herkese günaydın bu gece uyku tutmadı beni eşimde yok şöyle bi bakayım dedim kimsecikler yok nette gezerken yine bebek şekeri gördüm bi sürü bana yardımcı oluverin kızlar hangisi güzel sizce. bunlardan birini alıcam artık.
Eki Görüntüle 509790 Eki Görüntüle 509789 Eki Görüntüle 509788 Eki Görüntüle 509787 Eki Görüntüle 509786 Eki Görüntüle 509785 Eki Görüntüle 509792 Eki Görüntüle 509793 Eki Görüntüle 509794 Eki Görüntüle 509791
şu ayakkabı olan kutu içinde mum. kelebekli notluğun tavşan ayı ördek vs. çeşitleri var karışık yaptırabilirim.
herkese günaydın bu gece uyku tutmadı beni eşimde yok şöyle bi bakayım dedim kimsecikler yok nette gezerken yine bebek şekeri gördüm bi sürü bana yardımcı oluverin kızlar hangisi güzel sizce. bunlardan birini alıcam artık.
Eki Görüntüle 509790 Eki Görüntüle 509789 Eki Görüntüle 509788 Eki Görüntüle 509787 Eki Görüntüle 509786 Eki Görüntüle 509785 Eki Görüntüle 509792 Eki Görüntüle 509793 Eki Görüntüle 509794 Eki Görüntüle 509791
şu ayakkabı olan kutu içinde mum. kelebekli notluğun tavşan ayı ördek vs. çeşitleri var karışık yaptırabilirim.
günaydın herkese kızlar umarım herşey yolundadır herkes için.
dün öyleden sonra giremedim şahinus ne yaptın gittinmi doktora?
Aaaaaaaaaaaaa bu satte beysal yanlışmı gördum kı acaba
Günaydın,
bu sabah sizlerle paylaşmak için evden çıkmadan bir foto çekindik koca göbüşümle,
Kolay Gelsin herkese
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-73.html#post26435502
çok geçmiş olsun canım ama artık ağrılar bizimle ne zaman ne olacağı belli olmıyacakmış doktorum bunlar iyi günlerin dedibence bi model yaptır canım...sonra bende şundanyok, bitane ondan alayım gibi talepler gelebilirr...:44:
ayakkabı mumu bende çok beğendim...
günaydın kızlar...dün eve gittim kendimi zor yataga attım..hatta işten eve servisle gidecek halim olmayınca eşimi aradım o da bürodan çıkacak gibi değilmiş..kayınpederim geldide aldı beni...20.30da uyandırdı eşim...dışardan hazır bişeyler almış gelmiş...beraber yemegımızı yedik...bu süre zarfında çok derin uyuyamadım bilee...bacaklarım, kollarım ağrıyordu anlamadım bi anda noldumm
bugun iyiyim hamdolsun ama sabaha kadar garip garip rüyalarla ugrastım...sabah ezanına uyandım ama korkarak...namaz kılmaya korktum kalkamadım yataktan...eşime seslendim hadi kalkda beraber namaz kılalım korkuyorum diyee..o da kalkmadı..sonraaa bi cesaret kalktım...namazımı kıldım rahatladım..resmen duaylaa ayaktayım bugun:26:
bugun 5te doğum öncesi eğitimimiz baslıyorr hastanede...bakalım neler öğrencezz...sizinlede paylaşcam inşallah..pazarteside nstye giricem...izin alcam bugunden...bugunu saymazsak son 8 iş günü..önümüzdeki hafta perşembe allah izin verirsee raporumu alıp izne ayrılcamm..kardeşimin kına gecesinde düğününde rahat olmak istiyorum
nstye girmiş hamdolsun iyiymiş tarık buğramız teyzesiii
takip etmek lazım bebeklerimizin hareketlerini...rabbim sen esirgee hepsinii:26:
ah yarenim evet geldim okudum kimse yoktu yazamadan çıktım :)
günaydın fıstıklar nasılsınız ben dün çalışabilir raporumu aldım eğer dayanabilirsem 23 iş günü daha çalışacam ve 17 ekimde ayrılacam doğum iznine bakalım umarım sağlıkla dayanırız oğlumla :) dün akşam kan tahlilimide verdim tiroid hormonlarım için çok şükür sorun çıkmadı onlarda normal düzeyde ilerliyorlar. ve en güzeli akşam ben oğlumu göremem sanmışken doktor amcamızın son randevusu olmamız sebebi ile baya bi inceledik oğluşumu ay nasıl sevindim anlatamam yine yan yatış pozisyonundaydı doğum pozisyonuna geçmiş olması gerekiyordu ama geçmemiş onu görünce buna bile üzülemedim doğrusu bakalım takip edicez dedi doktor amcamız eğer dönmesse benim keyifli paşam o zaman mecburi sezeryan olucaz. dedim olurya bayraamda doğurmaya kalkarsam ne olacak dedim merak etmeeee dedi rahat bir şekilde bütün bayram ben buradayım sıkıntı yok baktın geliyo hemen alırız dedi derin bir oh çektim böylece yabancı doktor olmayacak bayramda olursa diye :) bizden haberler böyle fıstıklar. sabahta uyandım oğlum içeride hoptek çalışmaları yapıyordu bayaa bi izledim seviyorum ben oğlumu yarabbim her isteyene nasip etsin inşallah amiiinnnn
canım normal değerler ne ?sen günde toplam kaç açlık kaç tokluk ölçüyosun?canım gözün aydın, bebeğinin kilosu normal geldi bana. açıkcası bende bu kadar bekliyorum kilosunu. benimde şekerim var, her iki ölçümüm yüksek çıktı biliyorsun. cihazla sürekli ölçüyorum sınırı geçmiyor ama bebek yine önde. fazla yapacak bişi yok. diyet yaptığım hafta bile bebek kilosunu 2 ye katladıelimizden geleni yapıyoruz, Allah korusun bebeklerimizi. bakalım yarın gidiyorum doktora ne dicek
ya sakin ol canım, sen artık doğuma gireceksin, doktorun doğum tecrübesi nasılmış? duydukların ne kadar doğru emin misin? doktorun seni tatmin ediyorsa bence değiştirme. yeni doktor ne kadar iyi nerden bileceksin?
