bebek için erken vazgeçmişler canım ya, bir sefer denemekle olmaz ki. bizim burda bir amir var 40 küsür yaşında başladı denemeye bayramdan sonra 3. denemesini yapacak, çokta umudu var. onuda bahane ediyor bence. birkaç aya herşey belli olur, sen üzme kendini artık.
hadi evini anlat, nasıl oldu? içine sindi mi? bebişin nasıl?
selam canlar nasılsınızzzznasıl gidiyorrr canım sıkkın yaaa
ablam beni deli ediyooorrrrrrrrr
dgs ile 4 yıllık bir bölümü kazandı %50 bursluu kayınvalidelerinin yasadıgı şehirdeee kocasıylaa tutturmuşlarr neymiş efendimm gidip 2 yılda okuyacakmışş kocasının burada rahat bir işi vardı gidip orada amelelik yapıcak kayınvalidelerle 2 yıl evde yasıcaklarrr kendi evleri burada kalacakkkk
mantıken doğru muuu sizceee zaten çok sorunlar yasıyor eşiyleee kocası zaten annesigille aynı evde sehirde yasamak istiyordu benım ablaammm elleriylee sunuyooorrrrrrrneymişş okuyaacakmışşşş evlenmeden once babam yok canıyla dersaneye gönderdi bıraktı dersaneyi evlenicem dedi
yaaaaa az uz da değil yıllık harç var unıversitenin 10 milyarr kocasının maaşı ona gidecekmişşş kayınpederin getirdiğini yiyeceklermişşş bu nasıl bir cesaret yaaaa
deliricem 3 gundurrr tartısıyorum konusuyorum beni dinlemiyorrr şimdi universiteye kayıta gittiii kendi elleriyle yuvasını dagıtıyorrr Allahım sen aklımı koruuuu
cnm ablanın işine karışmak gibi olmasın ama sakın böyle bi hataya düşmesin. eğer eşinin maaşı okula gidecek ve ablanlar kayınpederinin eline bakacaksa daha kötü. istedikleri şeyi istedikleri zaman alamazlar, istedikleri gibi gezip tozamazlar.çok büyük hataya düşerler. hele eşiyle sorunları varsa bu daha da artar.eğer gitmektede israr ederse inşallah herşey yoluna girer...
ah canımmm ahh bak herkess aynı şeyi düşünüyorr amaaa anlatamıyoruzzzz
şimdi gittiler kayıtaaparalarıda yokkiğ ne bu tarafın ne karsı tarafın nasıl olucak anlayamıyorummm korkum ne bılıyormusun yıne ailemin uzulmesi maddi manevi annemler cok cekti ablam yuzunden yine basa dönuyoruzz geçmişten ders cıkarmamış maalesefff Allahım sen evlatlarımızı koruu
walla canımm ablamın sorunlarından ne hamilleiğime sevindim nede evimeee
ev güzel maşAllah boya yapılıyor canımmyatak odası bebek odası pamuk şekeri pembesi , salon mutfak ve ara holl damla sakızı, oturma odası ıslak kum yaptık
bebişte iyi cnm hamd olsun cumartesi doktor amcaya gidicez inşAllahmerak ediyorumm artık guzel poz versin yaaa
sizin hazırlıklar bittimi canım odası hazırmı prensesinnn
cnm ablan sonuçta anne ve babanın evladı, hiçbir şekilde onun hatalarının peşinde koşmaktan yılmazlar ama ablanın oturup düşünmesi lazım.allah herkese hayırlı evlat nasip eylesin. ablanın evinde ne oluyor bilemeyiz. belki de ablan yuvası dağılmasın diye oraya gidiyor.kayıt yaptırmaya gittiyse zaten kararını vermiş.kaynana evinde ne kadar ders çalışabilir ki?mutlaka ev işine yardım edecek, misafirle uğraşacak ve üstüne birde başkasının eline bakacaklar. ne olursa olsun sen sakin ol. sen sinirlendikçe, moralini bozdukça bebeğin etkilenecek. Allah sağlık versin gerisi hallolur.senin yapabileceğin tek şey ablan için dua etmek.
ahhh canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki(( bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor maalesef. sen elinden geleni yapmışsın, uyarmışsın. bakacak başının çaresine. annen baban üzülecek diye üzülme, bizde anne oluyoruz, anneler babalar evlatlarının herşeyine katlanırlar zorlarına gitmez merak etme.
