20 eylül doğumlu mertim..sevindim beni hatırladığına..seninki nasıl peki,kızmıydı erkekmi..senmi istedin 2.yi..büyüdüler valla,anaokuluna başlayacaklar bu sene,iyimi kötümü bilmemben biyerden tanıdım çünkü. 2008 ağustos annelerindeydim ... ordan hatırlıyorum canım. benimki ağustosta doğdu. seninki eylüldemi, doğdu. nasıl şimdi büyümüştür
göbüşü çok çıkarmayın ne o öyle şimdiden napcaz biz sizle :))))) demişkennnnnnnnnnnn hazır kıta durrr yürüyüşler yapıldı mııııııııııııııııııııııı ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizim bebişler hormonlu mu olucak acaba yaaa
limangoda gebe de güzel kıyafetler var :) bak bir istersen :)
Gördüm canım ama mesaj atmaya dahi vaktim yok çift pc çalışıyorum nete girmek zor ordan oraya telden atıyorum ben bu çizelgeyi düşünüyüm cinsiyeti bellü olunca kesin değişir isimde buldum oğlana tarık buğra sizce nasıl tarık yıldız demek bu burcu ra ramazan karışımı
kıskanıyordur
eltin sindirme politikası uyguluyor. bebeği olunca onun bebeğinin pabucu çabuk dama atılacak diye kıskanıyordur
iyi laf gerçektenn...hiç alakamız yok biliyormusun. herkesin kazancı ayrı, evi ayrı barkı ayrı...hani öyle işimizde falan ortaklık yok. o benden sonra evlendi. benden 5 ay önce hamiş kaldı...akrabalar laf ettiler...özellikle kaynanam...o seni geçti bilmem ne...denenlere üzüldüm elbette ama allah kalbimi biliyorr...kesinliklee eltime yansıtmadım...sevindimm hatta...ilk hamile t-shırtünü ben hediye aldım ona...bir köy sularaltında kalmış,
akrabalar kayığabinmiş..
gelin kaynanası ile binmiş, kayık yürümüş,
kayınpederiile yürümüş, görümcesi, kaynı, eniştesi kayık yürümüş.
Almış eltiyi kayığa,
laf sokarken eltiler birbirine kayık sallatıdan batmış.
öyle derler..elti gemisi yürümez..naparsan yap..iki kardeş eşleri kıskanıyorlar..özellikle biri birini çekemiyor.
lcw dede var hemde cok uygun yau..gebe de guzel ama netten alamıorumbedenı nasıl secıcem bedenı neye gore alcam bılemedım:26:
ya bende birde aşırı gaz varakşam eşimden köşe bucak kaçıp salıveriorum valla yoksa patlarım gazdan bi haloldum gorr gorr gorrrr
estağfurullah kız..mal mal olurmu hiççsana heyecandan 'kal gelmiştir' o anda...ben zaten sulu gözlüyümdür.. babam ben küçükken ağladığımda ' çeşmeler hazır açılmak için' derdiii :44:
eşin demek ekrana girdii haa, meraklı bababizimki de keseyi bebek zannetmiş, halen aklıma geldikçe gülüyorum. az kalsın soracakmışş doktoraa 'şu büyük şeymi bizim bebek' diyee
kızlar yaaa bişey diycemmm, benim eltim bana kafayı yedirecek yaaaaslında severim kendisini bi alıp veremediğim yok ama buara bana taktı aklını.
kendide hamile 8 aylık falan. beni ne zaman görse ' tatlımmmm yaa sen niye böylesin, halsiz, yorgun, bitkin,solgun, berbat gözüküyorsun ' diyor...ben kendimi gayet iyi hissediyorum...çirkinleşmedim. aşırı kilo almadım...öyle ruh gibi gezmiyorum etrafta...diğer kişilere soruyorumm 'yoooo gayet iyisin, eskisi gibisin 'diyorlar....
niyee bu kız böylee yapıyor bana yaaaaaaaaaaa
kızlarrrrr slm ben geldim
nasılsınız yeni gelen annler varsa hoşgeldinizz efendimmm
sabahtan beri çok yoğunum mart ayını kapatmaya çalışıyoruz of off, yazamadım ondan, iyisiniz inş. ?
ikizler burcunun değişkennn özelliklerii işteeeDoğru ben zaten yapı itibariyle soğuk gözüken bi tipim,ama ağlaklığımda vardır işte ikizler burcuyum ya ondan herhalde :))
Hahaha işte ilk bebek ya keseyi bebek sanmak gayet normal bence de..
Canım eltini de takma,biz daha ilk 3 aylık dönemdeyiz halsizlik ve yorgunluğumuz gayet normal..Ve bünye meselesi,herkes aynı olacak diye bi kaide mi varmış
hemşomm niye o kadar yordun ki kendini yaaa, arada temizliğee kadın alsanmerhaba kızlar ben bugün o kadar çok iş yapdımki şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum yorgunluktan oturup kaldım kalkamıyorum desem yeridir
yazamasamda takipcinizim okuyorum mesajları
kızlarrrrr slm ben geldim
nasılsınız yeni gelen annler varsa hoşgeldinizz efendimmm
sabahtan beri çok yoğunum mart ayını kapatmaya çalışıyoruz of off, yazamadım ondan, iyisiniz inş. ?
