2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kimden aldın randevunu şifadan canım ayrıca hangi şifadan aldın? daha önce nereye gidiyordun ki?

gaziemir şifadan hatice ışık hanımdan aldım, gaziemirde oturuyorum zaten yürüyerek giderim evime çok yakın, ayın başında aldım randevuyu taaa 24 eylüle yazarım en erken dedi, daha önce buca doruk ayşe hanıma gidiyordum

selam canımm... ikeadan mobilya alan çok kişi var... ben de bi bakıcam.

valla ben beşik ve gardolap hepsini ikeadan alıcam, alt açmayı aldım bile, nevresimlerini yatağını yastığını falan filan da hep ikeadan aldım, eşim hep söyler çocuklar için zararsız boya diye üretilen türk mallarına güvenmem ama ikea diyorsa doğrudur diye :) benim tüm evim ikea zaten, tasarımları gerçekten çok güzel ayrıca eşimle montajına bayılırız, kendimiz kurmaya yani :)

evet hilalim kristal taşlı beyaz abajurlu olacak hem oda takımımızın kristal kulplarına uyum saglıcak
perde ve halı da hala bi şey secemedim ben:44:
yalnız bizim odalarımız yaklaşık birbirine benzicek sanırım zevklerimiz cogu seyde aynı seninle

nie teknolojik eşler dedin bakıyımmm eşim cok takılmaz işlerinden dolayı sürekli yogundur
ben facebook kullanmıorum twitter kullanıom
eşim işinden dolayı facebook ve twitter kullanıo sözde ama ikisine de cok girmez :)

aa bende alıyım ondan senden bu konuda da harika bi çözüm gelecegini biliodum yanılmamışım

hayatbanagüzel hatunuuuuu senin oda çalışmaları ne durumda?? halılar perdeler avizeler hmm?

Son düzenleme:

dönemsonu faizlerinin tahsili aşaması şubelerin en yoğun olduğu dönemlerden biridir. allah hem ödeyenlere hem de tahsil edenlere sabır versin diyorum :))
gelirsen beklerim, misafirim olursun:) gerçi ben doğumdan 1 ay sonra izmire taşınacağım ama bi ayağım burada olacak.

ay canım ne hamurda var şekilde, kurabiye tarifini alayım bir denemeye girişsem mi acaba ? Olacak mı diye :)

bu arada avizesi çok güzell

ben sana akşam tarifi yazayım...bi dene kurabiyesi kafana yatarsa her halukarda buluruzz sana şeker hamuru...tanesi 4 tlden 50 tane yaptırsan 200tl vermeye değmezz...yenip bitecek bişeyy yani onun için...malzeme alsan bilee kalıcı olurr...bakarsın kafana yatar diş bugdayında, dogum gununde falanda yaparsın..malzemeye verdiğin paraya acımazsınn kuzum...

öylee olcakk kuzum...en son bittiğinde odaların fotosunu koyucazz yaa...aradaki 7 farkı bulun oyunu oynarızz senınleeee
çok hoşumaa gidiyorrr kızçelerden biriyleee aynı odaya sahıp olacak olması benım kuzumunnn

ben de incirlide oturuyorum.evet onlar da ankaradalarmış.ilk başlarda bilmiyordum ama bu hafta başında öğrendim onların da ankarada oturduklarını

anlamadımmm valla....benim bu yıldan 19 gün iznim var daha kuzuu...temmuzda hakettim zaten iznimi...1 gün kulllandım 31 agustosta...yanacakmıı onlarr? aydınlat benıı nolursun?:44:

canım yanıyor malesef... mantıken düşünecek olursan da öyle oluyor.. sonuçta sen ücretliden ücretsize hemen geçiyosun.. arada kendi izinlerini kullanırsan çalışmaya başlamış oluyosun bence mutemedine ve müdürüne sor mutlaka.. ona göre şimdi al kullan izinlerini, 3 hafta kala çık izne...

yok ben uğraşamam kurma işiyle :)
bakalım bi de.. eğer hoşumuza giderse ve bişi bulamazsak ikeadan alırız bizde..

eşin teknoloji hastası değil miydi senin
sen de twitterı bırak face kullan artık

ayıpsınnnn :):):):) valla ben kahvesiz yapamamm... çay içme de olabilir ama kahvemi içmem lazım, kendimi kötü hissederim yoksa

KUZUM ŞİMDİ BİZİM ik'ya sordum..2012nin izinlerinde sıkıntı yokmuşş...diğer seneye aktarabildiğimiz için...19 gün iznim sabitt benimle...benim yasal doğum iznim+2012nın ızınleri 2013 yılına sarktıgı için 2013tedeki izinleride kullanmamda sıkıntı olmazmış...2013un ızınlerini haketmen için yasal dogum ıznının o yıla sarkması gerekıyormuş...

