2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın.....

hilal ve yasemin .....kuzularınız güzelce yatsın odaalrında inş.

fatma......allah acil şifa versin inş...çok yorma kendını kuzum...bahcede biber 1-2 gun dahah dursun sonra topla hepsini niye 1 gune sıkıştırıyosun...

aysunum....kolay gelsın sende yorma fazla.... kız ben onu pudra pembesi sanıyodum hoşuma gitti de silikon olunca tutma yerleri kirli görünür diye listeden çıkardıydım...niye daha önce demedin kuzu...ama ben ürünü görerek almadım ya...bilemedim..netten bakıp begendım...boyunu da arkadaşın başka bi model korkmazıyla ölçüp anladım o derece düşün....hamileyim diye fazla gezmiyom...

dün akşam olıvyuma gittik tefalden fincan takımını da aldım çok şükür 1 tane kalmış...artık türk kahvesi keyfi malzemeleri tamamdır..evdeki kahve bitsin...bide kuru kahvecı mehmet efendıye gıtmek lazım yada kahve dünyasına....
kaynım süper kahve yapar doğumda gelecek artık 3 öğün kahve isterim...

bide dıeıchmandan peluş pembe leoparlı terlik aldım...hastanede giymek için sıcacık olsun geniş geniş rahat rahat giyerim dedim..

Son düzenleme:
kızlar bana nazar değdi galiba, dün sabah yine bulantıyla uyandım ve bütün gün kustum. bu ne illet bişey yaa bugün hala midem bulanıyo ama çıkarmadım çok şükür. herkesin yanında iyiyim diyip tazı gibi iş yapmıcam bundan sonra. işyerinde her gören "aaa ne güzel yaa sen hiç hamile gibi olmadın" diye diye bu hale geldim resmen. ama gözünüzü seveyim dikkat edin, herkesede iyi gibi görünmeyin

Herkese selam önümüzdeki hafta başı izne ayrılmaya karar verdim mesela yürürken hafif ağrım oluyor bebek dönerken de öyle her zaman değil amam ara ara böyle bir problemi olan var mı acaba?

Herkese selam önümüzdeki hafta başı izne ayrılmaya karar verdim mesela yürürken hafif ağrım oluyor bebek dönerken de öyle her zaman değil amam ara ara böyle bir problemi olan var mı acaba?

yürüdüğüm zaman benimde öyle oluyo, öyleki geçen eminönüne gittik dönüşte doğuruyorum zannettim. doktorum yer çekimine fazla yenik düştüğümü çocuğun o yüzden aşağı doğru indiğini söyledi ama endişe edecek bi durum yok 15 dk yürüyosan 5 dk oturacaksın dedi. eğer doktor bişey yok dediyse çocuğun yeride sağlamsa çok kafaya takmamak lazım heralde

dr. mutlaka gitmelisin.....erken doğum yaptığımda sancımı hiç anlamadım...kusuyorum diye hastaneye gittim...acil doğuma alındım...bebeğin kalbi yavaşlamıştı...tansıyonuna mutlaka baktır.......tansıyonun yükselmiş olabilir..........nts ye bağlan hemen...sancı var mı yokmu baktır.........

sudem cnm nedır bu sessızlık ay sayfalara yetişemzdık resmen şimdi kımsecık yok hergun beysalım olurdu bugun oda yok

tünaydın kızlar yazamadım bugün ve yarın denetim tarzı birşeyimiz var çok yoğunuz bilgisayarda sayfa açık ama bakamıyorum bile zaten kimselerde girmiyor artık önümüzdeki haftada izne çıkacaklar var kimse olmaz artık hakkımızda hayırlısı ne diyim yorgunum kızlar birde bebişim solda toplanıyor sertleşiyor doktor amcamızı aradık yemekteymiş gelince soraacaz b akalım umarım sıkıntı var demez

KUZUMM kayacak cinsten değil benimkiler...kapitone denenden yaptırdık...işte buna benziyor...

