ah ah canım kocası burda evine karısına sahip cıkmıyor kiii annemler sordu kocasınaa kızımı koruyabilecekmiisn hakkını savunabilecekiisn diye sesini çıkarmadı onlar benım annem babam dıyıp duuryorbu iş her anlamda yaş Allahım sen aydınlıgına çıkar
haklısın sabah 5 te agıt ttuttu beni ağladım durdum kocam da uzuluyor
tamam canım tekrar fotolar atarım size...ben aldım kuzum çantamı..kayınvalideme aldırdım...çok hoşuma gitti...umarım kullanışlılıgıda öyledirr...işte bu...
Eki Görüntüle 509381
lullaby diye bi marka...tam hatırlamıyorum ama 120tlcivarı bi rakama aldık..
iştee burdann aldım..askılarıda burdan aldım hatta fatoşcumm kuzum:)
Köpek Kumaş Motif Yeni Doğum Süsü 50 Adet
uyuyamadım kuzum..acayıp yogunumm yaaa...bi bardak açık çayı zor içtimmufff belim ağrıdıı yaaa..bitsedeee gitsek modundayımmm iyiiceee
okurum canım bende..adım hilal...allah kabul etsin inşallahh:26:
cnm ben de okurum ismim Funda
canım naber herkese slm sanaa şu askılara yapıştırdığın figürleri nereen aldığını soracaktım netten ise adres istiycektim acilll:26:
selam kızlar..geçmişe bakamadım...
çok yorgunum,göz dr.u kadın doğum dahiliye hepsine görundum..
bebeğim önden gitmeye devam ediyo..dr. um bu durumdan hiç memnun olmadı 100 mg şekerin normal çıksada şekerinde dengesizlik var...diyet ve günlük açlık tokluk şeker takibi dedi..
dahılıyeye gittim.diabet diyet listesi verdi...şeker ölçüm cihazı verdi..her gün aç ve tok şekerlerimi ölçücem haftaya cuma kontrole gidicem..
bebeğim 2.145 gram olmuş boyu 43 civarı...
kızlar aynı durumda olanlar varsa ne olur kendınıze dıkkat edin...belki bi önceki bebeğimin erken doğumu ölümü hepsi benim şekerimdeki dengesizlik yüzündendi...dr. um takıbını ıyı yapamadığı için o zaman ne bendeki kan akımı,ne şekerdeki dengesizlik ne diyet hiç bişey yapmadım...bebeğim 30. haftada bıle 2 hafta öndeydi ve bu normal bı durum değilmiş...
bebeğim önden gitmeye devam ediyo..dr. um bu durumdan hiç memnun olmadı 100 mg şekerin normal çıksada şekerinde dengesizlik var...diyet ve günlük açlık tokluk şeker takibi dedi..
dahılıyeye gittim.diabet diyet listesi verdi...şeker ölçüm cihazı verdi..her gün aç ve tok şekerlerimi ölçücem haftaya cuma kontrole gidicem..
kızlar aynı durumda olanlar varsa ne olur kendınıze dıkkat edin...belki bi önceki bebeğimin erken doğumu ölümü hepsi benim şekerimdeki dengesizlik yüzündendi...dr. um takıbını ıyı yapamadığı için o zaman ne bendeki kan akımı,ne şekerdeki dengesizlik ne diyet hiç bişey yapmadım...bebeğim 30. haftada bıle 2 hafta öndeydi ve bu normal bı durum değilmiş...
doktora güven çok önemli kuzum..oyüzden alternatifin varsa bence hemen değiştir...bi defa aklın bulanmışş baksana:44:Ay kızlar aklım karıştı.....
Doktorumla ilgili geçmişte bir iki olumsuz şey duydum, bir hamileye 6. haftada kese yok düşük yaptırıcaz demiş, başka bir doktora gitmiş 4 gün sonra pıtı pıtı atıyormuş kalbi bebeğin...
Bir hastaya da bebeğin kalbi durmuş demiş yarın operasyon olacak demiş, akşam başka bir doktora gitmişler, iç kanama varmış yarını bekleseydin ölürdün demişler....
Ay doktorumda doğum yapan kimse de yok tanıdığım, aklım bulandı iyi mi????
bende istiyolum varsa :))
doktora güven çok önemli kuzum..oyüzden alternatifin varsa bence hemen değiştir...bi defa aklın bulanmışş baksana:44:
askılarıda bu siteden aldım..diğer ahşap süsleride canımm
slm tatlımmmmmmm, bebe mavisi cici tabii biz eksik kalırmıyızz
ben 4 tanesini 5 tl ye aldım kuzum, 20 tane aldım şmdilik yeter.
halısıda şu Eki Görüntüle 509308
duvar rengi beyaz değiştirmedim, çok boğmak istemedim mavi ile,
avizeye henüz karar veremedik,
perde de beyaz onada bakıyorum daha beyazın üstüne mavişli olabilir
sağol canım bğendiğinize sevindim
ben burda bir mağazadan aldım aypa diye,
4 tanesi 5 tl 20 tane aldım canımm
ya ben açılmayı kolaylaştırmak için hangi egzersizleri yapayım diye sordum. doktorda güldü yap egzersiz ama kaçınılmaz son dikiş dedi. pazarlığa oturdukama beni ikna etti. hemde eşimin yanında oldu bu pazarlık. çıkışta eşime kızdım adam şeyimi kesmekten bahsediyor sen sesini çıkarmıyorsun diye
Merhabalar sizden bir ricam olacaktı hamile kalabilmek için hamile bayanlardan birer tane ayetel kürsü topluyoruz rica etsem isimlerimizi söyleyipte bana ve arkadaşlarıma birer tane okuyabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederimm..