çok güzel renkler seçmişsiniz canım. inşallah mutlu mesut yaşarsınız evinizde. benimde yarın var doktor heyecanım :))) bakalım ne kadar büyümüş yavrum.
bizim odayla işimiz bitti canım. süslemeler kaldı, onlarda hazır aslında yerleştirmek lazım ama bu ara çok yoruluyorum akşamları iş yapamıyorum. müsait bir zamanı bekliyorum. doğum çantamda hazır sayılır. bebek bezi almadık o kadar. bide birberon koyacağımda daha temizlemedim. iyiyiz kızımla, kavuşmayı bekliyoruz :)
merhaba kızlar nasılsınız bakım
yetışebıldımmı acaba ışten cıkmadan sızlere
hevın snenasısın tatlım yoktun uzun zamandır
apple bende herşeyı kolayca aldım ve cantada olay bıttı nasıl alcam henuz karar veremedım pufff bakıyorum ama ıcıme sınmıyo cok sevımsız geliyolar bakarken kalıcam cantasız
çok doğru diyon kuzm tarifini yazarsın tatlımm bir bakayım :) yanii 50 tanesi 200 tl çok para dediğin gibi onun yerine başka bişi almak daha mantıklı paraya yazık etmez o kadar
aşkk meleği :)
kuzum ücretsiz izin kullancam en az 1 yıl bunu biliyorlar ve durum şöylee oluyor..hani normalde hakkımız 2yıl ücretsiz izin yaa...yasal dogum iznin bitince süre işlemeye başlıyor...diyelim ben yasal dogum iznim bitince 40 gun rapor kullandım..20+20 bu senenin ve 2013un ızınlerını kullandım..ücretsiz iznim 2 yıldan 80 gün eksikk verilebiliyormuş...
evet teyzesi boyattıkk...çok belli olmuyorr ama şöylee oldu..:)))
Eki Görüntüle 508823 Eki Görüntüle 508824
kızlarr 60 tanesini 30tlye mal ettiğim kızçemin askıları:
Eki Görüntüle 508826 Eki Görüntüle 508827 Eki Görüntüle 508828 Eki Görüntüle 508829 Eki Görüntüle 508830 Eki Görüntüle 508831
günaydın canlarım...
günaydın hilalim nasılsın biz oğluşumla bu gece çok güzel uyuduk sabahta yağmurlu bir güne başlasakta serin olması bizi mutlu etti tek sorunumuz giyecek kıyafet çeşitimizin azalması artık göbüşüm kapanmıyor hayırlısı olsun artık az kaldı iş yerindeki günlerim sonrasında daha rahat olucam inşallah :26:
günaydın kızlar dün akşamdan beri oğlan hareket etmiyorrrrrrr canım sıkılıyor
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
biz zor bir gece geçirdik. gece karnım çok ağırdı, evde dolandım durdum. sanırım gaz sancısıydı, ama karnımda yumuşaktı, ne olduğunu tam anlayamadım. yada bebek çok ters hareket yaptı, neyseki geçti.
yarın sabahtan doktora gidicem, kızımı çok özledim ve merak ediyorum. doğum konusunu, zamanını birde çalışabilir raporu alacağım.
Günaydın canım, maşallah bebişine. bebişin kilosu ne fazla ne eksik. evet ya ağrılar normal. sevindim sorun çıkmadığına.
günaydın canım. biraz bekle bakalım, benimde bazen akıntım gelmiyor, uzanınca genelde şekil değiştiriyorlar dene bakalım.
