kızlar dün size yazacaktım şarj bitti yazamadım.dün dr u aradım gel bakalım dedi nts ye girdik kalp atışları iyiydi. Dr ultrasona soktu hareketleri de mevcuttu dr bi kaç gün dinlen hala zayıf gelirse üç gün sonra yine gel dediler dün akşam hareketlerini hissettim bu arada bugün de raporluyum ama hareketler pek mühimmiş en küçük şüphede gidin kordon fln dolandı sandım
kızlar dün size yazacaktım şarj bitti yazamadım.dün dr u aradım gel bakalım dedi nts ye girdik kalp atışları iyiydi. Dr ultrasona soktu hareketleri de mevcuttu dr bi kaç gün dinlen hala zayıf gelirse üç gün sonra yine gel dediler dün akşam hareketlerini hissettim bu arada bugün de raporluyum ama hareketler pek mühimmiş en küçük şüphede gidin kordon fln dolandı sandım
benim oğlan da 2004 gr biraz zayıf olacak ama kemik yapısı önemliymiş babası kılıklı olacak
burcuu neredesin dün gece rüyamda beni telefonla arıyorsun nasıl mutlu oldum anlatamam konuşuyoruz falan güzeldi :)
Günaydın kızlar...delikız niye dr konusunda kafan karıştı????
Günaydın kızlar...delikız niye dr konusunda kafan karıştı????
GEÇMİŞ OLSUN CANIM...senin diyet yıne baya ıyıymış bana havuç patates bile yasak.üzüm yasak..kızlar bendede seker yuksek cıktı 210 larda yuklemeden sonra 1.5 ay oldu diyetteyım belkı daha fazla son gittiğimde hıc kılo almamısım dr bir sevındı bir sevındı sekerde 110 larda dedım okadar zor bır dıyetkı verdıgınız ac aç hamılelık gecırıyorum ama alışılıyor nst ye bagladılar 10 gunde bır gıdecekmısım nst ve seker ölcumlerıne tatlı benım dıyette hıc yok gunde 3 tane meyve hakkım var oda elma armut 15 adet üzüm sınırlı yani beyaz ekmek hıc yok kepekli yıyorum ha o da 2 dılım eger corba varsa ekmekte yok sebze yemegı 8 kasık pılav makarna 2 kasık :)) ben ki 1 tencereyı cok rahat yerdim ceza bana ... ama bebegın kılosu normal dedi şimdilik ara sıra ödullendır klendını dıye de ekledi
imzaladıkta orda yazdığına dair bi bilgi vermediler canım...banka olarak yaparız ederize getiirp olayı kapatmaya çalışıyolar..günaydın cnm kredi kullanırken kredi sözleşmesi imzalamadınız mı?
Kızlar dua edin ne olur, doktor konusunda kafam rahatlasın....
Çok huzursuzum....
Aklım çok bulandı, doktor bir tanıdığa görüşünü sordum takibini yapan doktorda kal diyor, ama ben huzursuz oldum...
Huzursuzluğum doğumdan yana da var acaba geçmişte tahlilerde tahata yaptı mı d iye de var, deli olmak üzereyim yaaa.......
Beni mi öbür burcu yu mu gördün
tsk eder,m canım nasılsın???günaydın hoşgeldin canım
sedefim aysunum hoşgeldiniz nasılsınız
doğumda dr a güvenmek çok önemli daha zaman var önümüzde bence iyi bir araştırma yapıp değiştir dr unu..Arka sayfalarda yazmıştım canım bir iki olumsuz şey duydum ve bunları yeni duydum....
günaydın teyzoşlar...sayılı gün çabuk geçermiş derler geçsin artık dimi ya...
uykusuzluk sırt ağrısı yorgunluk bende hadsahfada..
klima daha kötü yapıyor aslında klimasız da yatamıyoruz malesef.
bebişte karnımda kıpır kıpır maşallah
bence bu zilli sıpa ablamızdan yaramaz olacak yerinde duramayacak...
bence bi model yaptır canım...sonra bende şundanyok, bitane ondan alayım gibi talepler gelebilirr...:44:
ayakkabı mumu bende çok beğendim...
