2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Okudukça ben üzüldüm aysun ya kendini üzme herşey olacağına varıyor dua et ,nşallah. Evin hayırlı olsun...Bebişi üzme :)

selam kızlar..geçmişe bakamadım...

çok yorgunum,göz dr.u kadın doğum dahiliye hepsine görundum..

bebeğim önden gitmeye devam ediyo..dr. um bu durumdan hiç memnun olmadı 100 mg şekerin normal çıksada şekerinde dengesizlik var...diyet ve günlük açlık tokluk şeker takibi dedi..

dahılıyeye gittim.diabet diyet listesi verdi...şeker ölçüm cihazı verdi..her gün aç ve tok şekerlerimi ölçücem haftaya cuma kontrole gidicem..

bebeğim 2.145 gram olmuş boyu 43 civarı...

kızlar aynı durumda olanlar varsa ne olur kendınıze dıkkat edin...belki bi önceki bebeğimin erken doğumu ölümü hepsi benim şekerimdeki dengesizlik yüzündendi...dr. um takıbını ıyı yapamadığı için o zaman ne bendeki kan akımı,ne şekerdeki dengesizlik ne diyet hiç bişey yapmadım...bebeğim 30. haftada bıle 2 hafta öndeydi ve bu normal bı durum değilmiş...

amiiiinnnn inş canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim..

bende 32 haftalık gebeyim ve bebeğim 2170 gr boyuda 45 cm..şeker yüklemesi testimde normal çıkmıştı ama bana doktorum hiç bir uyarıda bulunmadı..ilk zamanlarda da bebek ve sat uyuşöuyordu ve erken döllenme olabileceği akla geldi..29 haftalık olduğumda doktor sıkıntı yok dedi..32 haftalığım şuanda da ve 34 hafta ölçülerinde bebeğim..ama sıkıntı etmem gerektiğini bilmiyordum bence fazla telaşlanmaya gerek yok..belki bebeklerimiz iri olacak biraz..ya da son haftalarda normale dönecekler..kötüyü düşünmeyelim

Uyarın için sağol cnm bende de aynı durum var şükür şimdilik bir sdıkıntı yok ama ben sadece bebiş iyi beslensin diye br dorumda okumuştum pekmez ve arı sütü iyi besliyo diye duymuştum köyden gelen pekmezden düznli yedim bebiş azcık ileri gitti doktorum bunun bir önemi yok dedi ama hayırlısı dikkat edeyim benim de 50 lik yüksek 100 lük normaldi...

doktora güven çok önemli kuzum..oyüzden alternatifin varsa bence hemen değiştir...bi defa aklın bulanmışş baksana:44:
bende istiyolum varsa :))

Köpek Kumaş Motif Yeni Doğum Süsü 50 Adet

askılarıda bu siteden aldım..diğer ahşap süsleride canımm

Bu arada kızlar tahlil sonuçlarımızı aldık bugün .Şükür iyi çıktı sadece enfeksiyon gene var ya pöf gene fitil verdi.Kullancam valla çünkü enfeksiyon erken doğumu tetikliyo ya da doğumda bebek mikrop kaabiliyo diye duymuştum.Kullanam yani :)) En sevindiğim şey albuminimiz bu sefer negatif :)) kaçalım biz oğluşumla :))öpüldünüz görüşürük inş :))

Off sinirlerim bozuldu yaaa........
Ağlamaya başladım işte gene hemen....
Aklım çok karıştı benim yaaaa............
Rabbim sen düzlüğe çıkar.......

cok güzelmişşş güle güle yuvarlansın emeklesin halısının üstünde
süslü şey seniii

burcu koptummm
anammmm gercekten kesçekler ama yaaa:18::18::18:

Merhaba, ismim sedef.. sev seve okurum, inşallah bi an önce kavuşursunuz bebeklerinize..
Allah gönlünüze göre versin..

ben bu cantaları kullanamam diye sırt cantasına döndüm ama hala almadım tabi
lullababy nin cantalarına kayınvalidemle pazar günü idil baby magazasından baktık bende kırmızılı bi cantayı cok begendim
kullanışı acısından sorun ediyorum bu yandan takmalı cantaları, sırt cantası daha rahat olur dedi eşim
ufff hala kararsızım

bende kötüyüm bugün midem cayır cayır yanıooo

selam canım nerelerdesin hoşgeldin..
doktoruna karsı şüphe duyman, tedirgin olman cok kötü.. iyice arastır bence..
olmazsa kafana yatmazsa degiştir hatta

sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun..
senin bebegin mi öldü cok üzüldüm..
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu bebegini, inşallah..

