evet erkek pipisi meydanda dedi doktor bugün ama ikidir yüzünü kapatıyor sıpa. utangaç mı olucak nedir. sanırım renkli ultrasondan rahatsız oluyor. aslında ben istiyorum ama eşimi ikna edemedim tam olarak. çocuk bilsin sünnet oldugunu diyor. peki doğardoğmaz mı yapılıyor yoksa ilk 3 ay içerisinde mi? ben henüz erken diye sormadım doktora. sen nerede oturuyorsun?
evet medicalparka gidiyorum. güzel donanımlı bir hastane. coynes senle konuşmuştuk uzak olduğu için seçmemiştin. mesafede önemli haklısın.
bizim hastanede fiyatlar şöyle, normal veya sezeryan 500 tl, epiduralli normal veya sezeryan 1377 tl.
evet canım bebeğin gelişimiyle ilgili o tarihler. hiç belli olmaz daha. iyice yaklaşsın net öğreneceğiz. doğum şekline takılma canım, hangisi gerekiyorsa o olacağız. kısmet.
emeki arkadaşımız egepole gidiyor. epiduralli 1000 tl demişti, ama epiduralsiz o fiyat olduğunu sanmıyorum. biz onla konuşmuştuk.
dikişi doktorum önerdi bana. ratgele bir yerden açılırsa toparlanamazsın dedi. dikiş yapmıcam diyen doktordan kork dedi.
sorma ben de eşimi ikna edemedim, hatta bu konuyu ekim ayında konuşalım olur mu dedi, çünkü hamileliğimin başından beri dırdır ediyorum, erkekler için çok önemli oraları hehe :)) ben de yakın zamanda doktorla konuşcam, eşimi de doktor ikna etmesi lazım, daha çok küçük ya birşey olursa pipisine diyor, pipisi biraz büyücekmişhey allahım, yeni doğanları kalp ameliyatı yapıyorlar artık dedim, benim bildiğim ilk bir hafta içinde oluyor, ama sarılık oranı yüksek çıkarsa yapmıyorlar, tıpta yenidoğan kavramı ilk 28 günmüş belki o arada da olur, 5-6 aylıkken de oluyor ama o zaman lokal aneztezi uygulanıyormuş, sonrasında antibiyotik falan veriyorlar, ama ilk bir haftada emla krem sürüp kesiyorlarmış, antibiyotik falan da vermiyorlarmış, vazelin sürülmesi yeterli diyorlar, bezi de rahatlıkla kapatabiliyorsun, bu arada gaziemirde oturuyorum ben, sen ?
selam canım, doktor normal dediyse çok takılmasın kafana. 12 günde 300 gr da normal. bu haftalarda bebekler hızlı kilo alıyor. o değerler çok gerçekçi değil bu arada, toleransları yüksek. yediğinle alakalı tabi bebeğin kilosu, protein çok almaya çalış.
şifadan randevu almak gerçekten zor. ilk doktor randevumu oradan alayım dedim 15 gün sonra gün verdiler, dedim her defasında uğraşamam böyle, şimdiki hastanemden memnunum çok şükür. doğum fiyatlarını araştırmak lazım, orasının ki yüksekti diye hatırlıyorum.
çok güzel canım, güle güle kullan.
hmmmm evet konuşmuştuk, sen karşıyakada oturuyorsun zaten hatta evime çok yakın demiştin, şanslısın güzel bir hastane :) ben gaziemirdeyim, ha dedim mi gidemem izmirin bir ucu,
demek dikiş konusunda öyle dedi, hmmmmmmmmmmmm şu doğumu bi atlatsaydık :)
evet canım ben bostanlıda oturuyorum, hastane girnede 5-10 dak yol sürüyor. şanslıyım çok şükür.
canım, ilk doğumda çok açılamazmışız, riske atamazmış, en muntazam yerden kesecekmiş. hem bu şekilde en az hasarla kurtarırmışız, yani estetiğide bozulmazmış.
