2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kızlarr bugun hem hafta başı olması hemde yeni ay başlangıcından dolayı acayip yoğundum.. Hiç muhabbete katılamadım( bide kendimi kötü hissediyorum. nedense...ama takibimdesinizzz:)))

ben biyerden tanıdım çünkü. 2008 ağustos annelerindeydim ... ordan hatırlıyorum canım. benimki ağustosta doğdu. seninki eylüldemi, doğdu. nasıl şimdi büyümüştür
20 eylül doğumlu mertim..sevindim beni hatırladığına..seninki nasıl peki,kızmıydı erkekmi..senmi istedin 2.yi..büyüdüler valla,anaokuluna başlayacaklar bu sene,iyimi kötümü bilmem

gaz o yaa :18: çok çıkmadıkiii acımadikii acımadıkiii
gazdır inerr..
inerrrrrrrrrrrrrrr miiiiiiiiiiiii:18::18:

bizim bebişler hormonlu mu olucak acaba yaaa
limangoda gebe de güzel kıyafetler var :) bak bir istersen :)

EVETTT BEN aldım sabahh gebedenn bi pantolun bi t-shirt:)

ayyy buğra ismini bende çok seviyorumm...tarık'ın anlamını bilmiyordum ama o da kulağa her zaman hoş gelir...

kıskanıyordur

eltin sindirme politikası uyguluyor. bebeği olunca onun bebeğinin pabucu çabuk dama atılacak diye kıskanıyordur

amannn öyle galibaa kuzum yaaa...birine süreklii 'kötü gözküyosun' ' berbat gözüküosun' dersen o adam zaten kendini kötü hisseder... yarım saat kendime gelemedimm o bana böyle laf soktuktan sonra...eşiem sordumm 'yok aşkım eskiden nasılsa şimdide öylesin dedi, arkadaşım 'hatta yanaklarda kırmızı kırmızı çıkıyorr bence daha hoş oldun' dedi...

iyi laf gerçektenn...hiç alakamız yok biliyormusun. herkesin kazancı ayrı, evi ayrı barkı ayrı...hani öyle işimizde falan ortaklık yok. o benden sonra evlendi. benden 5 ay önce hamiş kaldı...akrabalar laf ettiler...özellikle kaynanam...o seni geçti bilmem ne...denenlere üzüldüm elbette ama allah kalbimi biliyorr...kesinliklee eltime yansıtmadım...sevindimm hatta...ilk hamile t-shırtünü ben hediye aldım ona... ama o şimdi bana böylee yapıyorr...salllamamaya çalışıyorum...sizinle paylaşmak iyi geliyor inanınn

beden çizelgesi var kuzum. ben kilolo hamile kaldığım için 42 beden alıyorum mecburen...bakalım 10 gün sonra gelir limangodan aldığım ürünler...size söylerimm iyi çıkıp çıkmadığını

lcw'de pantolon denedimm ama pek hoşuma gitmedi...üstü yumurtadan çıkan bebek olan t-shirtlerden aldım...bi tane eşofman alıcamm inşallah...bide salopet istiyoruummm ben yaaaa

Doğru ben zaten yapı itibariyle soğuk gözüken bi tipim,ama ağlaklığımda vardır işte ikizler burcuyum ya ondan herhalde :))

Hahaha işte ilk bebek ya keseyi bebek sanmak gayet normal bence de..
Canım eltini de takma,biz daha ilk 3 aylık dönemdeyiz halsizlik ve yorgunluğumuz gayet normal..Ve bünye meselesi,herkes aynı olacak diye bi kaide mi varmış

merhaba kızlar ben bugün o kadar çok iş yapdımki şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum yorgunluktan oturup kaldım kalkamıyorum desem yeridir
yazamasamda takipcinizim okuyorum mesajları

kızlarrrrr slm ben geldim

nasılsınız yeni gelen annler varsa hoşgeldinizz efendimmm

sabahtan beri çok yoğunum mart ayını kapatmaya çalışıyoruz of off, yazamadım ondan, iyisiniz inş. ?

amma kaynatmışsınız yahu. işler yine çok yoğun üffffff.

ben bugün çok iştahsızım

kızlar ben haftasonu içinde ceviz üzüm süt elma havuç yumurta olan atıştışmalık kek yaptım. en azından abur cubur yerine yada hazır gıda yerine bundan yiyorum. tavsiye ederim.

ikizler burcunun değişkennn özelliklerii işteee amann iştee laf olsun eltimin bana dediği de yani...dün çok gıcık olmuştum ama şimdi size anlatıncaa aslında gereksiz yere kendimi üzdüğümü anladımm sefiyorumm sizi ve sizinle dertleşmeyi

merhaba kızlar ben bugün o kadar çok iş yapdımki şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum yorgunluktan oturup kaldım kalkamıyorum desem yeridir
yazamasamda takipcinizim okuyorum mesajları
hemşomm niye o kadar yordun ki kendini yaaa, arada temizliğee kadın alsan yazıkk hem sana hem bebeğinee annesiiiiii:2: sen hem oku hemde arada ses ver...bende sabah düşünüyordum...kayseri cemaati nereye gitti diyeee?

kızlarrrrr slm ben geldim

nasılsınız yeni gelen annler varsa hoşgeldinizz efendimmm

sabahtan beri çok yoğunum mart ayını kapatmaya çalışıyoruz of off, yazamadım ondan, iyisiniz inş. ?

