2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok fazla almammışsın ben 11 kilo aldım :)

bende toplam 8 kilo aldım
ve doguma yaklaşık 1 ay kaldı doktorumun dedigine göre 1 ayda da 2 kilo alsam tamamdır bu iş:87:

Naaptın hayatım,halledebildin mi oda işini falan?

evet nilgünüm cok az kaldı oda takımımız yarın gelio, perde siparişlerini verdik dikilio, avizemiz hazırlanıo
bi tek eşyalarını yerleştirmek kalıo geriye
geliorum peşinden yaniii :13:

çaydanlığım geldi...
sıra cezveyle sabahlık ve ayakkabıda..
bugunlerde alışveriş yapmıyom ya içim sıkılıyo...

Ooo güzel günlerde çay keyfi yaparsın inşallah canımm
cevze caydanlıktan da önemli bana kalırsa bakır cezve al muhteşem oluo kahvelerrr

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 01-11-2012

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 43 gün kaldı.

Bugün bebeğinizin tırnakları parmak uçlarına ulaştı. Tırnakları küçük olsalarda hala düşük kas kontolleri sebebiyle bebekler kendilerini çizebilirler. Özellikle yataktan kalkarken posizyonunuzu yavaş ve özenli değiştirin. Düzenli yemek yiyerek kan şekerinizin çok düşük olmadığından emin olun. İyi havalandırılmış alanlarda bulunarak vücut ısınızın uygun kalmasını sağlayın.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)

kocaman oldu bu zilliler yaa yerim onun tırnaklarınııı

çaydanlığım geldi...
sıra cezveyle sabahlık ve ayakkabıda..
bugunlerde alışveriş yapmıyom ya içim sıkılıyo...

Ben bugün bebek şekeri siparişini verdim boğulma önleyici yastığım geldi alışveriş tamam ama sıkıntı geçmiyo iş bitmiyo hem yeni lise stajyer haftası hem arkadaş tatilde işi bende hem de pc yi değiştirdim yarım gün bisciler benim pc yi kurmakla uğraştı

evet nilgünüm cok az kaldı oda takımımız yarın gelio, perde siparişlerini verdik dikilio, avizemiz hazırlanıo
bi tek eşyalarını yerleştirmek kalıo geriye
geliorum peşinden yaniii :13:[/B]

Hadi hayırlı olsun tatlımmm,güle güle iyi günleriniz,sağlıklı günleriniz olsun o odada inşallah

Yok canim nisan deil o cok farkli anlarsin zaten hem baya cok oluyor hemdyogun kivamli ve pembe
aynen demi arkadasim bende oyle goruyorum son haftaar dayanmak zor oluyo hemen gelsin isteniyo bebisler dedigin gibi hayirli zamanda saglikla gelsinler oylede boylede az kaldi yolumuz
Benim oglumda 39 haftalikken dogdu simdi bu kiz bklemez diyolar ama ben belli olmaz diyoru. Hayirlisi saglikla kolayca doguralimda
haklısın ya bakıyorumda içler acısı olmuş ıssız terkedilmiş... ama evde işler bitmiyor maleseff hiç bişey yapmasanda dolu oluyorsun

Dedigin gibi haticem hic bitmiyo evde is valla yaa
Arkadaslar kusemeyin bende bazen disari isim oluyo giremiyrum evdeykende bi goz atip cikiyorum fazla yazamiyorum bugunde utu temizlik felan derken gene aksam oldu biraz sonrada oglusum gelcek krestn o vark hic giremiyorum. Zaten ama aklim burda opuyorum hepinizi kizimla

bakır cezvelerinde arada kalaylatılması fln lazım yoksa zehirliyor uğraşması zor :)

sende az kilo almışsın ne güzel , benimde bir buçuk ay var bu vakitten sonra sadece bebek kilo alsa bile 15 e yakşalacağım sanki :s :)

