2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tarık bey bizi tedirgin etti ama iiyiymiş maşallah sorun yok kuzucum benim

burcuu neredesin dün gece rüyamda beni telefonla arıyorsun nasıl mutlu oldum anlatamam konuşuyoruz falan güzeldi :)

cnm bebişinin iyi olmasına sevindim.Allah korusun, inşallah hep hareketlerini hissedersin.

Çok şükür.. Allah yardımcımız olsun, sıkıntılarını göstermesin. Az zamanımız kaldı kızlar. Çok dikkat edelim herşeye..

Bu arada hamişler, bebiş odasına hala benim gibi lamba, abajur bakıp karar veremeyen varsa butikbebe Aybutik'te kampanya var. Çok hoş ve uygun fiyatlı modeller, bir bakın derim...

benim oğlan da 2004 gr biraz zayıf olacak ama kemik yapısı önemliymiş babası kılıklı olacak

cnm sağlıklı olsun da kilosu çok öneli değil.zaten 40 hafta sonunda doğan çocukta 2500-4000 kilo arası doğan çocuklar normal kilolu sayılıyor.kaldı ki senin bebişin 2500 kiloyu geçer doğuncaya kadar.canını sıkma.benim bebişim de cumartesi günü 1938gr dı.

Kızlar dua edin ne olur, doktor konusunda kafam rahatlasın....
Çok huzursuzum....
Aklım çok bulandı, doktor bir tanıdığa görüşünü sordum takibini yapan doktorda kal diyor, ama ben huzursuz oldum...
Huzursuzluğum doğumdan yana da var acaba geçmişte tahlilerde tahata yaptı mı d iye de var, deli olmak üzereyim yaaa.......

GEÇMİŞ OLSUN CANIM...senin diyet yıne baya ıyıymış bana havuç patates bile yasak.üzüm yasak..
kan değerlerini sen her gün ölçüyomusun?

günaydın cnm kredi kullanırken kredi sözleşmesi imzalamadınız mı?
imzaladıkta orda yazdığına dair bi bilgi vermediler canım...banka olarak yaparız ederize getiirp olayı kapatmaya çalışıyolar..

hangi şehirdesin sen?sana bi dr.bulalım..bende dr. umu doğuma az kaldı değiştirmem demiştim keşke değiştirseymişim...belki bazı şeyler daha iyi giderdi..içine sinmediyse değiştir..

bu arada ilk şeker ölçümlerini gerçekleştirdim açlık 65....
tokluk 103...

normal değerler açlık 80-110
tokluk 80-140

benim açlık sınıırnda altında ?

Son düzenleme:
günaydın teyzoşlar...sayılı gün çabuk geçermiş derler geçsin artık dimi ya...
uykusuzluk sırt ağrısı yorgunluk bende hadsahfada..
klima daha kötü yapıyor aslında klimasız da yatamıyoruz malesef.
bebişte karnımda kıpır kıpır maşallah
bence bu zilli sıpa ablamızdan yaramaz olacak yerinde duramayacak...

günaydın hoşgeldin canım

sedefim aysunum hoşgeldiniz nasılsınız
tsk eder,m canım nasılsın???
Arka sayfalarda yazmıştım canım bir iki olumsuz şey duydum ve bunları yeni duydum....
doğumda dr a güvenmek çok önemli daha zaman var önümüzde bence iyi bir araştırma yapıp değiştir dr unu..

ewet canım ya ama sanki sona yaklaştıkça zaman yavaşlıyor gibi geliyor..bende artık hiç rahat uyuyamıyorum özellikle tuvalet için uyanınca bir daha uykuya dalmakta zorlanıyorum...sen hangi şehirdesin...ben zonguldaktayım havalar baya serinledi artık burada

Günaydın hilalimmm.. dün diodun zaten her yerim agrıo die cok mu yordun acaba kendini ?
bu dönemlerde o rüyalar olurmuş doktoruma sormuştum cok normalmiş..
Allah kabul etsin canım..
bi yandan bebiş heyecanı bi yandan kardeşini evlendirme heyecanı oyy ne güzel

Günaydın,

bu sabah sizlerle paylaşmak için evden çıkmadan bir foto çekindik koca göbüşümle,

Kolay Gelsin herkese

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-73.html#post26435502

Günaydın canımmm... maşallah cok tatlısınız

Günaydın betüşümm.. herşeyin yolunda olmasına ve oğluşunu görmene cok sevindim
benimde dogumum büyük ihtimal bayrama gelecek:26: ama benim doktorum olmayacakmış
onun yerine diger doktor olacakmış o doktoru cok övüolar ben o yüzden hiç dert etmedim
inşallah herşey gönlümüze göre olur..
aminnn Allah olmayanlara da nasip etsinnn bu güzelliğiiiiiiii

Günaydın canım..

Günaydın fundacımm..
yaa o kadar mı kötü oldun bende henüz o derece agrılar yok gayet saglıklıyım
şimdiden cık izne cok yoruluosan canım olmaz mı ?

Günaydın burcu..
ne güzel bak hissetmişsin bebişinin hareketlerini
geçmiş olsun canım..

canım günaydın..
iyice bi araştırsaydın su doktor olayını ya..
huzursuzsan olmaz bu iş.. eger hic yatmazsa kafana degiştir bence doktorunu..

GÜNAYDIN KIZÇELERRR
dün gece yine sahilde yürüyüşümüzü yaptık bu sefer arkadaslarımızla beraber :)
ama benim tuvaletim geldigi icin fazla duramadık nedir bu tuvalet olayı yaa ne uyuz bi şey
gecede kac kere kalkıorum belli deil hic sevmiorum bu durumu
benim kızım her sabah babamızı işe gönderirken uyanıo sanki anlıomuş gibi
sonra biz yine beraberce uyuoz kızımla uykumuzu alınca gelioruz işe :)
Allahım ne güzel bi duygu buuu

benim biraz kafa dağıtmam lazım azıcık kaçayım gelirim gene....
yarın kontrolüm var ve ben çok huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…