günaydın kızlar...dün eve gittim kendimi zor yataga attım..hatta işten eve servisle gidecek halim olmayınca eşimi aradım o da bürodan çıkacak gibi değilmiş..kayınpederim geldide aldı beni...20.30da uyandırdı eşim...dışardan hazır bişeyler almış gelmiş...beraber yemegımızı yedik...bu süre zarfında çok derin uyuyamadım bilee...bacaklarım, kollarım ağrıyordu anlamadım bi anda noldumm
bugun iyiyim hamdolsun ama sabaha kadar garip garip rüyalarla ugrastım...sabah ezanına uyandım ama korkarak...namaz kılmaya korktum kalkamadım yataktan...eşime seslendim hadi kalkda beraber namaz kılalım korkuyorum diyee..o da kalkmadı..sonraaa bi cesaret kalktım...namazımı kıldım rahatladım..resmen duaylaa ayaktayım bugun:26:
bugun 5te doğum öncesi eğitimimiz baslıyorr hastanede...bakalım neler öğrencezz...sizinlede paylaşcam inşallah..pazarteside nstye giricem...izin alcam bugunden...bugunu saymazsak son 8 iş günü..önümüzdeki hafta perşembe allah izin verirsee raporumu alıp izne ayrılcamm..kardeşimin kına gecesinde düğününde rahat olmak istiyorum
Günaydın,
bu sabah sizlerle paylaşmak için evden çıkmadan bir foto çekindik koca göbüşümle,
Kolay Gelsin herkese
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-73.html#post26435502
ah yarenim evet geldim okudum kimse yoktu yazamadan çıktım :)
günaydın fıstıklar nasılsınız ben dün çalışabilir raporumu aldım eğer dayanabilirsem 23 iş günü daha çalışacam ve 17 ekimde ayrılacam doğum iznine bakalım umarım sağlıkla dayanırız oğlumla :) dün akşam kan tahlilimide verdim tiroid hormonlarım için çok şükür sorun çıkmadı onlarda normal düzeyde ilerliyorlar. ve en güzeli akşam ben oğlumu göremem sanmışken doktor amcamızın son randevusu olmamız sebebi ile baya bi inceledik oğluşumu ay nasıl sevindim anlatamam yine yan yatış pozisyonundaydı doğum pozisyonuna geçmiş olması gerekiyordu ama geçmemiş onu görünce buna bile üzülemedim doğrusu bakalım takip edicez dedi doktor amcamız eğer dönmesse benim keyifli paşam o zaman mecburi sezeryan olucaz. dedim olurya bayraamda doğurmaya kalkarsam ne olacak dedim merak etmeeee dedi rahat bir şekilde bütün bayram ben buradayım sıkıntı yok baktın geliyo hemen alırız dedi derin bir oh çektim böylece yabancı doktor olmayacak bayramda olursa diye :) bizden haberler böyle fıstıklar. sabahta uyandım oğlum içeride hoptek çalışmaları yapıyordu bayaa bi izledim seviyorum ben oğlumu yarabbim her isteyene nasip etsin inşallah amiiinnnn
günaydın tatlı hamişler..
canım normal değerler ne ?sen günde toplam kaç açlık kaç tokluk ölçüyosun?
öyle bı s
özleşme yapmadık..ama banka prosedürümüzde var .yaparız dıyo...bangır bangır.şikayet.com ada yazdım...bankanın genel müdürlüğüne de şikayet ettim...sanırım sıra tüketiic mahkemesinde..
canım daha hiç ölçmeye başlamadım ilk kez şimdi ölçücem..
günaydın kızlar,
ben bugün çok yorgunum.belimde acayip ağrı var ayağa kalktığım zaman. işe resmen sürünerek geldim.bugün nasıl geçecek bilmiyorum.bugünü saymazsam 15 gün daha çalışacağım ama nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
Kızlar dua edin ne olur, doktor konusunda kafam rahatlasın....
Çok huzursuzum....
Aklım çok bulandı, doktor bir tanıdığa görüşünü sordum takibini yapan doktorda kal diyor, ama ben huzursuz oldum...
Huzursuzluğum doğumdan yana da var acaba geçmişte tahlilerde tahata yaptı mı d iye de var, deli olmak üzereyim yaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?