Günaydın canım, odanız çok güzel olmuş.askılarında çok cici. :))
günaydın beysalım. ne güzel uykunu almışsın. serinledi havalar evet bende bu sabah ürperdim. ehh normal değil mi canım, kıyafetler zorlanıyor artık. ben daha zorluk çekmeye başlamadımne güzel dimi
günaydın kızlar,
ben de dün gece pek uyuyamadım.sabah çok zor kalktım.bugün de çok işim var fırsat buldukça aranıza katılırım...
selam canlar nasılsınızzzznasıl gidiyorrr canım sıkkın yaaa
dgs ile 4 yıllık bir bölümü kazandı %50 bursluu kayınvalidelerinin yasadıgı şehirdeee kocasıylaa tutturmuşlarr neymiş efendimm gidip 2 yılda okuyacakmışş kocasının burada rahat bir işi vardı gidip orada amelelik yapıcak kayınvalidelerle 2 yıl evde yasıcaklarrr kendi evleri burada kalacakkkk
mantıken doğru muuu sizceee zaten çok sorunlar yasıyor eşiyleee kocası zaten annesigille aynı evde sehirde yasamak istiyordu benım ablaammm elleriylee sunuyooorrrrrrrneymişş okuyaacakmışşşş evlenmeden once babam yok canıyla dersaneye gönderdi bıraktı dersaneyi evlenicem dedi
yaaaaa az uz da değil yıllık harç var unıversitenin 10 milyarr kocasının maaşı ona gidecekmişşş kayınpederin getirdiğini yiyeceklermişşş bu nasıl bir cesaret yaaaa
deliricem 3 gundurrr tartısıyorum konusuyorum beni dinlemiyorrr şimdi universiteye kayıta gittiii kendi elleriyle yuvasını dagıtıyorrr Allahım sen aklımı koruuuu
Yarenim dün akşam ben çıkınca yazmışsın görmedim..
bende aynı durumdayım
herşey bitti cantaya gelince kal geldi bana
bu gidişle poşetle gidicem hastaneye
aşk meleğiyim bennnnnn
Günaydın hilalimm... odanın rengini anlayamadım yavruagzı mı bu ?
askılar hem cok ekonomik hem cok şeker olmuşlar
Betülüm günaydınn.. maşallah size hep güzel uykular uyuyun mışıl mışıl..
istanbulda yagmur yok..
benimde giydigim bi kaç sey var dönüp dolaşıp onlarla idare ediom
ahh ahhhh ben bu hallere düşecek kız mıydım beeenerde o eski giyim kuşamlarım
Burcu günaydın canım.. uyuyor olmasın ? bi şeyler yiyip bi kontrol et gün içinde istersen ?
Günaydın canım.. geçmiş olsun benimde karnım cok sıkışıo bazen bebişler büyüdü sıgmıolar galiba :)
Günaydın canım.. kolay gelsinnn
Aysunum günaydın... ablanın durumu gercekten zor inşallah en dogru kararı verir..
ben olsam onun durumunda mantıgımla hareket eder okumazdım su asamada.. dedigin fiyatlar cok ucuk..
kimsenin eline bakıpta okumayı göze almazdım.. zamanında babanın sundugu imkanı degerlendirmeliydi diye düşünüyorum..
Allah yardımcısı olsun.. sende cok fazla takma kafana, sıkma kendini..
bebişin nasıl ? taşınma işleri ne durumda ?
Günaydın hamiş fıstıklarrr
dün gece annemlerde ananem dedem dayımlar toplandık cok güzel bi gece gecirdimmm
hepsini cok özlemiştimmm..
bugünkü yorgunluguma ve uykusuzluguma degdi mi? evet binlerce defa
ananem bana köydeki evimizin bahçesinden tazecik incirler, üzümler, salatalık, domatesler getirmişşş :)
bana bakıp inanamadılar dedemde ananemde "bizim torunumuz ne zmn bu kadar büyüdü de anne oluo" deyip durdular :)
zaman ne kadar hızlı geciyor degil mi? varsın gecsin diyorum zamanı yakalama sansımız yok yeterki böyle gecsin
bende aynı durumdayım
aşk meleğiyim bennnnnn
Betülüm günaydınn.. maşallah size hep güzel uykular uyuyun mışıl mışıl..
istanbulda yagmur yok..
benimde giydigim bi kaç sey var dönüp dolaşıp onlarla idare ediom
ahh ahhhh ben bu hallere düşecek kız mıydım beeenerde o eski giyim kuşamlarım
Burcu günaydın canım.. uyuyor olmasın ? bi şeyler yiyip bi kontrol et gün içinde istersen ?