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer..
benim normalde sat. 5 şubat dr. erken döllenme diye sat ı 4 gun geriye çekti ona rağman 32 hafta 1 gun gözukmeme gerekirken 34 hafta 2 gün gözüküyorum...bu normal değilmiş....aldığım kılo 3,6 bı ara amniyon sıvım fazlaydı şu an oda normale döndü...ama bebeğin bu kadar çok önden gitmesini dr. um istemiyo...

eski dr. um bana bıde balık hapı felan veriyodu...bu dr. um kesınlıkle vermedı zaten bebğim önden gidiyo diye...
birde eskı dr. um bebğin önden gitmesini iyi bişey marifetmiş gibi ban anlatıyodu...kendını övüyodu verdiğim ilaçlar yarıyo felan dıye....

ben uyarımı yaptım kızlar ben yandım kimsenin yüreği yanmasın...dr. hataları yüzünden bugün bi çok insan bebeği ile ilgili yanlış işlemlere tabi tutuluyo...şu an kızım yaşasaydı 2 yaşında olacaktı ve....ben dr. umun gebelik takibini iyi yapmadığını dr. ihmali olduğunu artık daha fazla düşünüyorum...

sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun..
senin bebegin mi öldü cok üzüldüm..
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu bebegini, inşallah..

seni bu topiğin en dikkatsizi yada dikkati dağınığı ilan ediyorum sedef...

twiter canavarın seni....boşalt şu beynini bi konsantre ol...

sağır sultan duydu kız yaşadıkları.... 7 aydır yazıyomya sürekli konusu geçince...

sedef.......özele yazmacaktım kutun dolu.....burdan yada özelden unutmadan cevapla.......

dün yazdım topice ama görmedin sanırım..

kredimin olduğu banka kredimin ödemesi günü euro hesabımdaki parayı benden habersiz bozdurup tl ye çevirip kredimi ödemişler...

bunu yapma yetkileri var mı?

ben onlara bunu yapmaları için bı dılekçe fax vs. vermedim...benden aldıkalrı yazılı bı beyanatta yok..

Owww bu ne şiddet bu celalllll :)
canım benim işim gücüm oluo her dakka burda kim ne yazmış ne yapmış die okuyamıorum takip edemiorum herkesi ve herşeyi..
kaçırdıgım şeyler muhakkak oluodur.. özelden konuşuorum zaten bi çok arkadasımla
benim beynimde hayatımda 7/24 doludur canım sürekli bi şeylerle meşgulümdür ama neyle meşgulsem ona konsantreyimdir
zamanı boşa harcamayı sevmem her saniyesini dolu dolu yaşamaya çalışırım
bana hiç denk gelmedi malesef senin bu tatsız konu.. şimdi yazdıgında gördüm ve cok üzüldüm bebegini kaybetmiş olmana..
Allah bi daha böyle bi üzüntü yaşatmaz umarım sana..

evet kutum dolu olabilir
kredi ödemeni yapmadıysan bankadaki diger hesabından bu borcunu tahsil etme yetkisi vardır bankanın..

Hadiyin şekerlerrrr ben kaçarrrrrrrrrrrr fazla bile kaldımmm bugün
akşam yine sahildeyiz yürüyüşlere devammmm
hepinizi öptükk

euro hesabı nı da mı bozabilirler?

canım gözün aydın, bebeğinin kilosu normal geldi bana. açıkcası bende bu kadar bekliyorum kilosunu. benimde şekerim var, her iki ölçümüm yüksek çıktı biliyorsun. cihazla sürekli ölçüyorum sınırı geçmiyor ama bebek yine önde. fazla yapacak bişi yok. diyet yaptığım hafta bile bebek kilosunu 2 ye katladı elimizden geleni yapıyoruz, Allah korusun bebeklerimizi. bakalım yarın gidiyorum doktora ne dicek

Ay bilmiyorum ya, bir doçent vardı aradım şimdi 20. haftadan sonra gebelik takibi ve doğum almıyormuş riskli değilse gebelik....
Offf kötü oldum iyi mi?
Sinirlerim bozuldu....

ya sakin ol canım, sen artık doğuma gireceksin, doktorun doğum tecrübesi nasılmış? duydukların ne kadar doğru emin misin? doktorun seni tatmin ediyorsa bence değiştirme. yeni doktor ne kadar iyi nerden bileceksin?

gözün aydın canım. bende de bakteri çıktı bakalım yarın tahlil yaptırcam geçmiş mi

iyi akşamlar Applepay

Son düzenleme:
kızlar selam pazartesı kontrolumuz vardı 32+4 de bebeğimin kilosu 2370gr olmuş ve boyuda 46 cm maşallah herşey yolunda ultrasonda 33 hafta gözüktü önceden ters pozisyondaydı şimdi dogum pozisyonunu almış cok sevindim allah bebişlerimizi korusun ve sagsalım kucagımıza alalım bütün hazırlıklar da tamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…