Hakkaten kızlar yaa,doğurduktan sonra yoğunluktan hiç uğrayamayacağız anlaşılan :))
off bende süpürge açtım,çamaşır attım,banyoyu temizledim ama çok yordu beni eşimi bekleyemedim valla
Hakkaten kızlar yaa,doğurduktan sonra yoğunluktan hiç uğrayamayacağız anlaşılan :))
off bende süpürge açtım,çamaşır attım,banyoyu temizledim ama çok yordu beni eşimi bekleyemedim valla
bende iyiyim canım benimmm ne güzel seni görmekkbitmedi mi hala evdeki işlerin yaa:26:
hoşgeldiniz ama neredeydiniz ??üzülme bitanesiiii biz geldikkkkkk
Selam fıstıklar ne var ne yok? :107:
haklısın ya bakıyorumda içler acısı olmuş ıssız terkedilmiş... ama evde işler bitmiyor maleseff hiç bişey yapmasanda dolu oluyorsun
bizde burdayız kuzucukkk... iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldiniz ama neredeydiniz ??
ama bitsin ara verin bizide merakta bırakmayın ama aaaa
niloşum maşallah ne hamaratsın sen ööleev işi nasıl bi şeydi unuttum ben
misssler gibi olmuştur evin yeni temizlenen evin havası kokusu bambaşka oluooo
güle güle kirlet demicem inşallah kirlenmez uzuuuun bi süreee
kolay gelsin kuzum... evet birbirimizi unutacaz...
kolay gelsin kuzum... evet birbirimizi unutacaz...
yok kuzun biter mi her gün bişey buluyorum kendime... şekerlerimi bitiremedim yoğunluktan..
hoşgeldiniz ama neredeydiniz ??
ama bitsin ara verin bizide merakta bırakmayın ama aaaa
5000.sayfayı ne zaman görecez aceba?
yerim senin şekerleriniiiiiiii:131:
betüşüm valla sabahları gec geliom işe uyanamıommm dün gece bi rahat uyuyamadım saga dön sola dön:106:
sanki karnımda kilolarca agırlık taşıom gibi oluom:106:
gün içinde iki bankayla görüşmem vardı iki yeni bankayla çalışmaya başlıcazda onlar gelmiştiii:126:
bi de alışverişe cıktım biraz önce akşam icin bi şeyler aldım ama balık yapçam balıkçı bulamadım uyuz oldummm
walla ben ve beysal bir de sudem çok uğraştı ama kimse bişey yazmıyor kendi kendimize kaldık ben de küstüm biraz
Valla sedefim benim de neredeyse 5-6 gündür bişey yaptığım yoktu içim rahat etmiyo yaa,bi de silseydim tam olacak :))
teşekkür ederim hayatımmm,zaten 2 hafta sonra falan kadın gelecek heryere kıyı köşe girecek ay valla kirlenmesin yaaaaa..
5000.sayfayı ne zaman görecez aceba?
walla ben ve beysal bir de sudem çok uğraştı ama kimse bişey yazmıyor kendi kendimize kaldık ben de küstüm biraz
biz çıkıyoruz kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinize daha iyi bakın öptüüüükkk
canım benim :) zor ama ne yapıyım bizde oğluşumla özlüyoruz siziiii
canım valla benim de 1-2 haftadır bilgisayarım bozuktu bilenler bilir pek giremedim,akşamları da pek evde durmuyoruz yürüyüş vs.derken pat diye düşüyorm bazen..
üzerimde bi gerginlik var neden acaba,eşime patlıyorum zavallı adam
8 kilo aldım cnm ama bu aralar o kadar hızlı artıyorki anlatamam. sen kaç kilo aldın?
evet bilioz nilimm
valla bende bu aralar ev telaşı oda telaşı bi heyecan bi koşturma gidiooo :)
birileri de içerde hiç rahat durmuo sagolsunn
kızlarrr DÜNDEN BERİ AKINTIM DEĞİŞTİ HAMİLELİĞİM boyunca yoğurt gibi olan akıntım şimdi iki adet arasındaki akıntım gibi olmaya başladı yani sümüksü ve krem-beyaz renkte bu sümüksü tıkaç olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?