Günaydın canım.. geçmiş olsun benimde karnım cok sıkışıo bazen bebişler büyüdü sıgmıolar galiba :)
Günaydın canım.. kolay gelsinnn
Aysunum günaydın... ablanın durumu gercekten zor inşallah en dogru kararı verir..
ben olsam onun durumunda mantıgımla hareket eder okumazdım su asamada.. dedigin fiyatlar cok ucuk..
kimsenin eline bakıpta okumayı göze almazdım.. zamanında babanın sundugu imkanı degerlendirmeliydi diye düşünüyorum..
dün gece annemlerde ananem dedem dayımlar toplandık cok güzel bi gece gecirdimmm
ananem bana köydeki evimizin bahçesinden tazecik incirler, üzümler, salatalık, domatesler getirmişşş :)
bana bakıp inanamadılar dedemde ananemde "bizim torunumuz ne zmn bu kadar büyüdü de anne oluo" deyip durdular :)
zaman ne kadar hızlı geciyor degil mi? varsın gecsin diyorum zamanı yakalama sansımız yok yeterki böyle gecsin
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
biz zor bir gece geçirdik. gece karnım çok ağırdı, evde dolandım durdum. sanırım gaz sancısıydı, ama karnımda yumuşaktı, ne olduğunu tam anlayamadım. yada bebek çok ters hareket yaptı, neyseki geçti.
yarın sabahtan doktora gidicem, kızımı çok özledim ve merak ediyorum. doğum konusunu, zamanını birde çalışabilir raporu alacağım.
Günaydın canım, maşallah bebişine. bebişin kilosu ne fazla ne eksik. evet ya ağrılar normal. sevindim sorun çıkmadığına.
günaydın canım. biraz bekle bakalım, benimde bazen akıntım gelmiyor, uzanınca genelde şekil değiştiriyorlar dene bakalım.
Günaydın canım, odanız çok güzel olmuş.askılarında çok cici. :))
günaydın beysalım. ne güzel uykunu almışsın. serinledi havalar evet bende bu sabah ürperdim. ehh normal değil mi canım, kıyafetler zorlanıyor artık. ben daha zorluk çekmeye başlamadımne güzel dimi
ayy canım yaa nasıl yapar bu hatayı...kayınpederinin eline bakmak kolaymı olacak...aynı evde yaşamak...eğer kocasıda bunu fırsat bilip temelli yerleşirsee oraya ablan çok üzülürr...tühh yaa..ama kocaman yetişkin bayann elden ne gelirki sen kendini hırpalama...iş olacagınaa varırı kuzum...kendini ve bebeği üzmemeye çalış...selam canlar nasılsınızzzznasıl gidiyorrr canım sıkkın yaaa
kızçen sığmıyordurr artık annesi içeriyee..ondan ağrımıştır karnın..bende dozer gibi hissediyorum kendimi özellikle geceleri sağdan solaa dönerken...
teşekkür ederizz teyzesi...odamız marshal bebek pembesi üstünede bi kat sim atıldı...askılarımı 60tanesini 24tl civarı bi rakama almıştım...o süsleride(ayıcıklı olanı) 50 tanesi 8tlye...akşamda eşim yoktu silikon tabancasıylaa yapıştırdım kuzey güneyi izlerkenn
ayy canım yaa nasıl yapar bu hatayı...kayınpederinin eline bakmak kolaymı olacak...aynı evde yaşamak...eğer kocasıda bunu fırsat bilip temelli yerleşirsee oraya ablan çok üzülürr...tühh yaa..ama kocaman yetişkin bayann elden ne gelirki sen kendini hırpalama...iş olacagınaa varırı kuzum...kendini ve bebeği üzmemeye çalış...
yok kuzum fotodan öylee çıkmış marshalın bebek pembesi rengi aslında...üstünede bi kat sim atıldı:))
askılarım benımde çok içime sindi...dediğin gibi çokda ucuza geldilerr:)))
bende aynı durumdayım
kızçen sığmıyordurr artık annesi içeriyee..ondan ağrımıştır karnın..bende dozer gibi hissediyorum kendimi özellikle geceleri sağdan solaa dönerken...
