kız ben onu pudra pembesi sanıyodum hoşuma gitti de silikon olunca tutma yerleri kirli görünür diye listeden çıkardıydım...niye daha önce demedin kuzu...ama ben ürünü görerek almadım ya...bilemedim..netten bakıp begendım...boyunu da arkadaşın başka bi model korkmazıyla ölçüp anladım o derece düşün....hamileyim diye fazla gezmiyom...bende pembe dediğin krem saplısı var hiç birşey olmadı rengi değişmedi bir yıl oldu kullanıyorum :)
ben her gece bir fincan kahve içiyorum hatta boğazımda yanma fln olduğunda sanki rahatlatıyor , özellikle proteinli yemeklerin arkasından süper gidiyor kahve ...
meraktan alınıyor çoğu alınan sanırım ikinci bebeğini bekleyenler var onlarda bir sürü alış veriş yapmışlar bebekleri için :)
Herkese selam önümüzdeki hafta başı izne ayrılmaya karar verdim mesela yürürken hafif ağrım oluyor bebek dönerken de öyle her zaman değil amam ara ara böyle bir problemi olan var mı acaba?
kızlar bana nazar değdi galiba, dün sabah yine bulantıyla uyandım ve bütün gün kustum. bu ne illet bişey yaa bugün hala midem bulanıyo ama çıkarmadım çok şükür. herkesin yanında iyiyim diyip tazı gibi iş yapmıcam bundan sonra. işyerinde her gören "aaa ne güzel yaa sen hiç hamile gibi olmadın" diye diye bu hale geldim resmen. ama gözünüzü seveyim dikkat edin, herkesede iyi gibi görünmeyin
Amin canim hayirli olsun odaniz ralar icin bende ortu dusunmustum ama kayar bi anlami yok deyip vazgectim seninkiler nasi bi kumas canim:26:
Allah kolaylik versin canim sana ve halen calisan tum arkadaslara
Sizinde hayirli olsun odaniz canim gule gule kullanin ne guzel heycanlar dimi normalde temizlik yapmaya useniriz amam o dolaplari silip yelestirmek kadar keyif verici bi is yoktur heralde
Bu arada hepinize gunaydinnn
Uyuyamiyo musunuz kizlar benimde bazen olunuyo uykum ama cok,sukur genel,olarak iyi uyuyorum cok sverim uyumayi zaten ya
Niz cok terliyorum ben yaa pikeyla yatmama ragmen
selam güzel hamişler nasılsınız bakalımm
ben su an yaratık gibiyim ellerim şiş ayaklarım şiş yüzüm dersen çok çok kötü şiş
dün anneciğimi dr götürdüm oda hastane yatışı verdi ama başka dr yönlendirdi önce bir oraya savrulduk bir buraya savrulduk anneciğimle ama allah işlerimizi hep rast getirdi hep ve yatması gereken hastaneye ulaştıkakşama doğru evime geldim dinlenmeden yemeğimi yaptım ama kayınpeder bahçeye gidelim haydi dedi ve biz bahçeye gittik birde eşim iş yerinde çok yorulmuş fatma biberleri sen topluyacaksın dedi birde bahçede çalıştım akşam eve geldiğimde ayağımda çok kötü bir acı vardı sonra bir baktım şişten dolayı ayağım topuk kısmım patlamış hemen krem sürdüm uzandım şimdi biraz daha iyi sayılır
sonracıma kızım çok yorulmuş hareket etmiyor beni çok tedirgin etti ama sonradan ben uzanınca neşesi yerine geldi başladı horon tepmeye
annneciğimi hastaneye götüreceğim valiz hazırladık abimde hastanede yatıyor 2 gündür diğerinin işi var küçük abim zaten hiç annemle ilgilenmez kızkardeşimi zaten hiç saymıyorum faydası olamaz annemle ben kaldık tek başımıza
annem diyor kızım sen hamilesin nasıl taşıyacan valizi hakkını nasıl ödeyecem diye
aman anne dedim abim hastane sen yatacaksın bende doğum yapmak için yatarım hastane aile koalisyonu kurarız dedimama işin acığı çokda tırstım o yorgunluktan doğum yaparsam diye:18::18:
tünaydın kızlar yazamadım bugün ve yarın denetim tarzı birşeyimiz var çok yoğunuz bilgisayarda sayfa açık ama bakamıyorum bile zaten kimselerde girmiyor artık önümüzdeki haftada izne çıkacaklar var kimse olmaz artık hakkımızda hayırlısı ne diyim yorgunum kızlar birde bebişim solda toplanıyor sertleşiyor doktor amcamızı aradık yemekteymiş gelince soraacaz b akalım umarım sıkıntı var demez
KUZUMM kayacak cinsten değil benimkiler...kapitone denenden yaptırdık...işte buna benziyor...Eki Görüntüle 514180
canım çok geçmiş olsun..dikkat et aman kendinee fatmam canımmmm bacımmmmmmmmmmmmmmm
bizede haber ver betülüm emi? yormuşundur kendini erdem beyde huzursuzz olmuşturr annesi yoktur bişeyciği allahın izniyle...