kolay gelsiinn canım...bizler iyiyiz hamdolsunn...bebişleride iyidir inşallahh içerde keyifleri yerindedir...

kızlarrr bakınn ne buldumm. belki siz daha görmüşünüzdür ama ben yeni gördüm bunu...
Welcome Baby Home | Where little means a lot

açılan sayfada mevcut hamilelik haftanızı girin vee bebeğinizee bi merhaba deyinnn

Merhaba, bide ağladıktan sonra insan acaba bebişi üzüyormuyum diye düşümeye başlıyor ya ,o zaman daha kötü hissediyorum. Demekki hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, hormonların oyunu bunlar, hepsi geçecek ve sağlıkla kuzulara ulaşacağız, şimdi de pek polyanacı oldumama neyse. Bende işteyim fırsat buldukça yazıyorum kusura bakma.

fıstıklar şişkinlik yüzünden kıyafeti olmayanlardanım bende ama bir şey almaya cesaret edemiyorum en azından 4 ay olsun diyorum biraz kilomu falan bileyim diye, erken değil mi kıyafet almak bilemedim. hamile kıyafetlerine de hiç bakmadım ömrü hayatımda nasıldır bilmem, her kiloya uyuyor mu lastikli pantolonlar falan :)

Canım benzer şeyler yaşıyoruz biraz önce de yazdım, demek ki normal hissettiklerimiz. Şu ilk 12 haftayı atlatalım risk azalsın daha iyi hissederiz inşallah.

önemli değil kuzum ya. evet ya düşünüyorum ben de tek ben mi böyleyim diyordum yalnız olmadığıma sevindim. bazen diyorum erken mi ldu bu bebek, daha hazır değildim, olanlı olmadığı için nasıl olacak, işle nasıl yürüyecek, işi bıraksam maddi anlamda napacağım. sonra diyorum allahın güzüne gidecek sus deyip, şükrediyorum ama yaşayanlar var sanırım yalnız olmadığıma sevindim :)

cnm daha yeni evli oldum için daha çözememiştik birbirimiz şimdi ikimizde kendimize çeki düzen verdik ondada görüyorum bazı degişmeler baya çok çok pişman olduu ha damarına basarsanda geri durcann altta kalmaz bende damarına basmamaya çalışıyorum evet eşim bir insan sadece sinirlendinde gözü hiç bişi görmüo ana baba eş çocuk en son tartışmamızda kendine hakim oldu ama o kolu bidaha kakmadıı bebegi çok istiyoo çünkü önceki eşinden olan bebegi magdur dogmuşş ondan baba hasreti çekiyoo allah yardıme tsinn tabii inşş düzelir dua etmekten başka çaremiz yok ama iyi bir insan eşim seviyorum diyebiliyorum yani daha ) napalım hemende evlilik bitmiyoki hemde çok zor inan ben bir kez yaşadım 2.ye izin vermezler

20 eylül doğumlu mertim..sevindim beni hatırladığına..seninki nasıl peki,kızmıydı erkekmi..senmi istedin 2.yi..büyüdüler valla,anaokuluna başlayacaklar bu sene,iyimi kötümü bilmem

ben panikatak :) hatırladın mı bilmem. büyüdüler canım ya sorma. benimki pek hevesli kardeşi olcak diye. ama çokta bencil.ne yapacağız bilmiyorummm. benimki kız oldu.ben anaokuluna seneye vereyim diyorum. bu sene hem bebek olacak hem anaokulu zor olacak gibi

hayat bizim muhtemel doğum tarihleri aynıymış canım ya

aaaa ne güzel bakalım aynı gün mü doğuracağız bende biriyle çakışmıyor mu diye bakıyordum hep.

sağol canım inş. azalttım biraz yoğun bir hafta, ohhhh iyidir inş. canım onlar yeterki onlar iyi olsn

gaz o yaa :18: çok çıkmadıkiii acımadikii acımadıkiii
gazdır inerr..
inerrrrrrrrrrrrrrr miiiiiiiiiiiii:18::18:

ayy ne kadarda iyimsersin.bende önceleri öyle diyordum canım.ama gaz sürekli olmazki.... resmen göbek o canım....ve daha şimdiden . üstelik bebekler 2 gramkennnn... bende çokmu kötümserim.:)))))
hala işyerinde hamile olduğumu 2 kişi dışında bilen yok.anlaşılmayana kadarda sölemicemmmmm. o 2 kişiyede ben dedim zaten
anlaşılmasada dışardan göbeğim bayağ belirdi. artık gaz olmadığına inandırdım kendimi

süt dedin aklıma geldi. içeyim bari. tşkk

tatlım bence sizin evliliğinizde problem kişiler değil olgunluk. sen olgunlaşamamışsın eşini henüz çözemedim de. 2 gün önce söylediklerinle, 2 gün sonra söylediklerin birbirini tutmuyor. bence işe öncelikle sakin olarak ve eşinin karakterini çözmeye çalışarak başla ve ona da kendini hissettir. bir süre sonra her şey yoluna girer. sen daha ilişkinin iyi mi, kötü mü olduğunu fark edememişsin. 2 günde insanlar değişmez, öfkeleri sinirleri değişir. birbirinizi anlamaya çalışın ve biraz daha sakin olun bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…