2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen bende seni görünce aynı şeyi söledim bnm kadar zayıflar varmış die

bnde 9-10 kilo kadar aldım daha yeni yeni hamile olduğum belli oluyo

bizim doğum tarihlerimizde baya yakınmış

evet cnm aramızda bıkac gun var benım braz kılo kendımde az bellı oluyr kalan kısımda bebıste top yutmus gıbı gobegım var sadece zayıf olunca gobek dahada erken bellı oluyr aslında

evet cnm aramızda bıkac gun var benım braz kılo kendımde az bellı oluyr kalan kısımda bebıste top yutmus gıbı gobegım var sadece zayıf olunca gobek dahada erken bellı oluyr aslında

evt benmde öle karnım var sadece

senn bebiş kız mı erkek mi isim düşündünüz mü ?

Bu hafta dua sırası benimmiş....
Hiç kimseyi aksatmasım, hep dua ettim yolda da olsam, internetim olmasa da unutmadım, sizlerden de beni unutmamanızı istiyorum....
Dualarınız aksatmayın, unutursanız küserim mektubumu keserim şekerler ona göre bakın...
:))))

Evladımı sağlıkla,sıhhatle,eli ayağı aklı bedeni organları tam sağ-sağlim kucağıma almak, rahat bir doğum, evladımı hayırlı, terbiyeli, vefalı,imanlı,anne-babasına destek veren-seven-sayan-sahip çıkan, kötü alışkanlığı olmayan, harama el uzatmayan, çalışkan, başarılı, çevresi tarafından sevilen bir evlat olarak yetiştirmek...
Doktor ve hastane seçimimde bebeğim ve benim için en sağlıklısı, en hayırlısını seçebilmek için salih bir yol…
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı...
Evladımızı annesi-babası ile huzur-mutluluk-sağlık-hayırlı uzun ömürle yetiştirmek, anne-baba yokluğunu evladımıza çektirmeden, evlat acısını yaşamadan hayırla büyütmek...
Evimize huzur, mutluluk, hayırlı rızık, eşimle sevgimiz-saygımızın hep artarak devam etmesi,imanımızın kuvvetlenmesi,şeytandan, fitme fesatlardan, kem gözlerden korunmak...

Anneme sağlık, sıhhat, hayırlı-sağlıklı-uzun ömür, hastalıklarına şifa....

amin canım dua topiğine de yaz..

biz o defterleri kapatalıı ohooooooooooooooooooo o kadar çok oldukiii...nasıl yapılıyordu hatırlamıyorumm inşallahh lohusalık bitimii

bak bak bakkk hatırlamıyormuş,hele bi lohusalık bitsin hayırlısıyla o zaman görüşücez herkesleee bende dahil

canlar günaydınnn nasılsınzzzz ya bugün yeni evim temizlenecekti temizlikçinin kızı rahatsızlanmışş off umarım yeni birini bulabilirizzz Allah nasip ederseee cumartesii taşınmak istiyorumm
canım zor olmayacak mı o halde taşınmak,gerçi bir an önce hazır olması da şart aslında yaa,Allah yardımcın olsun

aaaaa siz bitirmişsiniz ayoll :)

kızlar durun yavaş gidin benı de bekleyin

maşallah sizeee ayy bızde gelsek bu haftaalraa

Selam canım nasılsın?
Kızın oluyormuş,çook sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

kızlarrr DÜNDEN BERİ AKINTIM DEĞİŞTİ HAMİLELİĞİM boyunca yoğurt gibi olan akıntım şimdi iki adet arasındaki akıntım gibi olmaya başladı yani sümüksü ve krem-beyaz renkte bu sümüksü tıkaç olabilir mi?

zannetmiyorum canım,tıkaç kırmızıya yakın kahve gibi gelirmiş gelenlerden duyduğum bu..üşütmüş olabilir misin acaba,ya da enfeksiyon?
dr unu ara bence...

inş. öledir 2 hafta daha dursun içerde yaa. bir kaç gündür de sertleşiyor daha geçen prş gittim cuma randavum var sancım olmazsa gitmiycemm yoksa rapor verir bana

Kızlar istanbul avrupa' da doğum yapılacak iyi hastane tavsiyesi istiyorum .Sgk anlaşmalı olursa çok daha iyi olur tabi :)))

nişanım kanlı kahverengi bri akıntı olarak gelmişti,
onu normal akıntı ile karıştırmak pek mümkün değil,
bu forumu takip ederken farkediyorum ki hepinizin bir doğurası var kızlar :)
sakin olun, kasım başı doğuracakların bile önlerinde 20-25 gün var,
ağrılarınızın çok arttığın ve hatta sıkıldığınızı hem önceki bebeğimden hem de şu anki halimden gayet iyi biliyorum ama yine de vakitli gelsinler, sağlıkla gelsinler..
kız çocuk erken gelir lafınında sizi telaşlandırmasına bakmayın, 5 mart doğum tarihimdi, 2 martta geldi kuzum, yani erken gele gele 3 gün önce geldi :)
geçin mis gibi hazırladığınız odasına/eşyalarının arasına hayal kurun,
doğduklarında pek hayale fırsat kalmayacak :):)
Allah hepimizi vaktiyle sağlıkla sağlıklı bebişlerine kavuştursun inşallah..

cnm endişelenme bence o nişanın değil, normal akıntıdır.çevremden duyduğum kadarıyla nişan kanlı ouyormuş.ama içinin rahat etmesini istersen doktorunu ara bi sor

lavinyammm seni arıcam beni aramışsın mobilyacılar başımdaydı açamadım :) müsait olunca arıycamm hemen

merak ettim kuzum seni nerelerdesin?

canım pembe, kahve gibi gelirmiş korkma.. benimde akıntım değişti miktarı arttı..

bu topik beni üzmeye başladı ama kimsecikler yok üzülüyoruz biz sıkılıyoruz oğlumla merak ediyoruz girmeyen teyzelerimizi

bu topik beni üzmeye başladı ama kimsecikler yok üzülüyoruz biz sıkılıyoruz oğlumla merak ediyoruz girmeyen teyzelerimizi

üzülme bitanesiiii biz geldikkkkkk

Selam fıstıklar ne var ne yok? :107:

haklısın ya bakıyorumda içler acısı olmuş ıssız terkedilmiş... ama evde işler bitmiyor maleseff hiç bişey yapmasanda dolu oluyorsun

Hakkaten kızlar yaa,doğurduktan sonra yoğunluktan hiç uğrayamayacağız anlaşılan :))
off bende süpürge açtım,çamaşır attım,banyoyu temizledim ama çok yordu beni eşimi bekleyemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…