Hadi hayırlı olsun tatlımmm,güle güle iyi günleriniz,sağlıklı günleriniz olsun o odada inşallah

inşallahhhhhhhhh hepimizinnnnn
mutlu minik huzur dolu aileler olucaz hepimiz bebişlerleeee

yakışıklı oğluşunu yesinler seninnn :) ahhh ahhh bende bi gün gelip kızım kreşten gelcek dicem mi acaba :)
bizde öpüoz seni

olsun valla bakır cezveden türk kahvesi keyfini hiç bişeye degişmemmm

evet canım gayet iyi cevremde duyduklarım gördüklerim 15 ve üzeri aldılar hep.. hiç korktugum gibi olmadı
5-6 kilo zaten dogumda gidiomuş hele de normal dogum olursa yaşadıkk kolayca gidicek o kiloların hepsii

güle güle kullan :) siyah saplısını mı aldın
evet canım pembe ıkı gun sonra silikon olduğu için kirlenip çirkin görünecekti..

saol canım..
cezveden yüzüm gulmedı daha elektrıklı aldım korkmaz yine sanıyede pişiriyo köpürmüyo iyice...o dolabı beklıyo...şimdi de çelik cezve aldım...
bide bakır alırsam döt kadar mutfağa hepsini nasıl sığdırırım..
cezveleri süt ısıtmak salep yapmakta felanda kullanıcam
bide ben damla sakızlı türk kahvesini çok severim..
hamıleyken kahve içemedim.
inş. doğumdan sonra bol bol kahve içicem..
olivyuma gideyımde bide fincan alıcam..begendiğim model tükenmediyse..

ben yan yatış yastığı,boğulma önleyıcı felan alamdım canım...gerek olur muki bilemedim..
evimde küçük varya..balkonu kapattık şimdiden dolmaya başladı balkon..
eltim maş. eski usul 6 aylık kızı var ekstra bişey almadan büyütüyo çocuğu..
acemilikten mı almak ıstiyoruz,tembellikten mı meraktan mı ılk annelik olduğundna mı bilemedim

inşallah kolay kolay gider alınan kilolar :)

cnm boğulma önleyici yastık dediğin bebeğin yan yatmasını sağlayarak kusmuğundan boğulmasını önleyici yastık mı? eğer o yastıksa ben almayacağım.yeni anne olanlar gerek olmadığını söyledi.bebeğin yandırmasını sağlamak için penye battaniyelerinden birini arkasına destek yapacağım.

elektrikli cezveleri sevmiom benn
bende cok severim bendeeeee ama gel gör ki aynı sebepten 7-8 aydır şöle doyasıya türk kahvesi içemedim
doğumdan sonra inşallahhhh

inşallah kolay kolay gider alınan kilolar :)

ama ben 10 kilo fazlayla hamile kaldım zaten.üstüne birde bu kilolar eklenince neyse bebişler sağlıklı olsun da kiloları da veririz

dert etmeyin kızlar daha gencecik hatunlarızzzz kolayca veririz fıstık gibi de anneler oluruzzzz

yan yatma yastığı değil boğulma önleyici yastık ince ve delikli bişey kustuğunda yutmasın diye eğimli bişey gerekiyor ama ince deliklerde hava alımını sağlamak için

inşallah cnm öyle olur, yoksa kıyafetleri yenilemek gerekir.

bende pembe dediğin krem saplısı var hiç birşey olmadı rengi değişmedi bir yıl oldu kullanıyorum :)

ben her gece bir fincan kahve içiyorum hatta boğazımda yanma fln olduğunda sanki rahatlatıyor , özellikle proteinli yemeklerin arkasından süper gidiyor kahve ...

meraktan alınıyor çoğu alınan sanırım ikinci bebeğini bekleyenler var onlarda bir sürü alış veriş yapmışlar bebekleri için :)

selammmm nasılsınızzzzz,

ay çok yoruldukk kızımlaaaa kadın bulamadık cumartesi gelebilirmişş cumartesi biz taşınıcazzz annem canım yaa ben yaparım dedi bende gittim duramadım yardım ettim çok yoruldummmmm Allahım ne zormuşşş sen kolaylaştır aminnn

kızlar dualarınızı eksik etmeyin sorunsuz kolayca evime taşıanayımmm

annemle eşim evdeler kalan işleri yapıyorlar kıyamam ben onlaraaa

1 hafta tam giremeyebilirim netee vakit buldukça gelicem inşAllahhhh sizi seviyoruzzzzzz guzel teyzoşlarrr

şeker siparişini netten mi verdin canım eğer netten verdiysen hangi site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…