ÖZGE (ÖZHAN)
ŞEYDA
EMEL
SEVCAN
AYTÜL
EMİNE
ÖZLEM
SELA(Özlem)
HÜLYA
ASLI
SERAP
TUBA
MERVE
EMEL
tamam canım tekrar fotolar atarım size...ben aldım kuzum çantamı..kayınvalideme aldırdım...çok hoşuma gitti...umarım kullanışlılıgıda öyledirr...işte bu...
Eki Görüntüle 509381
lullaby diye bi marka...tam hatırlamıyorum ama 120tlcivarı bi rakama aldık..
iştee burdann aldım..askılarıda burdan aldım hatta fatoşcumm kuzum:)
uyuyamadım kuzum..acayıp yogunumm yaaa...bi bardak açık çayı zor içtimmufff belim ağrıdıı yaaa..bitsedeee gitsek modundayımmm iyiiceee
okurum canım bende..adım hilal...allah kabul etsin inşallahh:26:
Ay kızlar aklım karıştı.....
Doktorumla ilgili geçmişte bir iki olumsuz şey duydum, bir hamileye 6. haftada kese yok düşük yaptırıcaz demiş, başka bir doktora gitmiş 4 gün sonra pıtı pıtı atıyormuş kalbi bebeğin...
Bir hastaya da bebeğin kalbi durmuş demiş yarın operasyon olacak demiş, akşam başka bir doktora gitmişler, iç kanama varmış yarını bekleseydin ölürdün demişler....
Ay doktorumda doğum yapan kimse de yok tanıdığım, aklım bulandı iyi mi????
bende 32 haftalık gebeyim ve bebeğim 2170 gr boyuda 45 cm..şeker yüklemesi testimde normal çıkmıştı ama bana doktorum hiç bir uyarıda bulunmadı..ilk zamanlarda da bebek ve sat uyuşöuyordu ve erken döllenme olabileceği akla geldi..29 haftalık olduğumda doktor sıkıntı yok dedi..32 haftalığım şuanda da ve 34 hafta ölçülerinde bebeğim..ama sıkıntı etmem gerektiğini bilmiyordumbence fazla telaşlanmaya gerek yok..belki bebeklerimiz iri olacak biraz..ya da son haftalarda normale dönecekler..kötüyü düşünmeyelim
Uyarın için sağol cnm bende de aynı durum var şükür şimdilik bir sdıkıntı yok ama ben sadece bebiş iyi beslensin diye br dorumda okumuştum pekmez ve arı sütü iyi besliyo diye duymuştum köyden gelen pekmezden düznli yedim bebiş azcık ileri gitti doktorum bunun bir önemi yok dedi ama hayırlısı dikkat edeyim benim de 50 lik yüksek 100 lük normaldi...
sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun..
senin bebegin mi öldücok üzüldüm..
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu bebegini, inşallah..
seni bu topiğin en dikkatsizi yada dikkati dağınığı ilan ediyorum sedef...
twiter canavarın seni....boşalt şu beynini bi konsantre ol...
sağır sultan duydu kız yaşadıkları.... 7 aydır yazıyomya sürekli konusu geçince...
sedef.......özele yazmacaktım kutun dolu.....burdan yada özelden unutmadan cevapla.......
dün yazdım topice ama görmedin sanırım..
kredimin olduğu banka kredimin ödemesi günü euro hesabımdaki parayı benden habersiz bozdurup tl ye çevirip kredimi ödemişler...
bunu yapma yetkileri var mı?
ben onlara bunu yapmaları için bı dılekçe fax vs. vermedim...benden aldıkalrı yazılı bı beyanatta yok..
Owww bu ne şiddet bu celalllll :)
canım benim işim gücüm oluo her dakka burda kim ne yazmış ne yapmış die okuyamıorum takip edemiorum herkesi ve herşeyi..
kaçırdıgım şeyler muhakkak oluodur.. özelden konuşuorum zaten bi çok arkadasımla
benim beynimde hayatımda 7/24 doludur canım sürekli bi şeylerle meşgulümdür ama neyle meşgulsem ona konsantreyimdir
zamanı boşa harcamayı sevmem her saniyesini dolu dolu yaşamaya çalışırım
bana hiç denk gelmedi malesef senin bu tatsız konu.. şimdi yazdıgında gördüm ve cok üzüldüm bebegini kaybetmiş olmana..
Allah bi daha böyle bi üzüntü yaşatmaz umarım sana..
evet kutum dolu olabilir
kredi ödemeni yapmadıysan bankadaki diger hesabından bu borcunu tahsil etme yetkisi vardır bankanın..
Ay bilmiyorum ya, bir doçent vardı aradım şimdi 20. haftadan sonra gebelik takibi ve doğum almıyormuş riskli değilse gebelik....
Offf kötü oldum iyi mi?
Sinirlerim bozuldu....
Bu arada kızlar tahlil sonuçlarımızı aldık bugün .Şükür iyi çıktı sadece enfeksiyon gene var ya pöf gene fitil verdi.Kullancam valla çünkü enfeksiyon erken doğumu tetikliyo ya da doğumda bebek mikrop kaabiliyo diye duymuştum.Kullanam yani :)) En sevindiğim şey albuminimiz bu sefer negatif :)) kaçalım biz oğluşumla :))öpüldünüz görüşürük inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?