ik'daki bayan bi ihtimal 2013un ıznını kullanırken genel müdürlük sıkıntı çıkarabilirr ancak bu sekıldee yapıp diğer senenin izninide birleştiren personel oldu zamanında dedi...:44:

ayy dur bakalımmm hakkkımızdaa hayırlısı ınsallah sorun çıkarmazlarr bebeğim yaaa:26:

ama sonradan ücretsiz izne çıkacağını biliyolar mı bebeğim? eğer ücretsiz almayacaksan sorun olmaz tabii. ama sen yasal izinlerini kullanırsen mantıken de işe başlamış sayılıyorsun. işe başladıktan sonra ücretsiz izne çıkman sıkıntı olur bildiğim kadarıyla...

evet bilirim bütün bankacı arkadaslarım isyanlarda oluo
benim isyanımsa ödemelerden yana herkes kendi derdinde yani
amin canım bolca sabırlar hepimize..
cok teşekkürler inşallah bi gün gelirim gezmeye anadolu yakasında oturuorum ben, burdan cok yakın ankara
sen neden izmire taşınıosun ?

evet valla bu arada odayı boyattınız mı ?

heee öle diosun:) evet teknolojiyi ikimizde cok sevioz yok yok bizde ama artık dur dedik kendimize
bu tarz lükse kacan masrafları kısmaya karar verdik
yaa acıcam bi ara bakalım ne zaman
bende fena kahve hastasıyım özellikle hergün bi türk kahvesi keyfim vardı hamilelikten önce ama bayadır içmiom
bu aralar nescafeye başladım işteee..

sedefim kahvenin üzerinde kafeinsiz yazmasına dikkat et... aynı aromanın kafeinlisi de var çünküm

tamam tatlım cok sagol içtikçe seni hatırlıyıciiiiiim

işte kahvenin hatırı... her içtiğinde hatırlıcaksın beni

ben de bayılırım türk kahvesine, yanında taze bir lokumla :)
nescafe konusunda da ayıptır söylemesi gurmeyim diyebilirim çeşit çeşit aromalarım, soslarım var evde bigün gelirsin yaparım sana inşallahh :)

hemde 40 yıl
bende aynen kahve+lokum ikilisi hayatımın vazgeçilmezlerindendir
bostancı safranbolu lokumcusu ve eminönü kurukahveci mehmetefendi nin daimi müşterilerindenim ben

yok ben o kadar deilim nescafe de :)
inşallah coook isterim düzenimizi kurduktan sonra gerçekleştireceklerimiz arasında olsun bu

selam kızlar

sanırım ilk defa bu saatte yazıyorum topice
artık doğum iznindeyim ya girebiliyorum buraya
hmm inşallah unutulmamışımdır :26:

esra.......

şu 70.000 meslesi varya...ben yanlışlıkla kronometreyi sıfırlamışım....10.bin küsürdü devamını net hatırlamıyorum..

dualarda anahtar kilit ilişkisi vardır ya...şimdi okuyorum ama 70.000 olmayacak ne olur ne olmaz diye 70.000den fazla olacak sence ne yapıyım?

okuyum mu okumayım mı?....elim bi hırlı durmaz ya bir an önce bitircem diye...su içerken su doldururken habire okursam olacağı bu...internette takılırken..

aa bir de hacıbekir lokumcusu var es geçmeyelim lutfen neyse, yemek muhabbetlerine giriyoruz, keselim burda bence

bi ara buluşucaz dedik eminönünde ama yattı... aslında şimdiye kadar çoktan toplanabilirdik sanki :26:

Seninle Yaşlanmak İstiyorum...

Seneler gecsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim
ol istiyorum.
Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp atlatalım.
Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.

Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Güzel günlerimizi, evimizde pijamalarımızla
kutlamalıyız.
Yada bazen dostlarla...
Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı,

Düşünsene senin ve benim olan bir canlı.
Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı.
Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı.
Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden
Mutluda olsa, kötüde olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.
Saçlara düşünce aklar, yada gidince aklar, çocukları güvence
altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz.

Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Eve gelip benden kahve istemelisin.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli
günlerimizi anımsamalıyız.
Ben, "Bey" demeliyim sana, sende "Hanım".

Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni.
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde.

Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde...

(şuan bunu okurken ağladım.. ne güzel bi yazıdır bu... zaman akıp gidecek biliyorum hemde hızla..
Allah bize eşlerimizle, bebeklerimizle, tüm sevdiklerimizle yaşayıp yaşlanacagımız mutlu, huzurlu ve sağlıklı güzel bi ömür nasip etsin inşallah..)

selam kızlar

sanırım ilk defa bu saatte yazıyorum topice
artık doğum iznindeyim ya girebiliyorum buraya
hmm inşallah unutulmamışımdır :26:

selam canım, unutulmadın henüz :):):):):):)

canım oku tabiiki... o sayı meselesini de o kadar abartmaya gerek yok bence... Rabbim biliyo senin içindekini.
ben sana dicektim aslında, Necmettin Nursaçan Hocadan dinlemiştim. biri soruyo ona, tv izlerken tesbih çeksem olur mu diye... o da "kitap okurken aynı anda tv izleyemezsin, ikisinden de bişi anlamazsın sonuçta değil mi... bu yüzden olmaz. " demişti... bence boş kaldığın anlarda sadece tesbih çekmeli... sadece ona vermeli aklını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…