günaydın tatlım, aynı şeyleri ben de yaşıyorumallak bullak oldum, dün 7 kez hıçkıra hıçkıra sebepsiz yere ağladım eşim napacağını şaşırdı zavallı bir de sinir var terör estiriyorum, mahvoldum
GÇZÜN AYDIN CANIMMM:) MAŞALLAHH MAŞALLAHHH...BİZ DAHA 24 NİSANDA GİDİCEZZ..DAHA ÇOK ZAMAN VAR BEBEĞİMİ GÖRMEME...ÖZLEDİM YAAAA
BENİMDE DUYGULARIM ÇOK DEĞİŞKEN...HİÇBİYERE GİTMEK İSTEMİYORUM.KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM. HER DENEN ŞEY ZORUMA GİDİYOR, EŞİME GICIK OLUYORUM...DURDUK YERE AĞLIYORUM..SONRAA BEBEĞİMLE KONUŞUYORUMMSAKİNLEŞİYORUM. EŞİM AKŞAM ARKADAŞLARIYLA DIŞARI ÇIKMIŞTI. NORMALDE 1-1,5 SAATTE GELİRDİ,İŞ KONUŞMUŞLAR, LAF LAFI AÇMIŞ. 3 SAAT GİTTİ. HEMEN Bİ MESAJYAZDIM BOL SİTEMLİ...SONRADA YATAĞA GİRİP KENDİMİE ACIYARAK SALYA SÜMÜK AĞLADIM.ÖYLEDE UYUDUM...SABAH KAFAM Bİ MİLYONDU...HALENDE BAŞIM AĞRIYORR
CANIM ABDOMİNAL ULTRASONMU? VAJİNALMİ?
EĞER KARINDAN ULTRASONSA, BEBEK KESENİN SOLUNDAYSA, GERÇEKTE SAĞINDA DEMEK OLUYORMUŞ VE ALLAH BİLİR AMA MUHTEMELEN ERKEK OLUYORMUŞ.
VAJİNAL ULTRASONSA BEBEK SOLDAYSA GERÇEKTEDE SOLDA OLUYORMUŞ VE MUHTEMELEN KIZ OLUYORMIŞ...BENİM AKLIMDA BÖYLE KALMIŞŞŞ HADİ HAYIRLISI BAKALIMM
Merhaba, bide ağladıktan sonra insan acaba bebişi üzüyormuyum diye düşümeye başlıyor ya ,o zaman daha kötü hissediyorum. Demekki hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, hormonların oyunu bunlar, hepsi geçecek ve sağlıkla kuzulara ulaşacağız, şimdi de pek polyanacı oldumama neyse. Bende işteyim fırsat buldukça yazıyorum kusura bakma.
GüzekkızMS
Geçen haftalardan beri şoklara giriyorum yazdıklarını görünce. Afedersin de sen bir insanla evli olduğuna emin misin?
Ne biçim bir adam bu? hem seni hırpalıyor, hem karnındaki çocuğu düşünmeden istediği herşeyi yapabiliyor?
Nasıl büyücek bu çocuk, nasıl birine baba diyecek farkında mısın?
İÇim ürperiyor düşündükçe...:26:
20 eylül doğumlu mertim..sevindim beni hatırladığına..seninki nasıl peki,kızmıydı erkekmi..senmi istedin 2.yi..büyüdüler valla,anaokuluna başlayacaklar bu sene,iyimi kötümü bilmem
hayat bizim muhtemel doğum tarihleri aynıymış canım ya
ikizler burcunun değişkennn özelliklerii işteeeamann iştee laf olsun eltimin bana dediği de yani...dün çok gıcık olmuştum ama şimdi size anlatıncaa aslında gereksiz yere kendimi üzdüğümü anladımm sefiyorumm sizi ve sizinle dertleşmeyi
hemşomm niye o kadar yordun ki kendini yaaa, arada temizliğee kadın alsanyazıkk hem sana hem bebeğinee annesiiiiii:2: sen hem oku hemde arada ses ver...bende sabah düşünüyordum...kayseri cemaati nereye gitti diyeee?
kolay gelsiinn canım...bizler iyiyiz hamdolsunn...bebişleride iyidir inşallahh içerde keyifleri yerindedir...
kızlarrr bakınn ne buldumm.belki siz daha görmüşünüzdür ama ben yeni gördüm bunu...
Welcome Baby Home | Where little means a lot
açılan sayfada mevcut hamilelik haftanızı girin vee bebeğinizee bi merhaba deyinnn
gaz o yaa :18: çok çıkmadıkiii acımadikii acımadıkiii
gazdır inerr..
inerrrrrrrrrrrrrrr miiiiiiiiiiiii:18::18:
amma kaynatmışsınız yahu. işler yine çok yoğun üffffff.
ben bugün çok iştahsızım
kızlar ben haftasonu içinde ceviz üzüm süt elma havuç yumurta olan atıştışmalık kek yaptım. en azından abur cubur yerine yada hazır gıda yerine bundan yiyorum. tavsiye ederim.
cnm daha yeni evli oldum için daha çözememiştik birbirimiz şimdi ikimizde kendimize çeki düzen verdik ondada görüyorum bazı degişmeler baya çok çok pişman olduu ha damarına basarsanda geri durcann altta kalmaz bende damarına basmamaya çalışıyorum evet eşim bir insan sadece sinirlendinde gözü hiç bişi görmüo ana baba eş çocuk en son tartışmamızda kendine hakim oldu ama o kolu bidaha kakmadıı bebegi çok istiyoo çünkü önceki eşinden olan bebegi magdur dogmuşş ondan baba hasreti çekiyoo allah yardıme tsinn tabii inşş düzelir dua etmekten başka çaremiz yok ama iyi bir insan eşim seviyorum diyebiliyorum yani daha) napalım hemende evlilik bitmiyoki hemde çok zor inan ben bir kez yaşadım 2.ye izin vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?