selam güzel hamişler nasılsınız bakalımm
ben su an yaratık gibiyim ellerim şiş ayaklarım şiş yüzüm dersen çok çok kötü şiş
dün anneciğimi dr götürdüm oda hastane yatışı verdi ama başka dr yönlendirdi önce bir oraya savrulduk bir buraya savrulduk anneciğimle ama allah işlerimizi hep rast getirdi hep ve yatması gereken hastaneye ulaştıkakşama doğru evime geldim dinlenmeden yemeğimi yaptım ama kayınpeder bahçeye gidelim haydi dedi ve biz bahçeye gittik birde eşim iş yerinde çok yorulmuş fatma biberleri sen topluyacaksın dedi birde bahçede çalıştım akşam eve geldiğimde ayağımda çok kötü bir acı vardı sonra bir baktım şişten dolayı ayağım topuk kısmım patlamış hemen krem sürdüm uzandım şimdi biraz daha iyi sayılır
sonracıma kızım çok yorulmuş hareket etmiyor beni çok tedirgin etti ama sonradan ben uzanınca neşesi yerine geldi başladı horon tepmeye
annneciğimi hastaneye götüreceğim valiz hazırladık abimde hastanede yatıyor 2 gündür diğerinin işi var küçük abim zaten hiç annemle ilgilenmez kızkardeşimi zaten hiç saymıyorum faydası olamaz annemle ben kaldık tek başımıza
annem diyor kızım sen hamilesin nasıl taşıyacan valizi hakkını nasıl ödeyecem diye
aman anne dedim abim hastane sen yatacaksın bende doğum yapmak için yatarım hastane aile koalisyonu kurarız dedimama işin acığı çokda tırstım o yorgunluktan doğum yaparsam diye:18::18:
tünaydın kızlar yazamadım bugün ve yarın denetim tarzı birşeyimiz var çok yoğunuz bilgisayarda sayfa açık ama bakamıyorum bile zaten kimselerde girmiyor artık önümüzdeki haftada izne çıkacaklar var kimse olmaz artık hakkımızda hayırlısı ne diyim yorgunum kızlar birde bebişim solda toplanıyor sertleşiyor doktor amcamızı aradık yemekteymiş gelince soraacaz b akalım umarım sıkıntı var demez
slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inş. size bir sorum olacak benim yengecimde hamile 4 aylık ankaraya taşındılar ve dr.arayışında tesadüfen gittiği bir hastanede soymuşlar resmen kızı doğum 1800tl miş biraz uygun biryerler arıyor çok pahalı gelmiş ankaradaki arkadaşlar biliyormuşunuz daha uygun yerleri yeni mahallede oturuyor ama farketmez diyor hastane yeri :26:
şimdi konuştuk normal bebek büyüdüğü iiçin olabilir dedi doktor amcamız erdem bey büyüdükçe bizdede ağrılar büyüyor yani :) kuzum benim dün beşiği geldi ananemizden çok tatlı bambu beşik uyku setimiz falan daha kurmadık ama onun orada durması bile beni çok heyecanlandırdı
hilalim çok güzel süpriz yapmış babişiniz :)
fatmam geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hayat canım odanız hayırlı olsun ,
sudem hayırlı olsun aldıkların tatlım
yarenim canım bir denk gelemedik kuzucum ama yoğunum yorulduk oğluşumla,
sedefim canım yine nerelerdesin,
lavinyam uyuyormusun hala gelmedin tekrar,
kaju fıstığım sen nasılsın
güldenim ağrıların çekilmez olduğunu anlayabiliyorum
şahinusum burcum canım valla bende bu hafta iyice zorlanmaya başladım birde akşamları eve gidince ev de dolu uzanamıyorum falan iyice dinlenemiyorum,
kızlar hepiniz nasılsınız herkes iyi dimi ?
nilgünüm başbaşayız bak kimsecikler yok nasılsını
canım hepinize geçmiş olsun dikkat edin...
canım benim hemen ara toplanması iyi değil bebeğin umarım önemli bişey değildir...
ankarada o fiyat iyi kuzum en ucuzunu bulmuş...
canım uyumadım ki gardobu toparlayayım diye bir giriştim alt üst etmişin sonra eşim aradı yemeğe gittik şimdi geldim:)
yok artık ciddimisin canım bu ne yaaaa :26: ankaralı kim vardı aramızda biliyormusun??
slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inş. size bir sorum olacak benim yengecimde hamile 4 aylık ankaraya taşındılar ve dr.arayışında tesadüfen gittiği bir hastanede soymuşlar resmen kızı doğum 1800tl miş biraz uygun biryerler arıyor çok pahalı gelmiş ankaradaki arkadaşlar biliyormuşunuz daha uygun yerleri yeni mahallede oturuyor ama farketmez diyor hastane yeri :26:
Selam kızlaaar....
Ah bu topik böyle sezsizlik de mi görecekti???
Sayfalara yetişemezdik önceden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?