2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hakkaten kızlar yaa,doğurduktan sonra yoğunluktan hiç uğrayamayacağız anlaşılan :))
off bende süpürge açtım,çamaşır attım,banyoyu temizledim ama çok yordu beni eşimi bekleyemedim valla

niloşum maşallah ne hamaratsın sen ööle ev işi nasıl bi şeydi unuttum ben
misssler gibi olmuştur evin yeni temizlenen evin havası kokusu bambaşka oluooo
güle güle kirlet demicem inşallah kirlenmez uzuuuun bi süreee

Hakkaten kızlar yaa,doğurduktan sonra yoğunluktan hiç uğrayamayacağız anlaşılan :))
off bende süpürge açtım,çamaşır attım,banyoyu temizledim ama çok yordu beni eşimi bekleyemedim valla

kolay gelsin kuzum... evet birbirimizi unutacaz...

bende iyiyim canım benimmm ne güzel seni görmekk bitmedi mi hala evdeki işlerin yaa:26:

yok kuzun biter mi her gün bişey buluyorum kendime... şekerlerimi bitiremedim yoğunluktan..

Valla sedefim benim de neredeyse 5-6 gündür bişey yaptığım yoktu içim rahat etmiyo yaa,bi de silseydim tam olacak :))
teşekkür ederim hayatımmm,zaten 2 hafta sonra falan kadın gelecek heryere kıyı köşe girecek ay valla kirlenmesin yaaaaa..

kolay gelsin kuzum... evet birbirimizi unutacaz...

yok kuzun biter mi her gün bişey buluyorum kendime... şekerlerimi bitiremedim yoğunluktan..

yerim senin şekerleriniiiiiiii:131:

hoşgeldiniz ama neredeydiniz ??

ama bitsin ara verin bizide merakta bırakmayın ama aaaa

betüşüm valla sabahları gec geliom işe uyanamıommm dün gece bi rahat uyuyamadım saga dön sola dön:106:
sanki karnımda kilolarca agırlık taşıom gibi oluom:106:
gün içinde iki bankayla görüşmem vardı iki yeni bankayla çalışmaya başlıcazda onlar gelmiştiii:126:
bi de alışverişe cıktım biraz önce akşam icin bi şeyler aldım ama balık yapçam balıkçı bulamadım uyuz oldummm

walla ben ve beysal bir de sudem çok uğraştı ama kimse bişey yazmıyor kendi kendimize kaldık ben de küstüm biraz

canım benim :) zor ama ne yapıyım bizde oğluşumla özlüyoruz siziiii

walla ben ve beysal bir de sudem çok uğraştı ama kimse bişey yazmıyor kendi kendimize kaldık ben de küstüm biraz

canım valla benim de 1-2 haftadır bilgisayarım bozuktu bilenler bilir pek giremedim,akşamları da pek evde durmuyoruz yürüyüş vs.derken pat diye düşüyorm bazen..

üzerimde bi gerginlik var neden acaba,eşime patlıyorum zavallı adam

aynen benimde kardeşin düğünü var 26sında ondan sonra inşallah kadın alacam...

5000.sayfayı ne zaman görecez aceba?

bu kadar kişiyle zor görürüz..

kuzum öyle deme ya fırsat olmuyor bebeğin eşyaları odası eksikleri derken sürekli bişeyler çıkıyor...

biz çıkıyoruz kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinize daha iyi bakın öptüüüükkk

küsmeyin kızlarrrr

canım benim :) zor ama ne yapıyım bizde oğluşumla özlüyoruz siziiii

bizde özledikkkk

evet bilioz nilimm

valla bende bu aralar ev telaşı oda telaşı bi heyecan bi koşturma gidiooo :)
birileri de içerde hiç rahat durmuo sagolsunn

Nişan: gebelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümükümsü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca da nişan denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle genişleyen rahim ağzından bu tıkaç düşer. Gebe kadın bunu akıntı şeklinde fark eder. Bu sümüksü tıkaç aynı zamanda hafif pembemsi kanla bulaşmış (ancak kanama olmayan) şeklindedir. Halk arasında buna belirti, nişan, iz de denir. Nişan geldiğinde hemen hastaneye gitmek gerekmez. Bu doğumun çok yaklaştığını bugün yarın doğumun gerçekleşeceğini gösterir. Hazırlıkları gözden geçirmek için zamanınız vardır.

nette böyle yazıyor ...

çaydanlığım geldi...
sıra cezveyle sabahlık ve ayakkabıda..
bugunlerde alışveriş yapmıyom ya içim sıkılıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…