çaydanlığım geldi...
sıra cezveyle sabahlık ve ayakkabıda..
bugunlerde alışveriş yapmıyom ya içim sıkılıyo...
çok fazla almammışsın ben 11 kilo aldım :)
Naaptın hayatım,halledebildin mi oda işini falan?
çaydanlığım geldi...
çaydanlığım geldi...
evet nilgünüm cok az kaldı oda takımımız yarın gelio, perde siparişlerini verdik dikilio, avizemiz hazırlanıo
bi tek eşyalarını yerleştirmek kalıo geriye
geliorum peşinden yaniii :13:[/B]
Yok canim nisan deil o cok farkli anlarsin zaten hem baya cok oluyor hemdyogun kivamli ve pembekızlarrr DÜNDEN BERİ AKINTIM DEĞİŞTİ HAMİLELİĞİM boyunca yoğurt gibi olan akıntım şimdi iki adet arasındaki akıntım gibi olmaya başladı yani sümüksü ve krem-beyaz renkte bu sümüksü tıkaç olabilir mi?
aynen demi arkadasimnişanım kanlı kahverengi bri akıntı olarak gelmişti,
onu normal akıntı ile karıştırmak pek mümkün değil,
bu forumu takip ederken farkediyorum ki hepinizin bir doğurası var kızlar :)
sakin olun, kasım başı doğuracakların bile önlerinde 20-25 gün var,
ağrılarınızın çok arttığın ve hatta sıkıldığınızı hem önceki bebeğimden hem de şu anki halimden gayet iyi biliyorum ama yine de vakitli gelsinler, sağlıkla gelsinler..
kız çocuk erken gelir lafınında sizi telaşlandırmasına bakmayın, 5 mart doğum tarihimdi, 2 martta geldi kuzum, yani erken gele gele 3 gün önce geldi :)
geçin mis gibi hazırladığınız odasına/eşyalarının arasına hayal kurun,
doğduklarında pek hayale fırsat kalmayacak :):)
Allah hepimizi vaktiyle sağlıkla sağlıklı bebişlerine kavuştursun inşallah..
haklısın ya bakıyorumda içler acısı olmuş ıssız terkedilmiş... ama evde işler bitmiyor maleseff hiç bişey yapmasanda dolu oluyorsun
bende toplam 8 kilo aldım
ve doguma yaklaşık 1 ay kaldı doktorumun dedigine göre 1 ayda da 2 kilo alsam tamamdır bu iş:87:
evet nilgünüm cok az kaldı oda takımımız yarın gelio, perde siparişlerini verdik dikilio, avizemiz hazırlanıo
geliorum peşinden yaniii :13:
Ooo güzel günlerde çay keyfi yaparsın inşallah canımm
cevze caydanlıktan da önemli bana kalırsa bakır cezve al muhteşem oluo kahvelerrr
Hadi hayırlı olsun tatlımmm,güle güle iyi günleriniz,sağlıklı günleriniz olsun o odada inşallah
Yok canim nisan deil o cok farkli anlarsin zaten hem baya cok oluyor hemdyogun kivamli ve pembe
aynen demi arkadasimbende oyle goruyorum son haftaar dayanmak zor oluyo hemen gelsin isteniyo bebisler dedigin gibi hayirli zamanda saglikla gelsinler oylede boylede az kaldi yolumuz
Benim oglumda 39 haftalikken dogdu simdi bu kiz bklemez diyolar ama ben belli olmaz diyoru. Hayirlisi saglikla kolayca doguralimda
Dedigin gibi haticem hic bitmiyo evde is valla yaa
Arkadaslar kusemeyin bende bazen disari isim oluyo giremiyrum evdeykende bi goz atip cikiyorum fazla yazamiyorum bugunde utu temizlik felan derken gene aksam oldu biraz sonrada oglusum gelcek krestn o vark hic giremiyorum. Zaten ama aklim burda opuyorum hepinizi kizimla
bakır cezvelerinde arada kalaylatılması fln lazım yoksa zehirliyor uğraşması zor :)
sende az kilo almışsın ne güzel , benimde bir buçuk ay var bu vakitten sonra sadece bebek kilo alsa bile 15 e yakşalacağım sanki :s :)
evet canım pembe ıkı gun sonra silikon olduğu için kirlenip çirkin görünecekti..güle güle kullan :) siyah saplısını mı aldın
saol canım..bende toplam 8 kilo aldım
ve doguma yaklaşık 1 ay kaldı doktorumun dedigine göre 1 ayda da 2 kilo alsam tamamdır bu iş:87:
geliorum peşinden yaniii :13:
Ooo güzel günlerde çay keyfi yaparsın inşallah canımm
cevze caydanlıktan da önemli bana kalırsa bakır cezve al muhteşem oluo kahvelerrr
