2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sorma ben de eşimi ikna edemedim, hatta bu konuyu ekim ayında konuşalım olur mu dedi, çünkü hamileliğimin başından beri dırdır ediyorum, erkekler için çok önemli oraları hehe :)) ben de yakın zamanda doktorla konuşcam, eşimi de doktor ikna etmesi lazım, daha çok küçük ya birşey olursa pipisine diyor, pipisi biraz büyücekmiş hey allahım, yeni doğanları kalp ameliyatı yapıyorlar artık dedim, benim bildiğim ilk bir hafta içinde oluyor, ama sarılık oranı yüksek çıkarsa yapmıyorlar, tıpta yenidoğan kavramı ilk 28 günmüş belki o arada da olur, 5-6 aylıkken de oluyor ama o zaman lokal aneztezi uygulanıyormuş, sonrasında antibiyotik falan veriyorlar, ama ilk bir haftada emla krem sürüp kesiyorlarmış, antibiyotik falan da vermiyorlarmış, vazelin sürülmesi yeterli diyorlar, bezi de rahatlıkla kapatabiliyorsun, bu arada gaziemirde oturuyorum ben, sen ?

Son düzenleme:

hmmmm evet konuşmuştuk, sen karşıyakada oturuyorsun zaten hatta evime çok yakın demiştin, şanslısın güzel bir hastane :) ben gaziemirdeyim, ha dedim mi gidemem izmirin bir ucu,

demek dikiş konusunda öyle dedi, hmmmmmmmmmmmm şu doğumu bi atlatsaydık :)

ben şirinyerde oturuyorum pazar yerine yakınım sen tansaş civarımısın yoksa daha öteler mi? valla ilk bi hafta yaptıramam heralde kış günü lohusa halimle gidememki o iş için evde kaynana falan olursa bi de bana laf düşer mi bilmiyorum. sonrasında da enestezi alıcaksa eğer büyüdüğünde de olur ne farkeder ki de mi canım? ben ilk 3 ay bebekler bişey hissetmezler diye duymuştum bi sorup öğreneyim iyice sana yazarım. eşin korkusunda haklı dediğin gibi pek kıymetli ya bişey olursa işte ben de bu yüzden fazla israrcı olmak istemiyorum. ben bu kadar basit bi operasyondan bişey olacagını sanmıyorum ama hani derlerya bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlarmış. şanssızlık mı dersin aksilik mi dersin bi de bize denk gelirse sonra sen ısrar ettin derler bi de.

sağol kuzum

evet canım ben bostanlıda oturuyorum, hastane girnede 5-10 dak yol sürüyor. şanslıyım çok şükür.

canım, ilk doğumda çok açılamazmışız, riske atamazmış, en muntazam yerden kesecekmiş. hem bu şekilde en az hasarla kurtarırmışız, yani estetiğide bozulmazmış.

en muntazamn yer mi ? puhahahaha neresi orası sormadın mı canım? lafa bak çok güldüm ya bunları doktor kendiliğinden mi anlatıyor yoksa sen mi soruyosun burcu cum? yani ben bişey sormassam benim doktor bişey demiyor bugün bi sonra ki randevularımda rutin mi olucak diye sordum. 37 38 haftalarda çatına bakıcaz dedi o kadar. ben de fazla bişey sormuyorum. birazda buranın etkisi var herşeyi öğreniyo insan valla.

tansaşı geçince belediye vardı ileride, şimdi yıkıldı ama yerine yenisi yapılacak belediyenin hemen arkasında oturuyorum yakınım merkeze yani :) yenidoğanda kararlıyım ben, bakalım nasip olursa istiyorum, ne kadar küçük olursa o kadar çabuk iyileşiyor çünkü, ilk 6 ay zaten anne sütü koruyor antibiyotik görevi görüyor

muntazama ben de koptum burda çok tatlısın burcuxx hehehe

ayy sen doktorun da mı öyle, benim doruktaki ayşe hanımda öyleydi, ağzından cımbızla laf alıyoruz, başı o kadar kalabalık ki, sorcaklarımı da unutuyorum hep

ya ben açılmayı kolaylaştırmak için hangi egzersizleri yapayım diye sordum. doktorda güldü yap egzersiz ama kaçınılmaz son dikiş dedi. pazarlığa oturduk ama beni ikna etti. hemde eşimin yanında oldu bu pazarlık. çıkışta eşime kızdım adam şeyimi kesmekten bahsediyor sen sesini çıkarmıyorsun diye

yakın sayılırız hızlı trende var artık. belkim görüşürüz. izmir li cok anne var. hayırlısı canım.

