2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla mışıl mışıl uyusun kullansın kuzucuğumuz Allah hep böle güzel heyecanlar yaşatsın

günaydın kızlar,

biz ödemlerle ve yorgunlukla uğraşıyoruz.ben her ne kadar sürünerek işe gitsem de 5 ekimde izne çıkmayı planlıyorum.dişimi sıkmam lazım.

işte be lavinyam 3,5 4 ay izin 1 ay süt izni 1 ayda yıllık izin kullanıp 6 ay onunlaolmak için herşey

inşallah canım inşallah...

canım bel fıtığı falan olabilir mi bir git doktora doğumda da sıkıntı yaratır yoksa...

canım hayırlı olsun güle güle kullan:)

evet ya herşey düzene giriyor canım...

ohhh ohhh amin canım hayırlısıyla kullansın odasını senin kuzucuğunda insan herşeye özeniyor ve biran önce olsun istiyooo..

sevındım ya merak edıyo ınsan hele ki son zamanlarımız zamanda gecmıyo bı turlu sıkıntılar arttı felan..neyse bakalım yarın olsunda..

kesinlikle haklısın ..

günaydın kızlar,

biz ödemlerle ve yorgunlukla uğraşıyoruz.ben her ne kadar sürünerek işe gitsem de 5 ekimde izne çıkmayı planlıyorum.dişimi sıkmam lazım.

benimde 10 ekim olmalı ama nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum..

kızlarrr günaydın,
haftaya Cuma benimde son iş günüm olduğu için çok yoğunum sizleri çok boşladım ve çok özledimmm,

Salı günü bebeğimizin odası geldi çok şükürrrrr eşimle işteydik kayınpeder aradı mobilyalar geldi bir hışımla çıktım iş yerinden sanki hemen kuracaklar neyse bunlar kurmaya başladı tek tek baktım kontrol ettim çok heyecan vericiydi çok güzel oldu kuzumun odası, onlar gidince kendi ellerimle sildim mobilyaları eşim bırak annemler siler dedi ama yokk ben silicem dedim sildim neyse girip içeriye bakıp duruyorumm, hemen üstlerine süslerini bebe gece lambasını ayıcıklı koydum, foto çerçevesini koydumm süsledim bile haftasonu eşyalarını yıkayıp yıkayıp dolabına yerleştireceğim cumartesiyi iple çekiyorumm

Allah bize içinde uyuduğu günleri nasip et Yarabbimmmm

günaydın kuzummmmmm nasılsınnnn

oy oy yerim siziiiiii ne güzel süpriz olmuş :) hayırlısı ile kullanmak nasip etsin

valla canım ben dayanamıyorum ama mecburen çalışıyorum işte. resmen çin işkencesi yapıyorum kendime :))

hayırlı olsun kuzum güle güle kullan:) iyiyim sizleri çok özledim sen nasılın?

hayırlı olsun kuzum güle güle kullan:) iyiyim sizleri çok özledim sen nasılın?

sağol kuzumm
bende çok özlediiimmmm, bende giremiyorum doğru düzgün, iş yerinde taşınma işlemleri vardı işte, yerleştik yeni yerimize, yeni masamıza felan, onlarla ilgili sıkıntı vardı biraz, evde de odası geldi işte kuzumun eksikleri tamamlamaya çalışıyoz, artık şeker sepeti v.s. alıcam,

sen aldın mı bebek şekerimi ne dağıtıcan

aldım sepetini falan hep kendim süsledim şekelerini yapıyorum fırsat buldukça canım:)

Amin canim hayirli olsun odaniz ralar icin bende ortu dusunmustum ama kayar bi anlami yok deyip vazgectim seninkiler nasi bi kumas canim:26:
günaydın kızlar,

Allah kolaylik versin canim sana ve halen calisan tum arkadaslara
Sizinde hayirli olsun odaniz canim gule gule kullanin ne guzel heycanlar dimi normalde temizlik yapmaya useniriz amam o dolaplari silip yelestirmek kadar keyif verici bi is yoktur heralde

Bu arada hepinize gunaydinnn
Uyuyamiyo musunuz kizlar benimde bazen olunuyo uykum ama cok,sukur genel,olarak iyi uyuyorum cok sverim uyumayi zaten ya
Niz cok terliyorum ben yaa pikeyla yatmama ragmen

Son düzenleme:
selam güzel hamişler nasılsınız bakalımm
ben su an yaratık gibiyim ellerim şiş ayaklarım şiş yüzüm dersen çok çok kötü şiş
dün anneciğimi dr götürdüm oda hastane yatışı verdi ama başka dr yönlendirdi önce bir oraya savrulduk bir buraya savrulduk anneciğimle ama allah işlerimizi hep rast getirdi hep ve yatması gereken hastaneye ulaştıkakşama doğru evime geldim dinlenmeden yemeğimi yaptım ama kayınpeder bahçeye gidelim haydi dedi ve biz bahçeye gittik birde eşim iş yerinde çok yorulmuş fatma biberleri sen topluyacaksın dedi birde bahçede çalıştımakşam eve geldiğimde ayağımda çok kötü bir acı vardı sonra bir baktım şişten dolayı ayağım topuk kısmım patlamış hemen krem sürdüm uzandım şimdi biraz daha iyi sayılır
sonracıma kızım çok yorulmuş hareket etmiyor beni çok tedirgin etti ama sonradan ben uzanınca neşesi yerine geldi başladı horon tepmeye
annneciğimi hastaneye götüreceğim valiz hazırladık abimde hastanede yatıyor 2 gündür diğerinin işi var küçük abim zaten hiç annemle ilgilenmez kızkardeşimi zaten hiç saymıyorum faydası olamaz annemle ben kaldık tek başımıza
annem diyor kızım sen hamilesin nasıl taşıyacan valizi hakkını nasıl ödeyecem diye
aman anne dedim abim hastane sen yatacaksın bende doğum yapmak için yatarım hastane aile koalisyonu kurarız dedim ama işin acığı çokda tırstım o yorgunluktan doğum yaparsam diye:18::18:

bulemsu geçmiş olsun dikkat et kendine mikrop fln kapma oralarda çok koşturma sen yaa
sağol canım benimmhastanelik işim bitti benim abimde hastanede yatıyor ya tansiyonu düşmüyor onunda refakatçiye ikisinde ihtiyacı yok anlıyacağın abim anneme bakar benim evimede hastane yakın anne ara dolmusa biner yıkanacağını alır geri dönerim dedim zaten dün beni hastaneden kaç defa yollamaya kalktılar abimle annem yeter çok yoruldun geri dön diye ama ben anneme yatağına yatırmadan rahat etmedim evimede gelmedim

canım çok geçmiş olsun rabbim şifalarını versin sende dikkat et yorma kendini

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın

bulemsu çok geçmiş olsun cnm benim. inşallah en kısa zamanda iyileşir annen. kendine de dikkat et.Allah korusun bebeğini ve seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…