ikizde çok güzel ama olsun canım .bir tanede olsa Sağlıklı sıhhatli Allah kucağına versin ,Allah böyel nasip etmiş demekki.
yaptım galiba, nasıl olmuş , ne çok sevindim bu çizelgeye yaaa
2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım
2008 eylül annelerindeydim canım
hayırlısı olsunda , tek çift farketmiyordu zaten bu kadar yıllarca özlemini çektikten sonra. sağol iyi dileklerin için.
amin cnm allah razı olsun bu aralar kendini baya toparladı ama mutluyum o yüzden tek korkum bebegime bişi olmasından bişi olmaz inşş allaha emanett
merhaba güzel anneler,
bizde şimdi doktordan geldik kesemizi gördük, 3 hafta sonrada tekrar çağırdı, aç karnına gel dedi 8. haftam olmuş olacak ne tahlili yapıyorlar o zaman bilgisi olan var mı?
ahhh kuzum gözümüz aydın...biz sizden 3 hafta büyüğüzz.. ya ablayız ya da abi bilemiyorumm:)
cinsiyeti konusuna gelincee hayırlısı olsun inşallahh hepimiz için, rabbim herkesinn gönül muradını versinnn inşallahhh
kızlar su içmeyi unutmayınnnnnn ::::)
yaptım galiba, nasıl olmuş , ne çok sevindim bu çizelgeye yaaa
slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem
kuzum anlayamadım mesajını:44: Ne demek istedinn kızzz tatlı annişşş?
maşallah canımm ne güzel.. hemde seni ikinci bebiş...bizde 7+4de duyduk canımm kalp atışımızı hamdolsunn...bizim ilk bebek oluncaa heyecandan öldümm resmen..gözlerimdem yaşlar boşaldısende sağlıklaa duy bebeğinin güzel sesini inşallahh...ilk bebeğin kaç yaşında? planlı gebelikmiydi?
Bizim kız hayır işliyor demek istemiştim iş yoğunluğundan yarım yazmışım masam it oynamış yonca tarlası
Bizim kız hayır işliyor demek istemiştim iş yoğunluğundan yarım yazmışım masam it oynamış yonca tarlası
bioritm e göre hesaplama yapmayı bilen beri gelsin..
çok yedim yau bugunhamıle kıyafetı bakmaya basladım desem bana güler misiniz
göbişim sıkısıo nher kıyafette yauuu
AHH canım bendede o sorun var o kadar göbeğim şiştiki herkes soruyo hemilemisin diye ,dışarıdan anlaşılıyor yani anlayacağın utanıyorum daha şimdiden 2 aylık demeye .ama benim göbek 3,5-4 aylık gibi hamile kıyafetide almıyorum daha erken diye ,acaba şişlikmi var ondanmı?
bioritm e göre hesaplama yapmayı bilen beri gelsin..
çok yedim yau bugunhamıle kıyafetı bakmaya basladım desem bana güler misiniz
göbişim sıkısıo nher kıyafette yauuu
Ben mi duygusuzum acaba yaa,bi çok arkadaşım ağlamış
ben görünce sadece tabir-i caizse mal mal güldüm sadece ekrana bakarak ve sesini duyarak,eşim ekranın dibine girmişti zaten
ahh canım allah kolaylık versin.pazartesi günleri hep öyle oluyor ne yazıkki...tabire bayıldımm it oynamış yonca tarlasıı haa
çizelgeyi ben çok seviyorum ve olmayan annişlerinde olsun istedimm...sende copy pasta yapmışınn anladığım kadarıylaamesajımı gördünmü dün sana mesaj atmıştım...çizelgende değişiklik istiyorsan hemen yapıverelimm kuzucannn
estağfurullah kız..mal mal olurmu hiççsana heyecandan 'kal gelmiştir' o anda...ben zaten sulu gözlüyümdür.. babam ben küçükken ağladığımda ' çeşmeler hazır açılmak için' derdiii :44:
eşin demek ekrana girdii haa, meraklı bababizimki de keseyi bebek zannetmiş, halen aklıma geldikçe gülüyorum. az kalsın soracakmışş doktoraa 'şu büyük şeymi bizim bebek' diyee
kızlar yaaa bişey diycemmm, benim eltim bana kafayı yedirecek yaaaaslında severim kendisini bi alıp veremediğim yok ama buara bana taktı aklını.
kendide hamile 8 aylık falan. beni ne zaman görse ' tatlımmmm yaa sen niye böylesin, halsiz, yorgun, bitkin,solgun, berbat gözüküyorsun ' diyor...ben kendimi gayet iyi hissediyorum...çirkinleşmedim. aşırı kilo almadım...öyle ruh gibi gezmiyorum etrafta...diğer kişilere soruyorumm 'yoooo gayet iyisin, eskisi gibisin 'diyorlar....
niyee bu kız böylee yapıyor bana yaaaaaaaaaaa
estağfurullah kız..mal mal olurmu hiççsana heyecandan 'kal gelmiştir' o anda...ben zaten sulu gözlüyümdür.. babam ben küçükken ağladığımda ' çeşmeler hazır açılmak için' derdiii :44:
eşin demek ekrana girdii haa, meraklı bababizimki de keseyi bebek zannetmiş, halen aklıma geldikçe gülüyorum. az kalsın soracakmışş doktoraa 'şu büyük şeymi bizim bebek' diyee
kızlar yaaa bişey diycemmm, benim eltim bana kafayı yedirecek yaaaaslında severim kendisini bi alıp veremediğim yok ama buara bana taktı aklını.
kendide hamile 8 aylık falan. beni ne zaman görse ' tatlımmmm yaa sen niye böylesin, halsiz, yorgun, bitkin,solgun, berbat gözüküyorsun ' diyor...ben kendimi gayet iyi hissediyorum...çirkinleşmedim. aşırı kilo almadım...öyle ruh gibi gezmiyorum etrafta...diğer kişilere soruyorumm 'yoooo gayet iyisin, eskisi gibisin 'diyorlar....
niyee bu kız böylee yapıyor bana yaaaaaaaaaaa
bizim bebişler hormonlu mu olucak acaba yaaa
limangoda gebe de güzel kıyafetler var :) bak bir istersen :)
AHH canım bendede o sorun var o kadar göbeğim şiştiki herkes soruyo hemilemisin diye ,dışarıdan anlaşılıyor yani anlayacağın utanıyorum daha şimdiden 2 aylık demeye .ama benim göbek 3,5-4 aylık gibi hamile kıyafetide almıyorum daha erken diye ,acaba şişlikmi var ondanmı?
CANIIM SAYFANIN ÜSTÜNDE PROFİLİNE GİR. 'ÇİZELGE' DİYE Bİ YER VAR AŞAĞIDA. YANINDAKİ KALEM İŞARETİNE TIKLA.
http://lbdf.lilypie.com/Cw0Dp3.png BU LİNLİ ORAYA YAPIŞTIR VE KAYDET.
RİCA EDERİMM:) GÖNLÜNDEKİ İNŞALAHH HAYIRLISIDIR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?