2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tatlım üstte yazdım ama görmedin sanırım.sat ve beklenen doğum tarihini. üstünde yazmasını istediğin özel mesajını falan söyle ben yapayım sana çizelgee:)

annesinin bir tanesi :))) saol canım ya hızır gibi yetiştin. 19 şubat sat. 25 kasım beklenen doğum tarihi. mesajım da ne olsun ne olsunnnn "gönlümdeki hayırlısı olsun inşallah".. mavili çizelge olsun :)

GüzekkızMS

Geçen haftalardan beri şoklara giriyorum yazdıklarını görünce. Afedersin de sen bir insanla evli olduğuna emin misin?
Ne biçim bir adam bu? hem seni hırpalıyor, hem karnındaki çocuğu düşünmeden istediği herşeyi yapabiliyor?
Nasıl büyücek bu çocuk, nasıl birine baba diyecek farkında mısın?
İÇim ürperiyor düşündükçe...:26:

ha bide bişi daha sorucam.doğumu nasıl istediğimizi dikkate alırmıki dr?yani normal istemem sezeyan olsun dersem kabul edermi?çok erken daha ama çokk korkuyorum

şimdiden düşünme bunu. inş normal yaparsın. normal doğuma hazırlayın kendinizi.çok daha kolay ve rahat, buna emin ol. 20 saat sancı çekip sezaryen olan biri olarak, keşke normal yapabilseydim diyorum.normal doğumda doğum sancısıyla doğuma kadar çekiyorsun.ve doğum sonrası herşey normale dönüyor. güzelliğe bak.adı üstünde normal doğum.
sezaryende acı fazla çekmeden doğuma giriyorsun, doğum sonrası ağrıların oluyor.yani bakıldığında durumlar eşit görülüyor.ama normal gibisi yok. sezareyn de 2-3 hafta yerinden kalkmak -wc ye gitmek zor oluyor.
normale hazırlayın kendinizi.inş kolay doğumlar olur.benim sezaryen olacak.ama ben şu an doğumu değilde 2li testi düşünmeye başladım bile , şurda 1 ay kaldı. inş ii sonuçlar alırızda morali bozmadan yola devam ederiz...

arkadaşlar,
hangi hafta hangi testlerin (birer birer isim olarak) yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verir misiniz? doktor yapmazsa doktoru uyarmak gerekli..

annesinin bir tanesi :))) saol canım ya hızır gibi yetiştin. 19 şubat sat. 25 kasım beklenen doğum tarihi. mesajım da ne olsun ne olsunnnn "gönlümdeki hayırlısı olsun inşallah".. mavili çizelge olsun :)

CANIIM SAYFANIN ÜSTÜNDE PROFİLİNE GİR. 'ÇİZELGE' DİYE Bİ YER VAR AŞAĞIDA. YANINDAKİ KALEM İŞARETİNE TIKLA.

http://lbdf.lilypie.com/Cw0Dp3.png BU LİNLİ ORAYA YAPIŞTIR VE KAYDET.

RİCA EDERİMM:) GÖNLÜNDEKİ İNŞALAHH HAYIRLISIDIR...

çizelge isteyenn annişler...

son adet tarihinizi

beklenen doğum tarihinizi

üstünden yazmasını istediğiniz özel mesajınızı söyleyinn...çizelgenizi yapayımmm

sat:24.02.2012 bdt:30.11.2012 mesajım:sağlıkla gel miniğim

çok teşekkürler, bir türlü bulamıyordum nasıl yapıldığını

canımm geçecek hepsi,bende öyleyim kaç gündür..hadi benimki süpriz gebelik..eşimde bende bebek denilince Allah korusunnn diyordukk.ama oldu işte..herşey çok güzel olacak ama bak göreceksinn.en azından senin için..
kızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim ((

ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
Dua et,Allah hayırlısını versin..Umarım korktuğun gibi değildir

Teşekkürler bitanem, ama tek kese gördük diğeri tutmamış demek ki , ikiz olur diye umut ediyordum hep ama şu an sadece sağlıklı olsun, kucağıma aldığım günüde göriyim diyorum sadece
ikizde çok güzel ama olsun canım .bir tanede olsa Sağlıklı sıhhatli Allah kucağına versin ,Allah böyel nasip etmiş demekki.

mavili 06 canım sen 2008 annelerinde burdamıydın. sanki biyerden hatırlıyor gibiyimde

slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem

slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem

maşallah canımm ne güzel.. hemde seni ikinci bebiş...bizde 7+4de duyduk canımm kalp atışımızı hamdolsunn...bizim ilk bebek oluncaa heyecandan öldümm resmen..gözlerimdem yaşlar boşaldısende sağlıklaa duy bebeğinin güzel sesini inşallahh...ilk bebeğin kaç yaşında? planlı gebelikmiydi?

2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım

çok teşekurr ederımm ınanılmazz rahatladımmmm:)zaten folidoce ilaç verdi doktor onu içiyorum normal yemegımıde yıyorum sadece yumurtaya dayanamıyorum kokusuna falan bıde cewız kayısı falan onları hıc ıstemıyo canımherkesde mutlaka sunu ye bunu ye dıyor canım sıkılıooduuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…