2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol teyzesiiiiii

iyi akşamlar kuzummmmmmm

kızlar herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrr öpptükkkkkkkkk

cnm msj hakkım olmadığı için özelden msj atamadım

cnm banka ile imzaladığın sözleşmede eğer böyle bi koşul koydularsa hakları var. sözleşmenin maddelerini hatırlıyor musun?
ama bu durumda yapabileceğin şey bankanın teftiş kuruluna şikayet dilekçesi yazarsın.eğer hesabındaki euronun bozulmasından dolayı kur farkından kaynaklı kaybın varsa oluşan kaybın karşılanmasını isteyebilirsin.

bu arada benim de mesaim bitti, iyi akşamlar diliyorum kızlar hepinize...

Bir arkadaşım da aynı doktora gidiyor, biliyorsunuz normal doğumda esas işi ebe yapıyor, doktor gelip kontrol etse de o sezeryanda çok başarılı diye istemişti doktoru o baştan beri sezeryan istiyor çünkü....
Her doktorla ilgili olumsuz şey duyuyoruz, ama işte hamile olsunca herşey gözümde büyüyor....
Ona da sıkıntılarımı anlatıp aklını bulandırmak istemiyorum, o çok memnun, ben de aslında memnunum fazla sakin, ayrıntıya çok girmiyor, hoş ben ivcik civcik konuşsun isterim ama öyle doktor bulamadım hiç şimdiye kadar....
Başladım strese, acaba hatalı bir tetkik falan yaptı mı diye....
Allah'ım sen koru kuzumu, sana emanetiz...

sorma canım o kadar yoruluyorum ki ayrılma diyenler oldu ama dayanamıyorum artık bugün bebek için radyolaogla görüştüm 4 gibi gel bakalım dedi ben uyumuş kalmışım adam arıyo esra gelmedinya diye gittik baktık oğluşuma iyi çok şükür herşeyi uyumlu maşallah haftasıyla :)))

ıyı yapmışşın tatlım zaten 2.bebk annesı olarak bılıyosun uzunca bı sure yoğun tempoda olucaz bı surede dınlenmeye zaman ayırırsın
oh bebışın sağlıklı herşeyde yolunda cok sevındım
demek uyuyup kaldın he ee gebedır ne yapsa yerıdır

ayyy sorma dr.bey uyumuşum dedimde nasıl gülüyor adam valla zor günler bekliyor 2 çocukla ama bakalım hayırlısı evet dinlencem bebeğin eşyalarını hazırlıcam güzel uğraşlarım olacak :)))

ayyy sorma dr.bey uyumuşum dedimde nasıl gülüyor adam valla zor günler bekliyor 2 çocukla ama bakalım hayırlısı evet dinlencem bebeğin eşyalarını hazırlıcam güzel uğraşlarım olacak :)))

ay evet cnm ya kucucukler nasıl abıden varmı ufaklıga kalanb ışeyler

Çok aci tecrubeler yaşamissin rabbim tekrarını gostermesin insallah...

Dediğin gibigebelikte şeker çok tehlikeli bir durum kontrol edilmesi gerek...

Benim ilk gebeligimdedr simdikindede şeker var ilk oğlumda da diyet ve seker ölçümü yaptim..
Oda 2 hafta önden gitti hep.. suan bundada 3 aydır diyet yapiyorum şekerimi ölçüyorum bu oglumda 2 hafta önden gidiyor... Önden gitmesiyle ılgili sorun oluyormu onu hiç sormadım bu kontrolümde sorucam mutlaka...

Yanlız dr bana sürekli şekerim kontrol altinda oldugu icin kilo ve gelisim olayının sekere bagli olmadığını söyledi yüksek şeker amniyon sivisinda artis yaparmış sürekli gittiğimde onada bakıyor...

Şeker olcumlerim iyi gidiyor ama açlık durumum var diyetim yukseltildi sekerde oynama olursa hadtaneye yatirip kontrol altına alicakmis bu Pazartesi duruma göre...

Ilk oglumda 37. Haftada 4.100.gr 54 cm dogdu şekerim hep kontrol altindaydi ..

Suan bunda biraz son zamanlarda sıkınti var insallah onuda aşıcaz...

Peki açlık tokluk ölçümlerin nasil çıkıyor?

herkese günaydın bu gece uyku tutmadı beni eşimde yok şöyle bi bakayım dedim kimsecikler yok nette gezerken yine bebek şekeri gördüm bi sürü bana yardımcı oluverin kızlar hangisi güzel sizce. bunlardan birini alıcam artık.

şu ayakkabı olan kutu içinde mum. kelebekli notluğun tavşan ayı ördek vs. çeşitleri var karışık yaptırabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…