gözün aydın canım. bende de bakteri çıktı bakalım yarın tahlil yaptırcam geçmiş mi
iyi akşamlar Applepay
öyle bı scnm msj hakkım olmadığı için özelden msj atamadım
cnm banka ile imzaladığın sözleşmede eğer böyle bi koşul koydularsa hakları var. sözleşmenin maddelerini hatırlıyor musun?
ama bu durumda yapabileceğin şey bankanın teftiş kuruluna şikayet dilekçesi yazarsın.eğer hesabındaki euronun bozulmasından dolayı kur farkından kaynaklı kaybın varsa oluşan kaybın karşılanmasını isteyebilirsin.
canım daha hiç ölçmeye başlamadım ilk kez şimdi ölçücem..Çok aci tecrubeler yaşamissin rabbim tekrarını gostermesin insallah...
Dediğin gibigebelikte şeker çok tehlikeli bir durum kontrol edilmesi gerek...
Benim ilk gebeligimdedr simdikindede şeker var ilk oğlumda da diyet ve seker ölçümü yaptim..
Oda 2 hafta önden gitti hep.. suan bundada 3 aydır diyet yapiyorum şekerimi ölçüyorum bu oglumda 2 hafta önden gidiyor... Önden gitmesiyle ılgili sorun oluyormu onu hiç sormadım bu kontrolümde sorucam mutlaka...
Yanlız dr bana sürekli şekerim kontrol altinda oldugu icin kilo ve gelisim olayının sekere bagli olmadığını söyledi yüksek şeker amniyon sivisinda artis yaparmış sürekli gittiğimde onada bakıyor...
Şeker olcumlerim iyi gidiyor ama açlık durumum var diyetim yukseltildi sekerde oynama olursa hadtaneye yatirip kontrol altına alicakmis bu Pazartesi duruma göre...
Ilk oglumda 37. Haftada 4.100.gr 54 cm dogdu şekerim hep kontrol altindaydi ..
Suan bunda biraz son zamanlarda sıkınti var insallah onuda aşıcaz...
Peki açlık tokluk ölçümlerin nasil çıkıyor?
çok geçmiş olsun canım ama artık ağrılar bizimle ne zaman ne olacağı belli olmıyacakmış doktorum bunlar iyi günlerin dedi
bende haftasonu istanbula gidip alışveriş yapmak istiyom biraz ama beni bu kalça ağrısı çok tedirgin ediyo resmen topallıyorumofff:
ohhh ohh çok sevindim canım evet bana doktorumun söylediği bişeybu senin tek yapman gereken şey bebeğin haraketlerini takip edeceksin dedi bana..
beysalcım sanada günaydın ohh negüzel görmüşsün oğlunu varmı daha ötesi
onlar sağlıklı olsunlarda sezeryan normal hiç farketmez..
öylee canım...napalımm kuzucuklar için katlanacağızz:) rabbim kaldıramayacagımız yük yüklemesin omuzlarımızaa...
günaydın tatlı hamişler..
canım normal değerler ne ?sen günde toplam kaç açlık kaç tokluk ölçüyosun?
öyle bı s
özleşme yapmadık..ama banka prosedürümüzde var .yaparız dıyo...bangır bangır.şikayet.com ada yazdım...bankanın genel müdürlüğüne de şikayet ettim...sanırım sıra tüketiic mahkemesinde..
canım daha hiç ölçmeye başlamadım ilk kez şimdi ölçücem..
günaydın kızlar,
ben bugün çok yorgunum.belimde acayip ağrı var ayağa kalktığım zaman. işe resmen sürünerek geldim.bugün nasıl geçecek bilmiyorum.bugünü saymazsam 15 gün daha çalışacağım ama nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
kızlar dün size yazacaktım şarj bitti yazamadım.dün dr u aradım gel bakalım dedi nts ye girdik kalp atışları iyiydi. Dr ultrasona soktu hareketleri de mevcuttu dr bi kaç gün dinlen hala zayıf gelirse üç gün sonra yine gel dediler dün akşam hareketlerini hissettim bu arada bugün de raporluyum ama hareketler pek mühimmiş en küçük şüphede gidin kordon fln dolandı sandım
kızlar dün size yazacaktım şarj bitti yazamadım.dün dr u aradım gel bakalım dedi nts ye girdik kalp atışları iyiydi. Dr ultrasona soktu hareketleri de mevcuttu dr bi kaç gün dinlen hala zayıf gelirse üç gün sonra yine gel dediler dün akşam hareketlerini hissettim bu arada bugün de raporluyum ama hareketler pek mühimmiş en küçük şüphede gidin kordon fln dolandı sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?