah aklımda şu soruyla uyandım esraya sorayım diyordumm...

şimdi biz cuma günü veya haftabasından öncee izne çıktıgımızdaa örneğin ben 28 eylülde izne çıksam 3 eylülden-27eylüle kadar çalışmış olucam ve rapordaa gün olarak 25 gün çalımış olup deyip, 25 günü aktaracak dogum sonrasınaa...ama eğer 1 ekim pazartesi günü izne ayrılsam 4 hafta (3 eylül-30 eylül arası) 28 gün aktaracak...bu durumda araya giren haftasonu bize avantaj sağlıyorr sanki...anlatabildimmi bilmiyorumdaa ben 27 eylüldemi izne ayrılsam kardeşimin kına gecesinde falan rahat etsem, yoksaa 1 ekim pazartesi günümüü?:44:

öylee sanıyorum hayatımm ne yazıkkıı çatlakların başlangıcı böylee kızarıklık oluyorrr diyee tahmin ediyorummm

selam kızlar nasılsıınz ben annemin yanındayım geçen haftasonu kardeşimin düğünü vardı o nedenle annemdeyim pazartesi işbaşı yapacağım eee nasılsınız bakalım

selam canım.. çok şükür iyiyiz... nasıl geçti düğün?

oo maşallahh... Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah

Esra o blogu gördüm ben hani sabah yazmışsın bebek odasını cok begendim die
o blog sahibini twitterdan tanıorum :)
oda ise tam bir erkek bebek odası olmuş farklı ve cıvıl cıvıl

evet benimkide ilerde gidiomuş cimcimelerr
25 ekim 2006 bizim eşimle ilişkimize başladıgımız günümüzdür söylemiş miydim
eger o gün dogarsa muhteşem olurrrr :)
bu arada dogum yaklaştıkca korkular da artmıyor degil :)
gecen gün bi abla "sen normal dogumu kolay sanıosun herhalde canından can ayrılıyor öle basit degil" dedi

selam canımmm.. cok iyiyiz şükür.. sen nasılsın?

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün..

Kızlar bi soru; ben bu aralar haftada yaklaşık 2-3 bardak nescafe içiom cok zararı var mıdır:26:

:) karışık bir durum
kardeşinin kınasına rahat hazırlanmak istiyorsan 3 günü bence hiç düşünme canım...

bir dee şunu öğrendim ben... ücretli izindeyken 2013ün 20 günlük iznini kullanıp ücretsiz izne çıkarmıyolarmış... çünkü işe başlamış sayılıyorsun eğer 2013ün iznini de kullanırsak...
senin bu yıldan iznin var mı? benim 1 gün kaldı. o da yanıcak mecburen....

selam canım.. çok şükür iyiyiz... nasıl geçti düğün?

oo maşallahh... Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah

sağolasın canım ..düğünümüz çok güzeldi tabiki baya yorulduk ....bebek alışverişimizide tamamladık bu arada eve gideyim resimleri koyacağım

teknolojik eşler sizii :):):):):)

canım ben kahveye çok sardım canım çok istiyodu... baktım olmuyo böyle... jacobsun night and day diye kafeinsiz bir kahvesi var onu aldım, gönül rahatlığıyla içiyorum artık kahvemi :):):):):):)

anlamadımmm valla....benim bu yıldan 19 gün iznim var daha kuzuu...temmuzda hakettim zaten iznimi...1 gün kulllandım 31 agustosta...yanacakmıı onlarr? aydınlat benıı nolursun?:44:

ay canım ne hamurda var şekilde, kurabiye tarifini alayım bir denemeye girişsem mi acaba ? olacak mı diye :)

bu arada avizesi çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…