evet doktorum öyle ama ben hak veriyorum çünkü olumsuz bişey yok herşey yolunda oldugu için genel olarak güzel diyor. şifada gittiğim doktor bebek dönmüş suyu iyi plesanta yukarıda diye tek tek söyledi. fazla yürüme ayakta kalma vs. filan. benim doktordan tekini bile duymadım ama anladım ki kadın artık yılların veridiği tecrübeden fazla konuşmuyo sordum bugün suyunu plesentayı filan sorunca söyledi. bilmiyorum benim bi yönden hoşuma gidiyor bu hali.

Merhabalar sizden bir ricam olacaktı hamile kalabilmek için hamile bayanlardan birer tane ayetel kürsü topluyoruz rica etsem isimlerimizi söyleyipte bana ve arkadaşlarıma birer tane okuyabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederimm..

ÖZGE (ÖZHAN)
ŞEYDA
EMEL
SEVCAN
AYTÜL
EMİNE
ÖZLEM
SELA(Özlem)
HÜLYA
ASLI
SERAP
TUBA
MERVE
EMEL

Son düzenleme:

:)) valla eşin kıskansa kıskanır ''en muntazam yeri bile biliyo herife bak'' falan diye. ben de duydum kontrollü yırtık olsun diye kesiyolarmış.

ben okurum canım. burcu adım. inşallah hemencecik sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.

:)) valla eşin kıskansa kıskanır ''en muntazam yeri bile biliyo herife bak'' falan diye. ben de duydum kontrollü yırtık olsun diye kesiyolarmış.

:))) evet ya, bide muayene edecek ya doktor, eğer acıtırsa dövecekmiş

evet yakınız, izbanla çok rahat şirinyere gelmek, izmirliler olarak aslında bi buluşma ayarlanabilir çok da güzel olur, yuvarlana yuvarlana geliriz artık

tamam canım tekrar fotolar atarım size...ben aldım kuzum çantamı..kayınvalideme aldırdım...çok hoşuma gitti...umarım kullanışlılıgıda öyledirr...işte bu...

lullaby diye bi marka...tam hatırlamıyorum ama 120tlcivarı bi rakama aldık..

canım naber herkese slm sanaa şu askılara yapıştırdığın figürleri nereen aldığını soracaktım netten ise adres istiycektim acilll:26:

iştee burdann aldım..askılarıda burdan aldım hatta fatoşcumm kuzum:)

Köpek Kumaş Motif Yeni Doğum Süsü 50 Adet

uyuyamadım kuzum..acayıp yogunumm yaaa...bi bardak açık çayı zor içtimm ufff belim ağrıdıı yaaa..bitsedeee gitsek modundayımmm iyiiceee

okurum canım bende..adım hilal...allah kabul etsin inşallahh:26:

bir yakınım bebeği bir aylıkken sünnetini yaptırdı . bebek uyuyorken yapmışlar uyanmamış bile
erken yaptırmanın sağlık açısından hiçbir zararı yok hatta tavsiye edilen olabildiğince erken yaptırılması ...
bende bir ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ama kış bebeği olacak en azından bir ay geçsin bünyesi kuvvetlensin inşallah ikinci ayında havanın güzel olduğu bir zaman yaptırmayı istiyorum :)

Ay kızlar aklım karıştı.....
Doktorumla ilgili geçmişte bir iki olumsuz şey duydum, bir hamileye 6. haftada kese yok düşük yaptırıcaz demiş, başka bir doktora gitmiş 4 gün sonra pıtı pıtı atıyormuş kalbi bebeğin...
Bir hastaya da bebeğin kalbi durmuş demiş yarın operasyon olacak demiş, akşam başka bir doktora gitmişler, iç kanama varmış yarını bekleseydin ölürdün demişler....
Ay doktorumda doğum yapan kimse de yok tanıdığım, aklım bulandı iyi mi????

cnm ben de okurum ismim Funda

Sen uyarını yapmışsın .Allah yardımcısı olsun .Öyle ortamda kayınvaldesının oldugu yerde annesi iş yaparken birgün iş yapmaz iki gün yapmaz üçüncü gün ya kendi rahat edemez ya da laf yer gibi geliyo bana ama inşallah istediği gibi olur herşey.Kendi hayatı hele özel üniversitede bursu kesmek için ellerinden gelenide yaparlar bence 3.00 ortalam tutturmak o kadar kolay değil.hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…