ben şirinyerde oturuyorum pazar yerine yakınım sen tansaş civarımısın yoksa daha öteler mi? valla ilk bi hafta yaptıramam heralde kış günü lohusa halimle gidememki o iş için evde kaynana falan olursa bi de bana laf düşer mi bilmiyorum. sonrasında da enestezi alıcaksa eğer büyüdüğünde de olur ne farkeder ki de mi canım? ben ilk 3 ay bebekler bişey hissetmezler diye duymuştum bi sorup öğreneyim iyice sana yazarım. eşin korkusunda haklıdediğin gibi pek kıymetli ya bişey olursa işte ben de bu yüzden fazla israrcı olmak istemiyorum. ben bu kadar basit bi operasyondan bişey olacagını sanmıyorum ama hani derlerya bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlarmış. şanssızlık mı dersin aksilik mi dersin bi de bize denk gelirse sonra sen ısrar ettin derler bi de.
evet canım ben bostanlıda oturuyorum, hastane girnede 5-10 dak yol sürüyor. şanslıyım çok şükür.
canım, ilk doğumda çok açılamazmışız, riske atamazmış, en muntazam yerden kesecekmiş. hem bu şekilde en az hasarla kurtarırmışız, yani estetiğide bozulmazmış.
en muntazamn yer mi ? puhahahahaneresi orası sormadın mı canım? lafa bak çok güldüm ya bunları doktor kendiliğinden mi anlatıyor yoksa sen mi soruyosun burcu cum? yani ben bişey sormassam benim doktor bişey demiyor bugün bi sonra ki randevularımda rutin mi olucak diye sordum. 37 38 haftalarda çatına bakıcaz dedi o kadar. ben de fazla bişey sormuyorum. birazda buranın etkisi var herşeyi öğreniyo insan valla.
en muntazamn yer mi ? puhahahahaneresi orası sormadın mı canım? lafa bak çok güldüm ya bunları doktor kendiliğinden mi anlatıyor yoksa sen mi soruyosun burcu cum? yani ben bişey sormassam benim doktor bişey demiyor bugün bi sonra ki randevularımda rutin mi olucak diye sordum. 37 38 haftalarda çatına bakıcaz dedi o kadar. ben de fazla bişey sormuyorum. birazda buranın etkisi var herşeyi öğreniyo insan valla.
tansaşı geçince belediye vardı ileride, şimdi yıkıldı ama yerine yenisi yapılacak belediyenin hemen arkasında oturuyorum yakınım merkeze yani :) yenidoğanda kararlıyım ben, bakalım nasip olursa istiyorum, ne kadar küçük olursa o kadar çabuk iyileşiyor çünkü, ilk 6 ay zaten anne sütü koruyor antibiyotik görevi görüyor
muntazama ben de koptum burdaçok tatlısın burcuxx hehehe
ayy sen doktorun da mı öyle, benim doruktaki ayşe hanımda öyleydi, ağzından cımbızla laf alıyoruz, başı o kadar kalabalık ki, sorcaklarımı da unutuyorum hep
ya ben açılmayı kolaylaştırmak için hangi egzersizleri yapayım diye sordum. doktorda güldü yap egzersiz ama kaçınılmaz son dikiş dedi. pazarlığa oturdukama beni ikna etti. hemde eşimin yanında oldu bu pazarlık. çıkışta eşime kızdım adam şeyimi kesmekten bahsediyor sen sesini çıkarmıyorsun diye
Merhabalar sizden bir ricam olacaktı hamile kalabilmek için hamile bayanlardan birer tane ayetel kürsü topluyoruz rica etsem isimlerimizi söyleyipte bana ve arkadaşlarıma birer tane okuyabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederimm..
ÖZGE (ÖZHAN)
ŞEYDA
EMEL
SEVCAN
AYTÜL
EMİNE
ÖZLEM
SELA(Özlem)
HÜLYA
ASLI
SERAP
TUBA
MERVE
EMEL
:)) valla eşin kıskansa kıskanır ''en muntazam yeri bile biliyo herife bak'' falan diye. ben de duydum kontrollü yırtık olsun diye kesiyolarmış.
ben okurum canım. burcu adım. inşallah hemencecik sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.