teşekkür ederizz teyzesi...odamız marshal bebek pembesi üstünede bi kat sim atıldı...askılarımı 60tanesini 24tl civarı bi rakama almıştım...o süsleride(ayıcıklı olanı) 50 tanesi 8tlye...akşamda eşim yoktu silikon tabancasıylaa yapıştırdım kuzey güneyi izlerkenn
yok kuzum fotodan öylee çıkmış marshalın bebek pembesi rengi aslında...üstünede bi kat sim atıldı:))
saol hilalimmmah ah sizlerin bizim gördüğümüzü bir görsee
Allahım sen aydınlıgına c ıkar
günaydın şekercimm
saol canım bende senin gibi dusundugumu söyledimmmm bir kıskanmadıgım kaldı o derece tartıştık anlamıyor ki sonrada lafımıza gelincee haklıymışşsınız diyordualarınızı eksik etmeyin olur mu
bebişle inan 3 gundur ilgilenemiyorum aklım hep ablamdaev boyanıyor canım heveslenemiyorum sorunlar yuzunden Allahım sen yardım et
ne güzel konuşmuşsun kuzum sen öle varsın geçsin zaman sağlıkla sıhhatle inşallah
ayy canım yaa nasıl yapar bu hatayı...kayınpederinin eline bakmak kolaymı olacak...aynı evde yaşamak...eğer kocasıda bunu fırsat bilip temelli yerleşirsee oraya ablan çok üzülürr...tühh yaa..ama kocaman yetişkin bayann elden ne gelirki sen kendini hırpalama...iş olacagınaa varırı kuzum...kendini ve bebeği üzmemeye çalış...
BAZEN İNSANIN GÖZÜNE Bİ PERDE İNER...herkesin gördüğü gerçekleri yaa göremezz yada kolayınaa geldiği için görmek istemez veyahutta gösterilmez...
ablanın iç dünyasını bilemeyız kuzum...bebek mevzusu yüzünden eşiylee sıkıntı yaşayıp, kendini suçlu bilee görüyorr olabilir...bi kaçışş arıyorr bence...okumak falan bahane...ama gel görkii korkulan olurdaaa eşi ve ailesi amaçlarına ulaşmak için temelli beraber oturalım falan derlersee dönülmezz bi hata yaptıgını farrkettiğince geç olabilir...şu devirdee ev ev üstünee olmaz...heleki ayrı yaşamaya alışıncaaaa daha büyük buhrana sürüklerr kendini..du bakalım gün ola hayrolaa...zaten kayıt yaptırmaya gitmiş..kafaya koymuşş baksana...
dua edelim bol bol...hayırlısı ne isee rabbim tez zamanda onu göstersinn ablana...gözünün önündeki sır perdesiii kalksınn inşallahh:26::26::26::26:
tunaydın guzel anneler bugun nasılsınz bakalım bız bugun annemle bebısın odasına bakmaya gıdıcez carsıya bıde mobılyacılara bakalım fıyat alallım ona gore hafta sonu ıstanbuldan alırız dedık burda uygunsa almayız ıstanbuldan bulursam kendıme bahcıvan alıcam hamılelerde en begendıgım seydı hep gıymek ıstemısımdır kızlar bu arada dogum bavullarınızı hazırladınızmı ben daha hıc hazırlık yapmadımda
canım naber herkese slm sanaa şu askılara yapıştırdığın figürleri nereen aldığını soracaktım netten ise adres istiycektim acilll:26:
kuzum ücretsiz izin kullancam en az 1 yıl bunu biliyorlar ve durum şöylee oluyor..hani normalde hakkımız 2yıl ücretsiz izin yaa...yasal dogum iznin bitince süre işlemeye başlıyor...diyelim ben yasal dogum iznim bitince 40 gun rapor kullandım..20+20 bu senenin ve 2013un ızınlerını kullandım..ücretsiz iznim 2 yıldan 80 gün eksikk verilebiliyormuş...
evet teyzesi boyattıkk...çok belli olmuyorr ama şöylee oldu..:)))
Eki Görüntüle 508823 Eki Görüntüle 508824
kızlarr 60 tanesini 30tlye mal ettiğim kızçemin askıları:
Eki Görüntüle 508826 Eki Görüntüle 508827 Eki Görüntüle 508828 Eki Görüntüle 508829 Eki Görüntüle 508830 Eki Görüntüle 508831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?