2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ikizde çok güzel ama olsun canım .bir tanede olsa Sağlıklı sıhhatli Allah kucağına versin ,Allah böyel nasip etmiş demekki.

hayırlısı olsunda , tek çift farketmiyordu zaten bu kadar yıllarca özlemini çektikten sonra. sağol iyi dileklerin için.

yaptım galiba, nasıl olmuş , ne çok sevindim bu çizelgeye yaaa

BENDE SENİN SEVİNMENE ÇOK SEVİNDİİMMM CANIM ARKADAŞIMM OLMUŞŞ OLMUŞŞ GÜZEL OLMUŞŞŞ
2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım

MAŞALLAHHH SANA YAVRUM O DA ÇOK KÜÇÜK AMA KARDEŞ GELİYOR...İKİZ GİBİ BÜYÜTÜRSÜNNN NE GÜZELL

hayırlısı olsunda , tek çift farketmiyordu zaten bu kadar yıllarca özlemini çektikten sonra. sağol iyi dileklerin için.

hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

ya kızlar ben yazdıklarınız okumaya çalışıyorum ama bugün ya benim internetim çok ağır yada sayfa sürekli takılıyo oyüzdende fazla yazamıyorum..

amin cnm allah razı olsun bu aralar kendini baya toparladı ama mutluyum o yüzden tek korkum bebegime bişi olmasından bişi olmaz inşş allaha emanett

cok sevındım ınsallah daha ıyı olursunuz canım ya

merhaba güzel anneler,
bizde şimdi doktordan geldik kesemizi gördük, 3 hafta sonrada tekrar çağırdı, aç karnına gel dedi 8. haftam olmuş olacak ne tahlili yapıyorlar o zaman bilgisi olan var mı?
banada gel dedı ama ac tok demedı once gorucem sonra tahlıl dedı şeker

amiiinn inşallaahh hepimize canım benımmm
kızlar su içmeyi unutmayınnnnnn ::::)

valla kız unuttuydum

yaptım galiba, nasıl olmuş , ne çok sevindim bu çizelgeye yaaa

ya tarcın 10 sımdı okudum sen yapabıldınmı ??
slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem

hayırlı olsun şeker selam sölebebişe

bioritm e göre hesaplama yapmayı bilen beri gelsin..

çok yedim yau bugun hamıle kıyafetı bakmaya basladım desem bana güler misiniz

göbişim sıkısıo nher kıyafette yauuu

Ben mi duygusuzum acaba yaa,bi çok arkadaşım ağlamış
ben görünce sadece tabir-i caizse mal mal güldüm sadece ekrana bakarak ve sesini duyarak,eşim ekranın dibine girmişti zaten

Bizim kız hayır işliyor demek istemiştim iş yoğunluğundan yarım yazmışım masam it oynamış yonca tarlası

ahh canım allah kolaylık versin.pazartesi günleri hep öyle oluyor ne yazıkki...tabire bayıldımm it oynamış yonca tarlasıı haa

çizelgeyi ben çok seviyorum ve olmayan annişlerinde olsun istedimm...sende copy pasta yapmışınn anladığım kadarıylaa mesajımı gördünmü dün sana mesaj atmıştım...çizelgende değişiklik istiyorsan hemen yapıverelimm kuzucannn

kızlar , ben çok acıktım mama yemeye gidiyorum . bebeişimde açkalmasın di mi teyzoşları

Bizim kız hayır işliyor demek istemiştim iş yoğunluğundan yarım yazmışım masam it oynamış yonca tarlası

"İt oynamış yonca tarlası"lafını bizim memleketliler çok kullanır,dağınık ortamlar için..:))
Nereliydin sen canım,ben aslen Sivas'lıyım :)

bizim bebişler hormonlu mu olucak acaba yaaa
limangoda gebe de güzel kıyafetler var :) bak bir istersen :)

AHH canım bendede o sorun var o kadar göbeğim şiştiki herkes soruyo hemilemisin diye ,dışarıdan anlaşılıyor yani anlayacağın utanıyorum daha şimdiden 2 aylık demeye .ama benim göbek 3,5-4 aylık gibi hamile kıyafetide almıyorum daha erken diye ,acaba şişlikmi var ondanmı?

Ben mi duygusuzum acaba yaa,bi çok arkadaşım ağlamış
ben görünce sadece tabir-i caizse mal mal güldüm sadece ekrana bakarak ve sesini duyarak,eşim ekranın dibine girmişti zaten

estağfurullah kız..mal mal olurmu hiçç sana heyecandan 'kal gelmiştir' o anda...ben zaten sulu gözlüyümdür.. babam ben küçükken ağladığımda ' çeşmeler hazır açılmak için' derdiii:44:
eşin demek ekrana girdii haa, meraklı baba bizimki de keseyi bebek zannetmiş, halen aklıma geldikçe gülüyorum. az kalsın soracakmışş doktoraa 'şu büyük şeymi bizim bebek' diyee

kızlar yaaa bişey diycemmm, benim eltim bana kafayı yedirecek yaaa aslında severim kendisini bi alıp veremediğim yok ama buara bana taktı aklını.
kendide hamile 8 aylık falan. beni ne zaman görse ' tatlımmmm yaa sen niye böylesin, halsiz, yorgun, bitkin,solgun, berbat gözüküyorsun ' diyor...ben kendimi gayet iyi hissediyorum...çirkinleşmedim. aşırı kilo almadım...öyle ruh gibi gezmiyorum etrafta...diğer kişilere soruyorumm 'yoooo gayet iyisin, eskisi gibisin 'diyorlar....

niyee bu kız böylee yapıyor bana yaaaaaaaaaaa

Gördüm canım ama mesaj atmaya dahi vaktim yok çift pc çalışıyorum nete girmek zor ordan oraya telden atıyorum ben bu çizelgeyi düşünüyüm cinsiyeti bellü olunca kesin değişir isimde buldum oğlana tarık buğra sizce nasıl tarık yıldız demek bu burcu ra ramazan karışımı

kıskanıyordur

eltin sindirme politikası uyguluyor. bebeği olunca onun bebeğinin pabucu çabuk dama atılacak diye kıskanıyordur

bir köy sularaltında kalmış,
akrabalar kayığabinmiş..
gelin kaynanası ile binmiş, kayık yürümüş,
kayınpederiile yürümüş, görümcesi, kaynı, eniştesi kayık yürümüş.
Almış eltiyi kayığa,
laf sokarken eltiler birbirine kayık sallatıdan batmış.
öyle derler..elti gemisi yürümez..naparsan yap..iki kardeş eşleri kıskanıyorlar..özellikle biri birini çekemiyor.

bizim bebişler hormonlu mu olucak acaba yaaa
limangoda gebe de güzel kıyafetler var :) bak bir istersen :)

lcw dede var hemde cok uygun yau..gebe de guzel ama netten alamıorumbedenı nasıl secıcem bedenı neye gore alcam bılemedım:26:

ya bende birde aşırı gaz var akşam eşimden köşe bucak kaçıp salıveriorum valla yoksa patlarım gazdan bi haloldum gorr gorr gorrrr

göbüşü çok çıkarmayın ne o öyle şimdiden napcaz biz sizle :))))) demişkennnnnnnnnnnn hazır kıta durrr yürüyüşler yapıldı mııııııııııııııııııııııı ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…