- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
günaydın.....
hilal ve yasemin .....kuzularınız güzelce yatsın odaalrında inş.
fatma......allah acil şifa versin inş...çok yorma kendını kuzum...bahcede biber 1-2 gun dahah dursun sonra topla hepsini niye 1 gune sıkıştırıyosun...
aysunum....kolay gelsın sende yorma fazla....
dün akşam olıvyuma gittik tefalden fincan takımını da aldım çok şükür 1 tane kalmış...artık türk kahvesi keyfi malzemeleri tamamdır..evdeki kahve bitsin...bide kuru kahvecı mehmet efendıye gıtmek lazım yada kahve dünyasına....
kaynım süper kahve yapar doğumda gelecek artık 3 öğün kahve isterim...
bide dıeıchmandan peluş pembe leoparlı terlik aldım...hastanede giymek için sıcacık olsun geniş geniş rahat rahat giyerim dedim..
hilal ve yasemin .....kuzularınız güzelce yatsın odaalrında inş.
fatma......allah acil şifa versin inş...çok yorma kendını kuzum...bahcede biber 1-2 gun dahah dursun sonra topla hepsini niye 1 gune sıkıştırıyosun...
aysunum....kolay gelsın sende yorma fazla....
kız ben onu pudra pembesi sanıyodum hoşuma gitti de silikon olunca tutma yerleri kirli görünür diye listeden çıkardıydım...niye daha önce demedin kuzu...ama ben ürünü görerek almadım ya...bilemedim..netten bakıp begendım...boyunu da arkadaşın başka bi model korkmazıyla ölçüp anladım o derece düşün....hamileyim diye fazla gezmiyom...bende pembe dediğin krem saplısı var hiç birşey olmadı rengi değişmedi bir yıl oldu kullanıyorum :)
ben her gece bir fincan kahve içiyorum hatta boğazımda yanma fln olduğunda sanki rahatlatıyor , özellikle proteinli yemeklerin arkasından süper gidiyor kahve ...
meraktan alınıyor çoğu alınan sanırım ikinci bebeğini bekleyenler var onlarda bir sürü alış veriş yapmışlar bebekleri için :)
dün akşam olıvyuma gittik tefalden fincan takımını da aldım çok şükür 1 tane kalmış...artık türk kahvesi keyfi malzemeleri tamamdır..evdeki kahve bitsin...bide kuru kahvecı mehmet efendıye gıtmek lazım yada kahve dünyasına....
kaynım süper kahve yapar doğumda gelecek artık 3 öğün kahve isterim...
bide dıeıchmandan peluş pembe leoparlı terlik aldım...hastanede giymek için sıcacık olsun geniş geniş rahat rahat giyerim dedim..
Son düzenleme: