sağolasın canım ..düğünümüz çok güzeldi tabiki baya yorulduk ....bebek alışverişimizide tamamladık bu arada eve gideyim resimleri koyacağım
kimden aldın randevunu şifadan canım ayrıca hangi şifadan aldın? daha önce nereye gidiyordun ki?
selam canımm... ikeadan mobilya alan çok kişi var... ben de bi bakıcam.
Mavi Renkli eker Hamuru 15,00 TL - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar
Biberon Kurabiye Kalb 8,00 TL - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar
Ayak şekilli kurabiye kalıp 8,00 TL - Pasta Kurabiye Çikolata Malzemeleri Satışı, Eğitim ve Kurslar
canım bak gerekli temel malzemeler şeker hamuru ve istediğin şekilde bi kalıp...
ben sana kurabiyenin tarifini veririm...denenmiş onaylı tariff..75-80 tane çıkıyor bir ölçü hamurdan..
ben zeynep'in odasınınkini bugun aldım kuzum...
işte bu:
Eki Görüntüle 508624
perdesini dün sipariş verdik..150tlye diktiriyorum...pembeli ışıltılı tül prdesi...uçuk pembe fonları var..halısını almadık ama onuda beyazlı pembelii yumuşacık bişey almak istiyorum...mobilyası gelsinde ortada kalacak boşlugaa göree alıcazz
eee sen nasıl bişey alıcann? gösterdiğin modeldeki gibimi? krıstal taşlıı beyazz?
hmmmm pekii o zaman...ev keyfin hayırlı ugurlu olsun şimdidennn:))
haa bak şimdi hatırladımm ben sabah aklımda şu soruyla uyandım esraya sorayım diyordumm...
şimdi biz cuma günü veya haftabasından öncee izne çıktıgımızdaa örneğin ben 28 eylülde izne çıksam 3 eylülden-27eylüle kadar çalışmış olucam ve rapordaa gün olarak 25 gün çalımış olup deyip, 25 günü aktaracak dogum sonrasınaa...ama eğer 1 ekim pazartesi günü izne ayrılsam 4 hafta (3 eylül-30 eylül arası) 28 gün aktaracak...bu durumda araya giren haftasonu bize avantaj sağlıyorr sanki...anlatabildimmi bilmiyorumdaa ben 27 eylüldemi izne ayrılsam kardeşimin kına gecesinde falan rahat etsem, yoksaa 1 ekim pazartesi günümüü?:44:
öylee sanıyorum hayatımm ne yazıkkııçatlakların başlangıcı böylee kızarıklık oluyorrr diyee tahmin ediyorummm
teknolojik eşler sizii :):):):):)
canım ben kahveye çok sardım canım çok istiyodu... baktım olmuyo böyle... jacobsun night and day diye kafeinsiz bir kahvesi var onu aldım, gönül rahatlığıyla içiyorum artık kahvemi :):):):):):)
biz akşamları bostancı-caddebostan sahilinde oluoz gelirsen haberim olsun
et kuzum etttt masraf etme alışveriş sitelerini talan edebilirsin
bende finans işiyle ugrasıorum tesadüf işlerimiz baglantılı seninle :) biz şirket olarak 10 bankayla aktif şekilde çalışıoruz
şimdi önümüz dönem sonu faizleri kolay gelsin hepimize :)
ben hiç gitmedim ankaraya ama güzel şehirlerden die düşünmüşümdür hep
benim arkadasımda avukat zaten tam bürokratik bir hatuniş için gitti oraya
ama sevmedim burayı dio haftasonu geliomuş gerci :) bende gelirim belki bi gün gezmeye :)
ay canım ne hamurda var şekilde, kurabiye tarifini alayım bir denemeye girişsem mi acaba ? Olacak mı diye :)
bu arada avizesi çok güzell
evet hilalim kristal taşlı beyaz abajurlu olacakHem oda takımımızın kristal kulplarına uyum saglıcak
Perde ve halı da hala bi şey secemedim ben:44:
Yalnız bizim odalarımız yaklaşık birbirine benzicek sanırım zevklerimiz cogu seyde aynı seninle
:) Kuzumm benim bebiş de tam bayram günü gelecek, doktora gittim ya, bebek 2200 gr olmuş çok ilerde, 25 ekim doğum tarihi gözüküyor dedi. O yüzden dedim ya aynı gün doğururuz belki diye
Aaa tatlımm 10 sene ankarada yaşadım ben, evlenince istanbula geldimm. Annemler halen orda, demetevlerde oturuyorlar. Sen neresindensin??? Bu arada arcak81, şahinus ve lavinya arkadaşlarımız da ankaradalar
anlamadımmm valla....benim bu yıldan 19 gün iznim var daha kuzuu...temmuzda hakettim zaten iznimi...1 gün kulllandım 31 agustosta...yanacakmıı onlarr? aydınlat benıı nolursun?:44:
valla ben beşik ve gardolap hepsini ikeadan alıcam, alt açmayı aldım bile, nevresimlerini yatağını yastığını falan filan da hep ikeadan aldım, eşim hep söyler çocuklar için zararsız boya diye üretilen türk mallarına güvenmem ama ikea diyorsa doğrudur diye :) benim tüm evim ikea zaten, tasarımları gerçekten çok güzel ayrıca eşimle montajına bayılırız, kendimiz kurmaya yani :)
nie teknolojik eşler dedin bakıyımmmeşim cok takılmaz işlerinden dolayı sürekli yogundur
ben facebook kullanmıorum twitter kullanıom
eşim işinden dolayı facebook ve twitter kullanıo sözde ama ikisine de cok girmez :)
aa bende alıyım ondan senden bu konuda da harika bi çözüm gelecegini biliodum yanılmamışım
hayatbanagüzel hatunuuuuu senin oda çalışmaları ne durumda?? halılar perdeler avizeler hmm?
canım yanıyor malesef... mantıken düşünecek olursan da öyle oluyor.. sonuçta sen ücretliden ücretsize hemen geçiyosun.. arada kendi izinlerini kullanırsan çalışmaya başlamış oluyosunbence mutemedine ve müdürüne sor mutlaka.. ona göre şimdi al kullan izinlerini, 3 hafta kala çık izne..
KUZUM ŞİMDİ BİZİM ik'ya sordum..2012nin izinlerinde sıkıntı yokmuşş...diğer seneye aktarabildiğimiz için...19 gün iznim sabitt benimle...benim yasal doğum iznim+2012nın ızınleri 2013 yılına sarktıgı için 2013tedeki izinleride kullanmamda sıkıntı olmazmış...2013un ızınlerini haketmen için yasal dogum ıznının o yıla sarkması gerekıyormuş...
ik'daki bayan bi ihtimal 2013un ıznını kullanırken genel müdürlük sıkıntı çıkarabilirr ancak bu sekıldee yapıp diğer senenin izninide birleştiren personel oldu zamanında dedi...:44:
ayy dur bakalımmm hakkkımızdaa hayırlısı ınsallah sorun çıkarmazlarr bebeğim yaaa:26:
dönemsonu faizlerinin tahsili aşaması şubelerin en yoğun olduğu dönemlerden biridir. allah hem ödeyenlere hem de tahsil edenlere sabır versin diyorum :))
gelirsen beklerim, misafirim olursun:) gerçi ben doğumdan 1 ay sonra izmire taşınacağım ama bi ayağım burada olacak.
ben sana akşam tarifi yazayım...bi dene kurabiyesi kafana yatarsa her halukarda buluruzz sana şeker hamuru...tanesi 4 tlden 50 tane yaptırsan 200tl vermeye değmezz...yenip bitecek bişeyy yani onun için...malzeme alsan bilee kalıcı olurr...bakarsın kafana yatar diş bugdayında, dogum gununde falanda yaparsın..malzemeye verdiğin paraya acımazsınn kuzum...
öylee olcakk kuzum...en son bittiğinde odaların fotosunu koyucazz yaa...aradaki 7 farkı bulun oyunu oynarızz senınleeee
çok hoşumaa gidiyorrr kızçelerden biriyleee aynı odaya sahıp olacak olması benım kuzumunnn
canım yanıyor malesef... mantıken düşünecek olursan da öyle oluyor.. sonuçta sen ücretliden ücretsize hemen geçiyosun.. arada kendi izinlerini kullanırsan çalışmaya başlamış oluyosunbence mutemedine ve müdürüne sor mutlaka.. ona göre şimdi al kullan izinlerini, 3 hafta kala çık izne...
yok ben uğraşamam kurma işiyle :)
bakalım bi de.. eğer hoşumuza giderse ve bişi bulamazsak ikeadan alırız bizde..
eşin teknoloji hastası değil miydi senin
sen de twitterı bırak face kullan artık
ayıpsınnnn :):):):) valla ben kahvesiz yapamamm... çay içme de olabilir ama kahvemi içmem lazım, kendimi kötü hissederim yoksa
sedefim kahvenin üzerinde kafeinsiz yazmasına dikkat et... aynı aromanın kafeinlisi de var çünküm
heee öle diosun:) evet teknolojiyi ikimizde cok sevioz yok yok bizde ama artık dur dedik kendimize
bu tarz lükse kacan masrafları kısmaya karar verdik
yaa acıcam bi ara bakalım ne zaman
bende fena kahve hastasıyım özellikle hergün bi türk kahvesi keyfim vardı hamilelikten önce ama bayadır içmiom
bu aralar nescafeye başladım işteee..
tamam tatlım cok sagoliçtikçe seni hatırlıyıciiiiiim
işte kahvenin hatırı... her içtiğinde hatırlıcaksın beni
ben de bayılırım türk kahvesine, yanında taze bir lokumla :)
nescafe konusunda da ayıptır söylemesi gurmeyim diyebilirimçeşit çeşit aromalarım, soslarım var evde bigün gelirsin yaparım sana inşallahh :)
hemde 40 yıl
bende aynen kahve+lokum ikilisi hayatımın vazgeçilmezlerindendir
bostancı safranbolu lokumcusu ve eminönü kurukahveci mehmetefendi nin daimi müşterilerindenim ben
yok ben o kadar deilim nescafe de :)
inşallah coook isterim düzenimizi kurduktan sonra gerçekleştireceklerimiz arasında olsun bu
selam kızlar
sanırım ilk defa bu saatte yazıyorum topice
artık doğum iznindeyim ya girebiliyorum buraya
hmm inşallah unutulmamışımdır :26:
esra.......
şu 70.000 meslesi varya...ben yanlışlıkla kronometreyi sıfırlamışım....10.bin küsürdü devamını net hatırlamıyorum..
dualarda anahtar kilit ilişkisi vardır ya...şimdi okuyorum ama 70.000 olmayacak ne olur ne olmaz diye 70.000den fazla olacak sence ne yapıyım?
okuyum mu okumayım mı?....elim bi hırlı durmaz ya bir an önce bitircem diye...su içerken su doldururken habire okursam olacağı bu...internette takılırken..
selam canım, unutulmadın henüz :):):):):):)
ha iyi tam zamanında dönüş yapmışım demek
gözün aydın bu arada canım girmesemde takipteydim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?