ben yan yatış yastığı,boğulma önleyıcı felan alamdım canım...gerek olur muki bilemedim..Ben bugün bebek şekeri siparişini verdim boğulma önleyici yastığım geldi alışveriş tamam ama sıkıntı geçmiyo iş bitmiyo hem yeni lise stajyer haftası hem arkadaş tatilde işi bende hem de pc yi değiştirdim yarım gün bisciler benim pc yi kurmakla uğraştı
inşallahhhhhhhhh hepimizinnnnn
mutlu minik huzur dolu aileler olucaz hepimiz bebişlerleeee
yakışıklı oğluşunu yesinler seninnn :) ahhh ahhh bende bi gün gelip kızım kreşten gelcek dicem mi acaba :)
bizde öpüoz seni
olsun valla bakır cezveden türk kahvesi keyfini hiç bişeye degişmemmm
evet canım gayet iyi cevremde duyduklarım gördüklerim 15 ve üzeri aldılar hep.. hiç korktugum gibi olmadı
5-6 kilo zaten dogumda gidiomuş hele de normal dogum olursa yaşadıkk kolayca gidicek o kiloların hepsii
çok fazla almammışsın ben 11 kilo aldım :)
Ben bugün bebek şekeri siparişini verdim boğulma önleyici yastığım geldi alışveriş tamam ama sıkıntı geçmiyo iş bitmiyo hem yeni lise stajyer haftası hem arkadaş tatilde işi bende hem de pc yi değiştirdim yarım gün bisciler benim pc yi kurmakla uğraştı
evet canım pembe ıkı gun sonra silikon olduğu için kirlenip çirkin görünecekti..
saol canım..
cezveden yüzüm gulmedı daha elektrıklı aldım korkmaz yine sanıyede pişiriyo köpürmüyo iyice...o dolabı beklıyo...şimdi de çelik cezve aldım...
bide bakır alırsam döt kadar mutfağa hepsini nasıl sığdırırım..
cezveleri süt ısıtmak salep yapmakta felanda kullanıcam
bide ben damla sakızlı türk kahvesini çok severim..
hamıleyken kahve içemedim.
inş. doğumdan sonra bol bol kahve içicem..
olivyuma gideyımde bide fincan alıcam..begendiğim model tükenmediyse..
ben yan yatış yastığı,boğulma önleyıcı felan alamdım canım...gerek olur muki bilemedim..
evimde küçük varya..balkonu kapattık şimdiden dolmaya başladı balkon..
eltim maş. eski usul 6 aylık kızı var ekstra bişey almadan büyütüyo çocuğu..
acemilikten mı almak ıstiyoruz,tembellikten mı meraktan mı ılk annelik olduğundna mı bilemedim
inşallah kolay kolay gider alınan kilolar :)
ama ben 10 kilo fazlayla hamile kaldım zaten.üstüne birde bu kilolar eklenince neyse bebişler sağlıklı olsun da kiloları da veririz
evet canım pembe ıkı gun sonra silikon olduğu için kirlenip çirkin görünecekti..
saol canım..
cezveden yüzüm gulmedı daha elektrıklı aldım korkmaz yine sanıyede pişiriyo köpürmüyo iyice...o dolabı beklıyo...şimdi de çelik cezve aldım...
ben yan yatış yastığı,boğulma önleyıcı felan alamdım canım...gerek olur muki bilemedim..
acemilikten mı almak ıstiyoruz,tembellikten mı meraktan mı ılk annelik olduğundna mı bilemedim
cnm boğulma önleyici yastık dediğin bebeğin yan yatmasını sağlayarak kusmuğundan boğulmasını önleyici yastık mı? eğer o yastıksa ben almayacağım.yeni anne olanlar gerek olmadığını söyledi.bebeğin yandırmasını sağlamak için penye battaniyelerinden birini arkasına destek yapacağım.
elektrikli cezveleri sevmiom benn
bende cok severim bendeeeee ama gel gör ki aynı sebepten 7-8 aydır şöle doyasıya türk kahvesi içemedim
doğumdan sonra inşallahhhh
dert etmeyin kızlar daha gencecik hatunlarızzzz kolayca veririz fıstık gibi de anneler oluruzzzz
saol canım..
evt benmde öle karnım var sadece
senn bebiş kız mı erkek mi isim düşündünüz mü ?
Ben bugün bebek şekeri siparişini verdim boğulma önleyici yastığım geldi alışveriş tamam ama sıkıntı geçmiyo iş bitmiyo hem yeni lise stajyer haftası hem arkadaş tatilde işi bende hem de pc yi değiştirdim yarım gün bisciler benim pc yi kurmakla uğraştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?