tatlım üstte yazdım ama görmedin sanırım.sat ve beklenen doğum tarihini. üstünde yazmasını istediğin özel mesajını falan söyle ben yapayım sana çizelgee:)
ha bide bişi daha sorucam.doğumu nasıl istediğimizi dikkate alırmıki dr?yani normal istemem sezeyan olsun dersem kabul edermi?çok erken daha ama çokk korkuyorum
annesinin bir tanesi :))) saol canım ya hızır gibi yetiştin. 19 şubat sat. 25 kasım beklenen doğum tarihi. mesajım da ne olsun ne olsunnnn "gönlümdeki hayırlısı olsun inşallah".. mavili çizelge olsun :)
çizelge isteyenn annişler...
son adet tarihinizi
beklenen doğum tarihinizi
üstünden yazmasını istediğiniz özel mesajınızı söyleyinn...çizelgenizi yapayımmm
canımm geçecek hepsi,bende öyleyim kaç gündür..hadi benimki süpriz gebelik..eşimde bende bebek denilince Allah korusunnn diyordukk.ama oldu işte..herşey çok güzel olacak ama bak göreceksinn.en azından senin için..benimde sık sık ağlayasım geliyor ama bebeğim üzülür diye hemen dikkatimi başka şeye yönlendiriyorum ağlamıyorum. bence kendini bu kadar hırpalama. bebeğim mutlu bir bebek olsun istiyorum ne kadar sorunlarım olsada gülmeye mutlu olmaya çalışıyorum. şu an için onun herşeyi biziz.
Dua et,Allah hayırlısını versin..Umarım korktuğun gibi değildirkızlar bu sabah kahverengi akıntı geliyor benden az önce wc ye gittim((
ben dahaa önce bebeğimi böyle kaybetmiştim.
CANIIM SAYFANIN ÜSTÜNDE PROFİLİNE GİR. 'ÇİZELGE' DİYE Bİ YER VAR AŞAĞIDA. YANINDAKİ KALEM İŞARETİNE TIKLA.
http://lbdf.lilypie.com/Cw0Dp3.png BU LİNLİ ORAYA YAPIŞTIR VE KAYDET.
RİCA EDERİMM:) GÖNLÜNDEKİ İNŞALAHH HAYIRLISIDIR...
ikizde çok güzel ama olsun canım .bir tanede olsa Sağlıklı sıhhatli Allah kucağına versin ,Allah böyel nasip etmiş demekki.Teşekkürler bitanem, ama tek kese gördük diğeri tutmamış demek ki , ikiz olur diye umut ediyordum hep ama şu an sadece sağlıklı olsun, kucağıma aldığım günüde göriyim diyorum sadece
sat:24.02.2012 bdt:30.11.2012 mesajım:sağlıkla gel miniğim
çok teşekkürler, bir türlü bulamıyordum nasıl yapıldığını
bizim kız hayır walla. Böyle bir hizmetle
canımm geçecek hepsi,bende öyleyim kaç gündür..hadi benimki süpriz gebelik..eşimde bende bebek denilince Allah korusunnn diyordukk.ama oldu işte..herşey çok güzel olacak ama bak göreceksinn.en azından senin için..
Dua et,Allah hayırlısını versin..Umarım korktuğun gibi değildir
mavili 06 canım sen 2008 annelerinde burdamıydın. sanki biyerden hatırlıyor gibiyimde
slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem
http://lbdf.lilypie.com/AOx5p3.png
PROFİLİNDEN 'ÇİZELGE' YAZAN YERE KALEM İŞARETİNE TIKLATIP YAPIŞTIRACAKSINN KUZUMM...
RİCA EDERİMM NE DEMEK
maşallah canımm ne güzel.. hemde seni ikinci bebiş...bizde 7+4de duyduk canımm kalp atışımızı hamdolsunn...bizim ilk bebek oluncaa heyecandan öldümm resmen..gözlerimdem yaşlar boşaldısende sağlıklaa duy bebeğinin güzel sesini inşallahh...ilk bebeğin kaç yaşında? planlı gebelikmiydi?
sorun olmaz tabi. ilk 3 ay sen yemesende o senden gereken kalsiyumu kemiklerinden, vitaminleri vs vucudundan alıyor.yani bu ilk üç ay bebişin sadece kendini düşünen minik tatlı bi bencilll.
sorun sen yemedikce vucudundan vitamin eksilmesi..bu sefer diş çürükleri halsizlik saç dokülmesi daha sık yaşanır.ayrıca bebeiğ ilk 3 ay orgamları oluşuyor.diğer dönemler organların gelişme süreci. sen şimdi beslenmene bak.zaten 4.aydan sonra iştah inanıllmaz açılıyor . son 3 ayda o kadar hızlı kilo alınıyorki anlayamıyorsun. şimdiden dengeyi kuralım. nasıl alışırsak öyle gider, süt içmiosan, sütlü çorba yap, yada sütlü tatlı yemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?