:))) evet ya, bide muayene edecek ya doktor, eğer acıtırsa dövecekmiş
yakın sayılırız hızlı trende var artık. belkim görüşürüz. izmir li cok anne var. hayırlısı canım.
evet doktorum öyle ama ben hak veriyorum çünkü olumsuz bişey yok herşey yolunda oldugu için genel olarak güzel diyor. şifada gittiğim doktor bebek dönmüş suyu iyi plesanta yukarıda diye tek tek söyledi. fazla yürüme ayakta kalma vs. filan. benim doktordan tekini bile duymadım ama anladım ki kadın artık yılların veridiği tecrübeden fazla konuşmuyo sordum bugün suyunu plesentayı filan sorunca söyledi. bilmiyorum benim bi yönden hoşuma gidiyor bu hali.
evet yakınız, izbanla çok rahat şirinyere gelmek, izmirliler olarak aslında bi buluşma ayarlanabilir çok da güzel olur, yuvarlana yuvarlana geliriz artık
dozer gibi mi ay hiloşum güldürdün beni valla bende bi tanımlayamıodum bu durumu
bizimki de dyo bi şey pembesi ama bilmiom :) silikonlu su bazlı saten boya ama üzerine sim attırmadık sim nasıl oluo ?
ben hiç anlayamadım sizin rengi cok farklı cıkmış yavruagzı duruo simde belli olmuo hiç
sen güzel bi fotola bugün gündüz gözüyle :)
bu arada sen cantanı aldın mı? cok kararsızım canta konusunda?
canım naber herkese slm sanaa şu askılara yapıştırdığın figürleri nereen aldığını soracaktım netten ise adres istiycektim acilll:26:
tünaydın canımm.. sen nerde yaşıyorsun? istanbulda her keseye uygun takımlar var..
mobilya konusunda çamlıca mobilyacılar çarşısı ve modoko benim tercihim buralara bakmanı tavsiye ederim
bahcıvan dedin bende bugün bahcıvan giymiştim hemen resimledimlcw den almıştım bunu ben cok rahat
Eki Görüntüle 509264
bende hazırlamadım henüz:26:
Selam canımmm hiloş ögle uykusunda büyük ihtimal
geldiginde yazar sana
Merhabalar sizden bir ricam olacaktı hamile kalabilmek için hamile bayanlardan birer tane ayetel kürsü topluyoruz rica etsem isimlerimizi söyleyipte bana ve arkadaşlarıma birer tane okuyabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederimm..
ÖZGE (ÖZHAN)
ŞEYDA
EMEL
SEVCAN
AYTÜL
EMİNE
ÖZLEM
SELA(Özlem)
HÜLYA
ASLI
SERAP
TUBA
MERVE
EMEL
ÖZGE (ÖZHAN)
ŞEYDA
EMEL
SEVCAN
AYTÜL
EMİNE
ÖZLEM
SELA(Özlem)
HÜLYA
ASLI
SERAP
TUBA
MERVE
EMEL
canımmm babam sırf vazgeçer diyee ev kalıcak burda diye rest çekti vazgeçmedilerrr kirayı babam ödeyecek onun zaten borcu varr sinirlerim bozulduuu
kocası amacına ulasıyorrrrbir kez aynı eve girdimi çıkamazzzzz anlatamıyorum kiii 1 yıl daha calıs b uradaki univ kazan dedim yok yok yok diyorrr
bide ortam yok evleri duzenli değil koca mahalledeee tum akrabalar var toplu yasıyorlarr o ortmanda nasıl ders calısıcakk
universitenin ortalama şartı var 3.00 her donem eger 3 olmazsaa burs kesiliyormuşş daha mobilya borcları varrr delirmiş bunlarrrr ççokkk fenayımmmmm[ yük yine babama kalıcakkk zaten zor gecınıyorrr /B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?