canım çok geçmiş olsun..dikkat et aman kendinee fatmam canımmmm bacımmmmmmmmmmmmmmm

bizede haber ver betülüm emi? yormuşundur kendini erdem beyde huzursuzz olmuşturr annesi yoktur bişeyciği allahın izniyle...

slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inş. size bir sorum olacak benim yengecimde hamile 4 aylık ankaraya taşındılar ve dr.arayışında tesadüfen gittiği bir hastanede soymuşlar resmen kızı doğum 1800tl miş biraz uygun biryerler arıyor çok pahalı gelmiş ankaradaki arkadaşlar biliyormuşunuz daha uygun yerleri yeni mahallede oturuyor ama farketmez diyor hastane yeri :26:

şimdi konuştuk normal bebek büyüdüğü iiçin olabilir dedi doktor amcamız erdem bey büyüdükçe bizdede ağrılar büyüyor yani :) kuzum benim dün beşiği geldi ananemizden çok tatlı bambu beşik uyku setimiz falan daha kurmadık ama onun orada durması bile beni çok heyecanlandırdı

hilalim çok güzel süpriz yapmış babişiniz :)

fatmam geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hayat canım odanız hayırlı olsun ,
sudem hayırlı olsun aldıkların tatlım
yarenim canım bir denk gelemedik kuzucum ama yoğunum yorulduk oğluşumla,
sedefim canım yine nerelerdesin,
lavinyam uyuyormusun hala gelmedin tekrar,
kaju fıstığım sen nasılsın
güldenim ağrıların çekilmez olduğunu anlayabiliyorum
şahinusum burcum canım valla bende bu hafta iyice zorlanmaya başladım birde akşamları eve gidince ev de dolu uzanamıyorum falan iyice dinlenemiyorum,
kızlar hepiniz nasılsınız herkes iyi dimi ?

canım hepinize geçmiş olsun dikkat edin...

canım benim hemen ara toplanması iyi değil bebeğin umarım önemli bişey değildir...

ankarada o fiyat iyi kuzum en ucuzunu bulmuş...

canım uyumadım ki gardobu toparlayayım diye bir giriştim alt üst etmişin sonra eşim aradı yemeğe gittik şimdi geldim:)

nilgünüm başbaşayız bak kimsecikler yok nasılsını

Selam beysalım,valla bende manyak gibiyim bu sıralar yaa gece wc muhabbetinden uyuyamıyorum.boynum ağrıyo bazen kalbime doğru ağrılar atıyo korkumdan ağladım gece resmen yaa
2-3 senedir var bu zaten üşütünce kaslarım ağrıyo hemen başlıyorum"ay kalbim mi ağrıyo,ya bişey olursa vs.

sen nasılsın hayatım_?

yok artık ciddimisin canım bu ne yaaaa :26: ankaralı kim vardı aramızda biliyormusun??

yok artık ciddimisin canım bu ne yaaaa :26: ankaralı kim vardı aramızda biliyormusun??

ben ankaralıyım ve bu konuda en iyi araştırmayı yaptım.. 2 yıldır uğraşıyorum sağlık sigortası muhabbetine de çok detaylı araştırdım.... hiç zorlamasın oraya gitsin bence....

Selam kızlaaar....
Ah bu topik böyle sezsizlik de mi görecekti???
Sayfalara yetişemezdik önceden....

bende de aynısı oluyor ama doktor birşey söylemedi , sana ne diyecek doktorun acaba ??

Yenimahalleye çok yakın bir yer bilgi hastanesi var batıkentte 800 sezeryan ve normal fiyatı epidural fiyatı 1000 tl ben oraya da gidiyorum nida hanıma selçuk beyi öneriyorlar ama çok yoğun nida da sevimli kadın

kızlar c.tesi dr.a gidicem 32+4 oluyorum nolur söyleyin şu çatı muayenesi bu haftalardamı oluyor nasıl birşey bu çatı muayenesi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…